Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Lars Muhl Lyset i et menneskes hjerte.

Lars Muhl Lyset i et menneskes hjerteLars Muhl er forfatter, mystiker og musiker. Han har holdt et hav af kurser, foredrag og workshops både i og udenfor Danmark.

Han har skrevet et utal af sange, hvoraf mange er fortolket af kunstnere over hele verden. I Danmark har især Lis Sørensen fortolket Muhl-sange. Han har desuden været producer for bl.a. Henning Stærk og du kender nok hittet Sjæl i flammer som han sang sammen med Kasper Winding i slutningen af 80´erne.

Ud over det har Lars Muhl skrevet 25 spirituelle bøger blandt andet: Seeren, Gralstriologien, Lysets Love, Det knuste hjertes visdom, Taxo Luma, Maria Magdalene …

Nu har en ny bog set dagens lys og Lars Muhl klar siger om den: Lyset i et menneskes hjerte er den vigtigste bog, jeg nogen sinde har skrevet og måske nogen sinde kommer til at skrive.

Med denne bog træder Lars Muhl ud af seer-mytens skygge og viser, hvordan mennesket aktiverer dets skjulte potentiale.

Der er en ydre verden, som er spændende og fascinerende, men der findes en uendelighed af multidimensionelle muligheder i hver enkelt menneske, en helt anden virkelighed, som blot venter på at blive åbnet.

For et par uger siden, mødte jeg Lars for at lave et interview med ham til min podcast-serie ClairClast. Dette interview ligger nu klar på min hjemmeside og du kan høre det helt kvit og frit.
Det er mit andet interview med Lars Muhl og jeg fik denne gang en følelse af, at der er faldet en ro over ham, at han har fundet sig selv, at han er landet og hviler i sig selv. Han ved hvem han er, hvad han vil og hvad hans kald er. Det var meget smukt at se og opleve.

I interviewet fortæller Lars Muhl om sin nye bog og han kommer også rundt om disse emner:

Lyset love – Livets flow.
Sådan kan du praktisere spiritualitet i hverdagen.
Alt hvad du sender ud, vender tilbage til dig.
Et håb for menneskeheden.
Sammenhængen mellem mad og sygdomme.
Økologi.
Sådan opøver du din intuition.
Hvorfor bliver vi ved med at løbe ind i de samme problematikker?
Gør du dig selv synlig eller usynlig?

Her kan du høre interviewet.

Link til ClairCast udsendelser.
Vælg podcast nr. 105
Lydfilen varer 62 min
Pris: Gratis

Hvis du også vil høre det interview, som jeg lavede med Lars Muhl for 10 år siden, hvor han fortæller om sin personlige baggrund, så vælg podcast nr. 53 Hjertets visdom.

Kontakt Lars Muhl:
1. Hjemmeside.
2. Facebook.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top