Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Podcast

90. Jens – 58 min – Er der liv efter døden? Mød Jens der samarbejder med den åndelige verden

Er der liv efter døden Jens Johansen podcast Er der liv efter døden?

I denne podcast episode nr. 90 præsenteres et lærerigt og spændende interview med Jens Johansen, som er et fysisk medie. Dette indebærer, at han har evnen til at materialisere afdøde personer, så alle omkring ham kan se, høre, føle og tale med dem.

Evnen til at være et fysisk medie er ikke noget, man bare erhverver sig, og der er kun få personer i Danmark, der besidder denne evne – sandsynligvis færre end 10. Jens Johansen føler, at han er blevet ført til dette arbejde af den åndelige verden, selvom det langtfra var det, han drømte om.

I interviewet deler Jens sin personlige historie og beskriver, hvordan det er at have denne unikke evne. Emner som livet efter døden, muligheden for at kommunikere med afdøde slægtninge, livets formål og processen med at blive et fysisk medie diskuteres.

I interviewet spørger jeg Jens hvordan det er  at deltage i det, der kaldes en fysisk cirkel, hvor ånderne materialiserer sig, hvilket er en bemærkelsesværdig oplevelse. I en fysisk cirkel forsøger man via et medie at kommunikere med ånder eller åndelige væsener gennem forskellige former for fysiske manifestationer, såsom materialisering af ånder eller andre fænomener.

Jette Harthimmer: Jeg har selv oplevet en fysisk seance (det at sidde i en fysisk cirkel), og jeg har skrevet dette blogindlæg om mine oplevelser >> De døde kom forbi Amager. 

Hvad er et fysisk medie?
Et fysisk medie indenfor spiritismen refererer til en person, også kendt som et “medium”, der har evnen til at kunne skabe og tiltrække fysiske manifestationer under en seance. Disse manifestationer kan omfatte ting som materialisering af ånder, levitation af objekter, bankelyde, og andre fysiske fænomener, som er forårsaget af åndelige kræfter. Et fysisk medie hævder  fungerer som en kanal eller en vært for åndelige manifestationer.

Er der liv efter døden?
Ja, det er der.
Kan man komme i kontakt med afdøde?
Ja.
Læs gerne dette indlæg >> Sådan kommer du i kontakt med afdøde. 

Jens Johansen er også forfatter til bogen: “Den åndelige virkelighed – En lærebog fra mennesker til ånder”
Det er den bedste bog der til dato er skrevet om livet i den åndelige verden. Du kan læse om bogen samt min anmeldelse i dette indlæg >> Bedste bog om den åndelige verden.

Hør programmet.
Du kan høre podcast episode, nr. 90 “Er der liv efter døden”, ved at trykke på play-knappen på afspilleren øverst i dette indlæg. ⬆️ Podcast episoden kan også downloades. Rigtig god lytning. 🎧

Vil du høre flere podcast episoder?
Se mit store udvalg her: https://harthimmer.dk/podcast/

Den spirituelle pakke webshop - podcast. Er du interesseret i personlig og spirituel udvikling?
I min webshop finder du lydfiler med online kurser, foredrag, meditationer og kanaliserede budskaber.
https://harthimmer.dk/butik/

Du kan blandt andet vælge “Den spirituelle pakke.”
I den får du alle mine online kurser, foredrag og meditationer samlet i én pakke.

Der er over 65 timers lytning.
Den spirituelle pakke er til dig, der ønsker at sætte skub i din spirituelle udvikling.
Køb den her >> Den spirituelle pakke. 

 

Lidt mere om Jens Johansen …
I 2017 stiftede han sammen med cand.merc  Christina Frank Spiritismens Trossamfund.
I 2019 blev Spiritismens Trossamfund anerkendt som trossamfund af Kirkeministeriet.Jens siger …

Vi er nu officielt anerkendt som et trossamfund af staten.

Efter flere års ihærdigt arbejde blev Spiritismens Trossamfund anerkendt af Kirkeministeriet den 25. oktober 2019. Dette historiske øjeblik markerede Spiritismens Trossamfunds status som det første officielt anerkendte spiritistiske trossamfund i Danmark. Dette mål blev opnået efter grundlæggelsen af trossamfundet, og det er en betydningsfuld milepæl for os.

Det er vigtigt at nævne, at vi ikke modtager offentlige tilskud, da vi selv finansierer vores aktiviteter.

Vores formål strækker sig ud over blot vores anerkendelse. Vi ønsker at oplyse om åndens virkelighed og fremme kontakten mellem mennesker og ånder, som vi ser en stigende interesse for i det danske samfund. Vi ønsker at støtte og fremme spiritismens samfundsmæssige betydning.

Spiritismens Trossamfund giver spiritister i Danmark mulighed for at samles og dele deres tro og erfaringer. Vi ønsker at genoplive den fællesskabsånd, der engang prægede spiritismen i Danmark fra slutningen af 1800-tallet til midten af 1900-tallet, hvor der var mange foreninger, trossamfund og menigheder med tusindvis af medlemmer. Vores formål som et officielt anerkendt trossamfund er at bringe spiritismen ind i det offentlige rum og gøre den tilgængelig for den danske befolkning.

Vi værdsætter traditionerne fra fortiden og ønsker at skabe et solidt fundament for fortsat kontakt mellem mennesker og ånder. Vi ønsker at dele viden om ånder, åndeverdenen, livet på Jorden, reinkarnation og betydningen af vores handlinger både i det jordiske og åndelige liv. Vi ønsker at udbrede kendskabet til de mange budskaber fra ånderne om livet efter døden og den bedste måde at opnå åndekontakt.

I Spiritismens Trossamfund har vi identificeret fem hovedpunkter, som er centrale for vores tro og praksis. Disse punkter kan udforskes nærmere på vores hjemmeside under afsnittet “De 5 Hovedpunkter”.

Vielse, dåb, begravelse, konfirmation og velsignelser.
Vi tilbyder også ritualer såsom vielser, begravelse, dåb og velsignelser i overensstemmelse med vores tro og principper. Dette er en ny mulighed i Danmark, da tidligere lovgivning ikke tillod borgerligt gyldige vielser i et spiritistisk trossamfund.

Vores mål er at tilbyde personligt tilpassede ritualer, der afspejler ønskerne hos de involverede parter.

Link til >> Spiritismens Trossamfund.

Scroll to Top