Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Sig tak på forhånd

Sig tak paa forhaand

Sig tak på forhånd – det hjælper dine ønsker godt på vej.

At takke for noget før det sker i dit liv, er noget af det mest kraftfulde du kan gøre hvis der er noget særligt du ønsker dig.

Taknemmelighed.
Taknemmelighed skaber et energimæssigt kraftfelt og i det felt, vil dine ønsker blive suget ind på det fysiske plan og dermed ind i dit liv.

Håber og ønsker.
Mange går og ønsker eller drømmer om noget der skal ske i deres liv, og når de taler om det siger de: Jeg ønsker eller jeg håber, men de ord skaber desværre en energi hvor de kommer til at skubbe ønsket udad og dermed væk fra dem.

Hvis du bruger ord som “jeg ønsker” – “jeg håber”, så udtrykker du noget du ønsker skal ske en gang i fremtiden. Du kommer derved ubevidst til at holde dit ønske i strakt arm væk fra kroppen, og lige meget hvor mange positive tiltag du gør, forbliver ønsket “derude” – langt væk fra dig.

Læs også >> Spirituel rigdom.

Sig tak på forhånd.

Pinkoden til Universet er ordet tak.
Taknemmelighed er den nøgle der åbner alle porte.
Tricket er: Sig tak på forhånd, udtryk din taknemmelighed for at ønsket allerede ER manifesteret i dit liv. På den måde omtaler du det i nutid og de spirituelle kræfter/energier/hjælpere går straks i gang med at tiltrække, skabe og realisere dit ønske.

Du går nu rundt som en omvandrende positiv magnet, hvor der er blevet skabt et kraftfuldt energifelt omkring dig. I det, får du hjælp, støtte, inspiration og guidance fra dine guider og åndelige hjælpere.

Hør min lydfil og få mine bedste råd. >> ? Loven om tiltrækning. ?

Vær taknemmelig for de små ting. Vær taknemmelig for de store ting. Og vær taknemmelig for alt det derimellem. Fra bogen: Tak. skrevet af Rikke Østergaard.

Dine ord skaber.
Der er saft og kraft i dine ord. I alle ord du bruger, er der en energi. Der er power bag dine ord. Det kan enten være en skabende kraft eller en ødelæggende.

Universet hører og reagerer på dine ord. 
Hvis du f. eks siger: Jeg ønsker/Jeg håber, at jeg en dag finder kærligheden i mit liv, får et nyt job eller bliver sund og rask – så svarer Universet: “Ja, det håber vi også”.

Det kan du jo ikke rigtigt bruge til noget og der er slet ikke en positiv skabende kraft og fremdrift i dine ord.
Sætningen jeg ønsker/jeg håber, efterlader dig med en flad fornemmelse. Prøv at sige sætningen “Jeg håber …. (og så det ønske du har)” højt lige nu.

Kan du mærke det? Energien er stillestående og flad – det er et håb, der forbliver med at være et håb.

Taknemmelighed er nøglen. Sig tak på forhånd.
Siger du derimod: Jeg takker for den skønne partner jeg har, jeg elsker mit nye arbejde og jeg er bare så glad for mine nye søde arbejdskollegaer, jeg takker for at lægen i dag fortæller mig, at min krop er sund og rask, jeg takker for og jeg elsker min nye bolig, ja så bliver der sat skub i tingene og du får samtidigt opbygget en dejlig følelses inde i  dig.

Når du takker i nutid, så både ser, føler og oplever du dig selv stå midt i alt det dejlige, du ønsker at skabe. Nu bliver det kraftfulde energifelt, skabt i og omkring dig.

Din hjerne kan ikke skelne mellem fantasi og virkelighed, så når du siger at du har skabt det eller at du har fået det, så tror hjernen på det og den sender signaler/energibøgler helt ned på celleplan i din krop. I det energifelt der nu er skabt – skabes og tiltrækkes alt det du ønsker.

Nu får du også input, inspiration og gode idéer til hvordan og hvad du skal gøre, for at manifestere og realisere dine ønsker. Døre der før syntes lukkede, åbner sig. Nye veje og muligheder viser sig for dig.

