Hvad betyder tallene?

hvad betyder talleneHvad betyder tallene?
Lægger du mærke til særlige talkombinationer?
Ser du på klokken når den er 11.11, 12,12, 22.22 eller lign.?

Støder du på de samme talrækker og talkombinationer igen og igen?

Hvad betyder tallene for dig?
Får de dig til at tænke på noget bestemt eller måske på en person du kender?

Har du tænkt på, om der mon kan være en betydning eller en årsag til det?
Hvis ja, hvad betyder tallene så?

I går, gik jeg i gang med at rydde op i min store bogsamling. En efter en bladrede jeg dem hurtigt igennem. Hvilke bøger ville jeg beholde og hvilke ville jeg forære væk?

hvad betyder tallene Doreen VirtueSå nåede jeg til bogen: “Healing med Engle” af Doreen Virtue.

Jeg vidste ikke engang at jeg havde den. Forklaringen er, at jeg får mange bøger tilsendt kvit og frit fra diverse forlag, i håbet om at jeg vil skrive om dem på min blog. Men da jeg ofte har meget travlt, får jeg desværre ikke læst dem alle.
De bliver sat på hylden og kan stå der i lang tid, før jeg en dag tager dem frem.

Engle kommunikerer med os og de giver os budskaber.
Jeg sad og bladrede lidt tilfældigt rundt i bogen Healing med Engle og faldt så over kapitel 12 “Talrækker fra englene” hvor Doreen skriver:

Englene gør deres bedste for at få vores opmærksomhed og for at kommunikere med os.
På den måde hjælper de os til at heale vores eget liv. Imidlertid ignorerer vi ofte de tegn, de giver os, idet vi afskriver dem som tilfældigheder eller udslag af vores fantasi.

Dine engle sender dig ofte meddelelser ved at vise dig talrækker.
De hvisker dig i øret, så du lægger mærke til, hvad klokken er, en nummerplade eller et telefonnummer på en plakat. Englene håber, at du vil blive opmærksom på, at du ser den samme talrække gentagne gange.”

Hvad betyder tallene?


Hvordan skal tallene tolkes og hvad er deres budskab?
I bogen finder du 21 sider med alle mulige talrækker/talkombinationer, hvor du kan læse, hvad det er dine engle forsøger at sige til dig. Doreen Virtue forklarer undervejs tallenes betydning og fortolkning.
Nedenstående er et par eksempler fra bogen.

Jeg har i lang tid vågnet præcis kl 5.55. Ifølge Doreen skulle budskabet fra mine engle være:
“Spænd sikkerhedsbæltet, for en større forandring i dit liv er nær. Denne forandring bør ikke opfattes som positiv eller negativ, eftersom al forandring blot er en naturlig del af livets flow. Måske er denne forandring et svar på dine bønner, så bliv ved med at opleve og føle ro.”

Jeg har også taget mig selv i, flere gange at få øje på nummerplader med tallene 777 eller 888.

777 “Englene lykønsker dig – tillykke, du er på rette vej. Fortsæt det gode arbejde, og gør dig klart, at dit ønske er ved at blive opfyldt. Dette er et yderst positivt tegn, og det betyder, ta du også kan forvente, at der sker flere mirakler.”

888 “En fase af dit liv, er ved at slutte og dette er et tegn på, at du skal forberede dig på noget nyt.
Denne talsekvens, kan betyde at du afvikler en følelsesmæssig karriere- eller forholdsfase. Det betyder også, at der er lys ved enden af tunnelen. Derudover betyder det, at dine afgrøder er modne. Vent ikke med at nyde dem. Med andre ord skal du ikke udsætte din mulighed for at høste frugten af dit arbejde.

Jeg ved i øvrigt, at man i Kina anser 777 og 888 for at være nogle meget heldige talkombinationer. Støder du på disse tal betyder det,  at held, rigdom og lykke er på vej til dig.

444 skulle betyde: “Englene omgiver dig nu og forsikrer dig om deres kærlighed og hjælp. Vær ikke bekymret, for englenes hjælp er nær.”

