Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Intensivt Clairvoyancekursus København

Clairvoyance kursus i København

charkra_meditationSpirituel udvikling på den sjove måde.

Vil du blive dus med din intuition og dine spirituelle evner?
Har du lyst til et forløb hvor du personligt og spirituelt udvikler dig?
Vil du lære teknikker til at komme på rette vej i dit liv, og til at træffe de rette valg?

Et forløb over 3 weekender.
Jeg har sammensat et intensivt clairvoyance kursus, hvor du på blot 3 weekender (eller 6 hverdage), kommer rundt om de mest fantastiske og spændende emner.
Du vil lære rigtigt meget om den åndelige / spirituelle verden, og ikke mindst om dine egne psykiske evner.

Det er et kursus og et forløb der er helt nede på jorden, hvor alle kan være med. Det hele foregår i et trygt miljø, og der er masser af energi, humor og højt humør.

Hver weekend er fyldt op med sjove og enkle øvelser, og masser af praktiske teknikker / redskaber som du kan tage med hjem og bruge konkret i dit eget liv. Hvad enten du arbejder med mennesker i hverdagen eller du blot er interesseret i at udvikle dig selv personligt og spirituelt, så er dette kurset for dig.

Meget mere end blot clairvoyance.
Kurset handler ikke kun om clairvoyance, men også om mange andre spændende emner mellem himmel og jord. Emner der er meget relevante og brugbare i din hverdag.
En udtalelse der går igen fra tidligere deltagere er: Jeg har både fået og lært meget mere, end hvad jeg havde forventet.

Alle kan. Du kan også.
Du vil få et nyt syn på din spiritualitet, dine evner, styrker, potentialer og du vil få en masse succesoplevelser, fordi du finder ud af hvor enkelt og jordnært spiritualitet er, og hvordan den konkret kan bruges i hverdagen.

Du kommer desuden til at være sammen med andre der har de samme tanker og spørgsmål til deres spiritualitet, livet og den åndelige verden, som du har.
Alle kan!

Kurset er meget populært, og det skyldes ikke mindst den lette og jordnære tilgang.  Jeg har holdt kurset i over 10 år, i mange byer i både Danmark og Norge, men tilbyder det nu kun i København.

Skal man arbejde som clairvoyant?
Det spørgsmål jeg oftest får stillet omkring dette kursus er, om kurset kun er for folk der ønsker at arbejde som clairvoyant eller med mennesker professionelt.
NEJ, kurset er for ALLE.

Hvad enten du vil bruge det i din praksis, om du overvejer at arbejde med mennesker eller om du “bare” ønsker at arbejde med din egen spirituelle udvikling, så er kurset for dig.
Kurset giver dig redskaberne, og disse kan med det samme implementeres i dit liv.

Hvis du er interesseret i din personlige og spirituelle udvikling, og har du lyst til at få et kærligt boost, så er dette kursus lige noget for dig.

Hvad får du med hjem?
Rigtigt meget! Du får serveret en buffet af super spændende emner. Se hvilke, under hver weekend.

Indhold Clairvoyance weekend 1:
Indhold Clairvoyance weekend 2:
Indhold Clairvoyance weekend 3:

Tilmelding, pris og mere info om hele forløbet: Intensivt clairvoyance kursus.

Nu også som daghold.
Fra 2016 vil du kunne vælge om du vil deltage på de 3 kurser enten som weekendkursus (lørdag + søndag) eller på et daghold (torsdag + fredag).

Hvad koster det?
Weekend: 7495,- Kr for alle 3 weekender incl. moms, frokost, kaffe og the.
Daghold: 6995,- Kr for alle 3 kurser incl. moms, kaffe og the.

Hvor holdes kurserne?
Weekend: La Oficina, Suomisvej 4, 1927 København (400 m fra Forum Metro)
Daghold: EFT-Instituttet, Borgergade 28, 1300 København K (800 m fra Metro Kgs. Nytorv  / 1000 m fra Østerport St.)

Hvad har tidligere deltagerne sagt om kurset?
En sagde: Du får en smagsprøve på himlen.
Læs kursisternes feedback nedenunder dette indlæg.

