Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Hvad betyder drømmen og hvordan skal den tolkes?

hvordan skal droemmen tolkes
En bus i min drøm. Hvordan skal den tolkes?

Hvordan skal drømmen tolkes?

Lyt til dine drømme – de kan indeholde vigtige budskaber. Drømme er et fantastisk redskab, som du kan bruge i hverdagen. Drømme kan give samt indeholde meget præcise budskaber til dig fra dine guider. Det kræver dog, at du lytter til dine drømme og giver dem opmærksomhed.

Lidt forhistorie:
På et tidspunkt havde jeg igennem meget lang tid haft meget travlt. Meget mere end normalt. Jeg vidste godt at det var for meget, men jeg slog den hen med at det snart var ferie og så falder det hele lidt mere til ro.

I en periode havde jeg hovedpine hver eneste dag og jeg vidste at det var min krop, der forsøgte at trænge igennem til mig med et budskab: Hold nu fri! Men nej, jeg bed tænderne sammen og fortsatte ufortrødent det heftige probram.

Venner, familie og alt det sociale blev der lukket helt ned for. Jeg kunne ikke finde tid til det og hvis jeg endelig havde en dag fri, var jeg så udmattet at jeg ikke kunne overskue noget som helst andet end at ligge på sofaen.

Efter noget tid begyndte jeg at blive svimmel. Selv når jeg sad helt stille, kunne jeg mærke svimmelheden og det påvirkede både mit humør og nattesøvn.

Min drøm.
En nat havde jeg denne drøm.
Solen skinnede og jeg gik forbi en café hvor nogle af mine venner sad udenfor og hyggede sig i det gode vejr. De spurgte om jeg havde lyst til at være med, men jeg sagde nej da jeg havde travlt og skulle nå en bus.
Jeg så at min bus var ved at køre fra stoppestedet og jeg styrtede af sted for at nå den. Chaufføren ville i første omgang ikke have mig med, men fordi jeg stod ved den lukkede dør og hamrede løs på den, så åbnede han den og lod mig komme med. Bussen var helt fyldt.

Vi kørte igennem naturskønne områder og jeg undrede mig over, hvorfor vi kørte der. Det var ikke bussen normale rute. Chaufføren gjorde ingen stop men kørte bare.
Uroen begyndte at brede sig i bussen og folk bad om at komme af. Det er den forkerte vej, råbte flere. Jeg trykkede på stop-knappen og jeg råbte til chaufføren, men lige meget hjalp det.
Chaufføren havde kidnappet os. Vi var hans gidsler og vores skæbne var uvis.

Hjælpen er på vej.
Jeg kunne mærke at jeg var bange. Ingen gjorde noget. Vi fulgte bare med og måtte acceptere at sådan var det.
Det lykkedes mig at gemme mig bag et sæde og jeg fiskede min mobil frem. Trykkede 112 og hviskede hjælp vi er gidsler i en bus. Svaret fra stationen var; Bare rolig, hjælpen er på vej.

Kort tid efter nåede vi frem til en vejspærring. Her stod masser af politi. Mine bønner var blevet hørt.
Yes, vi er reddet.
Men nej, chaufføren gassede op og brasede lige igennem afspærringerne.

Så vågnede jeg.
Jeg var våd af sved, helt forpustet og mit hjerte bankede voldsomt.
Det var bare en drøm, men sikke en drøm og sikke et klart budskab.

Hvordan skal drømmen tolkes?

Jeg behøver vidst ikke at gå til en drømmetyder for at få denne drøm tolket. Jeg er slet ikke i tvivl om hvad budskabet er. Den er designet til mig og den indeholder så mange gode informationer.
Jeg har ikke tid til mine venner. Jeg har alt for travlt. Jeg løber af sted for at nå en bus, og selvom noget/nogen forsøgte at holde mig fra at tage den, så presser jeg min vilje igennem, så jeg til sidst kommer med.
Allerede der er der et tegn og noget der forsøger at stoppe mig. Nej, tag ikke bussen. Sæt dig i det gode vejr og hyg dig med vennerne.

