Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Hvad betyder tallene?

hvad betyder talleneHvad betyder tallene?
Lægger du mærke til særlige talkombinationer?
Ser du på klokken når den er 11.11, 12,12, 22.22 eller lign.?

Støder du på de samme talrækker og talkombinationer igen og igen?

Hvad betyder tallene for dig?
Får de dig til at tænke på noget bestemt eller måske på en person du kender?

Har du tænkt på, om der mon kan være en betydning eller en årsag til det?
Hvis ja, hvad betyder tallene så?

I går gik jeg i gang med at rydde op i min store bogsamling. En efter en bladrede jeg dem hurtigt igennem. Hvilke bøger ville jeg beholde og hvilke ville jeg forære væk?

hvad betyder tallene Doreen VirtueSå nåede jeg til bogen: “Healing med Engle” af Doreen Virtue.

Jeg vidste ikke engang, at jeg havde den. Forklaringen er, at jeg får mange bøger tilsendt kvit og frit fra diverse forlag, i håbet om at jeg vil skrive om dem her på min blog. Men jeg får desværre ikke læst dem alle.
De bliver sat på hylden og kan stå der i lang tid, før jeg en dag tager dem ned af hylden og læser dem.

Engle kommunikerer med os og de giver os budskaber.
Jeg sad og bladrede lidt tilfældigt rundt i bogen Healing med Engle og faldt så over kapitel 12 “Talrækker fra englene” hvor Doreen skriver:

Englene gør deres bedste for at få vores opmærksomhed og for at kommunikere med os.
På den måde hjælper de os til at heale vores eget liv. Imidlertid ignorerer vi ofte de tegn, de giver os, idet vi afskriver dem som tilfældigheder eller udslag af vores fantasi.

Dine engle sender dig ofte meddelelser ved at vise dig talrækker.
De hvisker dig i øret, så du lægger mærke til, hvad klokken er, en nummerplade eller et telefonnummer på en plakat. Englene håber, at du vil blive opmærksom på, at du ser den samme talrække gentagne gange.”

Ovenstående er et screendump med rigtigt mange 2´taller taget af Liane Charitas.

Tag evt. også et kik på denne engelsksprogede side >> Angel-numbers.

Læs også >> Tænk på et tal og få et budskab af dine guider.
Tænk på et tal mellem 1 – 50 og få et budskab.
Budskabet sendes til din mail. Det er kanaliseret fra den åndelige verden.
Tallet og budskabet passer til dig netop der, hvor du er i dit liv.

Hvad betyder tallene?


Hvordan skal tallene tolkes og hvad er deres budskab?
I bogen finder du 21 sider med alle mulige talrækker/talkombinationer, hvor du kan læse, hvad det er dine engle forsøger at sige til dig. Doreen Virtue forklarer undervejs tallenes betydning og fortolkning.
Nedenstående er et par eksempler fra bogen.

Jeg har i lang tid vågnet præcis kl 5.55. Ifølge Doreen skulle budskabet fra mine engle være:
“Spænd sikkerhedsbæltet, for en større forandring i dit liv er nær. Denne forandring bør ikke opfattes som positiv eller negativ, eftersom al forandring blot er en naturlig del af livets flow. Måske er denne forandring et svar på dine bønner, så bliv ved med at opleve og føle ro.”

Jeg har også taget mig selv i, flere gange at få øje på nummerplader med tallene 777 eller 888.

777 “Englene lykønsker dig – tillykke, du er på rette vej. Fortsæt det gode arbejde, og gør dig klart, at dit ønske er ved at blive opfyldt. Dette er et yderst positivt tegn, og det betyder, ta du også kan forvente, at der sker flere mirakler.”

888 “En fase af dit liv, er ved at slutte og dette er et tegn på, at du skal forberede dig på noget nyt.
Denne talsekvens, kan betyde at du afvikler en følelsesmæssig karriere- eller forholdsfase. Det betyder også, at der er lys ved enden af tunnelen. Derudover betyder det, at dine afgrøder er modne. Vent ikke med at nyde dem. Med andre ord skal du ikke udsætte din mulighed for at høste frugten af dit arbejde.

