Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Jeg har prøvet bioresonansterapi

Bioresonansterapi e-Lybra 9Få din krop tunet med bioresonansterapi

Det var en råkold vinterdag, hvor jeg tog toget til Bagsværd. Fra stationen gik jeg til Slotsparken. Et virkelig smukt og fredfyldt område.
Her bor Mette Lønhart som havde inviteret mig til at prøve bioresonansterapi.

Jeg havde ingen idé om hvad det gik ud på, men mødte op med åbent sind. Mette bød mig indenfor på klinikken, hvor der var en god energi og ikke mindst dejligt varmt. På bordet stod et apparat med det fancy navn e-Lybra 9. Det ser måske ikke ud af så meget, men ikke desto mindre koster det 150.000 Kr så noget må det jo kunne.
Det er tilsluttet en computer hvor man kan aflæse alt hvad der foregår.

Jeg fik nogle elektroder på fødder og hænder, og så gik e-Lybra ellers i gang med at teste / læse mig.

Hvad kan apparatet teste for?
Ja, det er et godt spørgsmål. Efter sigende Alt!
Apparatet e-Lybra 9  har en test ramme på ca 300.000 forskellige frekvenser.

Det kan f. eks teste vitaminer, mineraler, blomstermedicin, Aura Soma, virus, parasitter, bakterier, homøopati, tungmetaller, kinesiske urter, dit nervesystem, kredsløb, organer og meget mere.
Der er masser af psykiske programmer til balancering af chakra, begrænsede handlemønstre og desuden elektromagnetisk stråling.  e-Lybra kan balancere ud fra organuret, et 24 timers program, lave fjernbehandling, så man ikke behøver komme i klinikken hver gang man vil have behandling og meget mere.

Yderligere er indbygget en kinesiologi test funktion, hvor det er muligt at checke enkelte frekvenser og om der er givet behandling nok.

Apparatet gav mig først en behandling med frekvenser der gjorde kroppen modtagelig for frekvensbehandling, derefter lavede det en kropsenergi skanning som bruges til et program til videre behandling, ud fra hvilke symptomer der er nævnt som behandlingsårsag.

Derudover fik jeg behandlet chakra ubalancer, blev checket for vitaminer, intolerancer – fødevarer og nonfood og fik gjort noget ved virus, detox af tungmetaler, og min fordøjelse.
Apparatet læser alt dette ved at køre nogle frekvenser igennem kroppen og efter den har fortalt “hvor der er noget i vejen” så kører man et program hvor den retter frekvenserne op så de er i harmoni og balance, og til sidst afslutter man med et efterscan, hvor man kan se forandringerne.

Jeg fik en lille flaske med frekvensberiget vand med hjem. De frekvenser som min krop havde brug for.

Alt efter hvor sensitiv du er, så kan du muligvis mærke at der bliver “pillet” ved dine frekvenser. Jeg mærkede alt fra prikken i benene, varme i kroppen til svimmelhed. Sidstnævnte tog Mette sig godt af, da hun gav mig en healing og en grounding. Så var jeg helt ok igen.

Som du kan læse, blev jeg testet for lidt af hvert og vi kom vidt omkring. Apparatet kan arbejde på flere planer og niveauer.
Dit fysiske legeme, følelser, mentalt, spirituelt eller du kan få set på konkrete problematikker i dit liv.

Det var nogle rigtigt hyggelige timer sammen med Mette, men jeg må indrømme at jeg er en smule skeptisk overfor hvorvidt et apparat alene kan ændre, justere, optimere og fin-tune energierne / frekvenserne i min krop.
Personligt tror jeg på, at dette skal og kan gøres på mange andre måder. Der er aldrig nogen genveje eller hurtige løsninger til en sund krop i balance og harmoni, og vi må hver især selv gøre et stykke personligt arbejde på alle områder af sit liv.

Mette Lønhart finder du her >> Klinik for Naturterapi

Du kan  høre mit interview med Mette Lønhart hvis du på dette link >> Podcast vælger lydfil nr. 12.
Lydfilen er gratis.

Læs også >> Din krop kan helbrede sig selv

4 kommentarer til “Jeg har prøvet bioresonansterapi”

 1. Jeg har en E – LYBRA 9 til salg for kr. 67.000.
  Telefon 28698887. Med ældre programmer, men omfattende og effektive. Du kan selvfølgelig købe nyeste programmer.

 2. For snart 5 år siden ville holde op med at ryge – jeg forsøgte alt mellem himmel og jord.- intet hjalp. Jeg brugte plaster og forsøgte selv at reducere til ca. 2-4 cigaretter om dagen. I løbet af kort tid var jeg oppe på BÅDE plaster + 40-60 cigaretter om dagen. Rigtig godt.
  En god ven fortalte om noget der hed bioresonans – og at det hjalp ham. Jeg bestilte en tid (1 time for 990,00 kroner) og sagde ligeud at jeg skulle bruge et mirakel. hvoreften behandleren sagde : ” Det får du !”. Hun bor i Kirke Hvalsø, men jeg har glemt hendes navn. Jeg sad i en halvvejs liggestol med dioder på håndled og ankler og talte om løst og fast i en times tid. Min kæreste sad ved siden af. Så fik jeg en lille flaske med vand og skulle tage 5 dråber hver morgen en stykke tid.

  Jeg har ikke røget en eneste cigaret siden. Og jeg savner det ikke.

 3. Pia Danielsen

  Kære Frederikke
  Ja, det gør det. Jeg startede i et behandlingsforløb for omkring 4-5 år siden og var YDERST skeptisk.
  Jeg får nu jævnligt bioresonansterapi for både psykiske og for fysiske ting og kan varmt anbefale det.

 4. Frederikkke

  Virker det også hvis man ikke tror på det?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top