Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Podcast

113. Ole Ditlev Nielsen – 64 min – Slow Living – Lev livet langsomt.

slow living lev livet langsomt podcast Slow Living. Lev livet langsomt.

Hvis du føler dig fanget i det konstante hamsterhjul og længes efter indre ro, balance og harmoni i din dagligdag, samt mere tid til det, der virkelig betyder noget for dig, så er denne udsendelse nøjagtig det, du skal lytte til.

Jeg har haft fornøjelsen af at interviewe Ole Ditlev Nielsen, der for seks år siden tog springet og forlod sit faste job for at blive selvstændig.

Han er forfatteren bag bogen “Slow Living – Lev livet i slowmotion.”

I dette interview deler han generøst ud af sine mange værdifulde råd.

Hør programmet.
Du kan høre podcast episode, nr. 113 “Slow living”, ved at trykke på play-knappen på afspilleren øverst i dette indlæg. ⬆️ Podcast episoden kan også downloades. Rigtig god lytning. 🎧

Vil du høre flere podcast episoder?
Se mit store udvalg her: https://harthimmer.dk/podcast/

Den spirituelle pakke webshop - podcast.Er du interesseret i personlig og spirituel udvikling?
I min webshop finder du lydfiler med online kurser, foredrag, meditationer og kanaliserede budskaber.
https://harthimmer.dk/butik/

Du kan blandt andet vælge “Den spirituelle pakke.”
I den får du alle mine online kurser, foredrag og meditationer samlet i én pakke.
Der er over 65 timers lytning.
Den spirituelle pakke er til dig, der ønsker at sætte skub i din spirituelle udvikling.
Køb den her >> Den spirituelle pakke. 

Et par ord om Slow Living …

Hvad er slow living?
Slow living er en livsstil, der fokuserer på at sænke tempoet i ens liv, værdsætte øjeblikket og finde glæde i hverdagens små ting. Det indebærer ofte at være mere bevidst om ens valg og prioriteter, og det kan omfatte alt fra at dyrke mindfulness og meditation til at nyde enkle fornøjelser som langsom madlavning, gåture i naturen eller tid med familie og venner uden forstyrrelser fra teknologi.

Slow living handler om at bryde væk fra det hektiske tempo og den konstante jagt på produktivitet og forbrug, der præger moderne livsstil. I stedet opfordrer det til at leve mere i overensstemmelse med ens indre værdier, skabe dybere forbindelser til sig selv og andre, og værdsætte livets enkle glæder.

Hvad kan slow living bruges til?
Slow living kan være gavnligt på flere måder. For det første kan det hjælpe med at reducere stress og angst ved at skabe mere balance og ro i ens liv. Det kan også bidrage til at øge livskvaliteten ved at tillade en at sætte pris på øjeblikket og finde glæde i de små ting. Endvidere kan det styrke forbindelserne til andre og til naturen ved at tilskynde til mere meningsfulde og dybtgående interaktioner. På et samfundsmæssigt niveau kan slow living også være med til at fremme bæredygtighed og reducere overforbrug ved at opfordre til mere bevidst forbrug og ressourceudnyttelse.

Scroll to Top