Jeg ved i øvrigt, at man i Kina anser 777 og 888 for at være nogle meget heldige talkombinationer. Støder du på disse tal betyder det,  at held, rigdom og lykke er på vej til dig.

444 skulle betyde: “Englene omgiver dig nu og forsikrer dig om deres kærlighed og hjælp. Vær ikke bekymret, for englenes hjælp er nær.”

999 Lysarbejder, gå i gang med at arbejde. Verden har brug for dit guddommelige livs-formål lige nu.

podcast numerologiHør, hvad en numerolog siger om tallene og deres betydning.

Jeg har lavet et interview med én af Danmarks dygtigste numerologer Annet Kofoed.
Hun, om nogen, kender til tal og hvad de betyder.

Hør hende fortælle om sit arbejde og hvad hun svarer når jeg spørger hende: Hvad betyder tallene?
Hør/download lydfilen. Den er gratis.

Interview med numerolog Annet Kofoed. >> Hvad er numerologi? Podcast Annet Kofoed
Det er podcast episode nr. 32
Lydfilen er gratis. 

Rigtig god lytning. 🎧

Dine guider har en besked til dig.
Der findes en spirituel lov der siger: “Der findes ingen tilfældigheder”,
derfor giver det god mening, hvis du i løbet af din dag får øje på og bliver gjort opmærksom på forskellige tal og talkombinationer, og måske derfor spørger dig selv “hvad betyder tallene”?

Det er heller ikke tilfældigt at du har fundet frem til min side og nu sidder og læser dette indlæg.

Din skytsånd, engle, guider og lysvæsner fra den åndelige verden, forsøger på mange forskellige måder, hver eneste dag, at komme igennem til dig med budskaber, råd og vejledning.

Læs også >> Sådan hjælper den åndelige verden dig.

Dine guider ønsker at hjælpe dig, inspirere dig og støtte dig i dit liv. Så hvis du bliver ved med at støde ind i et tal, en talrække eller en talkombination, så er der en mening med det og der er et budskab til dig.

tænk på et tal og få et budskab Hvilket budskab har dine guider til dig?

Tænk på et tal mellem 1 – 50, og se hvilket budskab dine guider har til dig.
Budskabet, jeg sender til dig, er kanaliseret fra den åndelige verden.
Tallet og budskabet passer til dig netop der, hvor du står i dit liv lige nu.

Er der et tal eller særlige tal kombinationer du ofte får øje på, kan det skyldes at dine guider har et budskab til dig.
Læs budskabet til dig fra den åndelige verden.

Hent dit budskab her >> Tænk på et tal mellem 1 – 50
og find ud af hvilket budskab dine guider har til dig lige nu:

64 kommentarer til “Hvad betyder tallene?”

 1. Nadja

  Hej Jette

  Jeg kan ikke rigtig finde ud af engletal og alt det her, men er møg nysgerrig på det..

  Jeg er født d 3 nov 87, kl 13.33, vejede 3310, og var 53 cm.

  Flere gange om ugen, kigger jeg på uret, og kl er slået 13.33. Sådan har det været nogle år nu.
  Hver gang jeg kigger på uret, og kl siger 13.33, så siger jeg det højt til dem jeg nu snakker med.
  Kan se på folk de synes det er lidt spøjst, at jeg siger det tit, og højt.

  Hvad kan det have af betydning?

   1. Annette

    Hvordan forklares reinkarnation, ift. at verdens befolkningen stiger? Hvor kommer de nye sjæle fra?
    bh
    Annette

 2. Anita

  Hej

  Jeg har slet ikke noget med tal. Ingen genganger. Jeg har ikke fjer på vejen og den slags som ikke burde være der.

  Jeg mener nu godt at engle eller andre vil bryde ind hvis man er på vej ned af den forkerte vej hbis man kan sige det. ?✌??

  1. Hej Anita,
   Ja, helt sikkert. Dine engle og guider skal nok gøre hvad de kan, for at “komme igennem” og give dig informationer, hints og vejledning som du har brug for. ?

