Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Podcast

39. Bo Hamilton-Wittendorff – 31 min – Spøgelser i Danmark

Bo Bomuld Hamilton-Wittendorff podcast Bo Bomuld Hamilton-Wittendorff Spøgelser i Danmark.

Findes der spøgelser i Danmark? Bo Bomuld Hamilton-Wittendorff har talt med et stort antal mennesker, der uden tøven ville svare ja til dette spørgsmål. Det drejer sig om personer, der selv har haft usædvanlige oplevelser, og som enten har hørt om, set eller endda været i kontakt med spøgelser.

Baseret på disse samtaler har han forfattet flere bøger, herunder “Guide til det Okkulte København” og “Guide til det Okkulte Danmark”. Med disse bøger i hånden kan læserne, hvis de tør, tage ud til forskellige steder og søge efter spøgelser og genfærd.

DR-programmet “Dagens Danmark” besluttede at undersøge, om der var spøgelser på nogle af de steder, som Bo havde beskrevet i sine bøger. Derfor blev Bo og jeg inviteret på en to-dages rejse rundt på Sjælland, hvor vi besøgte steder som Bernstorff Slot i Gentofte, Ole Lunds Gaard i Kalundborg og Liselund Gamle Slot på Møn.

Bo skulle dele historierne, jeg skulle som clairvoyant forsøge at afgøre, om der var nogen aktivitet, og derefter skulle vi interviewe en person, der arbejdede eller opholdt sig regelmæssigt på stedet.

Den podcast, jeg har skabt denne gang, er inddelt i fire dele. Først hører du mit korte interview med Bo, mens vi sidder i bilen på vej til Kalundborg. Derefter følger ni minutter, hvor Charlotte Nielsen, ejeren af hotel/restauranten “Ole Lunds Gaard“, fortæller om de spøgelser, der dagligt laver sjov med personalet og gæsterne. Efter det hører du Bo forklare, hvad det betyder, hvis man ser afdøde dyr, og til sidst kan du lytte til et fem minutters lydspor, der blev brugt i tv-programmet.

Jeg håber, at du vil forstå, at lydkvaliteten kan variere, da nogle optagelser blev lavet i en bil. Personen, der interviewer Charlotte, er ikke mig, men derimod journalist Suzanne Skærbæk Nielsen fra DR. Min optager blev blot efterladt i lokalet, mens tv-holdet optog interviewene.

Besøg hans hjemmeside >> //www.bobomuld.dk/

 

Vil du høre flere podcast?
Se mit store udvalg her: https://harthimmer.dk/podcast/

Er du interesseret i personlig og spirituel udvikling?
I min webshop finder du lydfiler med online kurser, foredrag, meditationer og kanaliserede budskaber.
https://harthimmer.dk/butik/

Scroll to Top