Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Man kan godt være lykkelig selvom man er single

lykkelig og singleLykkelig og single – Er det overhovedet muligt?

Er du single eller bange for at blive det?
Vælger du at blive i et dårligt forhold frem for at være alene?
Eller er du hele tiden på jagt efter den eneste ene?

Lyt til din intuition. Den viser sig altid at have ret.
Jeg hører ofte den ene part i et parforhold sige, at hun er ulykkelig.
Hun er i et parforhold som på ingen måder er velfungerende. De bruger mere og mere tid på at skændes og kritisere hinanden end på at være intime. Kommunikationen er gået helt i fløjten og begge parter mistrives tydeligt.

Nogle gange hører jeg også at hun siger: “Hvis jeg skal være ærlig, så vidste jeg helt fra starten at det ikke skulle være os, men jeg var bare så træt af at være alene og han er faktisk også en rigtigt sød fyr, men det fungerer bare ikke mellem os”.

Mit spørgsmål er så, hvorfor går I ikke bare hvert til sit? Sæt hinanden fri så I hver især kan komme ud og finde den “rette partner” som I kan skabe et sundere og bedre parforhold med. Nej, det tør jeg ikke, for jeg tvivler på om jeg nogensinde finder en partner igen, eller også svarer hun, jeg duer bare ikke til at være single. Jeg tør ikke/jeg kan ikke lide at være alene. Man kan da ikke være lykkelig og single.

Jeg bliver sammen med ham, indtil noget bedre dukker op
Jeg kan jo også bare have en affære.
God idé. ? Det er da også en rigtig kærlig og respektfuld måde at behandle din partner på.

Jeg synes det er skræmmende så mange der er i et parforhold eller endda et ægteskab, selvom deres intuition fra første dag fortalte dem, at denne partner ikke var den rette. Det er som om at man beslutter sig for at lukke øjne og ører, slukke for den indre stemme der forsøger at komme med alle de gode råd samt gøre dig opmærksom på fare-signalerne. Den fortæller dig fra dag 1 om alt det der ikke vil fungere.

Stille og roligt overbeviser du derimod dig selv om, at her står du med den helt rigtige partner. The one and only, Du nægter simpelthen at se de røde advarselslamper der blinker.
Hvorfor?

Læs også >> Har du mødt din soulmate? Den eneste ene.

Din lykke afhænger ikke af et andet menneske
Mange tror fejlagtigt, at først nå man er i et parforhold så bliver man lykkelig. Men nej, sådan er det ikke.

Din lykke afhænger slet ikke af et andet menneske. Hvis du går og venter på at få en partner, for at du kan blive lykkelig eller hvis du tror at det er partnerens opgave at gøre dig lykkelig, så bliver du slemt skuffet.
Du kan sagtens være jublende lykkelig, livsglad og tilfreds uden en partner.

Det er ikke partneren der gør eller skal gøre dig lykkelig – det er dig selv!

Du kan derfor sagtens være lykkelig og single.

Du ender op med den forkerte.
Hvis du går på date, i håbet om at finde en der kan gøre dig lykkelig eller som skal fjerne din ensomhedsfølelse, så tiltrækker du slet ikke den rette partner men ender derimod op med en hvor du kommer til at gå på kompromis med dig selv.

Eller du ender hele tiden op med at løbe ind i “de forkerte” hvor forholdet går op i hat og briller, sårede følelser, utroskab eller lign.

Det sker fordi du har været “for sulten og desperat”.

Skab først et liv uden en partner.
Hvis du derimod vælger at være alene, tør stå på egne ben, finder ud af hvem du er, hvad du ønsker, hvilke behov du har, arbejder med dig selv personligt og følelsesmæssigt, skaber en hverdag og et liv hvor  du er glad og lykkelig, synes livet er skønt, elsker dit eget selskab og endda er klar til at gå gennem livet uden en partner – så er det et helt andet fundament du står på.

Når du står der,  så vil du helt uden at skulle gøre noget, tiltrække “den rette partner”. En partner der ligesom dig også hviler i sig selv, en der også har skabt sig et godt og stabil liv. Hvis i to vælger at slå pjalterne sammen, vil jeres forhold blive en berigelse og prikken over i´et på et i forvejen skønt liv.

Elsk dig selv.
Mit råd til dig er derfor, at du først og fremmest skal bruge din tid og dit krudt på at skabe det mest fantastiske parforhold til dig selv. Elsk, påskøn, berig og værdsæt dig selv. Så vil du efterfølgende som en magnet tiltrække og skabe det helt rigtige parforhold.

Hør min lydfil: >> Loven om tiltrækning. ?
Den varer 1 t og 48 min og koster 49,- Kr.

Et græsk ordsprog siger:
Det gælder ikke om at finde den rette partner,
men om at være den.

Hellere lykkelig og single end at være i et parforhold, hvor du ikke trives.

Læs også: Har du mødt din soulmate?

DR: Er der 1,6 millioner singler i Danmark?

4 kommentarer til “Man kan godt være lykkelig selvom man er single”

 1. Helene

  Hej Jette
  Hvor er din/dine hjemmesider legende lette og brugervenlige
  og hvor er du inspirerende :D .

  Tak for det .

  Kærlig Hilsen
  Helene

 2. Hanne

  Hej Morten og Jette

  kanon gode indlæg begge to …. med forskellige vinkler ;-)

  glæder mig virkelig til at blive “en del af to” når engang det sker hehe…;-)

  tanker til jer !

  vh. Hanne

 3. Morten

  Hej,
  Tak for ovennævnte opmuntende artikel, i hvilken jeg gerne vil anholde overskriften og den ene del af budskabet, nemlig at man kan være lykkelig som single.

  Jeg er ikke enig på vegne af den del af menneskene, som har en drøm om at blive en del af et par, måske endda at skabe en familie.

  I teorien kan man jo være lykkelig ved konsekvent at være glad for det, man har, i stedet for at stræbe efter lykken ved få noget, som man ikke har og derfor ønsker sig.

  Imidlertid adskiller de fleste menneskers gener sig ikke væsentlig fra dyrenes på det punkt, der angår parring og forplantning. Hos de fleste yngre mænd og kvinder råber hormonerne på et tidspunkt meget, meget højt op om, at parring og forplantning skal igang, og det vil være imod naturens orden at overhøre dem og bilde sig selv ind, at man er fuldstændig lykkelig uden en partner og evt. uden børn.

  En undersøgelse, jeg læste om i avisen, havde afdækket, at den vigtigste enkeltfaktor for, om et menneske følte sig lykkelig, var, at vedkommende var en del af et par. Man kan have godt arbejde, sund og rask, være meget social og have mange – eller få – gode venner, men en kæreste/ægtefælle, som man fungerer godt med, er altså noget mere.

  Jeg er enig med dig i, at det er en vigtig forudsætning for at møde den rette partner, at man hviler i sig selv og er tilfreds med sig selv og sin tilværelse, dvs. at man står solidt på eget fundament og er lykkelig ved at være nået så langt. Dertil vel vidende, at det ikke er endestationen. Først efter at have etableret et forhold til en ligeværdig partner vil mange (ikke alle, folk er jo forskellige) føle sig hel, jvr. udtrykket “min bedre halvdel” om en kæreste/ægtefælle.

  Trods artiklens overskrift handler den i sit væsentligste budskab, som anføres til slut, jo om, hvordan du foreslår, at man bærer sig ad netop for at komme ind i godt parforhold!

  Venlig hilsen

  Morten

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top