Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Tab dig med Herbalife

Herbalife. Starten på noget nyt.

Herbalife shakesTo af mine meget gode venner, er begyndt at bruge Herbalife.
Det du skal vide er, at de på ingen måde er sundhedsfanatikere – tværtimod.

De har en yderst tilbagelænet og afslappet holdning, når det gælder livsstil og sundhed. Begge sidder i gode jobs, nyder familie og venners gode selskab, og i deres sparsomme fritid går de op i deres sommerhus.

Holdt op med at ryge.
Historien begynder egentlig for et par år siden, hvor de begge besluttede sig for at holde op med at ryge. Dette var virkelig stort, og det var et tiltag jeg aldrig havde set komme, da de har røget i over 30 år og som sagt ikke tidligere er gået væsentligt op i sundhed, men derimod “jeg gør hvad jeg vil – og dette er min måde at nyde det gode liv på”.

De holdt op fra den ene dag til den anden. En beslutning var truffet, og de gennemførte den. Der fulgte meget godt med i kølvandet. De kunne ubesværet løbe rundt i haven og lege med barnebarnet. Men der fulgte også en negativ sidegevinst med: De tog hver især ca. 6 kg på i vægt.

En shake erstatter 1 måltid
Min veninde gjorde noget ved sagen. Hun havde hørt nogen tale om Herbalife, og ville give det en chance. Hun købte en pakke med shakes, og erstattede sin vanlige morgenmad med denne shakeblanding.

Bliver glad i låget
Jeg må indrømme, at jeg ikke er helt klar over hvor lang tid der gik, men jeg husker at jeg en dag sad sammen med hende, hvor hun bare strålede. Der var glæde i hendes øjne og hendes hud havde fået en anden glød. Er der sket noget, spurgte jeg. Nej, men jeg er simpelthen bare blevet så glad. Du ved, at jeg er begyndt at tage den der shake til morgenmad. Jeg er helt vild med den. Den smager bare så godt, og den tilfører min krop nogle vitaminer og mineraler, som jeg tydeligvis ikke har fået ved at spise min sædvanlige morgenmad bestående af kaffe og ostemad.

Jeg bliver glad i låget. Min krop har ændret sig (tabt 5 kg), mit humør er helt forandret og jeg har bare mere energi og overskud. Min mand har også bemærket forandringerne. Han siger, at jeg ikke er så sur og tvær længere.

Læs mere om Herbalife: Hjemmeside med mere information.

Vægttab og den gode stime fortsætter
Efter at manden kunne se de positive resultater på sin kone, begyndte han også at tage en shake om dagen.
Med tiden oplevede han samme fysiske og psykiske resultat.

De har på nuværende tidspunkt tabt 6 kg hver, og det gode i denne historie er, at det “ene tager jo det andet”.
Er man først inde i en god stime, så får man lyst og overskud til at gøre noget mere.
Hun er begyndt at gå til powerhoop (hulahop-ring motion) og har fået en mere stram talje, og han er begyndt at løbetræne. Derudover er de begyndt at sejle havkajak!!!

Det ene positive tiltag tilføres af det andet, og nu er de begge kommet ind i en super god sundhedsspiral.
De spørger nu interesseret til mad, juicer og smoothies som jeg laver i store mængder.
Det er også lykkedes mig at overtale dem til at få måltidskasser, samt frugt og grønt leveret fra Årstiderne.

Jeg ville aldrig have troet, at jeg en dag skulle opleve dette. Aldrig. Jeg er måløs.
Så hvad der end er i denne Herbalife shake – så har den på dem virket fortryllende.
Ligeså har de kastet sig over al litteratur omhandlende kost og ernæring.
Jeg er faldet helt bagover af den utrolige udvikling og forandring der er sket med mine venner, og dette på flere planer.

Jeg ville aldrig have troet, at jeg en dag skulle sidde og tale sund livsstil med dem, og hvor de endda giver mig baghjul med deres viden og ekspertise.

