Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Spøgelser laver mad og spiller tuba

spoegelserSpøgelser der driller og er meget opfindsomme.

Antropolog Kirsten Marie Raahauge er i gang med at afdække danskernes oplevelser af uforklarlige fænomener.

Hun har igennem ca. 1 år interviewet 15 mennesker, der fortæller om hvordan det er at bo i et hjemsøgt hus.

Derudover har hun kontakt til 75 andre, der gerne vil fortælle om deres oplevelser.

Jeg faldt over denne artikel “Spøgelserne er i vores hjem” i Politiken.
I artiklen står der, at det ikke kun er på de gamle slotte at det spøger, men at det kan forekomme overalt.
Kirsten Marie Raahauge har hørt folk fortælle, om spøgelser der laver gammel dansk mad i børneværelset, spiller tuba og ryger cigarer. Derudover elsker de at pille ved vores elektriske ting. Der kommer underlige lyde på mobilen, fjernsynet der skifter kanal af sig selv og om cd-afspilleren, der spiller den samme sang igen og igen, selvom ejeren har slukket for anlægget.
Har du oplevet noget uforklarligt og har du lyst til at dele din oplevelse med andre, så kan du skrive din historie på dette link. Har du oplevet spøgeri?
Er ovenstående så et bevis for spøgeri og hjemsøgte huse? I mit seneste interview med det verdenskendte medie Marion Dampier-Jeans, tilbyder hun gratis at komme hjem til folk der påstår at de bor i hjemsøgte huse. Hun vil medbringe eksperter der kan overbevise ejerne om det modsatte.
Har du endnu ikke hørt det interview så kan du gøre det her >> Podcast Interview med Marion Dampier-Jeans Vælg lydfil nr. 70 Lydfilen er gratis.
Du kan også lytte til podcast med Bo Bomuld Hamilton-Wittendorff i lydfil nr. 39
Han har udgivet bøgerne “Guide til det okkulte Danmark” hvor han har rejst rundt i landet og interviewet folk, der har oplevet spøgelser i hverdagen. Med bøgerne, kan du på egen hånd rejse rundt og besøge disse steder, hvor det efter sigende skulle spøge.
Bo og jeg rejste for nogle år siden ud i landet med DR 1 “Dagens Danmark” og besøgte 3 af stederne, for at filme spøgelser. Bo for at fortælle historierne og jeg som clairvoyant for at mærke om der var nogen aktivitet. Vi fandt dog ikke noget.
Herhjemme oplever jeg i ny og næ, at mit tv af sig selv skruer lyden helt vildt op. Men jeg tror nu ikke at det er spøgelser der gør det, men at det er en fejl på apparatet eller en løs forbindelse i fjernbetjeningen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top