Jeg kom med bussen. Arbejdet skal jo gøres.
Fint, så må jeg også tage konsekvensen. Jeg er nu blevet et gidsel (et gidsel af arbejde og aftaler – den fyldte kalender). Selvom om jeg og andre forsøger at sige stop og komme af, så fortsætter bussen.
Indefra kan jeg se den smukke natur, det gode vejr, men jeg kan ikke nyde eller tage del i det.

Hjælpen er på vej
Jeg er glad for at jeg i drømmen beder om hjælp. Det er et sundhedstegn. Jeg har indset, at det hele er noget møg, noget er rivende galt, jeg er havnet i en situation hvor jeg fuldstændigt har mistet kontrollen og jeg må nu bede  politiet om hjælp.
Hjælpen kommer øjeblikkeligt. Men hvad hjælper det, når chaufføren alligevel fortsætter igennem spærringerne?

Så hør dog efter Jette.
Min intuition, Universet, ja selv mine venner har sagt at jeg skal stoppe op. Symbolsk har de forsøgt at sætte en vejspærring op, men jeg har trukket på skuldrene og kørt videre i det forkerte spor.

Jeg har frarøvet mig min frihed.
Jeg er alle personerne i drømmen.  Jeg er gidslet, jeg er chaufføren og politiet er dem “der ved bedre” og som bare vil passe på mig, men jeg giver dem ikke lov.

Jeg ser mig selv være alle rollerne i drømmen og den har gjort et kæmpe indtryk på mig. Den er utrolig vigtig og jeg deler den med dig, i håbet om at du vil tage dine drømme alvorligt og lytte til dem.

Læs også >> Forstå dine drømme.

Lyt til dine drømme.
Universet, dine guider og hjælpere vil altid give dig signaler når du er på vej ud af det forkerte spor. Men hvad hjælper det, hvis ikke du handler på dem eller tager dem alvorligt?
Signalerne kan komme til dig via din intuition, mavefølelsen eller som i mit tilfælde skåret ud i pap i en drøm.
Udefra får du al den hjælp du har brug for, men du må tage imod den før det nytter noget.

Det er DIN drøm.
Når guiderne har brug for at få din opmærksomhed og vil give dig gode råd, så sammensætter de en drøm specifikt til dig. I den bruger de billeder, personer, elementer eller andet som vil give mening for dig.

Nogle gange kan du endda blive ved med at have den samme drøm.
Spørg dig selv, hvad betyder denne drøm? Hvad er det Universet forsøger at fortælle mig? Du kan også bede om at få en drøm, hvori du får svaret samt fortolkningen.

Hvad drømmer du?
Jeg håber, at jeg med dette indlæg kan motivere dig til at give dine drømme værdi og betydning. Lyt til dine drømme, de kan være guld værd.

Jeg har forstået budskabet og jeg lavede nogle store ændringer i mit arbejdsliv, hvor jeg blandt andet har sørget for at skabe plads og rum i min kalender til det sociale. Mit gamle jeg gav, gav og gav – men der var ingen steder hvor jeg tillod mig selv at holde fri, slappe af samt få ladet op. Hovedpinen og svimmelheden? Den er helt væk ?

Elsker du dit arbejde?
Ligner du mig? Du elsker dit arbejde, du arbejder med mennesker og du brænder for at gøre en forskel. Hvor er det skønt.
Men husk: Der skal også være tid og plads til DIG og til at du kan få ladet dine batterier op.
Pas godt på dig selv.

Har du også modtaget klare beskeder i dine drømme, så del dem gerne i kommentarfeltet.

Hvordan skal drømmen tolkes? Mere info …
Link 1: Tro på dine drømme. Universet hjælper dig.
Link 2: Sådan forstår samt tolker du dine drømme.
Link 3: Podcast episode nr 103 med drømmeforsker Michael Rohde. I interviewet giver Michael Rohde (forsker i drømme og i ubevidst intelligens) gode råd samt fortæller, hvordan hvordan skal drømmen tolkes. Lydfilen er gratis. 🎧

37 kommentarer til “Hvad betyder drømmen og hvordan skal den tolkes?”

