Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Julehjælp til trængte familier

julehjaelp til traengte familierJulehjælp til trængte familier. De 2 sidste år har jeg støttet projektet “På med Vanten”, og det samme vil jeg gøre i år.
Det koster 1000,- Kr at være med og pengene er virkelig givet godt ud.

Hvis du kan lide tanken bag den spirituelle film “Pay it Forward” vil du elske dette juleprojekt og jeg håber at du vil være med.

Nedenstående tekst er skrevet af foreningen På med Vanten:

Har du har lyst til at gøre en forskel i julen 2009, så deltag i projekt
På med Vanten – julehjælp til trængte familier

I Danmark er en rigtig juleaften med julemad og gaver en selvfølge for de fleste, men desværre også et savn for mange, og det er disse trængte familier, vi hjælper med projekt På med Vanten.
På med Vanten blev startet i 2006 af Nicolai og Cathrine Moltke-Leth, og siden har vi delt julekurve ud til hundredvis af trængte familier
Dét, der adskiller På med Vanten fra så mange andre gode hjælpeorganisationer, er, den direkte kontakt mellem giver og modtager. Et møde mellem mennesker i øjenhøjde, den ægte juleånd. På den måde handler det ikke kun om nødhjælp, men også om dét, der sker i mennesker, når vi er opmærksomme og interesserede i hinanden. Når vi ”kommer hinanden ved”, som man siger.

Det praktiske
Alle donorer/frivillige skal være villige til at investere 1000 kroner som du enten selv betaler eller får sponsoreret på eget initiativ. De første 500 kroner går til julekurve fyldt med fortrinsvis lækre økologiske grønsager, flæskesteg, kolonialvarer og andre julelækkerier. De resterende 500 kroner bruges af donoren/den frivillige til at købe særlige julegaver til den modtagerfamilie, som du får tildelt. På den måde bliver julekurven mere personlig og til ekstra stor glæde for alle.

Vi deler julekurvene ud den 21. december i det storkøbenhavnske område
Alle donorer/frivillige mødes den 21. december på Hærens Officerskole på Frederiksberg, hvor vi pakker julekurvene med mad og godter, og pynter dem med gran. Når du har pakket din julekurv, tager du ud på egen hånd og afleverer kurven til din modtagerfamilie. Familierne ved du kommer, og de venter dig med glæde!

Ja, tak – jeg vil gerne hjælpe! Hvad gør jeg nu?
Hvis du ønsker at gøre en virkelig forskel i julen, og deltage i projekt På med Vanten beder vi dig sende en mail til info@paamedvanten.dk Vi har brug for dit navn, din adresse, dit telefonnummer og din e-mail, så vil du få tilsendt en e-mail om det praktiske bl.a. betalingen.

Hvis du ikke selv har mulighed for at deltage i julekurvspakning og uddelingen den 21. december, skal du alligevel ikke holde dig tilbage for at melde dig under fanerne. Vi tager gerne mod dit økonomiske bidrag, og skal nok finde både en trængt familie og nogen der kan aflevere julekurven for dig

Vi håber, du vil være med og glæder os til at gøre Julen 2009 til noget helt særligt for en masse familier i Danmark!

De bedste hilsner

Nicolai & Cathrine Moltke-Leth
Anja Thybo Johansen

Læs også >> Giv det videre. Pay it Forward Day.
Maja Juul-Nielsen

5 kommentarer til “Julehjælp til trængte familier”

 1. lone

  Hej ! Jeg er interesseret i at vide, om det fortsætter i år.
  Hilsen Lone

 2. Jette Harthimmer

  Hej Dimitri
  Det vil jeg da gå ud fra. Jeg har godt nok ikke hørt fra dem endnu, men det gør jeg nok en gang i løbet af november. Ellers kan du jo selv tage kontakt til dem og forhøre dig.
  Med venlig hilsen
  Jette Harthimmer

 3. Dimitri Hardorff

  Hvordan ser det ud for 2010? Er der også et arrangement i år?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top