Læs også: Hvilke symptomer er der på at være spirituel og have clairvoyante evner?

82 kommentarer til “Intensivt Clairvoyancekursus København”

  1. Dorthe

    Kære Jette

    Tak for 3 dejlige weekender, den sidste med en helt fantastisk kærlig energi blandt os alle. Den ro og kærlighed jeg ved der er i min sjæl, er det mit mål skal være min guide, mit udgangspunkt. Jeg er hver weekend blevet ramt, rørt og ser gaven deri, og har arbejdet videre med min personlige udvikling. Og jeg har fået alt det jeg har ønsket mig og forventet af kurset, og mere til.

    Tak Jette fordi du bruger dig selv som redskab, og tør vise os Jette. Vi er alle sammen noget helt specielt, helt fantastiske.
    Ønsket og elsket af gud. Det mindste i det største. Det største i det mindste. Mirakler er vi – det meget stort. Og dejligt. Vidunderligt at det er muligt.

    Min spirituelle rejse fortsætter, der er så meget jeg gerne vil. Camino, kurser, spirituelle rejser.
    Jeg har min kristne tro, og min tro på reinkarnation . Det gør mig glad og tryg at vide der altid er kærlighed og kærlige sjæle omkring mig.

    Tak Jette for alt hvad du har givet os og må du være elsket og velsignet på din rejse. Håber vi ses igen.

    På gensyn og knus fra Dorthe

    1. Kære Jette

      Jeg vil også gerne sige tusind tak for et dejligt kursus. Du er en inspiration og et sandt mirakel på jord og i dette pragtfulde univers.

      Jeg er ydmyg og dyb taknemmelig over at møde dig på min livs vej. Du har bidraget og givet mig en kærlige skub i den “rigtige” vej og lært mig at lytte mere til mit indre. Og følge det også.

      Tak for din måde at være på som menneske, underviser og mentor.

      Kærligst PA

  2. Thanh

    Jeg synes, at det har været tre fantastiske spirituelle weekender og meget berigende!

    Efter kurserne er endt, er jeg blevet klogere på mig selv og mere forstående på omverden. Med din autenticitet og sans for humor som underviser, har det været en virkeligt stor fornøjelse at komme med på den spirituelle rejse! – Det er næsten ubeskriveligt…
    Sammenlagt har det været pengene værd og en meget berigende oplevelse!
    Mvh
    Thanh

  3. Berith

    Kære Jette
    Tusind tak for 3 fantastiske weekends. Det har været så inspirerende, opløftende og hvor er det skønt at blive undervist af en helt igennem fantadtisk levende person, som forklarer alt på en enkelt og let måde. Tak for dig.
    De kærligste hilsner fra Berith

  4. Hanne Stralendorff

    Kære Jette. Tak for dig. Du startede kurset med ordene “Det er let”, det var måske ikke altid lige let, men med din humoristiske og jordnære måde at undervise gjorde du det til en leg, og min erfaring siger mig at det der er sjovt, bliver hængende meget bedre en når der er press og stress på.
    Jeg har fået meget mere mod på at turde bruge mig og mine gaver, jeg ved nu, hvad mine stærke sider er og hvor jeg skal træne noget mere. Jeg har fået rigtig mange værktøjer at bruge videre frem. Du har givet kurset liv og sjæl og både du og jeg er et sandt Mirakel. 1000 tak.

  5. Kære Jette

    Som jeg skrev til dig i en mail, kunne jeg skrive en hel roman om det, du har gjort for mig i løbet af de tre weekender. Men jeg gjorde det kort: Tak.

    Her vil jeg blot supplere med at røbe, at jeg har sat et foto af dig og vores skønne gruppe op som baggrundsbillede på min pc. Så nu bliver jeg dagligt mindet om det, du har lært os: Jeg er et mirakel.

    Tak.

  6. Ann Katrin D.

    Det har været tre fantastiske, intense og udviklende weekender. Jette er en dygtig og erfaren underviser, der både har øje for den enkelte kursusdeltager og holdet som helhed. Hun har en enestående sans for varm og præcis formidling, og er i sig selv til stor inspiration.