 3. Tinamaria

  Forleden mødte jeg nummer 1.111.111.

  Jeg har forsøgt at finde ud af, hvad det betyder?

 4. Maria

  J eg ser også tit talkombinationer, flere forskellige. Jeg ved ikke hvad de alle betyder, men det er heller ikke så væsentligt. Når jeg ser dem blir jeg glad fordi jeg ved der altid er en engel der hilder øje med mig. Mit yngste barnebarn er født 22.2.22 ❤️

 5. Mette

  Jeg har i rigtig mange år set 717 – om det er klokken, hvor mange minutter en tilfældig video er på youtube.
  Spiller jeg Candy crush, så er der altid 7.17 sek til næste liv
  Faktisk er 717 over det hele i øjeblikket

   1. Mette

    Jeg har slået det op mange gange, der er få afvigelser fra sted til sted, om hvad betydningen er.
    Men hvis du ser det igennem en årrække og i perioder flere gange om dagen ( vi taler årti ) så synes jeg der kommer en anden forklaring på det, som ikke er beskrevet nogle steder – hvad så, hvad skal man lære af det ?

    1. Jeg vil som udgangspunkt forsøge at finde svaret i mig selv. Hvad betyder tallet for mig? Hvad kan det være for et budskab, den åndelige verden forsøger at komme igennem med? Bed om at få svaret i en meditation, en drøm eller bed dine guider om at få tegn og budskaber som er “skåret ud i pap”. ?

   2. Mette

    Hej Jette

    Jeg ser 1404 HELE TIDEN! Og jeg bliver enormt ked af det og frustreret.
    Dette har stået på i mange måneder og jeg forstår ikke budskabet?

    Jeg så en mand som bedraget mig i et helt år. Hans fødselsdag er den 14.04 – og jeg blev så såret og knust.

    Jeg ser tallene mange gange om dagen, og jeg komme til at tænke på ham, dette ønsker jeg ikke!

    Jeg har spurgt i flere spirituelle grupper, og aldrig har nogen svaret mig. Kan du hjælpe mig med en opklaring?

    Vh. M

    1. Hej Mette,
     Jeg er ret sikker på at budskabet til dig IKKE handler om at gøre dig ked af det eller frustreret.
     Har du mon læst guidernes budskab nr. 14 og nr. 4?
     Det kan være at du der finder dit svar og årsagen til at netop den tal-kombiantion bliver ved med at blive vist for dig. ?

     1. Mette

      Guidernes budskab,Er det en bog ?

      Jeg har aldrig oplevet noget så vildt før, det er op til mange gange om dagen hver dag. Ikke kun klokken, fx Instagram 1404 likes, spil jeg spiller på min telefon 14.04 min til næste liv. Gamle billeder fra 40’erne hvor er er opvokset så jeg og de alle er taget den 14 april.

      Det da ikke nemt ? jeg har været på youtube og ser alle englenumre og forstå stadig ikke budskabet

    2. Hej Mette

     Guidernes budskab er ikke en bog, men derimod kanaliserede budskaber til hvert tal som man tænker på/ser og støder på.

     Min anbefaling er derfor, at du via dem læser deres fortolkning af henholdsvis tallet 14 samt 4
     Måske det kan give dig et svar og ro i dit sind.

     Du finder det her “Tænk på et tal” https://harthimmer.dk/produkt/taenk-paa-tal/

 6. Charlotte D

  Hvad betyder det, at jeg i et par år nu, virkeligt tit når jeg kigger på klokken, så er det altid når klokken er et helt tal.. 9.00, 10.00, 23.00 – altså virkeligt tit den viser .00?

  Eller også.. 12.44, 10.33 dvs de sidste 2 til 3 tal er de samme tal?

  Har prøvet at finde svar på nettet, men synes ikke jeg kan finde konklusion på dette?

  ??

   1. Charlotte D

    Ok tak – jeg lurer på det ??

 7. Henrik

  Jeg er lidt nysgerrig, nu har jeg set 0606, 0707, 0808
  2 dage i streg og hvad kan det betyde ??

