Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Podcast

103. Michael Rohde – 89 min – Sådan forstår du dine drømme.

Michael Rohde - Sådan forstår du dine drømme. podcast Michael Rohde – Sådan forstår du dine drømme.

Min gæst i denne podcast episode er drømmeforskeren Michael Rohde.

I udsendelsen deler Michael indsigt i, hvorfor vi drømmer, og hvordan du på en enkel og praktisk måde kan integrere dine drømme som en del af din personlige og spirituelle udvikling. Han forklarer også, hvordan drømmetydning kan bruges til at finde svar på de spørgsmål, der måske optager dig.

Hør programmet.
Du kan høre podcast episode, nr. 105 “Michael Rohde – Sådan forstår du dine drømme”, ved at trykke på play-knappen på afspilleren øverst i dette indlæg. ⬆️ Podcast episoden kan også downloades. Rigtig god lytning. 🎧

Du kan med fordel også læse disse to blogindlæg, om drømme og deres betydning.
1. Hvad betyder drømmen og hvordan skal den tolkes?
2. Drømme. Forstå dine drømme.

Vil du høre flere podcast episoder?
Se mit store udvalg her: https://harthimmer.dk/podcast/

Den spirituelle pakke webshop - podcast. Er du interesseret i personlig og spirituel udvikling?
I min webshop finder du lydfiler med online kurser, foredrag, meditationer og kanaliserede budskaber.
https://harthimmer.dk/butik/

Du kan blandt andet vælge “Den spirituelle pakke.”
I den får du alle mine online kurser, foredrag og meditationer samlet i én pakke.
Der er over 65 timers lytning.
Den spirituelle pakke er til dig, der ønsker at sætte skub i din spirituelle udvikling.
Køb den her >> Den spirituelle pakke.

Et par ord om Michael Rohde …

Michael Rohde er en af de førende forskere inden for drømme, deres symbolik og fortolkning, hvis arbejde har bidraget til en dybere forståelse af drømmenes natur og deres betydning i vores liv.

Michael Rohde er en anerkendt drømmeforsker og forfatter, der har viet sit liv til at udforske den psykologiske og spirituelle dimension af drømme. Gennem årtier af forskning og praksis har han udviklet en omfattende tilgang til drømmearbejde, som han deler gennem workshops, foredrag og bøger.

En af de centrale idéer i Michael Rohdes arbejde er, at drømme er en kilde til visdom og selvindsigt, der kan hjælpe os med at navigere gennem livets udfordringer og opdage vores skjulte potentialer. Ifølge Rohde er drømme ikke blot tilfældige sekvenser af billeder og begivenheder, men snarere symboliske udtryk for vores ubevidste sind og sjælens dybere længsler.

Michael Rohde – Sådan forstår du dine drømme.

Rohde understreger vigtigheden af at arbejde med drømme på en bevidst og metodisk måde for at forstå deres budskaber og betydning. Han tilbyder flere råd og teknikker til at hjælpe enkeltpersoner med at tolke og forstå deres drømme:

1. **Hold en drømjournal**:
Rohde anbefaler at holde en daglig drømjournal, hvor man skriver ned alle de drømme, man kan huske. At skrive drømmene ned hjælper med at fastholde dem i hukommelsen og giver mulighed for senere analyse og refleksion.

2. **Arbejd med symboler**:
Han fremhæver vigtigheden af at identificere symboler og temaer i drømmene og forstå deres personlige og kulturelle betydning. Symboler kan være nøglen til at afsløre drømmenes skjulte budskaber og betydning.

3. **Anvend aktive drømmeteknikker**:
Michael Rohde opfordrer til at eksperimentere med aktive drømmeteknikker som drømmearbejde, visualisering og guidede meditationer for at udforske drømmeverdenen på en dybere måde.

4. **Vær åben for drømmenes budskaber**:
Han opfordrer til at være åben og modtagelig over for drømmenes budskaber, selvom de måske er uforståelige eller skræmmende ved første øjekast. Drømme kan ofte indeholde vigtige indsigter og vejledning til vores liv.

5. **Del dine drømme med andre**:
Rohde opfordrer os til at dele drømme med venner, familiemedlemmer eller terapeuter, da dette kan give et ny perspektiv og forståelse af drømmenes betydning.

Michael Rohde’s tilgang til drømmearbejde er præget af en dyb respekt for drømmenes mysterium og en tro på deres potentiale til at berige vores liv og udvide vores bevidsthed. Hans råd og teknikker til at tolke og forstå drømme tilbyder en værdifuld vejledning til enhver, der ønsker at udforske den rige verden af drømme og indsigter de kan bringe.

Hør mit interview med Michael Rohde.
Du kan høre podcast episode, nr. 103 “Michael Rohde – Sådan forstår du dine drømme.”, ved at trykke på play-knappen på afspilleren øverst i dette indlæg. ⬆️ Podcast episoden kan også downloades. Rigtig god lytning. 🎧

Scroll to Top