Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Virker healing og bøn?

virker healing

Virker healing?
Virker bøn?

Det korte svar er: JA

For en del år siden holdt jeg hver uge det jeg kaldte gratis healing og bøn.

604 deltagere til fælles healing og bøn.
Det var en ugentlig healing, hvor der hver uge var fokus på et nyt område. Første gang var der 604 der deltog og da jeg efter 2 år holdt op med den ugentlige healing, var der over 2.000 deltagere.

Selvom jeg ikke længere tilbyder ugentlig healing, kan det være at du er nysgerrig på, hvordan det foregik den gang. Det kan du se i denne video >> https://youtu.be/EYH4x_y85ro

Synergieffekt.
Når så mange på samme tidspunkt, sidder og beder for healing og/eller er i bøn, skabes der en kolossal energi og positiv effekt.

Der opstår det der kaldes en synergieffekt. Det er en energi der er flere tusinde gange stærkere end hvis du sad alene og healer/beder eller hvis du er sammen med en lille gruppe.

En synergieffekt opstår, jo flere der fokuserer på det samme. Er I to mennesker sammen, svarer det til effekten af 4.
3 mennesker har styrken for 9, og 4 mennesker giver styrken ganget med 16. Kan du se, hvor stor power der er bag, hvis 600 eller 2.000 mennesker er sammen? Dette uanset at vi ikke fysisk er sammen, men blot er det i tanke, på et fastlagt tidspunkt.

>> Hvad er healing?

Afstand spiller ingen rolle.
Det at vi fysisk befinder os på hver sin adresse, spiller absolut ingen rolle. Vi er alle forbundet, helt ned på celleplan med hver vores energi.
At vi så derudover har et team af højtstående åndelige healere og hjælpere på det spirituelle plan, der med glæde har sagt ja til arbejde med og for os, gør det hele så meget mere kraftfuldt samt effektivt.

Virker healing og bøn med det samme?
Virker healing og bøn med det samme: Ja.
Der kan dog gå noget tid før du på det fysiske plan, ser og oplever det ønskede resultat.

Alt efter hvad det er du beder om eller hvad det er du skal heales for, så kan der gå kortere eller længere tid, før den fulde manifestation ses fysisk.
Der er mange faktorer der spiller ind her. Alt efter hvor længe du har haft problemet og om “problemet” også er at finde på det følelsesmæssige, mentale eller spirituelle plan.

Du kan også ubevidst komme til at modarbejde processen ved måske at tvivle på, at en healing er mulig.

Læs også >> Sådan sætter du ekstra skub på dine ønsker.

Hvor er der ubalance?
Hvor lang tid der går før en healing sker, kommer an på hvor i dit system du har en ubalance.

Du kan have en ubalance i din krop, i dine overbevisninger, der kan være gamle programmer i din underbevidsthed, ubalancer på det følelsesmæssige plan eller på et område af dit liv (f. eks parforhold, job, bolig eller andet).

Hør lydfilen >> Din underbevidsthed styrer dit liv. I den forklarer jeg, hvilke forhindringer der kan være og hvad du kan gøre for at fjerne dem.

Hvis du f. eks har et fysisk problem i din krop, så er det naturligvis her du ser og mærker problemet. Men årsagen til ubalancen, kan energimæssigt måske ligge et helt andet sted. Den kan være opstået på grund af en sorg, et tab, have at gøre med din arbejdssituation, dit parforhold, din familie, fortiden, negative overbevisninger eller noget helt andet.

Flere områder skal heales.
Når du beder om healing så din krop kan blive sund og stærk, skal Universets hjælpere derfor i gang på flere planer og niveauer. De skal heale din krop, men de skal også heale og arbejde på det/de øvrige områder. Derfor kan der gå noget tid, før hele puslepillet går op og du oplever det fysiske ønskede resultat.

Det samme gælder, når du beder for forandringer i dit liv. Dine bønner ER hørt og processen er gået i gang, men det kan være at du og dine guider lige skal få styr på andre områder først (indre som ydre).

Al ubalance skyldes noget. Man kan sige at ubalancen har sin rod eller sin tråd i noget. Først når denne rod er opløst, fjernet, forløst og healet, vil problemet forsvinde.
Den gode nyheder dog, at i samme øjeblik du har bedt om eller du har fået healing, så ER processen i fuld gang. En helbredelse er i gang.

