Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Podcast

33. Ilse og Kjeld Johnsen – 64 min – Sorg – at miste et barn

At miste et barn er en hjerteskærende oplevelse, der bringer sorg, krise og følelsen af magtesløshed. Hvordan kommer man videre i livet, når man har mistet den, man elsker? I dette interview deler Ilse og Kjeld Johnsens deres rørende historie om den skæbnesvangre aften i marts, hvor de mistede deres datter Janne i en tragisk trafikulykke.

Når man står midt i en så stor sorg, er det naturligt at søge støtte online og læse bøger om emnet. Det kan være afgørende i ens egen sorgproces at høre, hvordan andre har formået at komme videre. Dette interview er skabt for at give håb og inspiration til dem, der befinder sig i sorg og smerte ved at “møde” eller høre om andre, der har oplevet det samme.

I interviewet diskuteres en række følelser og overvejelser, herunder:
– Hvad har man brug for fra venner og familie i en sådan situation?
– Hvordan vender man tilbage til jobbet og hverdagen?
– Håndtering af smerter og krisen i hverdagen.
– Støtte fra præster og professionelle.
– Overvejelser omkring begravelsen.
– Åndelig og spirituel interesse.
– Forældrenes oplevelser med kontakt til Janne via medier og tegn efter hendes død.

Ilse og Kjeld har udgivet en gratis bog med titlen “Janne – beyond life” eller på dansk “Janne er ikke mere.” Bogen er opdelt i to dele: Den første del beskriver sorgprocessen, familiens personlige tanker og følelser samt Janne som person. Digtene i bogen virker som profetiske, idet de synes at forudsige Jannes død. Den anden del af bogen fokuserer på de uforklarlige oplevelser, familien har haft efter Janne’s død. De deler meddelelser, de har modtaget fra medier som Marion Dampier-Jeans, Nita Saunders og Billy Cook. Bogen afsluttes med “En Guided Oplevelse” af mediet Graham Bishop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top