 1. Anders

  Jeg blev fjernhealet af en dygtig healer for ca. 1 måned siden, og det var meget rart. Jeg mærkede, at mine hænder blev varme, og ‘så’ at der strømmede kraftige lysstråler ud fra mine håndflader. Jeg ‘så’ eller oplevede begge mine afdøde forældre komme imod mig, og de gav mig et langt og varmt kram. Jeg puttede mig ind til dem, og de omringede mig med kram. Det var dejligt. Det hele sluttede med, at jeg følte, at jeg stod med en stor guldkugle i min ene hånd. Jeg havde bedt om at blive healet mhp at booste min kreativitet.
  Omkring 3 uger efter denne seance døde min lillebror pludseligt. Jeg ved ikke, om disse to begivenheder har noget med hinanden at gøre, men jeg har en fornemmelse af det.

 2. Dorte

  Da jeg for mange år siden var sygemeldt med stress, fordi jeg knoklede på mit arbejde igennem 29 år og meget hellere ville arbejde som terapeut, havde jeg denne drøm:
  Jeg så en indkørsel med en lang hæk på den ene side. Ud af hækken kom der er et dyr som lignede en gravhund. Den blev trukket længere og længere og til sidste klappede den sammen på midten.
  Og så vågnede jeg med et sæt.

  Var helt forvirret, indtil jeg tænkte:
  Er det mig der skal komme ud af busken og få sagt op inden jeg klapper helt sammen?

  Svaret var et klart JA. Og et par timer senere skrev jeg min opsigelse.

  Inden drømmen havde jeg været sygemeldt i 2 1/2 måned og fået mange advarsler hver gang jeg bare tænkte på at starte på mit job igen. Kramper i maven og udslæt på hele ryggen. Men jeg lyttede ikke.

  Da jeg drømte havde jeg lige besluttet en dato en måned fremme, hvor jeg ville starte roligt op.

  Så det blev drømmen der til sidst overbeviste mig.

  Kærlig hilsen Dorte

  1. Kære Dorte
   Tak for at du deler. Din drøm var meget sigende.
   Godt du sagde op, det er din krop og dit helbred dig meget taknemmelig for. ??

 3. Christina

  Kære Jette

  Min veninde og jeg er meget optaget af spirituel og åndelig udvikling og er i fuld gang med hele din spirituelle pakke – som i øvrigt er helt fantastiske og varmt kan anbefales – TAK!

  Vi har netop lige siddet og talt om drømme. Vi er blevet lidt i tvivl om hvornår drømme er direkte budskaber fra universet, bearbejdelse af begivenheder eller blot en symbolisering af de bekymringer man kan gå rundt med?

  Kan du fortælle lidt om hvordan man kan skelne, – kan man overhovedet skelne?

  Mange hilsner
  Christina

  1. Hej Christina og veninde.
   Tak for at I har købt min Spirituelle Pakke: https://harthimmer.dk/produkt/den-spirituelle-pakke_/
   Jeg er ikke ekspert i drømme og måske netop derfor skelner jeg personligt ikke mellem om hvornår drømmene repræsenterer det ene eller det andet. I min verden har alt “hvad der sker” og “hvad jeg oplever” en betydning, mening og et formål. Jeg kan se og finde budskaber i alt og jeg tillægger mine drømme stor værdi og betydning uanset om de skulle være budskaber fra den åndelige verden eller blot en bearbejdelse af dagens hændelser og oplevelser.
   Jeg ved ikke om I kan bruge det svar til noget, men I kan naturligvis også prøve at stille spørgsmålet på nettet hos en der arbejder professionelt med drømme og deres betydning.
   Fortsat god lytning med pakken (der venter jer mange gode timers lytning og garanteret ligeså mange gode snakke).
   Jeg ønsker jer masser af god vind til jeres personlige- og spirituelle udvikling. ?

 4. Amalie.

  Er ikke rigtigt typen der drømmer, men de sidste par nætter har jeg drømt to forfærdelige drømme som jeg stadig ser for mig..

