Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Podcast

36. Marion Dampier-Jeans 1- 34 min – Interview # 1

I denne første del af mit interview med mediet Marion Dampier-Jeans får du mulighed for at lære hende bedre at kende. Marion er kendt fra tv-programmerne “Åndernes Magt” og “Fornemmelser for Mord.”

Efter syv måneders forsøg på at finde en passende tid til vores interview lykkedes det endelig. Jeg besluttede at tilbringe en uge på Hindsgavl Slot i Middelfart, hvor Marion også ville være tilgængelig.

I dette interview vil du opdage:

– Hvordan Marion Dampier-Jeans begyndte sin karriere som medie og de udfordringer, hun har mødt på vejen. Hvordan har dette påvirket hendes familieliv? Du vil også høre om de perioder, hvor Marions arbejde som medie har haft negativ indvirkning på hendes helbred.
– Bliver man udvalgt af universet til at arbejde som medie, eller kan alle gøre det?
– Hvordan påvirkede hendes deltagelse i “Åndernes Magt” Marion?
– Marion deler sin oplevelse af perioder med ensomhed, kedsomhed og hårde udfordringer i forbindelse med hendes arbejde med den åndelige verden.
– Kan Marion afvise kontakten med åndeverdenen? Kan hun altid etablere forbindelse til en afdød under en session, uanset hvor lang tid siden deres overgang var?
– Marion giver også indblik i, hvordan hun oplevede at blive forladt af åndeverdenen og følte sig ensom.
– Hvordan fungerer det i himlen? Marion deler sin oplevelse af den gang, åndeverdenen tog hende med på en rejse og gav hende indsigt i deres liv og dagligdag.

Marion har udgivet flere bøger, herunder “Mit liv med ånderne,” “Stemmer fra en anden verden” og “Mellem to verdener”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top