Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Kald mig bare vejviseren

kald mig bare vejviserenKald mig bare vejviseren – for 9 ud af 10 gange når jeg er ude og gå, kommer der en person hen til mig og beder om hjælp til at finde vej.

Det kan være til en specifik adresse, hvor de har et møde, hjælp til nærmeste station, et museum, en seværdighed, restaurant, færgen til Oslo, Den Svenske Kirke, ja You Name it.

I begyndelsen lagde jeg ikke rigtigt mærke til det, men det gør jeg nu fordi det sker hele tiden. Selv når det er mig der er på udebane i Jylland, Norge eller i et andet land., så bliver jeg også spurgt om vej.

Her forleden dag, var jeg ude og gå med en klient (Walk and Talk – gå tur med din clairvoyant) og da hørte jeg i det fjerne en stemme kalde hallooo, mens vi med raske skridt gik videre. Stemmen kaldte højere og højere og til sidst kunne vi høre løb bag os. Vi stoppede op og vendte os undrende om. En lille japansk kvinde kom forpustet hen til os: Sorry, can you tell me where the Little Mermaid is?
Jeg fik guidet kvinden i den rigtige retning og hun bukkede og smilte mange gang.

Nytårsaften var jeg ude med nogle venner og da vi gik gennem byen, blev vi passet op af to kvinder der spurgte mig om vej (ikke mine venner, nej kvinderne henvendte sig specifikt til mig) Det sjove var, at den gade de spurgte til var den vi allerede befandt os på. Fulde? Nej, det var de nok ikke ?

Er det tilfældigt?
Det kan ikke være tilfældigt og hvis du ligesom jeg tror på det spirituelle, så eksisterer tilfældigheder slet ikke. Tværtimod. Der er en mening med alt hvad der sker i dit liv.
Ovenstående sker for mig året rundt og det er jo ikke bare turister der spørger mig om vej.

Jeg er blevet så vant til at det sker, at jeg hver dag, går glad og forventningsfuld hen af gaden og tænker; Gad vide, hvem der kontakter mig i dag? Hvad har de mon brug for hjælp til?

Du får budskaber og bliver guidet.
I dine helt almindelige daglige gøremål kan du gang på gang opleve, at du modtager informationer, vejledning og gode input fra den åndelige verden, dine hjælpere og guider.

Det gik op for mig, at det at vise vej netop er det jeg gør i mit arbejde. Jeg viser mennesker vej via mine clairvoyance sessioner, på mine kurser, i mine blogindlæg, lydfiler og i min podcast. For sagen er den, at jeg enormt gerne vil vise dig vej i dine personlige og spirituelle udvikling samt til den bedste udgave af dig selv. Så kald mig bare vejviseren – det er helt ok.

Hvad sker der i dit liv?
Prøv at være meget opmærksom på, hvad der sker i din dagligdag.

Har du f. eks en oplevelse af, at hver eneste gang du er ude til et arrangement, så går der ikke lang tid, før et menneske du slet ikke kender, står og fortæller dig deres livshistorie?
De fortæller dig om deres problemer, hvor hårdt de har haft det eller om noget, de ikke før har delt med nogen. Med et siger de: Hov, det må du meget undskylde. Her står jeg og læsser af på dig og du kender mig ikke en gang. Jeg ved ikke hvorfor jeg gjorde det. Jeg plejer altså ikke at gøre sådan.

Kan der i den hændelse ligge et budskab til dig om, at du vil egne dig godt til at arbejde med mennesker, fordi de tydeligvis har tillid til dig og hurtigt åbner sig for dig?

Læs også >> Drømmer du om at arbejde med mennesker?

Hvad er dit kald?
Er du mon rigtigt god til at håndtere børn? Rækker de ud efter dig?
Elsker du dyr og kommer selv sky og bange dyr hen til dig?
Er det altid dig der arrangerer, ordner og organiserer?
Er du god til at “læse” andre mennesker?
Er du den der holder sammen på familien?
Er det dig der enten på jobbet eller i dine venskaber fungerer som mægler eller talerør?

Hvad det end er, så kan det være et hint til dig om hvad der er dit kald her på jorden.

Hør lydfilen >> Hvad er din livsmission?

5 kommentarer til “Kald mig bare vejviseren”

 1. Naja Buntzen Jensen

  Hej Jette.

  Når jeg er i butikker, på gaden…..på biblioteket spørger folk mig..tror jerg er ekspedient, spørger om vej osv..
  tak for en inspirerende hjemmeside.

  Naja

 2. Hej Jette

  Hold da op, hvor det giver mening det du skriver, jeg kan bare nikke genkendende til det hele. Jeg har selv de oplevelser og er nu blevet gjort opmærksom på at jeg er på rette vej, jubi… Tak

  De kærligste hilsner
  Malica

 3. Hej Jette,

  Jamen, du vidste da godt at du er vejviser…gjorde du ikke? Jeg kan ikke lade være med at tænke på, om det evt. er noget andet du skal lære af de hændelser. Hvad er det nye i det? Hvad er det du IKKE har ‘hørt’ endnu? For det går jeg ud fra er grunden til at du har oplevelserne (?).

  …hvor bliver det spændende! Blot et input

  Kærlig hilsen
  Helle

 4. Peter Hansen

  Hej Jette.

  Jeg kan nikke genkende til noget af det du skriver om ,
  Jeg har altid haft en god intuition omkring andre mennesker og dyr har jeg altid talt med især mine egne som snakker med mig hele tiden når de færdes omkring mig.
  Jeg er psykisk syg idag efter en hård barndom og følgerne af livet som det har udviklet sig efterfølgende så jeg er førtidspensionist idag , 43 år , mand og en følsom personlighed som har fulgt mig hele livet på godt og ondt.
  Jeg synes jeg er god til at læse og føle hvordan andre mennesker har det og har ofte brugt det til at få dem til at føle sig veltilpas i mit samvær .
  Jeg ser ikke “spøgelser og lign ” men føler alligevel at mit liv har haft en ekstra dimention.
  Jeg har kunne tage små børn op til mig også børn jeg ikke kender og de har kunne fornemme min ro og tryghed som åbenbart udstråler .
  Mine børn siger at dyr og børn tiltrækkes af mig .
  Lidt om mig .

  MVH Peter

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top