  Det startede i torsdags i sidste uge, hvor jeg vågnede om natten & var helt ude af mig selv & følte nogen var i mit soveværelse efter denne drøm jeg havde, drømte at jeg var sammen med nogle venner, vi skulle lave noget spirituelt af en art, husker Det ikke helt præcist. Men man skulle ligge ned under denne & have lukkede øjne & holde i hånden. Under dette vi har gang i fik jeg også den overvågneden følelse, så åbenede mine øjne i drømmen & så en var på vej ind igennem vinduet, da han ser jeg kigger på ham skynder han sig væk, de andre vågner & vi følger efter ham. Husker tydeligt forhaven fra drømmen & naboens hus, da Det var slået sammen med Det vi var i, i drømmen. Løber igennem haven, ser nabo manden & med et var han væk, han dukker op bag mig & er meget upassende, skriger & græder i drømmen fordi jeg ved hvad der skal til at ske, vågner så & kigger mærke til jeg har grædt i søvne, har hedetur & følger bare der er nogen..
  Efter at have kæmpet med at holde mig vågen faldt jeg i søvn igen, men det var intet..

  Efter en 3 – 4 dage får jeg en ny drøm, er i min onkels hus helt alene om natten, alt lyset er slukket, er på kontoret & får igen en pludselig fornemmelse af at jeg ikke er alene, fornemmer skygger der løber forbi ude foran vinduet, tænker at Det nok ikke var noget, går ud på badeværelset & lukker døren bag mig, kommer ud der fra & der står tre maskerede mænd med bat & snydere, på en eller anden måde får jeg låst hoveddøren op & kommer ud før de fanger mig, da jeg kommer ud er det hele lyst i stedet for nat, løber alt Hvad jeg kan imens de alt det efter mig, løber om bag stalende (min onkels hus er ude på landet) & vil gemme mig der, men pludselig er de der smider mig i et hul, det er er Som om at enden af hullet er flere kilometer fra dem, alligevel var det tæt nok på til at de kunne banke mig.. Vågner igen med hedetur & den følelse af der er nogen..

  Hvad betyder de her drømme..? Har ikke lyst til at sove pga det.. Finder det meget ubehageligt.. Hjælp!.

  Amalie.

  1. Hej Amalie
   Jeg håber, at du kan få svar på hvad dine drømme og oplevelser betyder. Du kan på nettet, finde frem til en der arbejder med fortolkning af drømme. En drømmetyder.
   Selvom vores drømme, til tider kan være voldsomme, så tjener de et godt formål. De forsøger blot, at nå igennem med et vigtigt budskab. Jo mere voldsom drømmen er, jo vigtigere et budskab. Hvis du ikke selv har en idé om, hvad budskabet i dem er, vil jeg anbefale dig, at finde en der professionelt arbejder med drømme og deres betydning / symbolik, så du kan få hjælp til at tolke dem.

 5. Alexandra

  jeg drømte, at jeg skulle til min første motorcross undervisning.. Så mødte jeg en eller anden dreng, som jeg lige pludselig var hjemme hos. Så begyndte han at sige, at han kunne lide mig, og så kyssede han mig tre gange. så vendte jeg mig om og fik tårer i øjnene. Og af en eller anden grund ville han hele tiden kilde mig..?

  hvad betyder det?!??

 6. Simon

  Hej, mit navn er Simon (jeg er 13 år gammel)
  Jeg har haft den samme drøm tre gange, som gik ud på at jeg sad på mit værelse om aftenen. Men pludselig hørte jeg noget larme neden under. Så jeg gik ned for at tjekke hvad der skete. Da jeg kom ned så jeg til min skræk at en bande russere havde lavet inbrud i mit hus. Der skyndte jeg mig selvfølgelig ud af huset. Da jeg var komme ud foran mit hus stod der en kæmpe varevogn i min indskørsel. Jeg skyndte mig at løbe forbi den, men en russer greb fat i mig, han sagde “skynd dig ned til det runde hus” (det var et hus til salg i virkeligheden) så det gjorde jeg så. Da jeg havde løbet ind i det rund hus, var der et cylinder formet rum, med store glas vinduer. Hvor min ven og hans far, og så en tredje person (jeg kan ikke huske hvem det var) stod i midten af rummet, og bad mig om at gå op ad en trappe, med en øresnegl i øret forklædt som en laks. Det gjorde jeg så, og så vågnede jeg badet i sved.

