Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Kan man få negative svar hos en clairvoyant?

Fortæller clairvoyanten alt?

Er alle svar hos en clairvoyant rosenrøde?
Hvad med emner som død og ulykke?

Dette er temaet i dette indlæg, hvor jeg har fået følgende spørgsmål:

Hej Jette,
en veninde og jeg overvejer at få en tid hos en clairvoyant, men jeg vil først sikre mig at vi ikke får nogen negative svar.
Hvad må en clairvoyant fortælle af den slags? Jeg har ikke lyst til at komme ud fra sessionen og være bange for eller ked af det jeg har fået spået.

Håber at få svar fra dig.
Hilsen Inge L B

Mit svar
Hej Inge. Tak for dit spørgsmål.
Jeg er sikker på at mange andre har tænkt det samme, før de vil opsøge en clairvoyant.

Jeg kan naturligvis ikke svare på alle clairvoyantes vegne, men jeg kan svare for mig selv om min egen etik.
Når du spørger om jeg (clairvoyante) giver negative svar, så skal jeg lige forstå dig ret.
Jeg taler aldrig om død og ulykke hvis det er det du hentyder til. Den slags informationer bliver slet ikke kanaliseret til mig, og ingen mennesker kan i øvrigt bruge dette til noget konstruktivt. Tværtimod. Klienten går usikker, bange og utryg hjem.
En clairvoyant med etikken i orden vil aldrig komme ind på disse områder.

Jeg er en ærlig clairvoyant, og jeg fortæller hvad jeg ser.
Nogle gange er det rosenrødt og andre gange er det mere barske realiteter, men det kommer naturligvis an på hvem klienten er og hvilke udfordringer de pt står overfor. Ligeså får man også altid at vide hvad man kan gøre, så vejen bliver så enkel som mulig og man får brugt sine potentialer.
Ikke 2 mennesker er ens, og mens nogle går let gennem livet, så er der andre der møder store bump og udfordringer. Dette vil en clairvoyance afspejle og dermed vil ikke 2 sessioner være ens.

Hvis jeg lovede dig guld og grønne skove, og jeg kun så din fremtid som lyserøde skyer, mens du selv oplevede din virkelighed som det modsatte, så ville jeg miste min troværdighed. Jeg fortæller dig hvad du håber at høre, men du har ikke tillid til mig.
Det er let nok at fortælle folk hvad de ønsker at høre, for alle ønsker jo det bedste i livet, men for mig er ærlighed det eneste en klient kan bruge til noget konstruktivt.
Fælles for alle mine klienter er dog, at alle vil gå hjem styrket og med gode brugbare redskaber til at få det bedste ud af deres fremtid.

Han er manden i mit liv
Et eksempel: En klient er forelsket i en arbejdskollega og er overbevist om at han er manden i hendes liv.
Hvad nu hvis jeg kan se, at han ikke er det eller at et forhold mellem dem aldrig vil blive godt? Skulle jeg lyve for at undgå at klienten bliver ked af det?
For mig er det vigtigt at se realiteterne i øjnene og give klienten et ærligt svar, så hun kan komme videre i sit liv, og ikke hænge fast i en drøm eller i et håb.

Det kan være at klienten ønsker at tage en særlig uddannelse eller få et job hos firma X, men hvis jeg kan se, at dette ikke er den rette vej eller at klienten ikke vil blive glad hos det pågældende firma, så siger jeg det.

Se problemerne i øjnene
Venter der udfordringer eller afslag på vejen, eller står man allerede i dem, så er det en gave at få at vide hvorfor eller hvordan de er opstået, men så sandelig også hvordan man kan minimere eller måske helt afværge dem i fremtiden.

Derfor kan jeg på forhånd ikke love dig, at du kun får lyserøde informationer hos mig, men jeg kan garantere dig et ærligt, brugbart og konstruktivt svar.
Venlig hilsen
Jette Harthimmer

Relevante links:

Sådan finder du en dygtig clairvoyant

Har du spirituelle evner?

7 kommentarer til “Kan man få negative svar hos en clairvoyant?”

 1. Johnny Kristensen

  Man skal også være parat til at tage imod uvenlige kommentarer fra nogle personer når man IKKE fortæller dem det de gerne vil nøre.
  Har været ude for nogle der blev direkte ubehagelige, og kom med provokerende beskyldninger om fup :-)
  Fortsættelsen af den setting gjorde det ikke bedre, det var stadigvæk ikke noget der passede modtageren.

  Tak for gode emner Jette, knus.

  1. Rikke Thomsen

   Hej Johnny
   Er det dig der boede på Sindshvilevej engang?
   Hvor kan du træffes nu?
   Mvh Rikke

   1. Johnny Kristensen

    Hej Rikke
    Nej, jeg har ikke boet på Sindshvilevej :-)
    Bor på sydsjælland.
    Mvh Johnny

 2. Søren Egstrup

  Hej Jette, dette er første gang jeg lander på din side. Hvor er dette et godt – og vigtigt indlæg du bringer.

  Jeg sad for nyligt og snakkede med min eks. omkring de life-coach hun tidligere havde benyttet sig af. Og jeg udtrykte at (min holdning), at mange coach’s så sig påvirket til at give udtryk for egne holdninger og istedet vejleder kunderne ud fra hvad kunderne umiddelbart ønsker. Set i bakspejlet, kunne hun kun give mig ret.

  Jeg har tidligere arbejdet selvstændigt som life-coach, og har oplevet kunder der ikke ville acceptere (stoppede som kunder), netop på grund af at jeg sagde hvad jeg følte og fornemmede de havde brug for og ikke hvad de selv troede de havde brug for.

  Søren

 3. Jeg sluger dine indlæg råt i tiden og har stort udbytte af dem…TAK!

  Er det mon en mulighed, at du en dag skrev lidt mere om det der med:

  “nogen mennesker går let gennem livet…andre møder store udfordringer og bump……..”

  Jeg er selv meget optaget af det i tiden……..og nogen gange tænker jeg om det er dem, der er mest og bedst i kontakt med deres spirituelle side, der går let gennem livet…..og dem der ikke har fattet budskabet, der “bumper” gennem livet.

  Jeg er en af dem, der har mødt og møder bump og udfordringer….og det er rigtig besværligt, men det er også lærerigt og livgivende……..og dejligt at få øje på nye veje..

  Men jeg bliver også misundelig nogen gange på dem, hvor tingene går efter en lige snor. Men pudsigt nok oplever jeg dem ikke altid som særligt spirituelle, og de omtaler i hvert fald ikke sig selv sådan….

  kh

  Charlotte

  1. Hej Charlotte.
   Tak for din kommentar :-)

   Det er et godt forslag til et indlæg. Jeg har en masse at sige om det, og hvis jeg ellers kan få det kogt ned til en spiselig størrelse, så skal jeg nok skrive om det en dag.

   Nyd dagen.
   Hilsen
   Jette Harthimmer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top