Er Herbalife noget for dig?
Det ved jeg ikke. Jeg har ingen aktier i Herbalife – jeg er hverken forhandler eller lign. Jeg har aldrig selv brugt produkterne. Den eneste grund til at jeg skriver dette indlæg er, at jeg ville dele mine venners oplevelse med dig.

Relaterede links
1. Den bedste blender.
Læs om hvordan jeg let og enkelt får boostet min krop med masser af frugt og grønt.
2. Hvordan taler du til din krop?
Undersøgelser viser, at det har stor betydning, hvad du tænker, siger og føler om din krop.
3. Opskrift på sundt knækbrød.
Denne må du bare prøve. Den er super hurtig og let at lave.
4. Din krop kan helbrede sig selv.
Læs hvorfor det er utroligt vigtigt at spise sundt.

3 kommentarer til “Tab dig med Herbalife”

 1. Ulla Jensen

  Hej Jette
  Tak for dit gode indlæg.
  Jeg læser dem alle, og synes de er inspirerende og alsidige hvorved der er noget for enhver smag.

  Jeg er en af dem, der selv har prøvet produktet og fik et godt resultat. Jeg kom dog væk fra det igen, og har i dag fundet min egen vej og metode, hvilket i sidste ende er hvad hver især må gøre.

  Jeg synes det er dejligt inspirerende at læse om dine venner nye kurs. Det blev jo til en snebold-effekt, og det er vel det gode i, og hensigten med historien du fortæller. Det er i alle fald sådan jeg læser den.

  Om man er til Nupo, Herbalife, LifeWave, tager kosttilskud (som jeg ser Herbalife være) eller om det er med juice, smoothies, hvedegræs, mediterer eller lignende, er i mine øjne hip som hap. Bare man gør noget!!!
  At man forsøger sig frem for at finde rette “produkt” der kan få en ud af sofaen, lysten til at motionere eller tabe et par kg.

  Kærlig hilsen
  Ulla

 2. Anne Aagaard

  Enig eller ikke enig i anvendelse af den slags produkter, så vælger jeg at fokusere på, at historien i bloggen er opmuntrende og positiv Og jeg læser den sådan, at disse mennesker tydeligvis, på denne måde, kunne komme igennem med sig selv til en sundere tilværelse. Hurra for det! Selv er jeg inkarneret vegetar/veganer. Og sådan er vi heldigvis så forskellige Gud ske tak og lov for det! Hvis det var meningen, at vi skulle være ens, så var kloning af mennesker nok “opfundet” forlængst …

  Jette, du når virkelig ud til mange, meget forskellige mennesker med dine positive, oplysende og inspirerende indlæg. Det er der hårdt brug for!
  Tak for det :-)

 3. Hej Emil
  Tak for din kommentar.
  Hvad Herbalife produkterne indeholder, har jeg ikke sat mig ind i. Enig.

  Min pointe med indlægget var at fortælle en god positiv historie. To venner, som med ét har vendt deres syn på kost og sundhed 180 grader.
  At 1 nyt skridt kan føre så meget godt med sig.

  Som historien fortæller, begyndte de med at kvitte smøgerne, derpå erstatte morgenmaden med denne shake. Kaffe og ostemad er nok ikke den bedste start på dagen, og hvis shaken, efter sigende er fyldt med vitaminer og mineraler, så var det for dem en god løsning.

  Det jeg ville fortælle var, at det ene tog det andet – og at de nu har fået et helt nyt livssyn, nye kostvaner og er begyndt at motionere.
  De abonnerer som jeg også på Årstidernes måltidskasser, hvilket også er helt nyt og uhørt.

  Og så må jeg lige tilføje, at jeg ikke på nogen måde er tilknyttet som affiliate partner.
  Jeg får ingen penge, ydelser, rabatter eller lign. for at skrive dette indlæg.
  Jeg er på ingen måde tilknyttet Herbalife. Jeg hverken sælger deres produkter og bruger dem heller ikke selv, men har
  udelukkende stødt på Herbalife via mine venner.

  Jeg skriver mine mange indlæg, for blot at dele og inspirere.

Der er lukket for kommentarer.

Scroll to Top