Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Hvad går du glip af?

hvad gaar du glip afHvad går du glip af? Har du så travlt i hverdagen, at du hverken ser eller registrerer skønheden der udspiller sig foran dig?

I det norske spirituelle magasin Ildsjelen som er en pendant til vores Nyt Aspekt læste jeg en interessant artikel.

I Washington DC sad der ved en metrostation en mand og spillede violin. 1000 personer passerede ham, men kun 6 personer stoppede op et kort øjeblik og gik så videre. Enkelte smed en mønt og han fik i alt 36 dollars (170,- Kr)
Efter 45 minutter holdt han op med at spille, pakkede sammen og gik.

Manden der spillede var den verdensberømte violinist Joshua Bell.

Stykket han havde spillet, hører til et af de sværeste stykker der nogen sinde er skrevet for violin. Violinen han spillede på koster 3,5 mill dollars (svarende til knap 19 millioner kroner).
Et par dage tidligere havde han i Boston spillet i en udsolgt koncertsal for 2600 mennesker der hver havde betalt 600,- Kr for billetten.

Hvad går du glip af?
Det var Washington Post der havde lavet eksperimentet. Når vi er i vores daglige gøremål, i de vante omgivelser, bemærker du da overhovedet skønheden og det smukke omkring dig? Stopper du op og værdsætter det? Får du øje på et talent i en uventet sammenhæng?

Det kan godt være, at violin musik ikke lige er dig, men hvis vi i farten ikke opdager at én af verdens bedste musikere sidder og spiller ét af verdens sværeste stykke musik, hvad andet går vi så også glip af?

Måske en fremstrakt hånd, en potentiel partner, et godt tilbud, en mulighed for et spændende møde, et kærligt smil eller en positiv forandring i et menneske som du holder af. Fuglenes kvidren, blomsternes duft og farver eller vinden der blidt kærtegner din kind.

Vi skal passe på, at vi ikke har så travlt, at vi går gennem hverdagen med skyklapper for vores øjne, hvor vi slet ikke opdager hvad der sker omkring os.

Omvendt kan vi nogle gange også lægge lidt for meget i det  vi ser …. Læs om en meget interessant oplevelse jeg havde for nylig >> Du ser det når du tror det.

Vær nærværende og kom i kontakt med din intuition. >> Sluk mobilen og gå offline.

Hjemmeside >> Joshua Bell

3 kommentarer til “Hvad går du glip af?”

  1. Anonymous

    tak for indlægget – det er ret tankevækkende, hvor meget man gør i det vante uden at lægge mærke til noget som helst. De fleste kender jo nok også til at være kommet fra A til B uden at vide hvordan, fordi autopiloten har været slået til..

  2. Madame

    Uha, det er virkelig tankevækkende – tak for et dejligt blogindlæg, Jette!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top