Når du er i følelsen af taknemmelighed, fyldes du med glæde. Glæde er også en skabende energi, og det du fokuserer på, er hvad du vil få mere af = mere glæde.

Visualiser dine ønsker.
Forestil dig at du allerede har det du ønsker dig, sig det højt, omtal altid dine ønsker positivt og i nutid. Udtryk taknemmelighed.
Nu kan Universet komme på banen og støtte dig, fordi du udstråler og er på en helt anden frekvens, end når du bare går og håber, ønsker eller tvivler på dig selv og dine muligheder.

Det er der allerede.
ALT hvad du ønsker dig i livet, det ER allerede et sted derude.
Du skal bare stille ind på den rette frekvens så du kan tiltrække det.

Gælder det også når det drejer sig om penge? Ja! Læs dette indlæg >> Spirituel rigdom og glæde.

Husk at:
Sig tak på forhånd.
Vær tålmodig.
Vær åben for, at det kan komme til dig på en anden måde, end hvad du havde forestillet dig.
Vær åben for, at der kan komme noget der er endnu bedre.

Universets mulige svar på dine bønner:

1. Ja.
2. Nej, ikke endnu.
3. Vi har noget endnu bedre til dig.

Læs og hør mere om emnet:

1. I dette indlæg får du flere gode råd, samt en video. >> Gør dine drømme til virkelighed.

2. Jeg har skrevet og indtalt en lydfil, hvor jeg hjælper dig godt på vej til at realisere, skabe og tiltrække netop det, du ønsker dig. ?
? Lydfilen varer 1 t 48 min og koster 49,- Kr ?

19 kommentarer til “Sig tak på forhånd”

 1. Fie

  Hej Jette. Tak for et dejligt indlæg. Det resonere meget i mig, dog oplever jeg hvergang at jeg siger tak for et ønske jeg gerne vil manifestere F.eks. en plads på drømmestudiet til sommer, en lille tvivl som siger “det sker jo ikke” eller “det er du ikke klog nok til” eller “du er ikke god nok til at komme ind”. Det er svært at finde ud af hvad jeg skal gøre ved denne “stemme”.. Skal jeg blot lade den være og blive ved med at være taknemlig for den plads som allerede er min eller skal jeg arbejde mere med denne tvivl om virker til at gå ind og modarbejde mig selv.
  Kh Fie.

  1. Hej Fie
   Det er “de gamle programmer, mønstre og overbevisninger” der spiller dig et puds. Dit sande jeg, dit hjerte, din indre stemmer siger GO for it. Du kan godt. Men så kommer der lige nogle begrænsende overbevisninger på banen og spolerer den gode stemning.
   Hvis du bliver ved med at handle og agere på det, der føles ægte og rigtigt for dig, vil den kritiske negative røst med tiden fylde mindre og mindre.
   Jeg kan i den forbindelse varmt anbefale dig at høre denne lydfil: Din underbevidsthed styrer dit liv. ? Den vil kunne hjælpe dig. ?

 2. Lena

  Jeg takker for at vi nu sælger vores hus på Bedelundvej og at vi nu køber huset på Baldersvej og jeg takker for at jeg nu er færdig med min uddannelse som akupunktør og at jeg nu kan hjælpe mange mennesker.
  VH. Lena

 3. Kære Jette,

  Det er noget rigtigt godt du også her briger på “banen”. Takker for at jeg må læse med.

  Når jeg tænker på det du skriver, kommer jeg også til at tænke på, at alle emner er to emner. Der er ønsket om det, og der er savnet om det.

  Tit siger vi, jeg ønsker mig … , men samtidig har vi følelsen af savnet af selvsammen. Og det kan aldrig skabe det vi ønsker.

  Søren

 4. ingrid

  Hej Jette,
  først og fremmeste tak for din generøse deling af livskundskab!

