Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Så stærke er dine tanker

Dine tanker påvirker dig mere end hvad du måske tror.

Så staerke er dine tankerSå stærke er dine tanker.
Hvor ofte har du hørt sætningen “Dine tanker skaber”? Sikkert rigtigt mange, men nu er det også blevet bevist.

Forskere fra Victoria University i New Zealand har lavet et forsøg med tankens kraft og dens påvirkning på kroppen.

Hvis din erfaring er, at når du drikker et glas rødvin eller en øl så får du det på en bestemt måde, måske ved du, at du bliver mere afslappet, glad og feststemt. Men det man fandt ud af var, at bare tanken om at du drikker et glas rødvin, kan have præcis samme virkning.

Forsøget viste, at det drejer sig i høj grad om, hvordan du forventer at reagere, når du drikker den.
Når du forventer et bestemt resultat, sætter du ubevidst gang i en række tankemekanismer.

Læs også >> Tænker du over hvilken kraft dine tanker har?

Billig aften i byen, så stærke er dine tanker.
Så måske behøver du fremover ikke en gang at drikke genstanden, men blot nøjes med at tænke på at du gør det. Så bliver det godt nok en meget billig aften i byen. ?
Resultatet af dette forsøg er blevet publiceret i Psychological Sience Journal og jeg fandt også en artikel om det i bladet “I Form

Hvilke tanker har du?
Et er alkohol men hvilke tanker gør du dig eller hvilke forventninger har du, når det drejer sig om kærlighed, din økonomi, fremtiden, alderdom, din sundhed eller hvilket som helst andet område, for den sags skyld.

Se min video >> Hvilke tanker gør du dig om din alderdom?

Det er vigtigt at du er opmærksom på dine tanker, for de vil forme, skabe og tiltrække netop det resultat du tænker på, er fokuseret på samt er overbevist om vil ske.

Elite-sportsfolk bruger helt bevidst tankens kraft som en del af deres træning. De visualiserer altid det ønskede resultat, for det de tænker påvirker og styrker nemlig deres krop til at kunne gennemføre konkurrencen bedst muligt.

Dine tanker er som en GPS
Hvis du begynder din morgen med at tænke at det bliver en lang dag, at mødet med chefen kommer til at gå dårligt og at du kommer træt hjem i aften, så har du allerede udstukket kursen for din dag og du kan være sikker på at den kommer til at gå som tænkt/forventet.

Med de tanker, er jeg ret sikker på at du føler dig træt, før du overhovedet står ud af sengen. Du har nemlig sagt til kroppen, at den vil blive det.

Brug tid på dine tanker. Det lønner sig.
Tag et kik på hvilke grundlæggende tanker du gør dig om dig selv, dit liv, dine muligheder, din kunnen, dit helbred, dine arbejdskollegaer,  din partner og om de forskellige områder i dit liv.

Du kan med fordel bruge tid på de områder som du føler ikke fungerer og der stille dig selv spørgsmålet: Hvilke tanker har jeg om dette område? Måske går det op for dig, at du på det pågældende område har negative, kritiske eller begrænsende tanker. Hvis det er tilfældet, så kan du faktisk ændre dem.

Mere om tankens kraft.
1. Læs mit indlæg og hør den gratis lydfil >> Dine tanker skaber dit liv.
2. Kan du med tankens kraft få ex-kæresten tilbage?
3. Du må tro på dine drømme og ønsker.
4. Tænker du over tankens kraft?
5. Sådan bliver du 100 år.

12 kommentarer til “Så stærke er dine tanker”

  1. Anette hansen

    når vi kommer til at tænke negative tanker. Er det fordi det er blevet en vane, og som med andre vaner kan de omskrives, men det kræver gentagelse, fokusering og vedholdenhed.
    Vi skal ind og have fat i gamle overbevisninger, hvad siger vi til os selv, hvorfor gør vi som vi gør. meget af det har vi arvet fra vores forældre.
    Men gentagelse. gentagelse og gentagelse af nye vaner og tanker.

  2. Vibeke surland

    For ca 30 år siden blev dette bevist af Bobby
    Zaccria det blev publiceret og han er professor arbejder for kræftens bekæmpelse. Noget af videnskaben har han skrevet om i sin danske bog “Den tænkende krop”, som jeg varmt kan anbefale.
    Han har bevist at man kan styrke de hvide blodlegemer ved visualisering.

  3. Morten

    Tror på livet går op og ned og det kan du ik tænke dig fra men alt det positive vil være tilgængeligt når det går dig godt. Når jeg er helt nede (deprimeret) kan jeg ik vænne mine tanker til positiv livsførelse. Prøvet ca 30 år. Det skal nok gå alt sammen?❤?.

    1. Helt enig Morten. Livet går op og ned, og det er klart nemmere at være positiv når livet går godt. Men vigtigt er det at bevare håbet og som du også selv skriver: Tro på at det skal nok gå alt sammen. ❤️

  4. lone

    Kære Jette
    DEt er forklaringen på jeg er træt allerede efter første slurk af et glas vin. Tankevækkende du skriver dette. Jeg har nemlig selv tænkt på om det er fordi jeg forventer at blive det. Skal huske dine kloge/vise ord. ❤️ Hav en dejlig dag. Knus

  5. Trine

    En god påminnelse! Skal virkelig tenke på det!

  6. Birgitha Anastasia Søndergaard

    Så længe jeg føler mig positiv og har overskud syntes jeg det er en skøn tanke. Men er jeg trist eller inden i en negativ periode kan det virke skræmmende og endnu sværere at tænke positivt. Men man er jo ikke sine tanker – eller er man???
    Birgitha

  7. Lilie Naira Aurantio

    SPOT ON! Tak for reminderen.

    Det slår mig, at nu har jeg læst om dette fænomen i nok omkring 5 år – så jeg VED det – med min forstand – men det siver ud, jeg glemmer det, og jeg har konstant behov for at blive mindet om det. Hvordan kan det være man så let glemmer vigtig viden, og så nemt husker at skiltet over bagerbutikken har mistet et bogstav så der står “Bage”……Kunne være interessant at få belyst. Er der nogen viden om det?

  8. IRENE HOFFSTETTER

    TAK FOR DIT INDLÆG ,HAR OGSÅ FUNDET UD AF AT TINGENE GÅR LETTERE NÅR MAN TÆNKER POSETIVT ,SÅ SENDER MAN OGSÅ GODE SIGNALER OG ANDRE BLIVER OGSÅ POSETIVE HA EN FIN DAG

  9. Tak for dette indlæg. Det er så vigtigt vi tænker positivt hver dag, hvert minut og hvert sekund og altid hvis vi vil tiltrække lykke og glæde i vores liv. Vi er født til lykke og glæde på denne jord, vi har blot glemt at forfølge det. At tænke positivt i alle de daglige gøremål gør at du kun tiltrækker de positive ting. Prøv det.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top