Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Tror du på spøgelser?

tror du på spøgelserTror du på spøgelser?

I tv-programmet ”Danmark ifølge Bubber” følger vi Bubbers rejse ind i det okkulte på jagten efter spøgelser.

Netavisen >> Hver 7. dansker tror på spøgelser.

Først tog Bubber til Århus, hvor han i Lysets Hus havde en aftale med mediet Marion Dampier-Jeans, der til dagligt fungerer som telefonrør mellem ånderne og deres efterladte her på jorden. Marion er en af verdens bedste medier, og har i mere end 30 år helliget sig dette arbejde.

Hun har mindst 1 gang om ugen i over 20 år siddet i en fysisk cirkel sammen med 7-8 andre personer, hvor man skaber kontakt til åndeverden og hvor ånderne fysisk manifesterer sig og kommer med budskaber og hilsner. I det rum, hvor kontakten skabes, ligger der flere remedier som ånderne kan tage og flytte rundt på eller lave lyde med.

Videnskabsfolk er flere gange blevet inviteret med indenfor til disse sessioner, og alt hvad der sker i rummet er blevet optaget på både film og bånd, som en dokumentation for åndernes eksistens.

Jeg var for nogle år siden så heldig, at få lov at høre én af disse optagelser, og det var noget af det mest fantastiske jeg nogen sinde har været med til, og det gjorde et kæmpe indtryk på mig. Så hvis jeg får stillet spørgsmålet: Tror du på spøgelser? så er svaret et rungende ja.

Marion og Bubber forsøgte sammen at få nogle ånder til at komme, dog uden held, og som Marion efterfølgende forklarede, så kræver det års arbejde og tålmodighed at nå dertil, hvor dette er muligt. Bubber kunne derfor ikke forvente kontakt ved første forsøg.

Læs også >> Spøgelser laver mad og spiller tuba.

Den gamle mand og møllen
Næste stop i udsendelsen blev hos Gitte og Brian, der bor i en gammel mølle som de havde ombygget til privat bolig. De havde flere gange set, hørt og lugtet en stor gammel mand, som de mente var en afdød der en gang havde arbejdet på møllen. Han dukkede op med jævne mellemrum på et bestemt sted i møllen, og vi så at naboens hund slet ikke ville sætte sine ben der.
Bubber besluttede sig for at overnatte i møllen, og man satte et varmesøgende kamera op og dryssede mel på trappen, for at kunne afsløre evt. fodspor.
Der skete absolut ingenting.
Man må vist konstatere, at ånder ikke er meget for at komme på landsdækkende tv.

Bubber ville gerne undersøge, om han i det hele taget var i stand til at skabe kontakt til den ikke fysiske verden, og om han mon var årsagen til at ånderne holdt sig langt væk, når han var der. Derfor opsøgte han clairvoyant Rikke Rasmussen, der via nogle teknikker og øvelser skulle gøre Bubber mere sensitiv. For at teste om de havde virket, skulle han lave en lille clairvoyance på Mette, en af Rikkes veninder, som Bubber ikke kendte.
Bubber kunne straks se, at Mette boede i en 3 værelses lejlighed, og han kunne meget præcist beskrive Mettes bolig og hvordan hun var som person. Dette resultat var Bubber meget overrasket over, men det er noget som de fleste kan gøre efter blot 10. minutters træning / undervisning, da vi alle har den clairvoyante evne i os – den 6. sans.

Nu er der dog meget stor forskel på at lave psykisk clairvoyance og kontakt til afdøde. Det er to helt vidt forskellige ting, og metoder der skal bruges, og desværre var det ikke det Bubber fik lejlighed til at teste.

Clairvoyanten Rikke blev nu kørt hen til møllen for at se om hun mon kunne mærke noget, og hun fandt med det samme frem til rette sted og rum, og kunne også beskrive den gamle mand. Uvist af hvilken grund, ville Rikke lave en husrensning – ”sende ham hjem” og efter stykke tid i stilhed sagde hun, at nu havde hun sendt ham af sted og at han ikke var der mere.
Om familien oplevede nogen forskel efter Rikkes arbejde, fik vi desværre ikke svar på.

Ånder kommer på besøg
Jeg synes det er lidt sjovt når jeg ser nogen gå i gang med en husrensning, og når man tror at vi skal hjælpe en ånd hjem. Ånden kan sagtens selv finde hjem – hvis de altså vil hjem, og de har også masser af afdøde familiemedlemmer, venner, guider og hjælpere i den åndelige verden til at tage imod og hjælpe til i overgangen fra det fysiske til det åndelige.
Som ånd har man mulighed for at være hvor man vil, og man kan derfor sagtens bo på det åndelige plan og i ny og næ besøge os på det fysiske, hvor de en gang har haft sit hjem og dagligdag. Nogle gange kommer ånderne til os i svære tider, eller bare for at hilse på og se til at de efterladte har det godt. Der er selvfølgelig også nogen der bliver ved med vende tilbage til et sted, som nu denne gamle mand der en gang arbejdede på møllen, men der er ikke en ond tanke eller handling bag, og vi som mennesker kan ikke andet end venligt bede vedkommende om at blive væk, hvis vi da synes at han generer os. Vi kan også bare beslutte os for, at det egentlig er lidt hyggeligt at han kommer forbi, og bare sig hej, næste gang vi møder ham i huset. Der er ikke noget at være bange for, og hvis du er en af dem der har besøg, så skal du bare tage det helt roligt.
Du kan evt. spørge ånden, hvorfor han/hun kommer forbi. Måske er der et budskab de gerne vil have at du giver videre, eller også får du en fornemmelse af, at de såmænd bare vil se hvordan det går og vil besøge deres tidligere hjem.

Efter udsendelsen sad jeg tilbage med en lidt flad fornemmelse. Vi havde hverken fået be- eller afkræftet det ene eller det andet, men jeg tager hatten af for Bubbers åbenhed og nysgerrighed, da han besøgte mediet, clairvoyanten og de hjemsøgte adresser.

Jagten på spøgelser.
Jeg har selv været ude med et tv hold, i jagten på at finde spøgelser. Det kan du høre om i podcast episode nr. 39 >> Bo Hamilton-Wittendorff – Spøgelser i Danmark. Vi besøgte blandt andet en kendt kro i Danmark, hvor vi spurgte ejeren “Tror du på spøgelser?” Ja!

At arbejde med spøgelser og ånder
Har du lyst til at høre mediet Marion Dampier-Jeans fortælle om sit arbejde med ånderne og hvordan det foregår, så kan du her på min hjemmeside høre ikke mindre end 3 forskellige interviews med hende.
>> Podcast Vælg podcast episode nr. 36, 37 og 70

Du kan også høre Jens fortælle om sit arbejde med at bevise, at den åndelige verden findes og at der ingen død er. >>
Er der liv efter døden? Interview Jens Johansen.

Læs om mit møde med den åndelige verden >> De døde kom forbi Amager.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top