Kan man få ex kæresten tilbage, med tankens kraft?

Ex kæresten er gået. Kan du med tankens kraft, få din ex kæreste tilbage?

Du har sikkert hørt, at dine tanker skaber og at du med tankens kraft kan tiltrække alt muligt godt ind i dit liv.
Du skal blot tænke det / forestille dig det /visualisere det du ønsker dig, samt føle det i dit indre. Så er det på vej.

Men virker det, når det drejer sig om kærlighed og parforhold?
Kan du få ex kæresten tilbage, med tankens kraft?
Kan du blive kærester, med ham den søde på jobbet?

Det er, hvad jeg vil give svar på, i dette blogindlæg.
I dag fik jeg nemlig en mail fra en kvinde, der ønsker at få sin ex kæreste tilbage.

Maria spørger:

Kære Jette.
Jeg følger meget med på din blog, og har efterhånden købt en del af dine lydfiler.
Du inspirerer mig rigtig meget og jeg håber virkelig du har lyst til at svare på mit spørgsmål. Det vil betyde rigtig meget for mig.

Jeg vil rigtig gerne lære at manifestere, at tiltrække og skabe.
Mit ønske går på at få min ex-kæreste tilbage.
Er sådan et ønske muligt at manifestere? Og kan du give mig nogen råd der vil kunne hjælpe mig, ved sådan et ønske/manifestation?

Lige nu manifestere jeg flere gange dagligt er det for meget?
Og hvad skal jeg styre mine tanker hen imod, så jeg kan få ham tilbage? Håber virkelig du vil hjælpe mig med at direkte denne manifestation
Mange varme tanker, med håb om hjælp og besvarelse af mit spørgsmål.
Jeg takker fra hjertet – Maria I
.

Kære Maria
Det glæder mig meget, at du har fundet frem til min hjemmeside og at jeg via mit arbejde, kan være med til at inspirere dig.

Du skriver, at du manifesterer hver eneste dag og endda op til flere gange om dagen.
Jeg går ud fra, at det du mener er, at du visualiserer flere gange om dagen. Altså at du tænker på det du ønsker skal ske. I dette tilfælde: At få din eks tilbage.

Nej, du kan ikke visualisere for meget eller for ofte. Tværtimod. For hvis der virkelig er noget du ønsker skal ske i dit liv, så skal du være vedholdende.
Der er power i det du tænker. Dine tanker skaber. Dine ord skaber og dine følelser skaber også.

Skal du manifestere, skabe eller tiltrække noget, er det vigtigt at du er vedholdende. Du skal igen og igen og igen, holde fokus på det, du ønsker skal ske. For så snart du slipper dit fokus, så kan der ske det, at tvivlen kommer på banen, og så styrer du (din energi) væk fra det, du ønsker.
Tvivl, usikkerhed, opgivenhed samt mange andre (negative) tanker, følelser og overbevisninger, kan derved komme til at fungere som en bremse på ønskerne.

Derfor er det rigtigt fint, at du bliver ved, samt at du fastholder dit ønske.
Jeg ved ikke om du har hørt min lydfil: Loven om tiltrækning. I den, forklarer jeg på bedste vis, hvordan du kan bruge tankens kraft, samt også andre “redskaber”, til at skabe og tiltrække det, du ønsker i dit liv.

Du kan skabe og tiltrække masser af kærlighed i dit liv …. men …. og der er et stort men: Du kan ikke tiltrække “en bestemt person”.  Du kan derfor ikke tiltrække din ex kæreste.

Øv. Hvorfor ikke?
Fordi: Hvis det skal være jer to, så skal han ville dig, ligesom du vil ham. Det er ikke nok, at kun den ene part, ønsker et parforhold.

Hvis det kun er dig der vil, og det kun er dig der ønsker at få forholdet til at fungere igen, så er din ihærdighed og visualisering, blot spild af din tid og dine ressourcer.  Det er skønne spildte kræfter, som du i stedet kunne have brugt på en anden og bedre måde.
Du kan visualisere herfra og til evighed, uden at få ex kæresten tilbage.

Grunden til, at det ikke vil lykkes er, at det i følge de spirituelle love er forkert. Du kan med skabelsens kraft, ikke få et andet menneske til at gøre noget, som vedkommende ikke selv vil og / eller hvis det går imod “den vej de skal gå i deres liv“.
Hvis ikke han vil, så er dine ønsker en form for manipulation. Du ønsker at skabe noget, som han ikke er med på.

Det samme gælder, hvis vi har set os lun på en mand, som vi arbejder sammen med. Vi tænker måske, at han er virkelig sød og at vi ville ønske, at han var vores kæreste. Vi kan håbe, ønske og fantasere om det, men vi kan ikke bruge tankens kraft, visualisere eller manipulere ham til at blive det, da det ville gå imod hans fri vilje og Universets love.

