Hvad er numerologi?

Hvad kan du bruge numerologi til?

Annet_Kofoed_interview numerologiHvad er numerologi?
Hvad betyder ens navn?
Bliver man glad og lykkelig ved at få et nyt navn?

Jeg har netop haft besøg af numerolog Annet Kofoed.
Anledningen var, at jeg længe har villet lave en ny lydfil om emnet. Jeg spurgte på min Facebook side, hvem jeg skulle interviewe og mange ønskede at høre Annet Kofoed.

Hun er Danmarks førende og har næsten 30 års erfaring. Hun har udgivet 4 bøger om emnet, har sin egen skole og har også lavet en lille lækker gratis app til mobilen, hvor man selv kan teste sit navn og meget andet.

I interviewet kan du høre historien om hvordan hun kom i gang som numerolog.
Jeg stiller hende en masse spørgsmål om emnet.
Hvad er numerologi?
Hvad kan man bruge en numerolog til?
Hvordan uddanner man sig til numerolog?
Hvad betyder ens navn? Får man et bedre liv, hvis man hedder noget andet og får navneskifte?
Hvad kan man aflæse i et numeroskop?

Annet Kofoed øser ud af sin ekspertise, og hun fortæller at hun i et numeroskop kan se om man er disponibel for særlige sygdomme, evt problemer i parforhold, hvilket job man egner sig til, hvilke husnumre man ikke skal bo i samt meget meget mere.

Hvad er numerologi?

podcast numerologiKlik og hør interviewet med Annet Kofoed

Lydfilen varer 65 min og er gratis.
Vælg lydfil nummer 32

Relevante links
1. Annet Kofoeds hjemmeside

2. Hvad betyder tallene?
Ser du på klokken på særlige tidspunkter, eller bemærker særlige tal kombinationer?

3. Hvad betyder farverne?
Et indlæg om farverne og deres betydning for krop og sjæl.

Tænk på et tal mellem 1 – 50
Hvilket tal kom til dig?
Vil du have det budskab der passer til det tal? Det er kanaliseret fra dine guider:

, ,

8 Responses to Hvad er numerologi?

 1. maria 15.12.2016 på 13:07 #

  Hej.

  Jeg har hele dette år, når jeg har kigget på et ur, ramt tidspunktet 16.12 flere gange pr uge. Det er min fødselsdato. 161266.

  Betyder det mon noget? giver mig en underlig fornemmelse

  tusind tak

  Maria

 2. Izabella 08.01.2015 på 15:34 #

  Hej Jette

  Nogen råd til et sensitiv sjæl som mig, jeg opfanger alle stemninger alt for kraftigt. Jeg
  har ingen filter:(
  Kh Izabella Østergaard

 3. Jytte Dreier 12.08.2013 på 15:56 #

  Hej,jeg har en Iphone men kan desværre ik få app,kunne jeg ellers godt bruge, øv ?? vh Jytte

  • Jette Harthimmer 14.08.2013 på 08:14 #

   Det forstår jeg ikke. Jeg har selv en gammel iphone og på den virker appen fint?

 4. Kit Benlolo 10.08.2013 på 13:46 #

  Super spændende – jeg vidste intet om numerologi – takker de højre magter for at jeg ikke bor i nr 4 :) har altid fniset lidt indvendigt når mine medmennesker har fået ændret deres navn og tænkt det bliver man da ikke mere glad og tilfreds af -jeg har fået meget mere respekt for numerologi da Annet virker som en dejlig dygtig ildsjæl så der er nok noget om snakken – der var meget jeg ikke forstod hvorfor er den 22 en dårlig dag ?? feks at flyve på og hvorfor dør der altid 8 ? den fangede jeg ikke – blev lidt urolig da jeg er opkaldt efter en knald roman – har ikke fået fjernet min eks mands efternavn – da jeg syntes benlolo er sjovere end nielsen – måske er det en stor fejl ?? samlet har jeg 4 efternavne er det nu smart ? jeg er født den 24 july ubs der dukker 4 tallet op – er det nu godt eller dårligt -jeg må lige synke det hele lidt og vende tilbage til fakta som er at jeg jo i bund og grund har et dejligt liv :) men spændende at lytte til var det <3

  • Jette Harthimmer 11.08.2013 på 08:19 #

   Hej Kit

   Jeg håber at Annet ved lejlighed får tid til at svare på dit spørgsmål. Jeg har i alle fald sendt hende en besked om at lydfilen nu er lagt på min hjemmeside, samt at der er dette blogindlæg.

   Hilsen
   Jette Harthimmer

   • Kit Benlolo 11.08.2013 på 21:18 #

    Hej Jette

    Tak for dit svar :) jeg må vist til at udskifte min gamle elskede Nokia klap mobil -og få mig en mobil der kan modtage app- Jeg suger alle dine lydfiler til mig uanset emnet da jeg lærer nyt hver gang og glæder mig over den fælles healing og bøn – du bidrager med meget godt i mit univers tak for dig ..
    de kærligste tanker Kit

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.