Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Opstart selvstændig alternativ behandler

Alternativ behandler Bliv selvstaendigBehandler med egen klinik og arbejde med mennesker?

Overvejer du at starte din egen klinik?
Kan du lide at arbejde med mennesker?

Har du klienter, men ønsker at få endnu flere?
Vil du have en højere omsætning?

Vil du komme ud med det, du brænder for og kunne leve af det?
Vil du være et kendt navn indenfor din branche?

Succes eller fiasko
Hvordan kan det være at nogen får succes med at udleve deres drøm, mens andre ikke gør det?
Er der mon særlige tips og tricks?
JA, det er der.
Jeg har været selvstændig i 32 år og jeg har måtte lære det hele fra bunden og nogle gange på den hårde måde.

Jeg vil dele mine erfaringer med dig, så du hurtigst muligt når frem til: At kunne leve af din drøm!

Du sparer en masse tid og penge, og undgår alle børnesygdomme.
Du får at vide, hvad der virker og hvad der ikke gør.
Jeg fortæller dig, hvor du skal lægge din energi, tid og dine ressourcer.
Hvordan du giver drømmen liv.
Hvordan du kan leve af det, du brænder for.
Hvordan du får dit budskab ud.
Hvordan du bliver et kendt og etableret navn.

Vil du realisere din drøm?
I flere år har jeg holdt kurset “Alternativ Behandler – Lev af din passion” og nu kan du sidde hjemme i ro og mag og høre det.
Jeg har nemlig indtalt alle kursets vigtigste guldkorn og det er blevet til en 4,5 t lang lydfil.

Programmet / kurset er for dig uanset om du går med overvejelserne, allerede er i gang eller om du ønsker at arbejde på halv eller hel tid.
Kurset vil tale til dit hjerte og du får masser – ja masser af konkrete værktøjer at arbejde med.

Hvad får du ud af det?
Køb lydfilen og få mere info her >> Alternativ Behandler – Lev af din passion.

Varighed: 4 t 22 min
Pris: 249,- Kr

Læs også mit indlæg: Vil du arbejde med mennesker?
I det indlæg får du mit bud på, hvorfor nogle behandlere får succes, mens andre ikke gør det.

Hvad har andre fået ud af kurset/lydfilen?
Læs nedenstående kommentarer.

28 kommentarer til “Opstart selvstændig alternativ behandler”

 1. Birgitte Asmussen

  Jette oversælger sig ikke. Hun giver, præcis hvad hun siger. Lyt med, hvis du trænger til inspiration, gode, konkrete ideer der er nede på jorden og udsprunget af egne erfaringer. Jette har en glad, ukompliceret – og dybt ihærdig – tilgang til det at drive egen forretning – en sund indstilling som husker dig på, at du ikke får noget foræret, men at ting kommer til dig, når du også selv giver ind med det du har. Kurset er fyldt med gode råd, lige til at bruge, de er “lavpraktiske” og uden imponering over unødvendigt salgsfyld. Enkelhed, ihærdighed og positivitet, det er for mig hvad Jette står for, og videreformidler på en måde der begejstrer.

 2. Sine

  Kære Jette

  Jeg er glad, for at jeg kom med på kurset.
  Det var så fuld af gode og brugbare informationer, at jeg slet ikke ved, hvor jeg skal starte.
  (jeg er glad for at jeg tog noter! :-) )
  Der var helt klart nogle ting, der faldt på plads for mig, i forhold til, hvordan jeg vil gribe dét an, at starte op. Tusind tak for det.
  Og så er du bare skøn at opleve. Du har en smittende glæde og entusiasme, og fik timerne til at flyve af sted!
  Glæder mig til at se dig igen.

  Kærligst Sine Hvass

 3. Kære Jette

  Tusind tak for et inspirerende kursus!

  Din smittende energi, entusiasme og passion for det du laver emmer af dybtfølt varme, kærlighed og sidst men ikke mindst – klogskab.

  Mine varmeste anbefalinger!