  Jeg har haft drømmen 3 gange med lang tid imellem. Kan i tolke den

  1. Hej Simon
   Som skrevet i mit indlæg, så vil du få serveret en drøm der specifikt er sammensat til dig.
   En drøm enten med et budskab eller en der viser dig noget om en proces og udvikling du befinder dig i.

   Jeg er som sagt ikke drømmetyder, og kan derfor ikke tolke din drøm for dig, men håber da, at der er andre der læser dette indlæg, der kan komme med et bud til dig.
   Den samme drøm vil blive ved med at komme, indtil vi enten har forstået dens budskab eller vi er kommet videre i vores liv.

   Du kunne evt. bede om at få en drøm der skal forklare og tyde den for dig.

 7. Berit

  Min drøm forleden natt. Et stort frukttre i blomst, et stakittgjerde på venstre side, til venstre for gjerdet lå der grener som vokste under gjerdet og inn i treet, på de grener var det forskjellig type blomst akkurat som om de var podet med flere typer trær (frukt trær). Det var en vakker drøm, men skjønner ikke helt tolkningen.
  Takk ellers til alle for at dere deler.

 8. Mette Larsen

  Hej alle sammen :)

  Er der nogle der kan hjælpe mig med at tolke min drøm ?

  Fik i eftermiddags en lille “morfar” og drømte jeg sad overfor min far ( Han er død for 11 år siden ) han sidder og græder og er meget rørt da han ved at han snart skal dø og vi skal sige farvel, jeg tager hans hånd og trøster ham ( kan stadig føle min fars hånd i min ) Jeg spørger om han kan se mig, hvorefter han fokuserer sjovt med sine øjne på mig. Han kan godt se mig ! En sygeplejeske fortæller mig så at han de sidste 2 dage han levede ikke kunne se noget. Derefter er jeg tilbage hos min far som viser mig et stykke papir hvor der står ” EN@ENGELDERGØRONDT ” jeg tager papiret og har en fornemmelse af, at det er noget min far skal videregive fra min storebror.

  Altså, en engel der gør ondt ? Hvordan i alt verden skal jeg tolke den drøm ? Nogle der kan hjælpe mig ?

  ( Har prøvet at google EN@ENGELDERGØRONDT )

  Kærlig hilsen Mette

 9. Eline budhathoki

  Jeg ser en hvid enhjørning stå i skovkanten igennem en port. den er så smuk. jeg vil gå hen til den for at ride på den. pludselig kommer en hel flok ulve og omringer enhørningen. jeg blir straks grebet af frygt, frustration og sorg over at jeg tror den blir angrebet og at jeg ikke kan gøre noget. ulvene er nu helt tætte på og da jeg kigger igen og er overbevist om at de har angrebet den blir jeg meget overvældet. for ulvene er helt rolige og står og slikker enhjørningen kærligt. jeg kan ikke tro mine egne øjne. men tænker alligevel..det er klart, det er sådan et lysende og kærligt væsen. enhjørningen velsigner ulvene og mit hjerte er helt forundret, opfyldt af den samme kærlige energi.

 10. Rikke Vejbæk

  Jeg drømt den samme drøm nogle gange da jeg var yngre. Det starter med (på bedste tegneserie vis) at nogen er efter mig men at jeg hele tiden undslipper på forskellige måder i drømmer morer mig mig meget over dette. Pludselig befinder jeg mig på en tankstation og der holder en ambulance jeg ser en tildækket båre komme ud og ved med det samme at det er min mormor som lægger død på den.
  Drømmen have jeg længe inden min mormor blev syg men den kom oftere da tiden nærmede sig. Efter hende død have jeg den ikke længe men fik den yderligere to gange hvor personen på båren var min oldemor også dette inden hendes død.
  Det er nu flere år siden jeg har haft denne drøm.