  1. Hej Henrik
   Jeg er ikke numerolog og kan derfor desværre ikke hjælpe dig. Men jeg håber du vil kontakte Annet Kofoed som jeg henviser til i mit indlæg, så vil hun kunne hjælpe dig med fortolkningen. ?

 8. Ritta vestergaard

  Vil gerne høre hvad budskab er når jeg tit ser 12:12 på mine ure

 9. Maria

  Hej.

  Jeg har hele det forgangne år flere gange om ugen set min fødselsdato 16.12, når jeg tilfældigt har kigget på et ur.

  Hvad kan det betyde??

  På forhånd, tusind tak for hjælp.

  kh
  Maroa

  1. Hej Maria
   Jeg har desværre ikke mulighed for at tolke tallene for dig. Du kan med fordel kontakte en numerolog, evt Annet Kofoed, som jeg omtaler i mit blogindlæg.

 10. akisok

  Hej vi er lige flyttet til en anden lejlighed, og har boet der 2 månder jeg vågne altid opm natten kl helt præsis kl 3.25, er der mening

 11. Maja

  Hej.
  Er der nogle, der kan hjælpe mig med hvad tallet 6 betyder? Det følger mig konstant, men kun indenfor min uddannelse til søs? På skoleskibet fik jeg tallet 6, og dette var derfor hvad jeg officielt blev kaldt ombord. Skulle vi inddeles i grupper/hold i skolen endte jeg altid i gruppe nr. 6 osv. Når jeg er på vej ud for at påmønstre et skib støder jeg altid på tallet 6: mit flyvetidspunkt/række, busnummer, hotelværelse osv. På mit sidste skib boede jeg også i kahyt nr. 6 .. Så ja jeg støder på det hele tiden, men kun i forbindelse med min uddannelse. Det eneste jeg kan finde om tallet 6 er dårlige/onde ting. Jeg har derfor længe gået og spekuleret på, om det kan være et tegn til at jeg skal skifte karriere? eller om det blot kan være ”mit” tal her i livet?
  Håber der er nogle, der har lidt mere forstand på det, eller har nogle bud.
  Mvh. Maja

  1. Camilla rydahl lindberg

   666, 6666 Dette tegn fortæller dig at dine tanker er ude af balance lige nu, du fokusere for meget på den materielle verden, eller at du har ubalance i dine følelser og eller mentale tilstand. Tegnet fortæller dig at dine tanker er uklare og du skal slippe disse tanker med det samme. Lad det passere simpelthen. Dine åndelige vejledere fortæller dig også at du skal fokusere på det spirituelle, samt at du nok skal få det du har brug for.
   Håber du kan bruge det til noget.

   1. Nomi

    Og tallet 6 i sig selv er (i tarot) kærlighed og succes… agtigt. Så når det står for sig selv, har det åbenbart en anden og kærlig betydning. Jeg er selv en 6’er numerologisk … og det skulle være meget dejligt, kærligt, ærligt. Så måske er der ingen grund til at tænke mere over det…

 12. Frank Nielsen

  At læse den Niende Indsigt er en god ting omkring disse “pudsigheder”. Gentagelser omkring forskellige ting (er vel det forfatteren kalder syncronicitet/synkronicitet?).
  Des mere jeg fordyber mig i spirituelle ting, jo mere opstår alle disse gentagelser.
  Der var en der skrev om gentagelser af bogstaver. Jeg har ikke googlet omkring dette, og kommer kun med min mening udfra min forholdsvise ringe erfaring. Disse gentagelser, møder med bestemte type personer, forstærket intuition, drømme om natten og så videre, indikerer vel bare en udvikling der er igang!?
  Det er sådan jeg forstår det og det er ihvertfald min sandhed :)

 13. Helle Holm

  Hejsa
  Nu har jeg i over 3 måneder hver eneste dag (og nogle gange helt op til 5 gange om dagen) kigget på klokken når den er 11:09 eller 16:09…. Altså 09!
  Jeg er ved at blive skør.
  Kan en fortælle mig hvad det kan betyde?
  Venligst Helle:09

