Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Hvad er reinkarnation?

Hvad er reinkarnation?Hvad er reinkarnation?

Hvad er reinkarnation? Det vil jeg forsøge at give dig et svar på i dette indlæg. Reinkarnation er en trosretning, der går ud på, at en persons sjæl bliver genfødt i en ny krop efter døden.

Tanken om reinkarnation findes i mange forskellige kulturer og religioner, herunder hinduismen, buddhismen og jainismen. Troen på reinkarnation kan også findes i visse trosretninger inden for new age-bevægelsen og spirituelle traditioner.

Ifølge læren om reinkarnation er livet en cyklus, hvor sjælen gennemgår en række inkarnationer eller genfødsler i forskellige legemer.

Reinkarnation lægger vægt på ideen om, at sjælen skal lære og udvikle sig gennem livene og opleve forskellige niveauer af bevidsthed og eksistens. Sjælen vil blive ved med blive genfødt, indtil den når en tilstand af fuldkommenhed og frigørelse fra cyklusen af genfødsel og død.

Reinkarnationstanken bygger på antagelsen om, at sjælen er evig og at den igen og igen bliver genfødt i en ny krop.

Sjælen forlader kroppen.
Når en person dør, forlader sjælen kroppen, rejser til den åndelige verden og bliver efter en tid født ind i en ny krop. Ifølge reinkarnationsteorien bestemmer ens karma, som er resultatet af ens handlinger i tidligere liv, hvordan ens næste inkarnation vil være.

Hvad er reinkarnation? >> Wikipedia fortolkning.

Ovenstående er den generelle antagelse af hvordan reinkarnation og karma hænger sammen, men i mit arbejde som clairvoyant har jeg fået et mere nuanceret syn på det, da sjælen før hver inkarnation i samråd med sine spirituelle guider planlægger, hvad sjælen skal lære, hvad den skal opleve og hvilke udfordringer den skal igennem, for bedst at kunne udvikle sig. Der bliver altså lavet en form for skitse og plan for sjælens næste inkarnation.

Du kan med fordel læse dette indlæg >> Hvad sker der når vi dør?
I det indlæg kan du læse hvad sker der når vi dør, mødet med vores kære afdøde, hvornår og hvordan vi dør, samt om livet vi lever i den åndelige verden (livet mellem livene).

I visse kulturer og religioner tror man, at sjælen kan genfødes i andre former end menneskelige, såsom dyr eller planter. I hinduismen og buddhismen er det en almindelig opfattelse, at sjælen kan genfødes i enhver form af liv, afhængigt af ens karma.
Denne antagelse er jeg ikke enig i. Sjælen kan genfødes i alle former – men den vil aldrig gå “tilbage i sin udvikling” til en lavere form. Det vil sige, at hvis sjælen har levet som et menneske, vil den i næste inkarnation ikke kunne blive reinkarneret som f. eks et dyr.

Reinkarnation og håb.
Reinkarnationstanken giver håb om et efterliv og en mulighed for at lære fra tidligere inkarnationer. Det er en trøst for dem, der har mistet en elsket person, da det giver dem håb om, at sjælen stadig eksisterer og at de kan blive genforenet ved en senere lejlighed.

Læs også >> Sådan kommer du i kontakt med afdøde. 

Er dit liv forudbestemt?
Troen på reinkarnation kan naturligvis rejse mange spørgsmål omkring vores fri vilje og ansvar.
Er det hele bestemt på forhånd, kan vi ændre vores skæbne, bliver vi straffet for vores handlinger, har vi selv bestemt hvordan vores liv skal være og se ud?
Det får du svar på i dette indlæg >> Har vi selv valgt et hårdt liv?

Tror du på reinkarnation?
For nogle mennesker giver reinkarnation god mening, mens andre ikke tror på et liv efter døden. Uanset hvad kan tanken om reinkarnation give stof til eftertanke om livets natur og efterlivets muligheder.
Personligt tror jeg på reinkarnation og har både i mine clairvoyance sessioner samt i mit privatliv gentagne gange fået beviser på, at der er et liv efter døden.

Karma og ReinkarnationKarma og reinkarnation.
Jeg har indtalt en lydfil om emnet karma og reinkarnation. I lydfilen kommer jeg rundt om disse spændende emner:

Karma, reinkarnation og livet mellem livene.

Har du selv valgt hvad der skal ske i dit liv?
Hvilke udfordringer venter der dig?
Hvad skal du lære i denne inkarnation?
Kan du ændre din skæbne/livssituation?

Hvad sker der når du dør?
Hvad foretager du dig i livet mellem livene?
Hvordan ser der ud i den åndelige verden?
Har du en spirituel familie?
Møder og genforenes du med dine kære afdøde?

Hvad er karma?
Hvad er din skæbne?
Har du selv valgt dine forældre og din familie?
Hvad med sygdom og død?
Er livet meningsløst? Kan du ændre det?
Får du flere inkarnationer med de mennesker du holder af?
Soulmate. Vælger og møder du “manden i dit liv”?

Lydfilen varer knap 1 time og koster 49,- Kr
Du kan høre den så ofte du vil på din mobil, tablet og computer, der er ingen udløbsdato på den.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top