999 Lysarbejder, gå i gang med at arbejde. Verden har brug for dit guddommelige livs-formål lige nu.

podcast numerologiHør, hvad en numerolog siger om tallene.

Jeg har lavet et interview med én af Danmarks dygtigste numerologer Annet Kofoed.
Hun, om nogen, kender til tal og hvad de betyder.

Hør hende fortælle om sit arbejde og hvad hun svarer når jeg spørger hende: Hvad betyder tallene?
Hør/download lydfilen. Den er gratis. 😊

Interview med numerolog Annet Kofoed. >> Podcast
Vælg podcast nr. 32
Lydfilen er gratis. 🎧

Rigtig god lytning.

Dine guider har en besked til dig.
Hvis du tror på den spirituelle lov: Der findes ingen tilfældigheder, giver det god mening at du får øje på og bliver gjort opmærksom på forskellige tal og talkombinationer, i løbet af dagen.
Det er heller ikke tilfældigt at du har fundet frem til min side og nu sidder og læser dette indlæg.

Din skytsånd, engle, guider og lysvæsner fra den åndelige verden, forsøger på mange forskellige måder, hver eneste dag, at komme igennem til dig med budskaber, råd og vejledning.

Dine guider ønsker at hjælpe dig, inspirere dig samt støtte dig i dit liv. Så hvis du bliver ved med at støde ind i et tal, en talrække eller en talkombination, så er der en mening med det og der er et budskab til dig.

Hvilket budskab har dine guider til dig?
Klik og læs >> Tænk på et tal mellem 1 – 50
og find ud af hvilket budskab dine guider har til dig lige nu:

, ,

42 Responses to Hvad betyder tallene?

 1. Henrik 18.08.2020 på 17:20 #

  Jeg er lidt nysgerrig, nu har jeg set 0606, 0707, 0808
  2 dage i streg og hvad kan det betyde ??

  • Jette Harthimmer 19.08.2020 på 08:32 #

   Hej Henrik
   Jeg er ikke numerolog og kan derfor desværre ikke hjælpe dig. Men jeg håber du vil kontakte Annet Kofoed som jeg henviser til i mit indlæg, så vil hun kunne hjælpe dig med fortolkningen. 😊

 2. Ritta vestergaard 21.11.2018 på 12:21 #

  Vil gerne høre hvad budskab er når jeg tit ser 12:12 på mine ure

 3. Maria 14.12.2016 på 12:15 #

  Hej.

  Jeg har hele det forgangne år flere gange om ugen set min fødselsdato 16.12, når jeg tilfældigt har kigget på et ur.

  Hvad kan det betyde??

  På forhånd, tusind tak for hjælp.

  kh
  Maroa

  • Jette Harthimmer 15.12.2016 på 10:17 #

   Hej Maria
   Jeg har desværre ikke mulighed for at tolke tallene for dig. Du kan med fordel kontakte en numerolog, evt Annet Kofoed, som jeg omtaler i mit blogindlæg.

 4. akisok 24.02.2016 på 19:46 #

  Hej vi er lige flyttet til en anden lejlighed, og har boet der 2 månder jeg vågne altid opm natten kl helt præsis kl 3.25, er der mening

 5. Maja 17.03.2015 på 14:04 #

  Hej.
  Er der nogle, der kan hjælpe mig med hvad tallet 6 betyder? Det følger mig konstant, men kun indenfor min uddannelse til søs? På skoleskibet fik jeg tallet 6, og dette var derfor hvad jeg officielt blev kaldt ombord. Skulle vi inddeles i grupper/hold i skolen endte jeg altid i gruppe nr. 6 osv. Når jeg er på vej ud for at påmønstre et skib støder jeg altid på tallet 6: mit flyvetidspunkt/række, busnummer, hotelværelse osv. På mit sidste skib boede jeg også i kahyt nr. 6 .. Så ja jeg støder på det hele tiden, men kun i forbindelse med min uddannelse. Det eneste jeg kan finde om tallet 6 er dårlige/onde ting. Jeg har derfor længe gået og spekuleret på, om det kan være et tegn til at jeg skal skifte karriere? eller om det blot kan være ”mit” tal her i livet?
  Håber der er nogle, der har lidt mere forstand på det, eller har nogle bud.
  Mvh. Maja