 14. Pernille

  Er der nogen der ved hvor man kan finde info på hvad bogstaver betyder? Jeg bliver ved med at se AA, og gad godt vide hvad det betyder. På forhånd tak for hjælpen:-)

  1. Pia

   Hej Pernille
   A betyder nystart
   Mvh. Pia

   1. Dorthe

    Hej Pia…
    Kan du sige hvor jeg kan finde noget mere om hvad bogstaver betyder.
    Er særligt intetesseret i lige nu i A og i M :-) på forhånd tak :-)

 15. merete thorngaard jensen

  Hej Jette.
  Har også denne bog liggende på hylden og vil da helt sikkert læse den nu.
  Mange tak for tippet.

 16. Catharina

  Jeg kan desværre aldrig huske tal; klokkeslet, beløb, fødselsdage. Men det kan jo også være engle, der taler til mig på den måde. F.eks.” koncentrer dig om intet – slap af og lær”. Vil helt sikker låne eller købe bogen. Lyder interessant!

 17. Christina Naumann

  Jeg har igennem flere uger set på uret kl 4.44 og har tænkt meget på om det mon havde en betydning. Så læser jeg så i dag om englene og talkombinationer på din hjemmeside. Og oven i købet nævner du præcis “min” talkombination. Det er fantastisk som universet fungerer. Tak

 18. Henriette Pedersen

  Hej Jette.
  Jeg har siden jeg var barn ALTID kigget på klokken når den er 17.02 .. Hvilket også er min fødselsdags dato!
  Har spekuleret i mange år, hvorfor dette hele tiden sker? Hvad kan det mon betyde? Er bare SÅ nysgerrig ! Håber på et svar :-)
  Kh Henriette :-)

  1. Maria

   Fandt du ud af det? Jeg ser også altid min fødselsdato ?

 19. Winnie Lyster

  Det har ofte undret mig hvorfor jeg altid liiiige kikker på uret når kl er 22.22 eller 11.11.
  Jeg fik på et tidspunkt at vide at ” den hemmelige kode” på hospitalet når en er ved at dø, er 2222, så har altid været lidt bekymret? Og måske med god grund? Ved ikke…

  1. Frank Nielsen

   Læs om engletal. Google dem. Ingen grund til bekymring

  2. Lise Lotte Andersen

   Jeg havde også en længere periode som teenager, hvor jeg bare SKULLE se på klokken, når den blev 22.22 hver aften. jeg anede ikke, hvorfor jeg gjorde det, og troede egentlig ikke at det betød noget specielt, men tænkte bare at det var lidt underligt. men så nogle år efter læste jeg tilfældigvis et sted, at det var tvangstanker, når man kiggede på lige nøjagtig det klokkeslet

 20. Den åndelig verden er vidunderlig :-)
  Da jeg gennemgik mit livs aller største krise, fik jeg hjælp
  fra et andet bevidsthedsniveau, jeg takker i dybeste respekt.

 21. Tine

  Hvor fedt,tak Jette
  Jeg har set tal på den måde de sidste 3 år ihverfald,og hjerter,så den vil jeg da ha fat i =) <3

 22. Sofie Lotus

  En dag jeg stod og skulle definition på tal, da tallet 12 blev ved med at komme frem alle steder jeg kiggede hen, søgte jeg på nettet og fandt svaret der. (Link fjernet af Jette Harthimmer. Læs svaret nedenfor)

  1. Hej Sofie Lotus
   Ja, der er flere steder på nettet hvor man kan læse “tallenes betydning”. Desværre er de stort set alle direkte kopieret og taget fra Doreen Virtues bog, og dette er strid med den copyright som hun har.
   Man kan som ejer af siden derfor få sig noget af et sagsanlæg på halsen.

   Derfor henviser jeg direkte til Doreen personligt samt hendes bog, for netop ikke at få ørerne i maskinen.

