Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Jeg går på millionærkursus

Millionærkursus. Er det virkelig er kursus du kan melde dig til? millionaerkursus
Ja det kan du.

For mange siden, meldte jeg mig på et millionærkursus.
Emnerne var succes, penge, rigdom og overflod.

Jeg underviser selv i det samme, men det er altid dejligt at komme ud og være den der sætter sig på “skolebænken”.

Millionærkursus. Sådan bliver du rig.

Hvilke tanker gør du dig om penge?
På mit online millionærkursus “Penge og et hjerte af guld”, er noget af det første jeg gennemgår, hvilken kolossal power dine tanker har og hvilken rolle din tanker spiller i hverdagen.
Ikke kun når det drejer sig om penge, men på alle områder i dit liv.

Hvilke tanker, følelser og overbevisninger har du, når emnet er falder på penge, rigdom og succes?

Kan du tænke dig rig?
Nej, det er desværre ikke nok bare at tænke og visualisere rigdom og penge, for hvis det var nøglen, så gik der langt flere millionærer rundt. Men når det er sagt, så handler 80 % af det at skabe rigdom og at føle sig rig, om ren og skær psykologi.
Det du tænker og det du føler, når snakken falder på penge, rigdom og om rige mennesker! – har en meget stor betydning for, hvor mange penge du har.

Er din økonomi i plus eller i minus?
Hvor mange penge du har på kontoen eller det modsatte, hvor megen gæld du har, er styret af mange andre faktorer, end du måske lige er klar over.

Lad mig give dig et eksempel. Brug lige nogle minutter på at besvare disse spørgsmål.

Hvordan vil du fuldføre følgende sætninger?
Penge er …..
Rige mennesker er …..
Rigdom er …..

Allerede her kan du lære en masse om dig selv, for svarer du noget i stil med:
Penge er beskidte. Penge er roden til alt ondt. Penge skaber kun problemer og bekymringer. Rige mennesker er kolde, egoistiske og kyniske. Rigdom er kun for de heldige. Jeg bliver aldrig rig.
Så har du et problem. Noget i din underbevidsthed står i vejen for din mulighed for at blive rig.

Penge, kærlighed eller din vægt.
Det, du tænker, føler OG TROR PÅ, er hvad du vil skabe, tiltrække og hvad du vil få mere af.

Læs også >> Sig tak på forhånd. Et vigtigt blogindlæg om taknemmelighed. En vej til rigdom.

Det gælder på alle planer og altså ikke kun når det handler om penge og økonomi.
Uanset om emnet er penge, tid, din jobsituation, kærlighed, din vægt, bolig eller noget andet, så vil dine tanker, følelser, overbevisninger og handlinger på daglig basis, skabe et resultat.
Eller sagt på en lidt anden måde: Det du sår, er hvad du vil høste.

Derfor: Hvis du har negative tanker og overbevisninger omkring penge, hvordan skal du da kunne tiltrække flere penge ind i dit liv eller kunne manifestere rigdom?
Lige så vel som, hvis du har negative tanker, forventninger eller forestillinger om parforhold og kærlighed, så har du med garanti problemer på dette område.

Bare det løber rundt.
Hvis du vil have flere penge, må du som det første se på dine overbevisninger om penge. Jeg har en veninde der altid siger: “Jeg er godt tilfreds, hvis bare jeg kan få pengene til at løbe rundt.”

Tror du at hun med det udsagn, skaber overskud, rigdom eller har nogen mulighed for opsparing? Nej vel.
Hun sidder stramt i det hver eneste måned og får kun med nød og næppe pengene til at slå til.
Da hun på et tidspunkt blev arbejdsløs, var hun også overbevist om, at ingen vil ansætte “sådan en gammel krage som mig”. Hun var 57. Og ja, det blev som hun troede. Hun søgte masser af jobs, men fik ingen.

Både med hensyn til hendes økonomi, samt senere hendes jobsituation, satte vi os en dag sammen og jeg fortalte hende om ovenstående principper og love.
Jeg gav hende nogle små opgaver, der havde til formål at kaste lys over hendes grundlæggende tanker og overbevisninger. Jeg lavede “spørgeskemaer” som hun skulle udfylde og jeg gennemgik hendes svar, sammen med hende.

Stille og roligt fik hun vendt bøtten. Hendes økonomi gik fra minus til plus. Hun har i dag en opsparing og er endda begyndt at købe aktier. ?
Hun fik også et job. Ja, rent faktisk drømmejobbet!

Millionærkursus.
Så uanset om det er penge, job, parforhold eller andet, så er der noget du kan gøre!

Da jeg så hvor enkelt, let og effektivt min veninde kunne vende noget negativt til positivt, gav jeg “opskriften” videre til andre i min omgangskreds. Da det samme skete for dem, valgte jeg til sidst at lave et kursus om det: “Penge og et hjerte af guld”, som jeg har holdt i mange år, i både Danmark og Norge. Nu kan du få hele kurset som lydfil og selv sidde derhjemme og arbejde med det i ro og mag.