 11. Guri

  Jeg har ved et par anledninger i det siste drømt at jeg får 45.000 kr! Det merkelige er at det er akkurat det beløpet jeg trenger for tiden… Kan det være at jeg har bevisst fokus på disse pengene, eller kan ikke drømmene fange opp dette? Jeg har begge ganger vært veldig glad da jeg våknet, og følt at pengene vil komme på et vis.
  Dersom noen har en formening om hva drømmen min betyr, er det hyggelig om du skriver en kommentar. :o)

  Det sies at vi drømmer hver natt, men jeg husker veldig få av dem, kanskje bare 3-4 i løpet av en hel måned!

 12. Mig

  jeg drømte engang at jeg var ude og svømme med en dreng ( så ikke hvem) og jeg kunne trække vejret under vandet. Kort tid før jeg vågnede forsvandt drengen og da jeg så vågnede fortalte min bror som vågnede lidt før mig, at han havde drømt at han kunne trække vejret under vandet og at han havde svømmet med en (hun)haj i samme pool som jeg havde beskrevet! :O

 13. Britt

  Jeg har ofte en drøm hvor en ånd, som jeg ikke kan se og derfor heller ved hvem er, kaster mig rundt i lokalet. Det starter med at måske et ben bliver løftet derefter lidt mere af kroppen og jeg kan intet gøre. Lidt utryg er jeg også og tænker “hvad søren sker der”. Pludselig hænger jeg oppe under loftet og finder ud af at jeg selv kan styre flyveturen og bliver mere tryg. Til sidst kan jeg finde på at flyve rundt i lokalet og råbe JUHHUU, WIIIIIE fordi det faktisk er sjovt :). Hvis nogen ved hvad det betyder må I gerne komme med at bud.

  Jeg har 2 gange prøvet “ud af kroppen” oplevelser men synes ikke at drømmene her er det samme.

  Hilsen Britt

  1. Majken Larsen Popp

   Hej! Jeg har drømt noget lign et par gange på det sidste og synes det er meget uhyggeligt… kan ikke greje hvad de betyder…

 14. Esther

  Kære Mette:

  Hvis det var min drøm (og det er det jo ikke, så alle mulige forbehold her. :))

  ville jeg helt klart tænke, at det handlede om, at jeg handlede noget ud, som mine følelser egentlig ikke helt kunne acceptere. …

  Ulykkeligheden i drømmen ville for mig understrege vigtigheden af, at der er balance mellem det, man føler … og det, man gør. …

  k.h. … og sweet dreams ønsker Esther. :)

 15. Mette

  Det er en drøm om min mand der ligger på sengen og har underbukser på, men alligevel på en eller anden mærkelig måde tilfredsstiller han sig selv . Jeg bliver dybt ulykkelig i drømmen, men kan ikke sige det til ham eller vise ham det…:(

 16. Nina

  I nat drømte jeg, jeg var gravid (er 52 år og alene), fik veer, fødte en søn – der var ingen far – så viste jeg min datter (23 år og er i det virkelige liv), hvordan man ammer og sagde, om hun ikke skulle ringe rundt og fortælle, hun havde fået en lillebror. Min søn, som jeg bar på armen, så vis/gammel ud og var svøbt ind i et hvidt klæde. Så var der en, der ville se ham (kan ikke huske hvem), så hun kiggede på ham, derefter sagde min søn til mig ”folk har godt nok mange rynker”.
  Hilsen Nina :)

 17. Esther

  For år tilbage studerede jeg ivrigt religionerne … og blev egentlig ikke klogere af det. :) På et tidspunkt læste jeg endnu en bog, som gjorde mig totalt forvirret og kuldkastede det, jeg på det tidspunkt havde fundet ro omkring.

