Er der liv efter døden?

Er der liv efter døden?

Kan man komme i kontakt med afdøde slægtninge?

Er der liv efter døden.I min podcast nr. 90 kan du høre det fysiske medie Jens Johansen, svare på spørgsmålet: Er der liv efter døden? Han fortæller også om muligheden for at kontakte vores kære afdøde.

Jens taler med de døde.
Jens Johansen er en god ven af mig og han brænder for, at skabe et bevis for at den åndelige verden eksisterer og at døden blot er en overgang til en anden form. Jens er det man kalder et fysisk medie. Det betyder, at han gør det muligt for alle os andre både at se, høre, mærke, tale med, opleve samt føle de afdøde samt være vidne til fysiske fænomener.

En gang om ugen mødes han med 3 andre og sidder i det der kaldes en fysisk cirkel. Her stiller de sig til rådighed for den åndelige verden og skaber kontakt til den.

Formålet med en fysisk cirkel er, at bevise at der er liv efter døden.

Sådan gør du: Vil du i kontakt med en afdød?

Et fysisk medie.
Jens fortæller i interviewet, hvad forskellen er på et fysisk medie og et mentalt medie.

Han fortæller, hvordan han allerede som barn af den åndelige verden blev valgt til jobbet som medie, men at det først gik op for ham som voksen. Som barn troede han, at der var noget alvorligt i vejen med ham fordi han havde nogle meget ubehagelige oplevelser med at blive trukket ud af sin krop. Hans mor tog ham til lægen, og denne rådede hende til at tage Jens til en psykiater.

Har du også haft en: Ud af kroppen oplevelse?

Hvordan bliver man et fysisk medie?
At sidde som et fysisk medie er ikke noget man kan lære på et kursus. (Du kan ikke sammenligne det med det arbejde et almindeligt medie udfører – afdødekontakt).
Det er en udvikling, en proces og et samarbejde med den åndelige verden og man bliver kaldet og ført til dette arbejde.

Det kræver blandt andet at man kan overholde aftaler, at man er disciplineret, 100 % engageret og at man har et særligt “gen” som åndeverden kan bruge til at skabe ektoplasma.
Hvad det er og hvad det betyder, fortæller han om i interviewet.

Det kan være ret hårdt for kroppen, at arbejde som fysisk medie fordi åndeverden bruger hans krop til at materialisere sig igennem.

I Danmark er der kun et ganske lille antal fysiske cirkler og fysiske medier (måske max. 5), der arbejder som Jens gør det.
Det er som om at spiritismen med de store navne, der var i stand til at skabe disse fysiske fænomener, forsvandt i 50´erne og først nu igen er begyndt at blomstre.

Du kan høre ham fortælle om hans egen rejse ind i det spirituelle, hans gode råd til andre der måske ønsker at arbejde med det samme og hvad det konkret er deltagerne foretager sig i en fysisk cirkel, når de mødes.

Ånderne bankede på.
Midtvejs i interviewet opstod der nogle meget kraftige bankelyde. Vi så på hinanden, smilede og fortsatte. Da jeg i dag skulle klippe og redigere interviewet, så opstod de samme bankelyde i min lejlighed og kun i de timer jeg arbejdede på lydfilen. Ret sjovt, at den åndelige verden på den måde ønskede at være med og hilse på. Du kan tydeligt høre deres banken i interviewet. 😊

Vil du møde din personlige guide?
Bestil tid hos Jens Johansen her. Han formidler åndernes råd og vejledning til dig: https://www.mod-lyset.nu/

Liv efter døden. Podcast.Hør lydfilen med Jens Johansen:

Er der liv efter døden: At arbejde med den åndelige verden.

Vælg lydfil nr 90 – den varer 58 min

Er der liv efter døden? Hvad laver man i den åndelige verden? Bliver vi reinkarneret? Kan man selv vælge, hvilket liv man vil have? Få svarene i lydfilen: Karma & Reinkarnation.

, , , , , ,

5 Responses to Er der liv efter døden?

 1. mina 14.11.2013 på 23:01 #

  Tusind tak for dit svar <3

 2. mina 07.11.2013 på 15:26 #

  Kære Jette :-) Ville bare sige tusind tak fordi du deler ud af dine erfaringer og viden. Jeg synes virkelig at dine podcats er gode og jeg kan slappe helt af og lytte til din fine stemme. Den gør mig tryg :-) Min mor er for en måned siden gået bort, jeg gad godt at vide hvad ånderne decideret bruger deres tid på? Underligt spørgsmål, men det er jo rart at vide om hun føler sig ensom..kram

  • Jette Harthimmer 13.11.2013 på 16:00 #

   Kære Mina
   Jeg kondolerer for tabet af din mor. Jeg vil bare sige, at hun på ingen måde føler sig ensom. Hun er “kommet hjem”. I den åndelige verden er der rigeligt at se til, og man kan bruge “tiden” som man vil.
   Du kan godt se den verden ligesom vores i den fysiske, hvor du hver dag kan vælge hvad du vil.
   Så din mor har det godt og er i trygge hænder :-)

   Tak for at du lytter til mine podcast.

 3. Anne Aagaard 31.08.2013 på 11:22 #

  Kære Jette (og Jens).

  Denne podcast kunne jeg ikke udskyde at lytte til ;-)
  Taknemmelighed fylder mig over, at denne mulighed er dukket op i mit liv !
  Jens brugte udtrykket “Skaberkraften”, hvilket er mit foretrukne ord for Gud …
  Vi / man bruger og hører i disse tider ofte udtrykkene spiritualitet, åndelighed osv., og selvfølgelig taler vi nok om den samme ESSENS, men udfra vores individualitet …
  Jens beskrev også lidt om, at sang og musik er en vigtig del af cirklen – og jeg oplever selv, generelt, musikkens kraft.
  Jeg har endnu ikke hørt alle dine podcasts. Kunne forestille mig, at flere af dem berører sammenhængen imellem Skaberkraften og sang/musik, men jeg kunne godt ønske mig, dels, at finde ud af den dybere sammenhæng imellem disse, men også, hvordan religiøsiteten, og egentlig specielt kristendommen – forholder sig til BL.A. dette med cirkelarbejde.
  Jeg har ikke selv lige et forslag til en eller flere mulige podcastmedvirkende, men nu er mit ønske i æteren, så ser vi, hvad der sker ….
  Mange tak fra mig :-)
  Anne

  • Jette Harthimmer 01.09.2013 på 08:28 #

   Tak for din besked Anne.
   Ja, så må vi se hvad der sker ;-)

   Dejligt du har fundet frem til mine podcast og lytter med.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.