  Jeg har længe prøvet at integrere tanken om tiltrækning, men kæmper med en bremse i form af selvbebrejdelse. Hvis det ikke lykkes mig at tiltrække det jeg ønsker mig, må det jo være fordi jeg ikke ønsker det nok? Jeg synes du her kommer med et godt skub op over det pukkel, nemlig at være taknemmelig for hvad jeg allerede har. Selvfølgelig!

 5. Anita Olsen

  Jeg takker for al den kærlighed, jeg har fra min skønne datter, min skønne partner og alle mine skønne venner og naturligvis også den gode relation jeg har med min familie.

  Jeg takker for al den visdom, viden og erfaring jeg har studierne og livet og for at jeg og alle jeg kender er sunde og raske.

  Jeg takker for salget af min andelslejlighed og for den pragtfulde lyse lejlighed med have til jeg har på Fyn. Og sidst men ikke mindst, takker jeg for at min datter har plads på Blangstedgård Børnehave.

  Af hjertet er jeg taknemmelig for alt og alle der er i mit liv.

  Kærligst
  Anita

 6. Charlotte

  Jeg elsker, hvordan du bliver mere og mere specifik/nuanceret på, hvordan man tager ansvar for og styring i eget liv!

  Siden vores Walk & Talk clairvoyance session for en del år siden, hvor jeg gik tur i Kongens have med dig har jeg haft en kæmpe A5 plakat hængende ved min seng, hvor der står udsagn om, hvilke ingredienser mit nye job har. Sætninger som fx i mit nye job har jeg ansvar, i mit nye job har jeg en fed løn osv. Jeg læser den hæjt for mig selv hver morgen og hver aften.

  Efter dit indlæg i dag vil jeg stryge nye og generelt ændre sætningerne til tak for mit job med en fed løn, ansvar, spændende kurser osv…..

  Og så takker jeg samtidig for den fede lejlighed på Frederiksberg……!

  kh og alt fantastisk til dig!

  Charlotte

 7. catrine emelie

  Det er jo rigtigt: du får hvad du sender ud af energier og derfor er det også så vigtigt at være positiv og god mod sig selv og andre :-) Jeg boede for år tilbage i lejlighed uden kæreste, job eller andet end en ny omgangskreds af mennesker og jeg ønskede mig brændene en dejlig kæreste at dele livet med og som jeg ønskede at få børn med og en have. Jeg købte en havebog og følte mig helt vildt fjollet – da jeg jo ikke havde en have eller udsigt til at få en have, men jeg MÅTTE have den bog og drømme mig til haven jeg skulle have. Et halvt år efter var jeg nygift, gravid og havde fået hus med have!!! Det er da lidt sjovt. Dengang anede jeg intet om “the sceret” – men har bare altid været god til at drømme om det jeg ønskede mig. Idag kender jeg mget mere til det og er deprimeret og stresset og har været sygemeldt et stykke tid – lang nok til at jeg TROEDE at jeg ville have fået det væsentlig bedre. Nu oplever jeg i stedet at jeg bruger alt for meget tid på at tale om hvor skidt jeg har det og det får jeg det slet ikke bedre af – så jeg tænker: fake it till you make it!? Jeg tvinger ihvertfald mig selv til at gøre lidt ud af mig selv, sætte fokus på alt det gode der trods alt sker og klappe mig selv på skulderen, men det er en udfordring! TAK fordi du minder mig om at jeg skal takke for det gode og mærke det jeg ønsker at manifiser og tænke NUTID! Jeg tænker faktisk meget på det – nutid – lev livet nu for pokker – nyd det der kan nydes for den ene dag tager bare den anden og pludselig er der gået mange dage. Vi skal gribe ud efter det vi ønsker NU! og vi skal elske os selv med fejl og mangler og tilgive os selv og hinanden og glemme fortidens fejl og komme videre.. Jeg ønsker alle en god dag :-)

  1. Jette

   Hvor er du en stærkt sjæl, du har ressourcerne i dig. Både til at se ind og ud. Stol på dig selv. Du er god nok. ❤️

