Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Kan man tænke sig til spirituel udvikling?

Tanker og spirituel udvikling.

kan man taenke sig til spirituel udviklingKan man tænke sig til spirituel udvikling?
Kan du bestige et bjerg, blot ved at tænke at du gør det?

En kvinde i Norge stillede mig dette spørgsmål:
“Når det gælder udvikling af klarsyn og klarhørelse, kan det da hjælpe at udtale forskellige mantra? Jeg har fået at vide, at jeg er et menneske med clairvoyante evner, men jeg står pt. fast, og trænger bare til et lille puf, så skulle jeg være i gang.
Hvilke mantra bør jeg fokusere på, og skal disse tænkes eller udtales højt?”
Jeg gav hende dette svar:
At sige eller tænke et mantra, kan desværre ikke rigtigt hjælpe så meget på din spirituelle udvikling, eller alene åbne op for dine spirituelle evner.
Hvis du f.eks gerne vil være en dygtig bjergbestiger, så er det ikke nok at du i flere år går rundt og siger et mantra.
Dette vil ikke give dig den viden, erfaring og fysiske formåen, der skal til for at blive en bjergbestiger og ej heller give dig nogen som helst erfaring.
Vil du være en bjergbestiger, så er det eneste der virker, at du stiller dig for foden af et bjerg og så går i gang med at klatre og bestige det.
Hvis du gør det, vil du undervejs lære en masse om dig selv, dine styrker og potentialer, og du vil finde ud af hvordan du bedst muligt bestiger et bjerg ud fra de kompetencer du besidder. Du lærer hvad der virker og hvad der ikke virker for dig.
Hvis du ønsker en stærk, smidig og fysisk udholdende krop, så er det heller ikke nok bare at sige et mantra. Dette ville ikke få dine muskler til at vokse eller forbedre din kondition.
Kan man tænke sig til spirituel udvikling?
Det samme gælder med udviklingen af din spiritualitet og dine spirituelle evner. Der skal gøres en indsats og der er desværre ingen hurtige genveje. Et mantra, positiv tænkning og/eller meditation er fine redskaber, men de gør det ikke alene.
Så nej, man kan ikke tænke sig til spirituel udvikling.
Læs også >> Hvad er et mantra?
Har du haft en vanskelig barndom eller en stor krise i dit liv, så kommer du heller ikke fri af denne, alene ved at bruge et mantra. Der skal gøres et personligt arbejde og måske skal der også investeres mange timer, sammen med en psykolog eller lign.
Det er desværre heller ikke nok at gå til foredrag eller læse bøger om personlig- og spirituel udvikling. Eller høre andre fortælle om de bjerge de har besteget, samt se lysbilleder fra deres rejse. Det gør ikke dig til et spirituelt menneske eller en bjergbestiger.
Hvis du virkelig ønsker at udvikle dig spirituelt og eventuelt også udvikle dine clairvoyante evner, så kunne du f.eks gå på nogle kurser, hvor du får udleveret redskaber og værktøjer, som du kan bruge i hverdagen. Metoder der er håndgribelige og praktiske, og som styrker netop de sider af dig, hvor dine styrker, potentialer og evner ligger.
Det vil være øvelser og træning, der gør dig dus med din spiritualitet, og hvor du kan finde ud af, hvad du konkret skal/kan bruge dine evner til.
Redskaber der kunne være med til at træne og styrke det jeg kalder din “clairvoyance muskel”.
I både Danmark og Norge har vi masser af dygtige lærere samt kursussteder, hvor dette er muligt.
Søg lidt på nettet og mærk efter, hvilket sted eller hvilken lærer du intuitivt føler dig mest tiltrukket af.
Få dem til at sende dig noget materiale og spørg grundigt ind til, hvilket udbytte du kan få ved at vælge netop deres kursus.
Jeg håber dette svar hjælper dig et skridt på vej i din søgen og udvikling.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top