   Jeg har derfor også slettet dit link. Håber på din forståelse for det.
   Ved godt at du bare ønskede at være behjælpelig for alle andre der også søger ;-)

 23. Sari Vibeke Thorsen

  11.11 kommer altid til mig…ku’ man mon lige få budskabet af vide :-)

 24. jette iris jensen

  Jeg ser meget ofte på uret kl 3, både nat og dag. I en lang periode vågnede jeg kl 3 sharp hver nat…. Kiggede på indlæget ja kl 15 hmm

 25. karinna

  Så spændende – jeg har desværre ikke råd til bogen, men ville ønske jeg vidste hvad 22.22 og 11.11 betyder, for de kommer til mig næsten dagligt i et halvt år nu!! :-)
  Hvis nogen ved det, håber jeg I deler. På forhånd tak ;-)

  1. Anne

   Lån bogen på biblioteket Karinna, det har jeg lige gjort. Anne.

   1. Ja, jeg ville have givet samme svar til Karinna.
    Så har du fin mulighed for at få svar på dine tal.

 26. Lene Eva

  Hej Jette… Jeg har i lang tid modtaget beskeder fra englene via talrækker….det er ret smart :-)
  Jeg fandt oplysninger på engle.spiritnet.dk … men må da lige tjekke bogen ud… tak…Lene

 27. TAK – for det indlæg :-) Jeg oversvømmes af tal, der dukker op og har været frustreret over ikke at vide, hvad jeg skulle gøre med dem. Det har svaret til, at der har stået én med et vigtigt budskab, men har kommunikeret det på russisk. Og det forstår jeg altså heller ikke ;-) Specielt 11:11 har været insisterende. Sten har jeg fundet med tallet 10. Bilens instrumentbræt viser kl. 13:13 og 13 grader udenfor. Utallige eksempler kan jeg komme med :-)

 28. Jannike

  Jeg oplever også engletal en del, men har måtte “nøjes med” at takke for deres hjælp og tilstedeværelse, uden at vide hvad disse tal egentlig betyder..
  Må have bogen! Tak for info, Jette :-D

 29. Helena Westerberg

  Jeg ser konstant 11.14, 11.44, 14.11, 14.14, 14.44….sjovt

 30. Sjovt i alle de år jeg husker tilbage er 16:
  16 dukket frem -16 er min fødselsdag …jeg må have den bog –

 31. Rebekka Høgestøl

  Jeg har i flere måneder sett like tall på bilnummerene på de som kjører forbi meg! Det første gjentok seg ofte, 777! Nå fikk jeg svar på hva det betyr! Tusen takk! :D

 32. Ester

  Også for mig
  Kl.10.06 ..! …?
  (Som samtidig er min fødselsdag .. Og min søns)

  1. Når det også er din fødselsdag, så skulle du måske prøve at læse mit indlæg om numerologi samt høre interview nr. 32 her på hjemmesiden med numerolog Annet Kofoed.

   Hun taler netop om fødselsdage og lign., hvilket har en helt anden betydning end klokkeslæt.

   Mit indlæg finder du her:
   https://harthimmer.dk/blog/hvad-er-numerologi/

   1. Malene Dybdal

    Hej Jette.

    Har bogstaver også et budskab? Jeg ser, eller lægger ofte mærke til kombinationen CY.

    Mvh
    Malene

 33. Anja Lysholm

  Den bog har jeg også – netop til slå talrækker op i, for det sker konstant for mig. :-)

 34. Tak til Marie Louise Delfina Mygdal der lige har gjort mig opmærksom på, at man på iTunes kan købe Doreen Virtues app: Angel Numbers 101

  Så kan man let taste tallet / nummeret / kombinationen ind og med det samme få svaret. (på engelsk)

  DESVÆRRE er det max 3 cifre man kan taste. F. eks 191, 555, 123 osv.
  Dette betyder jo, at du IKKE kan slå op kl 14.14, 17.17, 22.22 eller lign., som faktisk ofte er tidspunkter som jeg ser på klokken.
  Denne app giver derfor langt fra det samme udbytte og forståelse som i bogen, hvor kombinationerne er mange flere, samt hvor man lærer hvordan man skal gøre hvis talrækken består af flere cifre.

  Appen koster 32,- Kr og det er simpelthen for dyrt i forhold til hvad man får. Så hellere købe bogen og få det hele med.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top