 8. Karinna

  Hej Jette
  Jeg står i en situation, hvor jeg helt vildt gerne vil ud og arbejde. Et job, hvor jeg har det godt, hvor det er sjovt og jeg har det godt med mine kollegaer. Jeg går og siger, “det perfekte job, er nu på vej til mig”. LIge meget hjælper det.
  Nå nogen mennesker siger til mig, jeg har en kontakt, eller jeg kender nogen som muligvis kunne bruge dig… så tror jeg så stærkt på det. Og når de så vender tilbage og siger nej, så bliver jeg så ked af det og føler verden styrter, ned omkring mig.
  Mit håb, drøm eller hvad vi skal kalde det, er så stor omkring at få et job og skabe en karriere.
  Hvordan takles det?

  1. Som skrevet i mit blogindlæg, så skal du først og fremmest udtale dit ønske i nutid.
   Når du siger, at det perfekte job er på vej, så holder du ønsket ude i strakt arm. For dette kan man jo også sige om 5 år. Jobbet. Er på vej.
   Det du skal gøre i stedet er naturligvis at takke for det allerede eksisterende.
   Pøj pøj med det.

 9. Dorthe Bransholm

  Kære Jette

  Jeg kan kun udtrykke én ting – tusind tak for alle dine indlæg, de er bare så givende og når jeg ser på min facebookside, at du har skrevet endnu et blogindlæg, så véd jeg allerede inden jeg klikker ind på det, at det vil være berigende at læse.

  Jeg er igang med en coachuddannelse og dine indlæg indeholder altid meget vigtige pointer, som jeg både selv, men også i min videreformidling, har rigtig god gavn af og som gør en forskel.

  Endnu en gang tusind tak for din gavmildhed.

  Knus

 10. Awa

  Jeg har takket for det der var sket, og netop bedt og håbet på alt det positive der skule ske i fremtiden, med tanke om at jeg var på rette vej. Men det var jo netop fremtidsudsigter.
  Jeg spoler straks tiden frem til idag, til NU. ???
  AWA

 11. Tine

  Hej Jette.
  Jeg har ofte tænkt på det du skriver om her.
  Men jeg synes det er svært at stå med skuffelsen. Et eksempel: Jeg ønskede brændende at blive gravid. Og troede at jeg var det. Bestilte tid ved lægen og gik og sagde til mig selv at jeg var gravid, hvor dejligt det ville være når lægen bekræftede det, jeg lavede “film” i mit indre om hvor glad min mand og mon mor ville blive. Mine veninder ville strikke trøjer til baby osv.
  Jeg følte min skuffelse endnu større, tror jeg, da lægen sagde at jeg var ikke gravid. I endnu højere grad følte jeg min verden ramle, at jeg var en fiasko osv.
  Jeg tænker meget over hvis jeg havde undladt at tænke Ja jeg er gravid. For det var jeg jo ikke! Ville jeg så have forberedt mig bedre på skuffelsen, så den ikke havde væltet mig sådan om kuld?
  Jeg havde jo bildt mig selv alverdens søde illutioner ind om tyk mave og babyer.
  Jeg følte ihvertfald min skuffelse 3 gange så stor fordi alle mine celler var indstillet på moderskab.
  Det er nu 1½ år siden, og jeg er stadig ikke blevet mor.
  Jeg kan næsten blive bange for at drømme store drømme, af angst for skuffelsen.

  1. Jeg læser din kommentar som, at fordi det ikke lykkedes for dig første gang at blive gravid, så har du nu helt mistet modet og troen på at det i det hele taget kan lade sig gøre. Ligeså at du ikke “tør” drømme om og ønske det, fordi skuffelsen vil blive det større. Du har dermed vendt ryggen til din store drøm.
   Jeg synes naturligvis at du skal blive ved med at tro på samt at gå efter det du ønsker. At lade være, er jo at vende dig selv ryggen.

   Nogle gange er der hvad jeg kalder en “leveringstid”. Der kan være forskellige scenarier og omstændigheder som der både på det fysiske og spirituelle plan lige skal “arbejdes” på, før manifestationen er en realitet.
   Go for it!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top