    Hun har præsenteret clairvoyance på en jordnær og håndgribelig måde, og gennem hendes forskellige enkle øvelser har jeg fundet frem til den form der passer til mig.
    Udover målrettet undervisning i clairvoyance har jeg oplevet kurset som tre weekender med personlig og spirituel udvikling, hvor jeg både er kommet tættere på ‘mit jeg’ og har fået en større og klarere fornemmelse af det univers jeg befinder mig i. Fuldstændig fantastisk oplevelse!
    kh, Ann Katrin D.

  7. Anne S

    Kære Jette,

    Tak for virkelig nogle fantastiske weekender. Mine spirituelle øjne er åbnet, og det har sat positive ændringer i gang på alle planer i mit liv. Jeg er taknemlig for de timer, vi har grinet og grædt, – og været stille sammen. Fantastisk inspirerende, og jeg vil til enhver tid både gerne deltage i kurser hos dig igen, og varmt anbefale andre at gøre det samme :-))
    Anne

  8. Sine

    Det er 7 dage siden jeg kom hjem fra det sidste modul – og jeg kan allerede konstatere at kurset har haft effekt. Jeg har foretaget små ændringer i min tankegang samtidig med nogle helt praktiske tiltag – og jeg er sikker på at jeg vil se flere forandringer både hos mig selv og i mit nærmeste netværk. På Jette’s kursus har vi fået undervisning i helt konkrete værktøjer, som kan anvendes af alle. Der er ikke svært tilgængelig teori først, men istedet eksempler og “billeder”, som gør indlæring så let og forståelig.Der er højt humør og høj energi på kurset. Samtidig er Jette dygtig til at styre og strukturere undervisningen, så vi når igennem alle emner. Jette sikrer på en elegant facon at enkelt individer kun lige får lov at “fylde”, så det stadig er relevant for flertallet.
    Jette er høj kvalitet og hun tiltrækker kvalitet, dvs. medkursisterne også er med til at berige hele forløbet. Jeg kan anbefale alle, der ønsker at vokse og udvikle deres liv endnu mere, at tage på kurser hos Jette. Jeg er rigtig taknemmelig for hvad jeg har lært.
    De varmeste hilsner fra Sine :-)

  9. Charlotte Stenaae

    Jeg har netop afsluttet den sidste weekend på dette helt igennem vidunderlige kursus, og jeg må på det varmeste anbefale det til alle.
    Jette Harthimmer er professionel helt ud til fingerspidserne og leverer varen 100 % . Hun er en gudsbenådet underviser, som med en enorm stor indsigt, viden, humor, empati og etik forstår at formidle sit stof.
    Jette formår at skabe en omsorg og tryghed på kurset, som bevirker, at man tør åbne sig. Hun er ‘the real deal’, som tydeligvis praktiserer, hvad hun foreskriver.
    Jeg føler mig så meget bedre klædt på til at gå videre i mit spirituelle liv og har ovenikøbet som bonus fået det meget bedre fysisk. Jeg har kunnet reducere mit medicinforbrug væsentligt igennem de tre måndeder, kurset har strakt sig over.
    Jette har fortalt os, at der er engle, som kommer ned til jorden og går iblandt os. Jeg er overbevist om, at hun er en af dem.

  10. Kære Jette
    Vil endnu engang takke mange gange for tre MEGET berigende weekender på claivoyancekurset. Jeg er vant til at komme på kursus rigtig mange steder, og på en skala fra 1-10 får dit 10 med et pil opad.

    Jeg havde før kurset lyttet til rigtig mange af dine podcasts, og brugt det hele i min butik som alternativ behandler. Så disse tre weekender var flødeskum for mig. Nu mærkede jeg din gode energi i virkeligheden (og ikke bare på en lydfil), og mærkede også hvor stort, rummelig og givende et menneske du er.

    Du er helt klart et af mine forbillder, og jeg håber brændende, at der bliver en 4. weekend, for så er jeg bare så klar.
    Jeg vil anbefale alle at forære sig selv nogle timer i dit selskab med alle de redskaber du gavmildt giver videre, mærke din fantastiske energi der bliver formidlet videre.