  • Camilla rydahl lindberg 22.10.2016 på 04:38 #

   666, 6666 Dette tegn fortæller dig at dine tanker er ude af balance lige nu, du fokusere for meget på den materielle verden, eller at du har ubalance i dine følelser og eller mentale tilstand. Tegnet fortæller dig at dine tanker er uklare og du skal slippe disse tanker med det samme. Lad det passere simpelthen. Dine åndelige vejledere fortæller dig også at du skal fokusere på det spirituelle, samt at du nok skal få det du har brug for.
   Håber du kan bruge det til noget.

   • Nomi 11.04.2020 på 00:00 #

    Og tallet 6 i sig selv er (i tarot) kærlighed og succes… agtigt. Så når det står for sig selv, har det åbenbart en anden og kærlig betydning. Jeg er selv en 6’er numerologisk … og det skulle være meget dejligt, kærligt, ærligt. Så måske er der ingen grund til at tænke mere over det…

 6. Frank Nielsen 20.10.2014 på 04:56 #

  At læse den Niende Indsigt er en god ting omkring disse “pudsigheder”. Gentagelser omkring forskellige ting (er vel det forfatteren kalder syncronicitet/synkronicitet?).
  Des mere jeg fordyber mig i spirituelle ting, jo mere opstår alle disse gentagelser.
  Der var en der skrev om gentagelser af bogstaver. Jeg har ikke googlet omkring dette, og kommer kun med min mening udfra min forholdsvise ringe erfaring. Disse gentagelser, møder med bestemte type personer, forstærket intuition, drømme om natten og så videre, indikerer vel bare en udvikling der er igang!?
  Det er sådan jeg forstår det og det er ihvertfald min sandhed :)

  • Jette Harthimmer 21.10.2014 på 10:57 #

   Det giver god mening Frank. Det er også sådan jeg selv oplever det.

 7. Helle Holm 14.01.2014 på 23:37 #

  Hejsa
  Nu har jeg i over 3 måneder hver eneste dag (og nogle gange helt op til 5 gange om dagen) kigget på klokken når den er 11:09 eller 16:09…. Altså 09!
  Jeg er ved at blive skør.
  Kan en fortælle mig hvad det kan betyde?
  Venligst Helle:09

 8. Pernille 26.07.2013 på 11:57 #

  Er der nogen der ved hvor man kan finde info på hvad bogstaver betyder? Jeg bliver ved med at se AA, og gad godt vide hvad det betyder. På forhånd tak for hjælpen:-)

  • Pia 09.09.2013 på 22:32 #

   Hej Pernille
   A betyder nystart
   Mvh. Pia

   • Dorthe 20.07.2016 på 11:24 #

    Hej Pia…
    Kan du sige hvor jeg kan finde noget mere om hvad bogstaver betyder.
    Er særligt intetesseret i lige nu i A og i M :-) på forhånd tak :-)

 9. merete thorngaard jensen 27.06.2013 på 20:50 #

  Hej Jette.
  Har også denne bog liggende på hylden og vil da helt sikkert læse den nu.
  Mange tak for tippet.

 10. Catharina 15.06.2013 på 15:19 #

  Jeg kan desværre aldrig huske tal; klokkeslet, beløb, fødselsdage. Men det kan jo også være engle, der taler til mig på den måde. F.eks.” koncentrer dig om intet – slap af og lær”. Vil helt sikker låne eller købe bogen. Lyder interessant!