  Mange hilsner
  Karolina Nørby

  http://audesapere.dk/

 4. Christina Kajs

  Kære Jette..?
  Tak af hele mit hjerte for en fantastisk lydfil…:-) Den er så inspirerende og jeg er fuldt ud klar til at forfølge mine drømme for fremtiden. Jeg elsker bare din naturlige måde at være på og du taler i et forståeligt sprog.. Du har en skøn humor og samtidig har du en dyb alvor der også skinner igennem… Du ved hvad du taler om og står 100 % inde for det du siger og det er så betryggende… Du er så meget værd at opleve og det er bestemt ikke sidste gang jeg køber et af dine kurser i din webshop. Jeg elsker at høre dig fortælle..:-) Et helt igennem skønt og lærerigt kursus…
  Kh
  Christina Kajs

 5. Birgit Høj

  Hjertelig tak for et fantastisk kursus !!! Der var så mange værdifulde og praktiske oplysninger givet af et menneske, der samtidig giver så meget lys og kærlighed. Jeg er meget taknemlig. Kærlig hilsen Birgit

 6. Dorte Olesen

  Hej Jette,

  Tak for en forrygende kursus dag. Det var inspirerende, sjovt, lærerigt og spædende og det samme er du.
  Jeg er allerede i fuld gang med at bruge redskaberne fordi jeg bare ikke kan lade være…
  Vi ses igen det er helt sikkert,

  Tusinde tak.

  Bedste hilsener
  Dorte Olesen

 7. Lenemaia Sofia Fleur

  Kære, skønne, ihærdige, energifyldte og entusiastiske Jette Harthimmer. Det mest fantastiske kursus jeg var på hos dig, var præget af netop dig og dine personlige egenskaber, som mange mennesker sikkert gerne vil “smittes” med.

  Jeg har virkeligt fået mange gode ting med mig hjem. Noget vidste jeg godt i forvejen, men kan bestemt også se, at jeg har taget nogle omveje i forhold til hvor enkelt det i virkeligheden er. Misforstå mig ikke, for arbejdet, der skal lægges i det, er ikke enkelt, men man får forklaret det, så det er forståeligt, lige til at gå til og jeg kan slet ikke vente med at gå i gang med det, der skal gøres.

  Jeg kan anbefale Jette Harthimmer kurser. Det var ikke første gang, jeg var på kursus hos Jette og heller ikke sidste gang. Hun har så meget at give og med en sådan energi, at man tror, det er løgn. Og det smitter. Vi ses igen.

  Tusind tak for (endnu) en dag fyldt med power!

  Med kærlig hilsen

  Lenemaia Sofia Fleur

 8. Karina Dipo

  Hej Jette

  Tak for et fantastisk kursus.
  Jeg er KLAR og drømmer stort ?

  Mange kærlige hilsner fra
  Karina Dipo

 9. Anette

  Kjære Jette, tusen takk for et flott og inspirerende kurs!
  Jeg angrer slett ikke på at jeg reiste inn fra Norge for å være med på “Boost din klinikk”, jeg sitter igjen med massevis av pågangsmot og gode råd.
  Jeg anbefaler Jette på det varmeste. ?

  Med vennlig hilsen

  Anette K Westgaard

 10. Kirsten

  Hvis du ikke ved, hvordan du får hul på, at markedsføre dig selv og din business/klinik,

  er der virkelig GULD at hente i denne lydfil fra Jette Harthimmer.

  Jette er en ildsjæl der brænder totalt for at videreformidle sin viden indenfor dette felt.

  Hun er velforberedt til fingerspidserne og er meget tjekket i sin undervisningsform.

  Hvis ikke du vil bruge en masse unødvendig tid, på selv at indhente det overflødighedshorn

  af viden som er nødvendigt i dag for at få succes med karriere og økonomi, så tag en kæmpe

  genvej og meld dig til dette kursus. Du vil ikke fortryde.

  Kirsten

 11. Judy

  Kære Jette,

  Tusind tak for en super fantastiskt kursus,
  Du er meget inspirerende og super cool, powerful woman.
  Jeg er virkelig glad og taknemlig for at blive undervist af dig, WAW Jeg kan næsten ikke vente med at gå ud ta min plats på Success stolen.

