Spirituelle Børn

De spirituelle børn er jordens redning

Jordens og menneskenes udvikling går i øjeblikket meget hurtigt.
Måske har du lagt mærke til, at tiden bare flyver af sted, og du har også oplevelsen af at du ændrer dig både personligt og spirituelt.
På bare 1 år har du forandret dig meget. Du ser i dag tingene i et andet lys, har en større indsigt og forståelse af dig selv og du higer efter at blive hel med dit sande Jeg.

Ubalancer, skænderier, konflikter, uretfærdighed og lign. påvirker dig meget. Du ønsker fred, forståelse, dialog og kærlighed.

Vi har brug for, at den åndelige verden hjælper os i den nye tid og udvikling som vi befinder os i, og det gør den ved at sende særlige hjælpere til os. Ved du hvem disse er?
Børnene.

Mange børn er højtudviklede spirituelle væsener. De er fyldt med visdom og de besidder netop de egenskaber, redskaber og kvaliteter som vi har brug for i fremtiden.
De kommer for at rede mennesket som race, men også for at redde jorden og livet på den.

Vi mennesker er kommet helt ud af kurs. Vi har fjernet os fra vores spirituelle ophav. Mange har endda helt mistet kontakten til sig selv.

Ingen anden race end mennesket, begår vold mod og forgifter den jord, der giver den næring.

Dette viser hvor langt ud vi er kommet.
Men nu skal vi tilbage på sporet og vi er på vej.
Stille og roligt flytter vi os i den rigtige retning. Et skridt af gangen.

Så det vi skal er at lytte til, se på og lære af børnene. En meget stor del af dem, er nemlig inkarnerede guider, engle og andre højtudviklede åndelige individer. De er spirituelle børn, der er kommet for at hjælpe os, og de skal lære os vigtige lektier og give os den indsigt, forståelse og viden der skal til for at få genoprettet harmonien.

De spirituelle børn vil vise os vejen vi skal gå.

Spirituelle børn indeholder nøglen til menneskets og jordens healing, og dette vil vi se i takt med at de bliver ældre.

Læs også:
1. Er du særligt sensitiv?
2. Tag testen: Er du spirituel?

Kan dit barn se spøgelser, ånder og afdøde familiemedlemmer? Så læs dette >> Mit barn er sensitiv.

, , , , ,

17 Responses to Spirituelle Børn

 1. Eva Matjeka 26.07.2014 på 08:53 #

  Tak Jette!. for omtalen af mine bøger her : https://harthimmer.dk/etiket/eva-matjeka/
  Spirituelle Børn

 2. Kirsten felin 26.07.2014 på 03:04 #

  Jep og jeg er mormor til en af slagsen .. Han er så kærlig og mild .. Han fylder 2 år til oktober.. Og alle der er i kontakt med den lille gut er solgte .. Han udstråler ren kærlighed.. Glæder mig meget til st følge hans udvikling ..

 3. Monika 25.07.2014 på 21:05 #

  Ja Kære Jette Harthimmer en af disse børn, er min efternøler, hun snakker tit som hun er en gammel kvinde vis og klog, selv som 5-årig siger hun om andre børn, de er ikke så gamle, de er kun 5 år og små børn endnu, ja kunne fortsætte med sådanne sætninger, det lyder sødt og sjovt, men kan se hun mener det gravalvorligt, at hun virkelige mener hun er en voksen kvinde i de situationer. Fantastisk pige på alle områder <3 Da jeg selv er spirituel, kan jeg støtte, forstå og vejlede hende i det hun siger og gør. Og tak for din skønne blog :)

 4. Sonja Bruun 25.07.2014 på 20:24 #

  Spirituelle børn er kommet for at blive – dejlig artikel – tak Jette.
  Hvis nogle har lyst at få yderligere info omkring sansende børn, der ser mere end de fleste, så er jeg “mor” til bogen “Min synske datter”.
  Vores teenagedatter oplever at kommunikere med afdøde og sin skytsengel – og det var ved at tage “pippet” fra os. Vi finder langsomt ud af, at vi faktisk er utrolig almindelige, men at det er vores omgivelser, der har været længe om at kunne snakke om alle disse ting. Det er de til tider stadig, så tak for denne dialog.
  Bogen “Min synske datter” kunne omhandle dit barn eller barnebarn, og er skrevet i “afmagt” overfor systemet, der sygeliggør mange sansende børn/mennesker. Stof til eftertanke eller sommererielæsning? Kærligst Sonja Bruun

 5. Ditte Nielsen 09.01.2014 på 14:58 #

  Hej Jette.

  Jeg skriver da jeg har en søn på 4 år der tilsyneladende kan huske sin egen fødsel. Han fortæller om det i ny og næ, men sidste gang vi snakkede om det, var beskrivelsen altså meget detaljeret. Han sagde blandt andet at det ikke var rart da det trykkede på hovedet, at hovedet blev mindre og at de rykkede i hovedet.

  Han fortæller også om at når man bliver gammel og dør, så bliver man født som baby igen.

  Han er en rolig sensitiv dreng.

  Jeg kunne godt tænke mig nogle værktøjer til når han fortæller om de ting som jeg ingen kendskab har til.

