Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Mad fra Årstiderne

mad fra aarstiderneMad fra Aarstiderne. Klokken er over midnat, men jeg er ikke træt og sidder derfor og surfer lidt rundt på nettet.

På min Facebookprofil har jeg fået en besked fra Aarstiderne, du ved dem der leverer frisk økologisk frugt og grønt lige til døren, at de har skabt noget nyt på deres hjemmeside >> Aarstidernes madbio – en mad tv-kanal på nettet hvor du både kan finde spændende opskrifter, lære en masse på kokkeskolen samt deltage på webinarer.

Mad fra Aarstiderne.

En ny verden åbnede sig. Små videoklip i flot HD kvalitet, hvor du kan se diverse lækre og meget appetitlige opskrifter blive lavet. Opskrifterne er selvfølgelig alle økologiske og de er inddelt i forskellige kategorier: Grøntsagsopskrifter, kødopskrifter og fiskeopskrifter. Man kan desuden se klip fra deres marker samt deres produktion.

Lige nu, hvor madbio er ny på deres hjemmeside er der ikke så mange opskrifter at vælge mellem, men jeg er sikker på, at der hele tiden kommer flere til.
Det er en super god idé de har fået. Der er ikke noget at sige til, at Aarstiderne i 2008 blev nomineret til den prestigefyldte European Business Award.

Hvad med denne meget relevante video. Sådan ved du om avocadoen er moden.

Mere af det sunde

Verdens bedste blender >> https://harthimmer.dk/blog/den-bedste-blender-2024/
Så kan du så let som ingenting indtage en masse grøntsager og frugt.

Gratis lydfiler om sundhed >> Jette Harthimmer podcast.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top