  Vi var på camping, da jeg læste bogen, og jeg husker, at jeg lagde mig til at sove og tænkte, at jeg SÅ gerne ville bede om vejledning:

  Midt om natten vågnede både min mand og jeg ved, at jeg lo højt … og drømmen var følgende:

  Jeg så mig selv som barn gående rundt om juletræet med mine to søskende i hænderne sammen med mine forældre. … Vi 3 børn sang i vilden sky: Et barn er født i Betlehem på hver sin melodi … Det var helt ustyrlig morsomt. …

  Det var en drøm, som altid vil stå som vejledende for mig: Et mnneskeliv kan give anledning til megen filosoferen og tænkning, men må altid give plads for livsglæde og humor.

  Tak til Jette og alle andre, som bidrager her.

  k.h.
  Esther.

 18. marianne petersen

  Jeg har flere gange haft drømme der gentager sig over meget lang tid.
  Første gang drømte jeg at jeg løb og løb, at der var nogle efter mig. Jeg slap altid fra dem, løb ind i butikker især en slagterforretning i vores by brugte jeg meget. jeg sprang ud af deres bagvindue og slap væk. da jeg i meget lang tid havde drømt denne drøm som ikke var uhyggelig men sjov på den måde at jeg altid slap væk, valgte jeg en nat at løbe mod enden af vores gågade imod en tlf boks, der vendte jeg mig om mod forfølgerne, som jeg ingen ansigter fik på dem, og spurgte hvad de ville mig. de sagde at de skulle bruge min stemme til et projekt som jeg ikke fik at vide hvad indeholdt, så vågner jeg og har aldrig drømt drømmen igen.

  Jeg blev kort derefter skilt fra min mand og hans familie som sagde at jeg snakkede meget. :)

  1. marianne petersen

   Det sjove og underlige i den historie er at jeg faktisk bor sammen med en anden mand lige bagved slagteren og jeg kan se vinduet fra min baggård. Men jeg har været i et andet ægteskab først, hvor jeg også havde en gentagende drøm. Jeg drømte hele tiden at jeg havde en baby som jeg hele tiden glemte at passe. Dette stod på i næsten et år, så den sidste gang jeg drømte om barnet var jeg i drømmen taget på ferie sammen med resten af familien og havde glemt at barnet var derhjemme, da vi kom hjem kom en genbo og fortalte at han havde fundet barnet og havde begravet det, så jeg skulle ikke tænke på mere. har aldrig drømt den siden.

 19. elisabet

  Ja, jeg har …. på et tidspunkt var jeg arbejdsløs og manglede virkelig et job.. jeg spurgte før jeg lagde mig til at sove om universet ville være søde at hjælpe mig med at vise mig hvor jeg skulle søge arbejde… Da jeg sov kom der et tydeligt skilt fra den butik jeg skulle søge i , og dagen efter var der en jobannonce i avisen fra denne butik, jeg søgte stillingen og fik jobbet mellem rigtig mange ansøgere ….
  Jeg får altid mine drømme som direkte beskeder, det har jeg bedt om fordi jeg ikke forstår at tyde mine drømme….

  :)

 20. Kit Benlolo

  Jeg drømmer at jeg går væk fra skolen for at snuppe en smøg -bag ved skolen er der opstået en lystbådehavn -vandet er mørkt men jeg bliver nød til at hoppe i havnen jeg ligger nede i det mørke vand og har det fantastisk jeg er så lykkelig som det er muligt at blive tror jeg – jeg forsøger at komme op af vandet da jeg kan høre det ringer ind og jeg er på arbejde og skal undervise – men jeg kan ikke få mig selv til at komme op af vandet det er faktisk helt udelukket jeg kan bare ikke forlade den dejlige lykkelige tilstand -jeg bliver i vandet til næste morgen til solen står op den eneste grund til jeg kan forlade vandet er at jeg kommer i tanke om at min søn må være meget urolig for hvor jeg er henne -men det var med sorg i hjertet jeg forlod det dejlige vand :)

  1. kirsten grønager

   hej jeg tænker vandet kan have noget med følelser at gøre , nogle måske ubehagelige for dig ,da vandet var mørkt, men det var dejligt at være i dem , altså at lytte til dem , var det arbejdet , eller hvad ?
   hilsen kirsten

 21. Stella

  En drøm, der går igen med jævne mellemrum: at jeg opdager en masse ubenyttede rum i min bolig. Variantionen er, at jeg genopdager rummene og tænker “nårh ja, hvorfor har jeg ikke brugt dem” – men oftest er det de ubenyttede rum. Meget klart formuleret for mig – og jeg tænker, det bliver ved, til jeg får handlet på det.