    Mange kærlige hilsner og tanker fra Dorte Trønninge.

  11. Karina Dipo

    Hej

    At tage på kursus hos Jette er altid uanset hvilket emne en kæmpe inspiration, selvudvikling og helt igennem fantastisk!
    Tak for nogle super skønne weekender, hvor det spirituelle er vokset til nye dimensioner,
    din måde at undervise på er helt nede på jorden så selv om emnerne er helt ude i kosmos
    er hverdagen lige uden for døren og til at forholde sig til!
    Jeg vil helt sikkert gerne komme tilbage på et clairvoyance kursus 4, hvis det kommer på banen og kan varmt anbefale clairvoyance kursus hos dig Jette!

    Mange kærlige hilsner fra
    Karina Dipo.

  12. Marianne

    Jeg tog kun kurset, for at få noget til mig. Jeg har en dejlig forretning selv. Men følte jeg havde behov for tid til mig. Det fik jeg i stor stil. Havde desværre ikke tid til at lave noget som helst (øvelser) mellem de tre weekender. Nu er der så gået en uge siden det sidste kursus. Jeg føler mit liv er blevet 100 procent bedre. MEGA STOR TAK til JETTE. De bedste penge jeg nogensinde har betalt, det så fedt :-)

  13. Gitte

    Tak Jette, for et stærkt berigende, udviklende, humoristisk og sjovt kursus, der for mig har været lige præcis den forlængede arm, der skulle til for at nå universet …. og mærke det.

    Jette, du er unik i din måde at lede dine kurser på – humoristisk, smilende og altid glad, storyteller, entertainer og mimiker, et menneske, der når helt ud over kanten af scenen og rammer os alle med dine forrygende energier og smukke, smukke tanker og ord.

    Tak fordi du har fået mig til at finde de smukke steder derude.
    Jeg er lykkelig og fuld af håb :-)

    Varme hilsner
    Gitte

  14. Therese

    Jeg kan kun give min allervarmeste anbefaling af Jette Harthimmers clairvoyancekursus. Jette forstår at skabe trygge, jordnære og positive rammer for undervisningen, så alle kan være med, og så man tør kaste sig ud i øvelserne. Samtidig er Jette en yderst inspirerende og nærværende historiefortæller, der underviser med masser af humor, indlevelse og visdom.

    Alle weekenderne har været sjove og berigende, og det har været en gave at møde så mange åbne og imødekommende mennesker, der deler interesse og livssyn med dig selv. Jeg har glædet mig til hver eneste kursusweekend og ville ønske, at der var flere end tre.

    Jeg deltog, fordi jeg gerne ville udvikle mig personligt og spirituelt, og ikke fordi jeg ønsker at arbejde som clairvoyant. Gennem øvelserne er jeg kommet i bedre kontakt med min intuition og er blevet bedre til at skelne den fra mine tanker. Jeg er blevet mere sikker på mig selv og har fundet mere mod til at lytte indad og handle på det, som føles rigtigt for mig i mit liv – også når mine tanker ikke kan se det fornuftige i det.

    Clairvoyancekurset rækker langt udover øvelserne på de enkelte weekender og har sat en positiv personlig udvikling i gang, som jeg slet ikke kunne forestille mig på forhånd.

    Tusind tak, Jette!

  15. Robert

    Et dejligt kursus!
    Der er drøn på Jette! jeg klukkede meget af tiden af fryd over Jettes måder at udtrykke sig på. Jette kan gøre det dybeste og højeste helt jordnært og sanseligt og klart, med varme og insisteren.
    Jeg fandt på kurset ud af, at jeg nok ikke har så meget egentligt clairvoyance-talent (over for andre mennesker og begivenheder). Til gengæld fik jeg et boost og tillid i kontakten til det spirituelle, og til min intuition, som er meget vigtigere for mig.