Få alle mine gode råd – millionærkursus.
Sidste gang jeg holdt kurset i København, optog jeg det fra start til slut. Med optagelsen får du mulighed for at høre det så ofte du vil, samt arbejde med det i dit helt eget tempo. Du får også mine spørgeskemaer. ?
Du kan høre kurset på din computer, tablet eller mobil. Der er ingen udløbsdato på lydfilen.

Med kurset lærer du, hvordan du tiltrækker penge eller hvilken som helst anden form for rigdom.
Rigdom kan være alt lige fra kærlighed, venskaber, sundhed, et godt job, eller hvad som helst som DU anser for at være ingredienser i et rigt liv.

Kender du udtrykket “Fake it till you make it“?
Da lige tiltrækker lige, og da det du fokuserer på, er hvad du vil få mere af, kan det som en begyndelse være en god idé at øve dig i at føle dig rig.
Hvad ville du gøre hvis du var rig?
Hvordan ville din dag se ud?
Har du de samme venner?
Går du i teateret?
Hvor bor du?
Hvilken mad køber du?
Hvad bruger du dine penge på?
Hvilke forretninger handler du i?
Hvordan ville dit liv se ud, hvis du var rig?
Hvordan ville dit hjem se ud?
Ville der være ryddet op?Nogle af punkterne kan du sikkert gøre noget ved allerede i dag. Det behøver ikke nødvendigvis være noget, der koster penge. Det skal bare være noget du gør, hvor du ender op med at skabe en følelsen af at være rig.

For mig var det f.eks at sidde på en cafe og læse dagens avis. Jeg havde nemlig den overbevisning, at når jeg var rig, så havde jeg tid til at sidde og nyde en kop kaffe eller en brunch på en cafe og jeg ville abonnere på og læse avisen.
Så dette var faktisk noget af det første jeg gjorde, da jeg for mange år tilbage begyndte min rejse mod rigdom. Jeg satte mig ind på en af mine favoritcafeer og læste de aviser, som de havde . Det kostede mig kun 25,- Kr og jeg nød det i fulde drag.
Hvilke små skridt kan du tage?Vær taknemmelig.
Dette emne har jeg mange gange været inde på i mine blogindlæg. Grunden er, at det er et af de vigtigste redskaber til forandring.Læs derfor indlægget >> Sig tak på forhånd. Det handler om hvor vigtigt det er, at være taknemmelig.

Hvis du hele tiden fokuserer på alt det du ikke har, så fastholder du os selv i en mangelbevidsthed. Hvis du i stedet fokuserer på det du har, så vil du føle dig rig, glad og taknemmelig – OG derfor tiltrække mere fra samme skuffe.
Taknemmelighed – vil give dig en rigdoms følelse.

Mange har den opfattelse, at de først kan udtrykke taknemmelighed og føle sig rige, når pengene står på kontoen.
Dette er dog en faldgrube, for det vil ikke give dig det ønskede resultat, da 80 % af det at tiltrække penge og rigdom har at gøre med hvad du tænker, føler og siger. Så allerede før pengene er der, skal du føle dig rig OG være taknemmelig for dem.
Hør mit millionærkursus og få alle mine gode råd.
>> ?  Penge og et hjerte af guld. ? Selvom kursets fokus er på penge, kan du bruge alle værktøjerne til at skabe og tiltrække alt det, som du anser for at være rigdom for dig. F. eks kærlighed, sundhed, et nyt job, en bolig osv.

4 kommentarer til “Jeg går på millionærkursus”

 1. Christian

  Hej Jette

  Hvilke podcasts kan du anbefale omkring emnet?
  Kærlig hilsen

  Christian

  1. Flere af de bøger jeg nævner, er nogle du kan få som lydbøger. Du kan med garanti også finde masser af podcast om emnet rigdom, penge og succes.

   Prøv at søge lidt på iTunes. Det er et gigantisk medie-bibliotek og det er altid der jeg søger efter spændende podcast.
   Når det drejer sig om lydbøger, bruger jeg http://www.audible.com
   Hvis du kan engelsk, så er udvalget kæmpe stort, og priserne helt i bund.
   God fornøjelse.

 2. GundaM

  Takk for titten Jette, og javisst så sant så sant ;0)

  selv har ejg vel mest interiørblader på mitt nattbord men har mange gode tanker i hodet og takketaler ;0)

  Klem

 3. Anonymous

  Hvor er det dejligt at du vil dele dette med os. Tak:-)
  Jeg er i besiddelse af Esther og Jerry Hicks Følelsernes forbløffende Kraft og Find din indre Kilde. Det lyder som om det er samme sprog som bøgerne på dit natbord.
  Knus
  Meluka

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top