Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Marion Dampier-Jeans sommerseminar 1:5

Marion Dampier-Jeans sommerseminar 1:5

Dette er 1. indlæg ud af 5 om min oplevelse på Marion Dampier-Jeans

Dag 1.

Jeg er taget en tur til Middelfart. Nærmere bestemt Hindsgavl Slot, hvor mediet Marion Dampier-Jeans afholder sin årlige sommerskole med kursister fra nær og fjern.
Dette år er 16 deltagere mødt op til 5 dages undervisning samt socialt samvær i et naturskønt område og i luksuriøse omgivelser. 5 personer kommer fra Norge, 1 fra Finland og de resterende fra Danmark.

Vi er her af forskellige grunde, og hvor nogle af os professionelt praktiserer clairvoyance eller medieskab i dagligdagen, er der andre der arbejder med noget helt andet og enkelte for hvem dette møde med den åndelige verden er deres første. Gruppen fungerer fint, og det spiller ingen rolle om man er “ekspert” eller “nybegynder”. Alle kan være med, og alle får et positivt udbytte. Der er plads til alle, og man kan spørge om alt.

Jeg har valgt at deltage fordi jeg trængte til at få nogle nye input. Lige gyldigt hvilket niveau man arbejder på, så kan man til enhver tid lære mere, og da medieskab ikke er én af mine stærkeste sider (men derimod clairvoyance) så er det kun naturligt at tage med og få en på opleveren.
At det så er på dette smukke slot og med super lækker mad fra morgen til aften, det gør jo ikke noget ;-)

Efter en kort introduktion af Bettina Thomsen fra Lysets Hus i Århus, gik Marion i gang med at præsentere ugens program, og der er masser at glæde os til, og jeg skal nok dele det hele med jer her på bloggen undervejs.

Marion demonstrerede forskellige måder at åbne op på, samt lukke af. Vi forsøgte os med en guided meditation hvor vi skulle arbejde med det gyldne lys. Vi gjorde det også via bøn, for at se hvordan ord / ordet kan påvirke os.
Vi lyttede til forskellige former for musik, klassisk, samisk, grønlandsk, kor og lign, for at tage os igennem en rejse af følelser. Det var sjovt efterfølgende at høre hvem der kunne lide hvilken type musik, hvorfor og hvordan den havde påvirket vedkommende.
Så var der en kort tiltrængt pause med kaffe, the, hjemmebag og frisk frugt.
Efter pausen guidede Marion os igennem en fantasirejse hvor formålet var at møde vores skytsånd samt få en gave af ham / hende.
Vi fik alle lov til at fortælle hvad vi havde set og oplevet, og især gaven var Marion meget interesseret i at høre om, fordi den kunne fortælle en masse samt give Marion en idé om hvor vi hver især var på vores spirituelle rejse. Om vi havde talent for healing, clairvoyance eller måske noget helt andet.

Klokken nærmede sig 18 og det var tid til at slutte for i dag. I restauranten nedenunder vores kursuslokale stod tjenerne klar med maden.
Nu er gruppen gået hvert til sit. Enkelte er som jeg gået ind på værelset for at bearbejde dagens indtryk, nogle sidder på den flotte terrasse med udsigten over vandet og sludrer over en kop kaffe og andre igen er gået en tur. Vejret er fantastisk og her kl 21.30 er temperaturen over de 20 grader.

Ser jeg på dagens program for i morgen, kan jeg se at der er morgenbuffet kl 7 og at undervisningen begynder kl 9.30. Så jeg må hellere slutte for denne gang.
Jeg har taget både videoudstyr med samt lydoptager, så jeg håber at få Marion til at stille op til et interview i en eller anden form.
Følg med de næste dage her på bloggen. Der kommer i alt 5 indlæg fra sommerskolen

Marion Dampier-Jeans sommerseminar 1:5

Gratis lydfil
Har du lyst til at høre mit interview med Marion Dampier-Jeans?
Jeg har lavet 3 optagelser med Marion hvor hun fortæller om sit spændende samarbejde med den åndelige verden.

Du har høre dem her >> podcast vælg lydfil / podcast nr. 36, 37 og 70.
Lydfilerne er gratis.

Vil du med som deltager?
Har du fået lyst til at være med, så tag kontakt til >> Marion Dampier-Jeans.

Læs om de øvrige dage på Marion Dampier-Jeans sommerseminar 

Dag 1 >> LINK
Dag 2 >> LINK
Dag 3 >> LINK
Dag 4 >> LINK
Dag 5 >> LINK

Læs også >> Har du clairvoyante evner? Vil du lære clairvoyance?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top