  16. Helle Erfurt

    Jeg skal ikke arbejde som clairvoyant, men vil rigtig gerne udvikle mig personligt og spirituelt – og TUSINDE TAK JETTE.
    Tre fantastiske, inspirerende weekends, hvor jeg i den grad fik et boost, både personligt og spirituelt. Jeg må indrømme, at jeg havde lidt præstationsangst ved tanken om at skulle “arbejde” med clairvoyance, men min bekymring blev gjort helt til skamme. Jette er i den grad i stand til “at få ro på” og sætte ord på, så jeg var helt tryg og bare havde lyst til at kaste mig ud i det:)
    Jette har en helt unik evne til at formidle på en humoristisk og tilgængelig måde.
    Hvor har jeg lært meget, hvor har jeg hygget mig og hvor har jeg grinet i de tre weekends.
    Kan i den grad anbefale ALLE at give dem selv den gave, det er at deltage i Jettes clairvoyancekurser.
    Tusinde tak til Jette og alle I andre dejlige deltagere.

  17. Anni Rasmussen

    Jeg er ikke så god til at udtrykke mig i ord, men det har været de mest fantastiske 3 uger i mit liv.Jeg vil bare sige tusinde tak,og kan varmt anbefale at man tager dit kursus. Du får så meget med hjem og dit liv bliver beriget.
    Kærlig hilsen Anni

  18. Lilian Arendal

    Jette Harthimmer er den første spirituelle vejleder, der har nået mit hjerte, og som i min verden kan formidle budskaberne så smukt og kærligt, og samtidigt være neutral. Hun kan give plads til egne oplevelser, holde sig etisk til sine værdier. Hun har evnen til at rumme andre mennesker, det sted hvor de er i livet, ingen forcering og alligevel åbne op og skabe tillid.
    Hun har stor kærlighed til alt hvad hun gør og til dem hun er sammen med.
    Tak til dig Jette for disse weekender hvor du har været et samlingspunkt samt brændpunkt for højt spirituel indhold.

    Du formår det mirakel, udover at få himlen ned til jorden, at gøre spiritualitet til noget jordnært og brugbart. Du formår ganske enkelt at få jorden op til himmelen. Jeg kan kun anbefale dig.
    Mkh Lilian

  19. Anne

    Som mangeårig underviser oplever jeg dig Jette som en super professionel, målrettet, inspirerende ,rummelig og kærlig underviser.
    Du underviser uden at lade din personlighed overdøve og farve budskaberne. Det tror jeg aldrig jeg har oplevet før.
    Du er selv et lysende eksempel på det du underviser i. Meget skønt materiale og brugbart.
    Du er bare så inspirerende og har løftet mit energiniveau mega højt og givet mig tillid til livet med dets udfordringer.
    Du fik alle til at vokse og lyse – og turde .
    Tusind tak for at guide på denne rejse.
    Jeg kommer gerne på et clairvoiancekursus 4 til næste år, hvis du udvikler et.
    Kærlig hilsen Anne

  20. Helle Waaben

    Min 3 weekend sluttede i går – i dag sidder jeg så i min “anden” verden og længes :)
    Dette kursus er for alle der er nysgerrige, åbne og trænger til lidt åndeligt føde. Om du er trænet eller helt “grøn” er ligegyldigt.

    Der er plads til alle sjæle her. En god og kærlig stemning og god humor!

    Jette er tydelig i sit lederskab og det føles helt naturligt at følge. Tak for et inspirerende, åndeligt “spark” bag i. Og tak for så meget mere jeg endnu ikke helt kan sætte ord på.

    Mange kærlige tanker fra Helle

  21. Janemaria

    Jeg vil blot sige, at du har understøttet og styrket den forandring, der har gjort en kæmpe forskel for mig.
    Jeg er via kurset, blevet meget mere mig end jeg nogensinde i mit liv har været. Så 1000 tak for det.

