Kan man tænke sig til spirituel udvikling?

Tanker og spirituel udvikling

Kan du bestige et bjerg blot ved at tænke på det?

Jeg fik i dag en mail fra en kvinde i Norge der stillede mig følgende spørgsmål:
“Når det gælder udvikling af klarsyn og klarhørelse, kan det da hjælpe at udtale forskellige mantra? Jeg har fået at vide, at jeg er et menneske med clairvoyante evner, men jeg står pt. fast, og trænger bare til et lille puf, så skulle jeg være i gang.
Hvilke mantra bør jeg fokusere på, og skal disse tænkes eller udtales højt?”
Jeg gav hende dette svar:
At gå og sige eller tænke et mantra, kan desværre ikke rigtigt hjælpe så meget på din spirituelle udvikling, eller åbne op for dine spirituelle evner.
Hvis du f.eks gerne vil være en dygtig bjergbestiger, så er det ikke nok at du i flere år går rundt og siger et mantra. Dette vil ikke give dig den viden, erfaring og fysiske formåen der skal til for at blive en bjergbestiger, og ej heller give dig nogen som helst erfaring. Det eneste der i den sammenhæng virker er, at du helt konkret stiller dig for foden af et bjerg, og går i gang med at klatre.
Gør du det, så vil du undervejs lære en masse om dig selv, dine styrker og potentialer, og du vil finde ud af hvordan du bedst bestiger et bjerg. Hvad der virker for dig, og hvad der ikke gør.
Ønskede du en stærk, smidig og udholdende krop, så var det heller ikke nok bare at sige et mantra. Dette ville ikke få dine muskler i kroppen til at vokse eller give dig en bedre kondition.
Det samme gælder med udviklingen af din spiritualitet og dine spirituelle evner. Der skal arbejdes for sagen, og der er desværre ingen hurtige genveje her. Et mantra, positiv tænkning eller meditation, gør det ikke alene.
Har man haft en vanskelig barndom eller en stor krise i sit liv, så kommer man heller ikke fri af denne, alene ved at tænke på et mantra. Der skal arbejdes, og måske skal der også investeres mange timer sammen med en psykolog eller lign.
Det er jo heller ikke nok at gå til foredrag og læse bøger om personlig og spirituel udvikling. Eller høre andre fortælle om de bjerge de har besteget, samt se lysbilleder fra rejsen. Det gør ikke dig til et spirituelt menneske eller til en bjergbestiger.
Hvis du virkelig ønsker at vokse spirituelt og udvikle dine clairvoyante evner, så kunne du f.eks gå på nogle kurser, hvor du får udleveret nogle redskaber og værktøjer, som du kan bruge i dagligdagen. Metoder der er håndgribelige og praktiske, og som styrkede netop de sider af dig, hvor dine styrker og evner ligger.
Øvelser og træning, der ville gøre dig dus med din spiritualitet, og hvor du kunne finde ud af, hvad du konkret skal / kan bruge den til.
Redskaber der kunne være med til at træne og styrke din “clairvoyancemuskel”.
I både Danmark og Norge har vi masser af dygtige lærere og kursussteder, hvor dette er muligt. Søg lidt på nettet og mærk efter, hvilket sted du føler dig mest tiltrukket af. Få dem til at sende dig noget materiale, og spørg grundigt ind til, hvilket udbytte du kan få ved at vælge netop deres kursus.

, , ,

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.