 11. Christina Naumann 15.06.2013 på 11:05 #

  Jeg har igennem flere uger set på uret kl 4.44 og har tænkt meget på om det mon havde en betydning. Så læser jeg så i dag om englene og talkombinationer på din hjemmeside. Og oven i købet nævner du præcis “min” talkombination. Det er fantastisk som universet fungerer. Tak

 12. Henriette Pedersen 14.06.2013 på 01:41 #

  Hej Jette.
  Jeg har siden jeg var barn ALTID kigget på klokken når den er 17.02 .. Hvilket også er min fødselsdags dato!
  Har spekuleret i mange år, hvorfor dette hele tiden sker? Hvad kan det mon betyde? Er bare SÅ nysgerrig ! Håber på et svar :-)
  Kh Henriette :-)

  • Maria 02.10.2018 på 02:02 #

   Fandt du ud af det? Jeg ser også altid min fødselsdato 😆

 13. Winnie Lyster 13.06.2013 på 22:55 #

  Det har ofte undret mig hvorfor jeg altid liiiige kikker på uret når kl er 22.22 eller 11.11.
  Jeg fik på et tidspunkt at vide at ” den hemmelige kode” på hospitalet når en er ved at dø, er 2222, så har altid været lidt bekymret? Og måske med god grund? Ved ikke…

  • Frank Nielsen 20.10.2014 på 04:59 #

   Læs om engletal. Google dem. Ingen grund til bekymring

  • Lise Lotte Andersen 14.11.2015 på 22:42 #

   Jeg havde også en længere periode som teenager, hvor jeg bare SKULLE se på klokken, når den blev 22.22 hver aften. jeg anede ikke, hvorfor jeg gjorde det, og troede egentlig ikke at det betød noget specielt, men tænkte bare at det var lidt underligt. men så nogle år efter læste jeg tilfældigvis et sted, at det var tvangstanker, når man kiggede på lige nøjagtig det klokkeslet

 14. Anita Pedersen 13.06.2013 på 22:02 #

  Den åndelig verden er vidunderlig :-)
  Da jeg gennemgik mit livs aller største krise, fik jeg hjælp
  fra et andet bevidsthedsniveau, jeg takker i dybeste respekt.

 15. Tine 13.06.2013 på 19:06 #

  Hvor fedt,tak Jette
  Jeg har set tal på den måde de sidste 3 år ihverfald,og hjerter,så den vil jeg da ha fat i =) <3

 16. Sofie Lotus 13.06.2013 på 16:54 #

  En dag jeg stod og skulle definition på tal, da tallet 12 blev ved med at komme frem alle steder jeg kiggede hen, søgte jeg på nettet og fandt svaret der. (Link fjernet af Jette Harthimmer. Læs svaret nedenfor)

  • Jette Harthimmer 14.06.2013 på 10:40 #

   Hej Sofie Lotus
   Ja, der er flere steder på nettet hvor man kan læse “tallenes betydning”. Desværre er de stort set alle direkte kopieret og taget fra Doreen Virtues bog, og dette er strid med den copyright som hun har.
   Man kan som ejer af siden derfor få sig noget af et sagsanlæg på halsen.

   Derfor henviser jeg direkte til Doreen personligt samt hendes bog, for netop ikke at få ørerne i maskinen.

   Jeg har derfor også slettet dit link. Håber på din forståelse for det.
   Ved godt at du bare ønskede at være behjælpelig for alle andre der også søger ;-)

 17. Sari Vibeke Thorsen 13.06.2013 på 15:49 #

  11.11 kommer altid til mig…ku’ man mon lige få budskabet af vide :-)

 18. jette iris jensen 13.06.2013 på 15:07 #

  Jeg ser meget ofte på uret kl 3, både nat og dag. I en lang periode vågnede jeg kl 3 sharp hver nat…. Kiggede på indlæget ja kl 15 hmm

 19. karinna 13.06.2013 på 14:45 #

  Så spændende – jeg har desværre ikke råd til bogen, men ville ønske jeg vidste hvad 22.22 og 11.11 betyder, for de kommer til mig næsten dagligt i et halvt år nu!! :-)
  Hvis nogen ved det, håber jeg I deler. På forhånd tak ;-)

  • Anne 13.06.2013 på 18:24 #

   Lån bogen på biblioteket Karinna, det har jeg lige gjort. Anne.

