Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Podcast

44. Zandra Henningsen – 39 min – Feng Shui Skolen

Zandra Henningsen Feng Shui Skole podcast Zandra Henningsen Feng Shui Skole

Zandra Henningsen er grundlæggeren af Danmarks første Feng Shui-skole. Hendes livshistorie spænder vidt, da hun har arbejdet som maler, håndværker, og grafisk designer samt undervist på Danmarks Designskole. Hendes skæbnesvangre møde med trancemediet Kevin Ryerson, kendt fra filmen og bogen “På dybt vand” med Shirley MacLaine, skulle vise sig at have en afgørende indflydelse på hendes karriere.

Med mere end 16 års erfaring i at undervise bl.a. grafiske designere, farveterapeuter og Feng Shui-konsulenter samt en række designpriser i bagagen, har Zandra en dyb viden inden for Feng Shui og design.

I dette interview kan du høre om hendes Feng Shui-skole, uddannelsen til Feng Shui-konsulent og hendes personlige historie. Du får også svar på spørgsmål som: Hvorfor mænd ofte vælger den bedste plads på en restaurant, og hvilken betydning placeringen i et rum har. Farvernes indflydelse på vores liv drøftes også, sammen med de forskellige energier, der omgiver os i vores hjem, og hvordan vi kan bruge dem aktivt til at forbedre vores succes, forhold, økonomi og mere.

Hør om, hvad der sker, hvis man har et tv i soveværelset eller i “parforholdsområdet.” Du får også et eksempel på en kvinde, der tiltrak en partner ved blot at placere nogle figurer på loftet, og hvordan figurerne antydede, at hun måske havde brug for briller.

Spørgsmålet om, hvad man skal gøre, hvis man har byttet om på områderne i sin bolig, diskuteres også. Kan Feng Shui bruges på kroppen, eller f.eks. til at bestemme det optimale tidspunkt for en mulig graviditet?

Endelig udforsker vi, hvad virksomheder og restauranter/caféer kan drage nytte af med Feng Shui-principper.

Zandra Henningsen Feng Shui skole >> besøg hendes hjemmeside. 

 

Vil du høre flere podcast?
Se mit store udvalg her: https://harthimmer.dk/podcast/

Er du interesseret i personlig og spirituel udvikling?
I min webshop finder du lydfiler med online kurser, foredrag, meditationer og kanaliserede budskaber.
https://harthimmer.dk/butik/

Scroll to Top