  Mvh Ditte

 6. Nanna 09.02.2013 på 12:06 #

  Vores datter på næsten 4 år har to “venner“ som hedder Vavish og Tauer som er med/følger med over alt. Hun har snakket om dem siden hun fik sprog. De er meget små :-) , hun fortæller hvad de kan og gør, og sommetider når hun leger alene, høre vi hende samtale med dem. Vi støtter hende i deres eksistens. Andre i familien kalder dem “fantasivenner“ og siger det går over med alderen! :-) Jeg ved heldigvis anderledes NU, og vil ikke “ødelægge“ hendes spiriualitet, men støtte hende til at bevare og udvikle den, og fortsætte bestræbelsen på at genfinde min egen som ligger gemt under årevis lange masse suggession.
  1000 tak for dig og din side Jette :-)
  Kærligst Nanna

  • Jette Harthimmer 10.02.2013 på 09:08 #

   Dejligt at du støtter :-) Det lyder rigtigt hyggeligt med hendes venner.

 7. MarianneZetenna Gaarslev 08.02.2013 på 09:03 #

  Er simpelthen nødt til blot at smile :-)

  Igennem mange år har jeg i mit tidligere arbejde mødt mange, mange børn som ikke rigtig passede ind i “kasserne” når de blev skole-børn.

  Ofte mærkede jeg de var dybt spirituelle og jeg kunne være meget ked på deres vegne , da de ofte blev meget mis-forståede.
  En del blev faktisk udad-reagerende…

  Ved at jeg gennem tiden har hjulpet en stor del til bl.a at finde den nødvendige jordforbindelse til tiden her på jorden , – men jeg ville ønske der dengang havde været større accept af at voksne f.eks kan lære rigtig meget også :-)
  Men men men – måske det så bliver det der kommer nu …

  • Jette Harthimmer 08.02.2013 på 09:48 #

   Godt at du har hjulpet, og ja, jeg tror at vi stille og roligt er på rette vej.

 8. Elisabeth 06.02.2013 på 09:38 #

  Hej – tak for et meget interessant indlæg. :) Vi har en 3-årig dreng som jeg også er overbevist om at han har en gammel sjæl og vi oplever han somme tider kan forudsige nogle ting og ser og hører noget som vi ikke kan. Ofte hvis han leger for sig selv på værelset mens vi har travlt med noget andet husligt løber han bange og grædende ud fra værelset og fortæller F.x igår om to babyer som er der. Andre gange siger han det er en dame eller mand og også dyr som løve eller tiger. Men der er ikke noget. Det sker ret tit og vi bliver faktisk lidt utrygge, men holder om ham og trøster og siger til ham at vi passer på ham. Så går én af os med ham ind og leger og så leger han fint videre. Jeg ved ikke om det er noget vi skal gøre noget ved. Han er et meget følsomt og sensitivt barn, men også glad og sandelig også temmelig trodsig almindelig 3-årig. <3

  • Jette Harthimmer 06.02.2013 på 10:03 #

   I skal ikke gøre andet end at trøste og støtte ham. Han kan tydeligvis se, føle og mærke noget som i voksne ikke kan.
   Det er dog vigtigt at I ikke får ham til at føle sig “forkert på den” men blot støtter ham der hvor han er.
   Måske endda gå med ham ind på værelset og sige, så nu skal vi få denne mand ud – selvom du reelt ikke kan se ham.
   Lad ham også vide at de / dem der kommer – kun vil ham noget godt. Måske vil de bare lege med. Måske vil de være der for at passe på ham eller se til at han har det godt.

   Så vær bare rolig og støttende overfor ham :-)

   • Elisabeth 06.02.2013 på 12:18 #

    Hej igen – tusind tak for dit svar, Jette. Jeg har også sagt til ham at de er gode og bare vil passe på ham. Så vi vil bare fortsætte med at trøste og støtte vores lille englebasse, der hvor han er. ;) kh Elisabeth

 9. cicilia 06.02.2013 på 09:33 #

  Tak for at du bringer os denne vigtige information

 10. Jan Ankerstjerne 05.02.2013 på 11:05 #

  Det er så smukt og rigtigt Jette. Jeg kan også mærke vores børn viser os vejen og de lever netop i nuet og de har fortjent en god fremtid også.

 11. eva matjeka 05.02.2013 på 09:43 #

  tak Jette for at bringe dette vigtige emne på banen! du har jo skrevet om børn før og bla henvist til mine bøger- alle er velkomne her http://www.ordpaalivet.dk
  kærlig hilsen Eva

 12. Stine 04.02.2013 på 15:47 #

  Morsomt du lige skriver det. Min datter på 4 år har idag fortalt mig meget overbevisende om dengang hun var en engel og hvordan hun blev reinkarneret i dette liv. :-) Og jeg snakker ikke med hende om engle og reinkarnation, synger bare almindelige børnesange hvor engle indgår og så er hun jo blevet præsenteret for engle i julen.

  Jeg oplever ofte hun kommer med sådanne sætninger om reinkarnation og dengang hun boede i himlen helt uden for sammenhæng med den aktivitet vi er igang med.

  Fantastiske små væsener!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.