Katerina Pitzner forretningskvinde og clairvoyant.

Katerina Pitzner interview podcastKaterina Pitzner sagde ja med det samme, da jeg spurgte om hun havde lyst til at stille op til et interview til min podcast ClairCast.

Katerina Pitzner er diamanthandler, foredragsholder og forfatter til bøgerne “Diamantjægeren – en rå verden i glimt” samt “Sjælens Begær – kærlighed mellem soulmates“.

I sidstnævnte fortæller hun om om den til tider svære kærlighed mellem soul mates samt om den spirituelle verden, som altid har været en del af hendes liv.

Hun har desuden sin egen klumme i Børsen hvor hun blogger om det, der er værd at vide indenfor diamantbranchen, uanset om du overvejer at investere i egne ædelstene eller bare deler interessen for den eksklusive handelsvare.

Kort om Katerina Pitzner:
Hun er administrerende direktør og grundlægger af Copenhagen Diamond Exchange, der giver forbrugerne adgang til mere end 200.000 diamanter direkte fra internationale diamantforhandlers aktielister. På vegne af private investorer og forbrugere handler hun diamanter til investeringsformål og til smykker.

Hun er desuden grundlægger og ejer af et eksklusivt smykkemærke Infinity diamondjewelry og Diamantborsen der køber og sælger high-end vintage diamantsmykker.

Ud over at være diamanthandler er hun også et clairvoyant medie, samt mor til fire børn.

Forretningskvinde og clairvoyant.
Katerina balancerer på smukkeste vis mellem 2 verdener. Diamanthandleren, en hardcore forretningskvinde og clairvoyanten, den hjertevarme spirituelle kvinde.

Allerede som barn var Katerina Pitzner meget spirituel. Hun kunne blandt andet kommunikere med dyr og hun så og hørte ting, som hendes jævnaldrende ikke gjorde. 10 år gammel forudså hun at en klassekammerats forældre skulle skilles, og på grund af sine evner, følte Katerina sig anderledes og forkert og isolerede sig derfor, da ingen forstod hende.
På et tidspunkt forsøgte hun endda helt at lukke af for sine spirituelle evner.

Hun har ofte kunnet forudse hændelser og der er ingen tvivl om, at Katerina har en stærk intuition samt clairvoyante evner, hvilket du kan høre hende fortælle om i interviewet.

Hun har uddannet sig indenfor NLP, clairvoyance og har i mange år haft egen konsulentvirksomhed hvor hun har arbejdet med mennesker som erhvervspsykologisk rådgiver.

I interviewet kan du høre følgende:
Præsentation.
En snak om diamanter.
Stol på din indre GPS.
Din intuition.
Kollektiv bevidsthed.
Stol på dig selv.
Dit problem er også mit problem.
Livet er en skole.
Frygten for at springe ud som spirituel.
Energiaftryk.
Hvorfor falder vi for de forkerte mennesker?
Din sjæl har lavet en aftale for hvad der skal ske og hvem du skal møde.
Du bliver hjulpet af en usynlig kraft.

Liv efter døden. Podcast.

Hør lydfilen med Katerina Pitzner:

Forretningskvinde og clairvoyant.
Klik og lyt her >> harthimmer.dk/podcast.

Vælg podcast episode nr 108
Interviewet varer 60 min og er gratis.

Relevante links:
1. Katerina Pitzner >> hjemmeside.
2. Katerina Pitzner >> Instagram.
3. Tag testen >> Er du spirituel?

One Response to Katerina Pitzner forretningskvinde og clairvoyant.

  1. Jytte 09.02.2020 på 13:20 #

    HJERTELIG TAK FOR AT DELE ❤️❤️❤️❤️❤️

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.