   • Jette Harthimmer 14.06.2013 på 10:35 #

    Ja, jeg ville have givet samme svar til Karinna.
    Så har du fin mulighed for at få svar på dine tal.

 20. Lene Eva 13.06.2013 på 14:03 #

  Hej Jette… Jeg har i lang tid modtaget beskeder fra englene via talrækker….det er ret smart :-)
  Jeg fandt oplysninger på engle.spiritnet.dk … men må da lige tjekke bogen ud… tak…Lene

 21. Gitte 13.06.2013 på 12:37 #

  TAK – for det indlæg :-) Jeg oversvømmes af tal, der dukker op og har været frustreret over ikke at vide, hvad jeg skulle gøre med dem. Det har svaret til, at der har stået én med et vigtigt budskab, men har kommunikeret det på russisk. Og det forstår jeg altså heller ikke ;-) Specielt 11:11 har været insisterende. Sten har jeg fundet med tallet 10. Bilens instrumentbræt viser kl. 13:13 og 13 grader udenfor. Utallige eksempler kan jeg komme med :-)

 22. Jannike 13.06.2013 på 12:16 #

  Jeg oplever også engletal en del, men har måtte “nøjes med” at takke for deres hjælp og tilstedeværelse, uden at vide hvad disse tal egentlig betyder..
  Må have bogen! Tak for info, Jette :-D

 23. Helena Westerberg 13.06.2013 på 11:08 #

  Jeg ser konstant 11.14, 11.44, 14.11, 14.14, 14.44….sjovt

 24. Kirsten R 13.06.2013 på 10:45 #

  Sjovt i alle de år jeg husker tilbage er 16:
  16 dukket frem -16 er min fødselsdag …jeg må have den bog –

 25. Rebekka Høgestøl 13.06.2013 på 10:27 #

  Jeg har i flere måneder sett like tall på bilnummerene på de som kjører forbi meg! Det første gjentok seg ofte, 777! Nå fikk jeg svar på hva det betyr! Tusen takk! :D

 26. Ester 13.06.2013 på 10:04 #

  Også for mig
  Kl.10.06 ..! …?
  (Som samtidig er min fødselsdag .. Og min søns)

  • Jette Harthimmer 11.08.2013 på 14:27 #

   Når det også er din fødselsdag, så skulle du måske prøve at læse mit indlæg om numerologi samt høre interview nr. 32 her på hjemmesiden med numerolog Annet Kofoed.

   Hun taler netop om fødselsdage og lign., hvilket har en helt anden betydning end klokkeslæt.

   Mit indlæg finder du her:
   https://harthimmer.dk/blog/hvad-er-numerologi/

 27. Anja Lysholm 13.06.2013 på 09:59 #

  Den bog har jeg også – netop til slå talrækker op i, for det sker konstant for mig. :-)

 28. Jette Harthimmer 13.06.2013 på 09:58 #

  Tak til Marie Louise Delfina Mygdal der lige har gjort mig opmærksom på, at man på iTunes kan købe Doreen Virtues app: Angel Numbers 101

  Så kan man let taste tallet / nummeret / kombinationen ind og med det samme få svaret. (på engelsk)

  DESVÆRRE er det max 3 cifre man kan taste. F. eks 191, 555, 123 osv.
  Dette betyder jo, at du IKKE kan slå op kl 14.14, 17.17, 22.22 eller lign., som faktisk ofte er tidspunkter som jeg ser på klokken.
  Denne app giver derfor langt fra det samme udbytte og forståelse som i bogen, hvor kombinationerne er mange flere, samt hvor man lærer hvordan man skal gøre hvis talrækken består af flere cifre.

  Appen koster 32,- Kr og det er simpelthen for dyrt i forhold til hvad man får. Så hellere købe bogen og få det hele med.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.