Er der bivirkninger ved healing?
Nogle gange kan problemet eller det du fejler, føles forværret i en periode, for så langsomt at blive bedre.

Det skyldes, at kroppen arbejder på højtryk og alt det “negative” skal op og frem i lyset, før det kan blive opløst, fikset, forløst og healet.

Nogle mennesker bliver i dagene efter en healing, mere følelsesmæssige sårbare, græder, får blandede følelser, alt fra vrede, sorg, magtesløshed, frustration, tomhed, ensomhed eller andre følelser, kan komme op til overfladen.

Dette er helt naturligt. Følelsen har i forvejen været i kroppen, men nu kommer den op til overfladen, hvor du bliver opmærksom på den.
Her er det vigtigt, at du tillader dig selv at føle det, du føler. Accepterer at følelsen er der og bare lader det være ok at den er der.

I andre tilfælde, vil du opleve at du efter en healing (eller en bøn) med det samme får det ønskede resultat. Healingen har opløst smerten, problemet er løst og du sidder tilbage med følelser af glæde, lethed og taknemmelighed.

Nogle gange kan du efter en healing, blive rigtigt træt og du har lyst til at sove. Gør det. Sov. Det er helt fint. Healingen arbejder videre under søvnen.

Andre bliver sprængfyldt med energi.

Virker healing?
Ja, healing virker og det spiller ingen rolle hvad du ønsker healet.
Er det sundhed, et parforhold, følelser, mental ubalance, økonomi, bolig, familie, dine børn, et arbejde eller andet der skal forandres? Alt er muligt. Hav tillid. Tro på det.

Kan du mærke healingen?
Healing virker uanset om du kan mærke den eller ikke. Nogle mærker den tydeligt og andre slet ikke, men tag ikke fejl: Healings processen er gået i gang og en forandring er sket.

Healing virker, uanset om du kan se eller fornemme energierne, de åndelige hjælpere eller ej. De er der og de ønsker kun det bedste for dig.
Det eneste du behøver at gøre er, at række hånden frem og bede om hjælp. Din hånd vil blive mødt og dine bønner hørt.

Hør en gratis lydfil >> Guidet meditation med healing.
Vælg podcast episode nr. 86. I den får du healing og du får også mulighed for at stille et spørgsmål til en guide.

Mange forskellige former for healing.
Der findes ikke kun én måde at heale på, men mange og den ene er ikke nødvendigvis bedre end den anden, men du vil nok føle dig mere tiltrukket af én bestemt form for healing, og da er det naturligvis den du skal vælge.

Der er også selvhealing, hvilket jeg selv bruger. Der foregår også en helt naturlig form for healing, når du har ondt et sted på din krop og du lægger dine hænder på det. Du tænker ikke engang over det – du gør det bare.

Det samme gør du, hvis dit barn har slået sig eller har ondt. Du puster på stedet, lægger dine hænder på der hvor det gør ondt og du overfører omsorg og kærlighed til barnet. Dette er også healing.

Jo oftere du får healing eller beder, jo bedre.
Mirakler og forandringer kan ske med det samme, men jo oftere du beder og holder dit fokus på det du ønsker, jo mere healing og energi bliver der kanaliseret til dig. Så bliv endelig ved. 🙏😊

Guiderne gav mig en ny opgave.
Efter jeg i 2 år, hver uge havde kanaliseret healing samt skrev de budskaber, som guiderne gav mig imens, så gav den åndelige verden mig en ny opgave.

Den kan du høre om i podcast episode nr. 102 >> Din genvej til spirituel opvågning.

I den kan du høre, hvordan guiderne i dag står til rådighed for dig.
Nu står de klar med både healing, de hjælper dig på konkrete områder i dit liv, samt også i din personlige og spirituelle udvikling.

Guiderne står altså stadig på spring for at hjælpe dig, men nu på en ny, bedre og langt mere personlig måde. Hør podcast episode nr. 102, hvis du vil have guidernes hjælp og støtte. 🎧

Ugens budskab – 1 års selvstudie, hvor du har dine guider ved din side i 52 uger.

