Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Kære Clairvoyant, skal jeg få en abort?

Er det ok at en clairvoyant rådgiver om en abort?

abort ja eller nejAbort – ja eller nej? Et par gange om året får jeg henvendelser fra kvinder der er blevet gravide. De spørger, om de skal beholde barnet eller ikke.

Mit svar om abort:

Jeg må desværre skuffe dig. Jeg kan ikke hjælpe dig med dit spørgsmål om hvorvidt du skal få en abort eller ej, da jeg som clairvoyant ikke føler at det er rigtigt for mig at have indflydelse på liv/død.

Det er et så alvorligt og seriøst spørgsmål, at det i sidste ende kun er én person der kan besvare spørgsmålet, samt tage ansvar for beslutningen: Og det er dig.
Beslutningen om en abort eller at gennemføre graviditeten er din og din alene.

Jeg vil kraftigt råde dig til, at stole på din intuition i denne sag. Hvad føles sandt og rigtigt for DIG?
Og tag meget gerne kontakt med Mødrehjælpen. De kan hjælpe og rådgive dig professionelt.

Bliver jeg lykkelig af at få et barn?
En kvinde skrev til mig og spurgte om hun ville blive lykkelig, hvis hun fik et barn.
Jeg er gravid. Hvis jeg kan dele barnet med andre og blive en glad mor, så vil jeg godt have barnet.
Kan du eller en anden clairvoyant ikke se noget om hvorvidt der følger glæde med den beslutning, eller om det er bedre for mig at få en abort
?”

Jeg gav hende dette svar:
Naturligvis kan en clairvoyant det, men jeg ved ikke hvor mange clairvoyante der har lyst til at svare på de spørgsmål, da det du i bund og grund spørger om: Skal jeg lade barnet leve eller dø?

Clairvoyante har nogle etiske regler, som vi skal forholde os til, og én af dem er: Det er ikke tilladt at tale om sygdom, død og ulykke.

>> Clairvoyantforeningens etiske regler.

Og jeg mener personligt, at det er et så seriøst spørgsmål, at det ikke skal stilles til en clairvoyant, astrolog eller lign. Det er et valg og en beslutning der 100 % er din egen.

Søg professionel hjælp.
Jeg er overbevist om, at du på nettet kan søge professionel hjælp og rådgivning, så du kan få skabt klarhed over, hvad det rigtige og bedste er for dig. En samtale med en psykolog kan også være en rigtig god løsning.

Valget og handlingen kan jo ikke laves om.
Uanset hvad du vælger, vil det præge, påvirke og være en meget stor del af dig resten af dit liv. Og du vil risikere at blive bitter, hvis du lod valget mellem abort eller at få barnet, bestemme ud fra hvilket råd den ene eller den anden clairvoyant har givet dig.

Din beslutning.
Om du bliver lykkelig eller ej – en god og glad mor eller ikke – om barnet får en god opvækst og et godt liv, handler ikke om hvad clairvoyanten forudser eller svarer dig, men udelukkende om hvad du beslutter dig for!

Hvis du beslutter dig for, at blive en god mor og give dit barn et kærligt, trygt og godt liv – så er det også det resultat du vil skabe.

Jeg sender dig klarhed og de bedste tanker.
Jette Harthimmer

Få professionel hjælp og rådgivning:
Abort eller ej? >> Rådgivning Mødrehjælpen.
Jeg er gravid – hvad gør jeg? >> Online rådgivning ved graviditet.

2 kommentarer til “Kære Clairvoyant, skal jeg få en abort?”

 1. Charlotte

  Jeg har virkelig tænkt meget over dit blogindlæg……………..
  fordi jeg synes det rammer lige ned i en meget etisk kerne og et område i den clairvoyante/spirituelle verden, som jeg har det besværligt med at få helt på plads og i hak…..

  Jeg er en af dem, der falder ud over kanten nogle gange i mit liv og står i situationer, hvor jeg virkelig er rådvild, bange, uerfaren og usikker. Og jeg ved godt med mit hoved, at jeg “bare” skal vente, have tillid, lytte til min indre stemme, tro på, at alt er som det skal være…………………at jeg skal vente på min klarhed.

  tilbage til livet ud over kanten…….i de perioder, hvor jeg står i svære situationer søger jeg vejledning alle mulige steder også i det clairvoyante. det har givet mig mange forskellige oplevelser. Men når jeg kigger tilbage kan jeg se, at det dybest set handler om, at de situationer, jeg stod i var for svære, for tunge at bære selv. Jeg havde sådan brug for at nogen stod mig lidt bi, indtil jeg selv lærte det. At nogen stod lidt sammen med mig i alt det svære. Stod ved siden af mig.

  Jeg er helt med på, at mennesker med den clairvoyante gave ikke skal tage ansvaret for andres menneskers liv på sig.

  Men med alle de forskellige oplevelser, jeg har haft med clairvoyante rådgivere, tarotlæsere osv, så kunne jeg ønske, at de også havde en uddannelse eller en viden om mennesker i krise/nød og de redskaber, der kan hjælpe der. For når man begiver sig ind i rådgivningsbranchen, så skal man vide, at man vil møde mennesker ikke bare ud over kanten, men måske også på vej i dybet.

  Min pointe er, at jeg oplever, at vi er nødt til mere og mere at bevæge os mod en verden og en hverdag, hvor vi tør stå hinanden bi. Også når det er besværligt og smertefuldt. Ikke bære for hinanden eller klappe på kinden og sige, det skal nok blive godt. Men stå ved siden af. Det er åbenbart ikke så simpelt som det lyder……

  Og når alt det her er sagt, er det vigtigt for mig at pointere, at du er den mest ordentlige clairvoyant, jeg nogensinde har mødt og fået clairvoyance af. Din etik er tip top …!!!!

  Og send mig nu al den klarhed, du kan, for jeg har fået øje på en job, jeg ønsker mig af hele mit hjerte……….

  ❤️ kh
  Charlotte

 2. Hanne S

  kvinden må tage det på sit eget karma , ikke overgive den slags til -fremmede –

  Jeg spurgte engang mht parforhold – jeg havde ikke dengang råd til nyt indskud og måtte blive lidt i forholdet – men havde talt så meget med clairvoyanten -en go ven -at han vidste at jeg egentlig havde taget beslutningen om -at forlade min mand –

  så jeg var glad for hans klare klare svar -der kun bekræftigede- hvad jeg egentlig godt vidste : “du kan ikke blive ved med at lænke dig selv til titanic .”.

  jeg manglede ikke mod , men penge – men bad universet om at løse det og mig – og tænk –
  mit ønske blev opfyldt -og jeg er ved at finde glæden igen -livsglæden

  Det er vel berrettiget at skride når manden 5 x på hjerteafd. ikke havde været ædru nok til at besøge een –
  og at man de sidste 4 år kun fik et knus -hvis man tiggede om det –

  nu får jeg kærlighed af venner og veninder i tonsevis –

  Jeg har ikke spildt 4 år – men lært -hvad jeg ikke skal ..

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top