  kærlig hilsen
  Judy

 12. Henrik

  Kære Jette,

  Jeg valgte at tage dette kursus fordi det netop hed “Alternativ Behandler – Lev af din passion” og jeg vidste, at du ville give mig masser af indsigt i, hvad jeg ikke ved noget om – nemlig hvordan man gør sig synlig på de sociale medier og bruger dem på en konstruktiv måde, både for ens egen klinik og for andre mennesker.
  Jeg har arbejdet med mennesker i masser af år – og havde du kaldt din kursusdag “Opstart som alternativ behandler”, så havde jeg ikke læst mere end overskriften. Jeg synes dit tidligere navn på kursusdagen var virkelig godt – fordi man kan have brug for din indsigt i at gøre sit arbejde synligt for andre uanset hvor kort eller lang tid man har arbejdet med andre.
  Tak for alt det, du gavnmildt deler ud – det er en inspirerende glæde at høre på én, der brænder for det vedkommende taler om og oven i købet deler gavmildt ud af. Du er et eksempel på tillid i stedet for konkurrence – og det er smukt, Jette.
  Nu er min kommende hjemmeside i gryden, er på vej.
  kærlig hilsen
  Henrik

 13. Christin Halle

  Tusind tak Jette for et fantastisk kursus Boost din klinik “Alternativ Behandler – Lev af din passion” :-)

  Jeg har ikke før oplevet en underviser, som er så dedikeret, levende, vis, klog og sjov på en gang. Jeg gik hjem med så meget indlæring, så mit hoved faktisk var ved, at revne :-)

  WAW du er virkelig et fantastisk menneske og har formået, at samle lige så mange søde og spændende mennesker som også brændte og var meget omsorgsfulde.
  Maden var lækker, lokalerne rare og præcisionen i top.

  Jeg tog gerne kurset igen og betalte glædeligt pengene igen – for der er stadig mange ting der skal på plads i mit hoved, men du Jette hjalp mig til, at få det på plads i mit hjerte, som har taget mig over 10 år, det klarede du lige på én dag ?

  Du er et stort forbillede for mig, som jeg er rigtig glad for.
  Tusind tak.

  Kærlig hilsen

  Christin

 14. Eva

  Jeg har lyttet til Jette’s foredrag “Alternativ Behandler – Lev af din passion”. Meget intensivt, skal jeg hilse at sige. Masser, virkelig MASSER, af inspirerende inputs til hvad jeg kan gøre, og hvad jeg kan gøre anderledes, for at markedsføre mig selv. Og meget vigtigt, jeg har nu fundet ud af hvor meget tålmodighed man må have, hvor stort et arbejde, der rent faktisk skal gøres, og hvor vigtigt det er at være kontinuerligt målrettet omkring det.

  Især er jeg begejstret for at få del i Jette’s store viden om, hvordan internettet fungerer, og hvordan man løbende kan forbedre sin status her. Og igen, Jette’s ærlighed omkring hvor meget arbejde, det kræver.

  Og spørgsmål som “Hvorfor vil jeg være selvstændig?” – kom med mindst 20 svar – vil helt sikkert også være med til at afklare mit videre forløb.

  Hvor meget tør man som menneske, hvad forhindrer én? Det er guld værd at høre at én der kan det der, også har tvivlet på sig selv, og stadig må arbejde meget for det.

  Det handler jo om passion, om at gøre det man elsker og brænder for.

  Selv føler jeg mig udbrændt og kæmper pt. en kamp – så kurset har også givet mig inspiration til at rydde op og rydde ud.

  Og samtidig med at jeg skal gøre det, jeg rent faktisk elsker, så gik det op for mig i går at der er noget, jeg elsker endnu mere, og det skal jeg også gøre. For mig selv.

  Jeg er vant til at sidde og fedte rundt i de højere luftlag, med mennesker der ikke har den store tekniske viden, eller viden om, hvordan man markedsfører sig selv grundigt nok til at det batter. Så det er en gave med et menneske, der serverer netop denne viden, men stadig har den spirituelle rygrad og kerne.

  Jeg kan varmt anbefale denne lydfil til alle, der har brug for at lære, hvad der reelt skal til for at blive en succes, og et kendt navn, som selvstændig. Jette deler ud af viden, der er absolut nødvendig for at selvstændig-projekter kan lykkes. Eller afklare, at det ikke er det, man skal.

  Kærlig hilsen, Eva

  ps. Der er tale om et langt foredrag, man slipper lykkeligt for at lytte til folks personlige anekdoter, noget der i mine øjne plejer at trække stort set alle andre kurser o. lign. ned.