    Mange hilsner
    Janemaria

  22. Lorena

    Ååååhhhhh, nogle skønne weekender.
    Det var skønt at få boostet sjælen på den mest jordnære og enkle måde.
    Hvis du drømmer om at lære noget om spiritualitet, og hvordan det hele hænger sammen universelt, så tilmeld dig Jettes clairvoyancekursus.
    Jette er jordnær, tydelig og super inspirerende, når hun fortæller om det at være menneske i en jordisk krop med en spirituel sjæl.
    Kort sagt – du lærer, at du er et mirakel. Og hvis ikke det kan løfte humøret, så ved jeg ikke, hvad der kan.
    Tak Jette, for nogle skønne, opløftende weekender.

  23. Carina

    Hvis du har lyst til at stifte bekendtskab med en uhøjtidelig og jordnær tilgang til det spirituelle, så meld dig på et kursus hos Jette.

    Med netop det jordnære og uhøjtidelige, formidler Jette en spirituel forståelse der rummer mange lag. Og så er den anvendelig i dagligdagen. Hendes opfattelse af det spirituelle faldt rigtig godt i tråd med mine egne oplevelser.
    Jeg holdt af at alt bliver formidlet gennem stor omsorg for den enkelte, det er en stor bonus.

    Jette er underholdende, omhyggelig, betænksom, etisk og moralsk funderet, humoristisk og meget mere.
    Tak for tre skønne weekender
    Kærlig hilsen
    Carina

  24. Marianne

    Giv dig selv den bedste gave, tag på Jettes clairvoyancekursus. 3 weekender som alle på hver sin måde er fantastiske. Det er en spirituel rejse på fineste vis.Du møder de mest fantastiske dejlige mennesker. Kast dig ud i det, du svæver hjem med et stort smil og den bedste følelse af glæde over livet helt ind i hjertet efter de 3 weekender
    Jette er en fantastisk underviser, det kommer fra hjertet, og så er der også plads til en god portion humor.
    Tak til dig Jette. Kæmpe ros.

  25. Jette, du er en fremragende underviser. Klog, kreativ, impulsiv, struktureret og nærværende.
    Jeg troede i grunden, at jeg ville kunne et håndværk efter de tre weekender.
    Det kan jeg ikke.
    Men jeg har fået vist vejen og ved nu hvilken muskel jeg skal træne…
    Og ikke mindst er jeg blevet beriget med en viden, der har sat en udvikling i gang, jeg endnu ikke selv har overblikket over…eller kender konsekvensen af.
    Jeg glæder mig i den grad til mit kommende liv og er dybt taknemmelig over, at jeg har fået lov til at møde dig og den del af livet:)

  26. Karina

    Kære Jette. Jeg vil gerne, af hele hjertet takke dig, for et fantastisk kursusforløb. Du har rørt mig så dybt, åbnet mine øjne, givet mig forståelse, bekræftet alt det jeg tror på og givet mig mod til, at finde mit lys. Jeg oplevede på kurset et energi skifte, jeg vil beskrive det som et niveau, hvor man kan nå stjernerne. Jeg føler mig så heldig, og er dybt taknemlig for, at min vej skulle krydse din, lige netop nu. Du pustede vind i mit spirituelle sejl – min rejse er begyndt – jeg er taget afsted… åben, glad og tillidsfuld, med lommen fuld af drømme og hjertet fyldt med kærlighed… til dig, til verden og til livet.
    Tak Jette, TAK for dig.
    De kærligste hilsner, knus og klokkeblomster Karina

  27. Rebecca Adelvig Ottosen

    Jette Harthimmer’s intensive clairvoyance kursus er en smuk rejse ind i dit indre. På blot 3 weekender formår hun, at formidle vigtige budskaber, sætte rammerne for din spirituelle udvikling med øvelser hvor alle kan være med, guide dig gennem smukke meditationer og skabe en tryg atmosfære hvor dine inderste drømme kan blive til virkelighed. Jette bringer himlen til jorden og giver dig faklen så du kan tænde dit indre lys. Hun gør alt dette med et åbent hjerte og med humor på et højt plan. Kort sagt er Jettes kursus både trygt, sjovt og inspirerende. Det er den bedste gave jeg nogensinde har givet mig selv, og en unik udviklingsrejse jeg altid vil have i mit hjerte.

    Tak Jette, fordi du er dig.