Er det ment to be?
Vi kan gå og håbe på, at det ene og det andet sker i vores liv, men hvis ikke det er “ment to be”, så sker det bare ikke.
Hvis ex kæresten, er manden i dit liv, så vil du også være kvinden i hans. Der ville være et gensidigt ønske om at få hinanden, og selvom forholdet kunne være problemfyldt eller med udfordringer, så ville I på trods af dette, i jeres hjerte, ønske hinanden og gøre alt for at det skulle lykkes.

Jeg siger ikke, at løbet er kørt for jer, for det kan jeg ikke vide noget om, da jeg ikke kender jer, men du sidder med langt stærkere kort på hånden, hvis du i stedet for at fokusere på din ex kæreste, fremover fokuserer på hvordan dit “ideelle” parforhold skal være.  Og dermed ikke på en bestemt person.

Jeres møde har haft et formål.
Vi kender ikke et andet menneskes ønsker eller hvilken vej det skal gå, eller hvilken udvikling det skal igennem, i denne inkarnation.
Jeg er overbevist om, at der har været en mening med at I mødte hinanden, for ellers var det ikke sket.
Alt sker af en grund.
Det kan derfor også være meningen, at I begge er klar til at gå videre på hver sin vej, fordi I har givet og lært det hos hinanden, som var meningen.

Hvis du og din ex derimod endnu ikke er “færdige med hinanden”, da vil han komme tilbage af sig selv. Du behøver derfor hverken at ønske eller visualisere det. ;-)

Mit råd til dig er derfor: Forestil dig det bedst mulige parforhold.
Glem din ex kæreste. For i sidste ende, handler det jo om, at du skal være lykkelig i et parforhold, og for at sige det lidt sort / hvidt, så er det jo lige meget om det bliver sammen med din eks., eller om du gør det, sammen med en anden mand. (En der er endnu mere dejlig end din ex, som du blot endnu ikke har mødt).
Er du først lykkelig, og befinder du dig i et vidunderligt parforhold eller ægteskab, så er hans navn uden betydning.

Pas på, at du ikke låser dig fast.
Ved at holde fast i ønsket om, at det skal være din eks. og ingen anden, så blokerer du for, at kærligheden kan komme ind i dit liv.  For selvom din ex pt. kan føles som “the one and only”, og det er kun ham du vil have, så kan det sagtens være, at der venter dig en endnu bedre partner, og dermed også en endnu bedre relation.
Så længe du fokuserer på og energimæssigt holder fast i din eks., så vil du ikke møde den nye og bedre partner. ;-)

Der er jo heller ikke megen fidus i at ønske, at være sammen med din eks, og opretholde alle dine følelser for ham, hvis ikke det er gensidigt. For hvis du skulle få ham tilbage, mod hans vilje, så vil der opstå en ubalance i jeres forhold, og du vil aldrig kunne føle dig værdsat, elsket og påskønnet af ham.
Du vil komme til at lide i det forhold og altid gå rundt og være usikker på om han elsker dig, eller om hvornår han forlader dig. Derfor er det bedste du kan gøre, at både sætte ham fri og dig selv fri.

Gå i stedet i gang med at beskrive det der for dig, vil være det ideelle parforhold, og “se” det manifestere sig.
Hav ingen navne i hovedet. Se, forestil dig og føl alt det skønne der er i dit parforhold, og alt det I kan og gør sammen. Se for dig, en partner der elsker og beriger dig, og omvendt. Se og mærk det i din krop, som var det allerede virkelighed. Dette vil åbne op for kærlighedens sluser.
Hvis det er meningen, at det er din ex du skal være sammen med, så kommer han tilbage af sig selv.
Hvis det ikke er meningen, så kommer der en endnu bedre partner ind i dit liv, som et resultat af din visualisering.

❤️ Jeg ønsker dig alt det bedste og masser af kærlighed. ❤️

Med venlig hilsen
Jette Harthimmer

Vil du vide mere om dette emne?
Du får masser af gode råd, hvis du læser “Ugens budskab” nr. 8 + nr. 26 + nr. 31 hvor
emnerne er “Kærlighed“, “Parforhold og den eneste ene” samt “Din indre kæreste“.
Teksterne er kanaliseret, fra den åndelige verden.
Eller hør mit foredrag: Loven om tiltrækning.

2 Responses to Kan man få ex kæresten tilbage, med tankens kraft?

 1. Joanna Van Halen 20.04.2017 på 18:45 #

  Det Jette skriver, stemmer.
  Jeg var i jobb som gjorde meg miserabel, så jeg ønsket tilbake til min gamle jobb. Men dette var ikke mulig. Så istedenfor, tenkte jeg på alt som jeg liker ved en jobb, og vips! akkurat denne jobben kom min vei og ble min.

  • Jette Harthimmer 20.04.2017 på 18:47 #

   Netop. Det er sådan loven om tiltrækning skal bruges. “Opskriften” kan bruges på alle områder i vores liv, uanset om det er at skulle tiltrække en partner, et godt nyt, en ny bolig eller andet.
   Tillykke med jobbet Joanna.

Skriv et svar