  1. Susanne Margrete Bloch Sørensen

   Kære Stella :)

   Det samme er også et tema i mine drømme fra tid til anden. Nogle gange er det steder jeg har boet, andre gange er det et nyt sted jeg skal bo, eller det er steder der tilhører mennesker i min berøringsflade. Jeg har tænkt på om det kan være latente egenskaber/ sider af mig selv, som jeg enten ikke er bevidst om eller blot ikke gør brug af.

   Kærlige tanker fra Sus :)

 22. Marlene

  Jeg drømmer meget ofte skole-relaterede drømme. Enten har det noget at gøre med matematik, og at jeg slet ikke forstår noget som helst (ikke langt fra virkeligheden), at jeg er bagud med mine lektier og at alle andre er langt bedre end mig. Nogle gange bliver drømmen bygget ovenpå et andet element; at jeg også er ved at komme for sent til bussen der kører til skolen.

  Jeg tror disse drømme bare er genkald af hvad jeg føler i hverdagen. Siden jeg blev student (2007), har jeg læst på sygeplejeskolen, men droppede ud da det hele blev for meget for mig psykisk. Jeg har nu planer om at flytte til udlandet og genoptage mine studier, igen som sygeplejerske. Trods tidligere erfaringer, føler jeg det er der jeg hører til, men vil ikke fortsætte i Danmark. I tiden efter jeg droppede ud, har jeg været plaget af følelsen af, ikke at være god nok, og at mit liv generelt var gået i stilstand. Alle mine venner er kommet videre, nogle er blevet gift, og nogle stiftet familie.
  Så det er sikkert bare det drømmene er til for. En form for udlevelse af mine følelser.

  Hvis I kan komme på en anden forklaring er I meget velkomne!!

 23. Anne

  Jeg drømte i nat at jeg var ude og feste med en masse mænd. Det var en besked til mig om at jeg skulle ud og omgås noget mere med de kære mænd.
  Jeg syntes at det er rigtigt smukt at du deler din drøm med os kære Jette. Tak for det.
  Hilsen Anne.

 24. Annette

  En drøm fra i morges som jeg har tænkt meget over. Hvordan mon den skal tolkes?

  Jeg går med en opslået paraply, det blæser for pludselig knækker paraplyen af foroven
  og flyver væk…. jeg står med stangen i hånden. Går videre men pludselig
  kommer paraplyen udfoldet flyvende tilbage til mig…..jeg bliver overrasket og glad,
  men må erkende at den ikke dur mere, den kan ikke repareres.

  Drømmen gør mig trist og lidt bange.

  Mange hilsner fra Annette

  1. Connie Rasmussen

   Hej Annette

   Jeg er ikke professionel drømmetyder, men det der straks slog mig, da jeg læste din drøm var:

   Du kan ikke bruge billetten til et tog, der ER kørt – lignet ved overdelen af paraplyen, der kom tilbage men ikke længere kunne bruges.
   Du står tilsyneladende i en situation, hvor ‘lappeløsninger’ på noget bestående (det kan f.eks. være (par)forhold eller job) ikke vil virke. Der skal helt nye ‘boller på suppen’, hvis du skal fortsætte i/med det nuværende. Jeg tænker, at du selv er klar over, hvor skoen trykker.
   Ønsker dig alt det bedste.

   1. Annette

    Tak Connie for din tolkning . Ja det er nok noget i den retning ….men hvordan
    gør jeg….. Dette er ikke et spørgsmål men et suk.

    Hilsen Annette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top