    Kærlige hilsner Rebecca

  28. Metha

    Da jeg var på vej hjem i toget fra den sidste kursusdag, ser jeg, at der ligger et stykke papir på bordet i toget foran mig.

    På papiret står: GUD ER VIRKELIG – GUD ELSKER DIG. Dette var ingen reklame eller noget fra et blad – DET ER ET GANSKE ALMINDELIGT STYKKE PRINTERPAPAIR, som var klippet ud som en aflang slip – OG TEKSTEN STÅR MED FEDE TYPER.

    Om jeg blev overrasket over budskabet – ja det gjorde jeg, og alligevel, hvis man har været på det her kursus, falder det hele på plads, for budskaber får vi hele tiden fra universet i alle mulige former – dette lærte vi også meget om på kurset.

    Nu har jeg indrammet teksten i en flot ramme, og har altså nu, endnu et dejligt minde om 3 meget givende og sjove kursusweekender.

    Tak for nogle gode dage til alle på holdet – vi ses snart igen. Og tak til dig Jette – det har været nogle fantastiske undervisningsdage. Jeg kan virkelig anbefale kurset!

    Mange kærlige hilsner og tanker fra Metha

  29. Anne Tanz Aagaard

    Igen, igen, igen … kan jeg konstatere, at Jette Harthimmers kursusbeskrivelse mere end til fulde holder, hvad den lover.
    Meget snart har jeg været så begunstiget, indenfor en periode på ca. 9 måneder, at være present på alle Jettes kurser og foredrag.
    9 måneder er den tid, det tager at fuldbringe skabelsen af et nyt, levende menneskebarn.
    Således kan jeg i symbolsk og overført betydning beskrive oplevelsen af dette forløb. Det er den følelse, jeg har.
    Efter mange år, hvor jeg i nogen grad har lagt låg på og taget afstand fra mine clairvoyante evner, ved jeg nu mere og mere klart, hvem jeg er. Denne indsigt fører til fuld udfoldelse af min potentielle styrke. Det er sådan, det er. Og det har kurserne i høj grad været medvirkende årsag til. Jeg ved og oplever, at mirakler sker. Jeg ER et mirakel. Det er vi alle! Jeg ved og oplever dagligt, at loven om tiltrækning virker! I am the creator of my own reality! Alle Universets gode kræfter tilflyder os alle, favner os alle. Vi behøver blot at bede om det og åbne os modtageligt. Række hånden og ånden ud og bede om hjælp, og den vil blive os givet.
    ALT ER MULIGT.
    Kærlighedens Kilde springer og sprudler os i møde. Vi kan bade os og indhylle os selv og hinanden i dens Livgivende Lys.
    En indre og en ydre sammenhængskraft manifesterer sig i en altid veloplagt, meget personlig og højt kvalitativ undervisning og formidling, der har sit udspring i den connected-hed, som er kendetegnet og varemærket for Jette, og som udgør hendes unique-hed. Den kommer direkte fra den uudtømmelige Ur-Kilde – Universets Kreative Guldgrube – hvilken Jette flittigt høster af og øser ud af til alle os, der frekventerer hendes kurser, fordi vi er guidet til det.
    Jette, du er en sand spirituel mentor – og healer. Vi forandres og heales igennem dine kurser.
    Vi er alle unikke og uundværlige “brikker” i den samlede kollektive bevidsthed.
    You are a pioneer. En frontkæmper for højnelse af Den Kollektive Bevidsthed, hvorom alt i virkeligheden drejer sig. Mere og mere i de nært forestående tider.
    You are teaching the clarity of your own.
    Jeg er blevet inspireret og beriget til at ville det samme.
    TAK for det :-)

    1. Tak til Anne og til alle jer der her hen over den sidste uges tid har skrevet feedback til mine 3 clairvoyance weekender.
      Tusind tak.
      Jeres ord varmer og glæder mit hjerte.

      1. Anne Tanz Aagaard

        Always At Your Service Jette :-)

        Jeg starter gerne forfra på din kursusrække ;-)
        I sikker forvisning om, at jeg atter engang ville modtage ligeså meget af dig <3

        TAK igen !