11 kommentarer til “Virker healing og bøn?”

 1. eva olesen

  Kære Jette
  Jeg vil også gerne være med og modtage healing – som jeg har prøvet for mange år siden hvor jeg var arbejdsløs og fortvivlet og hvor du hjalp mig og “så” mig arbejde og holde undervisningsseancer og du kunne oven i købet se nogle af kursisterne som kom fra andre lande i verden. Det kom til at passe 100 %. Og nu hvor jeg befinder mig lidt i en krise igen vil jeg rigtig gerne være en del af det synergetiske healings fællesskab for nu er udfordringen meget mere fysisk for mig. Hvornår foregår seancen ?
  De symptomer med prikken og stikken andre har oplevet har jeg næsten konstant – og har vænnet mig til men jeg har problemer med bevægeapparatet som jeg forfærdelig gerne vil have hjælp til. Og jeg ved du kan formidle det så på forhånd tusind tak. KH Eva

  1. Kære Eva
   Tak for din feedback på den clairvoyance, jeg lavede på dig i sin tid.

   Du skriver at du gerne vil være med og modtage healing, men jeg har ikke længere healing grupperne.
   Som jeg skriver i ovenstående indlæg, kan du enten få en gratis healing ved at høre min podcast episode nr. 86 eller du kan igennem et helt år få guidernes hjælp og støtte, hvis du vælger dette: https://harthimmer.dk/produkt/ugens-budskab-alle/ (1 års selvstudie).
   Hvad det er, hvordan det virker og hvad du kan få ud af det, kan du høre i podcast episode nr. 102

 2. Irene

  Jeg vil gerne være med til det nye. ?

 3. Joanna

  Jeg er veldig glad for å være med fra første gang, der man hadde egen helbredelse som tema. Umiddelbart etter seansen, smilte jeg, lettet, som et stort byrde forsvant fra mitt hjertet. Takk.

 4. Else

  Tak for healing. Healing virker bestemt. Efter healing er jeg meget træt og sover. Dagen efter har min fysiske krop det godt. Og jeg er dybt taknemlig.

  Tak til Universet og Jette Harthimmer

 5. Tine

  kære Jette
  Jeg vil med glæde og taknemmelighed deltage i det nye. Jeg var med den gang du havde den ugentlige healing, og det var fantastisk kraftfuldt. Så hvis det nye guiderne har til os, bare er tilnærmelsesvis ligeså godt, så er jeg med. Helt sikkert.

 6. Ina Elaine

  Kære Jette

  Jeg vil med stor glæde modtage Healing.
  Første gang jeg prøver, så håber jeg beder på den rigtige måde, men der er måske ingen rigtig måde?. På forhånd TAK.

  1. Du kan ikke gøre noget forkert. Gør det bare på DIN måde. Det er den rigtige måde.
   Det eneste du skal er at have ønsket og intentionen.

 7. vibeke pejtersen

  Kæreste Jette

  Jeg vil med glæde deltage i det nye og lære mine guider at kende.

  Kh
  Vibeke

 8. Stella

  Jeg frøst helt utroligt, selv om jeg lå med et tæppe over mig. Det er vist min ‘normale’ reaktion på healing :-) Får for det meste varmen igen, når healingen er ovre, og det kommer pænt hurtigt.

 9. Betina Brogaard

  Jeg oplevede første healing som lidt diffust for mig – for jeg vidste ikke helt, hvad jeg kunne forvente. Og tror heller ikke, jeg var helt klar på, hvad mit ønske for bøn og healing var.

  Men jeg må erkende, at jeg oplevede “noget”.

  Imens seancen stod på kunne jeg mærke intens prikken og stikken øverst oppe på mit hoved. Det har jeg oplevet før i bl.a. meditationer. Men denne gang var det meget kraftigt – og derfor giver det god mening, når du beskriver den øgede styrke ved en fælles seance.

  Derudover er jeg netop blevet bevidst om, at en voldsom rygsmerte, jeg har gået med i et par uger faktisk er aftaget efter seancen – ja næsten væk. Så måske er der en sammenhæng der….

  Tak for dig Jette. Jeg vil gerne være med og hører podcast 102, så jeg ved hvad det nye går ud på. ?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top