 15. Leah Lynggaard

  Kære Jette,

  Du er en super inspirerende, jeg kunne høre på dig i timevis – og du kommer rundt om alle de vigtige ting ift. at starte egen klinik op og hvordan man bliver succesfuld.
  Tak for dig.

  Kærlige hilsner fra
  Leah

 16. Pia Bjaaland

  Hej Jette

  Jeg synes det er et godt og givtig kursus. Der blev jeg oplyst om, hvor vigtigt det er at internettet bliver anvendt til kommunikation meddel for at gøre opmærksom på én selv.

  Hilsen
  Pia Bjaaland

 17. lise

  hej Jette.

  Dejlig lydfil og du er meget inspirerende . Du videregiver det på en sjov måde så du fanger alle og man kan huske det.
  Du har været rundt om det hele — lige fra starten …

  Jeg har haft stor glæde af kursuset og til gavn for mine dyr / klienter..

  hilsen Lise Englekontakt.dk

 18. Hanne

  Et meget informativt og inspirerende kursus til opstart af praksis indenfor det alternative. Du er igen en god formidler af de muligheder der er og mange måder at arbejde på. Meget nærværende og medrivende formidler af ny viden og ny tilgang til at oprette praksis.
  God information omkring SKAT,Erhvervsstyrelsen-Iværksættermappe etc der er så vigtigt for at blive registreret korrekt og ordentligt fra starten.Et meget nyttigt kursus der afspejler den mere administrative måde at gøre tingene på sammen med det kreative.

  TAK FOR DET….

 19. Bo Albrechtsen

  Dit kursus er et udmærket arbejdsredskab som kan bruges om hvordan tilgangen til clairv. m m. skal foregå prof. Du fortæller humoristisk om din hverdag og dine ideer….dine begrænsninger.
  Du besidder et hav af brugbare tilgange for en tilværelse der kræver stor disciplin.
  Som tilhører får man en positiv indfaldsvinkel på det at være alternativ behandler i hverdagen, men også med en fornemmelse af hvornår man skal sige nej tak.

 20. ingrid Skov

  Saltvandsindsprøjtning, det var hvad Jettes foredrag “Alternativ Behandler-Lev af din passion” blev for mig. Jeg har været selvstændig i mange år, men stod i et vadested hvor jeg havde brug for hjælp til at komme videre og det fik jeg så sandelig!

  Jette deler generøst ud af de erfaringer, man ikke kan læse sig til. Specielt omkring brugen af de sociale medier, som jeg havde fået gjort til noget meget kompliceret, var hendes tilgang forløsende uhøjtidelig og let at gå til. Jette rammer virtuost den fine balance mellem den professionelle struktur og det levende nærvær hvor man føler sig set og hørt. Jeg sidder tilbage med en stor tillid og lyst til at komme videre!

 21. Shanna Hansen

  Hej Jette

  Tak for et godt og inspirerende kursus/lydfil.
  Du er en kanon underviser, med masser af humor indenover. De ting jeg lærte, er taget videre med i min klinik.

  De kærligste hilsener

  Shanna Hansen

 22. Olivia

  Hej Jette,

  At deltage på “Alternativ Behandler-Lev af din passion” er utrolig givtigt for at komme videre med sine ideer om at starte sit egen klinik op.

  Mange glade smil fra
  Olivia

 23. Heidi Brammer

  Super interessant foredrag med masser af gode råd omkring markedsføring.

  Jeg bruger din viden i min hverdag og pengene for kurset er kommet tusindfoldigt hjem.

  Ønsker dig god vind

  Kærlig hilsen Heidi Brammer

 24. Karina Porter

  Hej Jette,

  Tusind tak for et super inspirerende kursus. Jeg fik så mange super gode ideer af dig, så det varer nok ikke længe før jeg får stablet noget godt på benene.
  Mange kærlige hilsner

  Karina

 25. Beritt Hansen

  Hej Jette

  Det var et godt foredrag også med gode fif til at blive mere synlig på internettet.

  Beritt Hansen

 26. Nanette Vabø

  Kære Jette,

  Du er en super inspirerende underviser – og du kommer rundt om alle facetter om at starte egen klinik op – og meget andet relevant. Og så er det også en selv, der bliver boostet når man hører dig.

  kærlig hilsen
  Nanette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top