  30. Margit Østergaard

    Kære Jette

    Tusind tak for 3 fantastiske weekender, hvor du formåede at formidle spirituel viden på en humoristisk, fængende og jordnær måde. Vi sad tryllebundne og lyttede og ønskede det ikke måtte slutte når du fortalte. Som underviser er du præcis, struktureret og tydelig, hvilket skaber respekt. De mange gode øvelser klædte os på fra gang til gang, og personligt mærkede jeg hvor meget lettere det var til sidst at formidle længere og længere budskaber.

    Mange kærlige tanker til dig og til hele det dejlige hold af clairvoyante skønne mennesker.

    Margit

  31. Kate Kusk

    Det kursus er den bedste gave, jeg nogensinde har givet mig selv.

    Jette formidler kompliceret viden på en let og sjov måde. Hendes sammenligninger fra hverdagen, gør det hele mere spiselig og let at huske. Hun rummer så meget glæde og kærlighed, som naturligt smitter af på os alle. Hun øser ud af sin viden og gi’r så meget af sig selv. Det er bare at møde op og lege med.

  32. Søs Clausen

    Så skete det , desværre ,vores skønne intensive clairvayance kursus er slut , så hurtigt tiden løber , og lige med et er det slut , et forløb ,vi alle så frem til med glæde og spænding, for hvordan ville det gå? Men det forløb storartet, jeg tror roligt at jeg kan svare for Alle, vi var vildt begejstredes . Jette er et pragtfuldt menneske ,som bjergtog os alle fra start til slut .Man skal lede længe efter en person med så meget varme og god energi som deler ud af det til os alle. jeg priser mig heldig, meget heldig at have fået lov til at lære hende at kende , et stort og meget givende menneske , som alle skulle have mulighed for at kende ,så tusind tak endnu en gang og rigtig god vind fremover mange varme tanker og knus herfra søs

  33. Pernille Grønbech

    Der var mange gode oplevelser i løbet af de tre weekender, men den bedste oplevelse for mig var, da vi den sidste dag lavede sjæleøvelsen, som gav mig en helt fantastisk ro, fyldte mig ud og groundede mig dybt i mig selv. Det var dejligt. Tak for det.

  34. Kære Jette

    Tusinde tak for 3 fantastiske og helt unikke weekender. Du er et af de aller smukkeste mennesker på denne jord. Du formår som ingen andre med din lyst og evne til at dele din store viden/indsigt og på en helt naturlig og humoristisk måde “af mystificere” den spirituelle verden og de mirakler vi alle kan skabe når vi kender vores sjæls kerne.

    Din tilgang til den spirituelle verden er så ligefrem, humoristisk, og let tilgængelig. Jeg er meget stor fan af dig og TAK for den store palette du har vist mig og de andre på dette fantastsk kursus. Du har I den grad beriget mit liv og – jeg kan kun anbefale alle andre at deltage på dette kursus.

    Kærlig hilsen Annette

  35. Heidi Rosentjørn

    Kære Jette

    Tusind tak for 3 fantastiske weekender. Din tilgang til den spirituelle verden er så jordnær, humoristisk, og let tilgængelig. Du har givet mig det jeg længe har søgt, masser af inspiration til integrere spiritualitet i min hverdag. Du har vist mig en verden så smuk, og egentlig bekræftet det, jeg inderst inde altid har vidst.
    Du er en smuk sjæl. Jeg kan kun anbefale dit kursus til andre.

  36. Marianne

    Kære Jette

    Tusind tak for tre fantastiske weekender.

    Det har været spændende at deltage.

    Jeg har lyttet med stor interesse og fornøjelse. Du er en super underviser.
    Kan godt lige at du har begge ben på jorden og du gør det enkelt.
    Og din humor er så skøn :o) Jeg er vild med den!

    Jeg fik en masse inspiration til at komme videre med min spirituelle
    udvikling. Tak for det!

  37. Kasper

    En helt fantastisk og positiv oplevelse, kan kun anbefales!

  38. Ulla:)

    Jeg ledte efter en clairvoyant på nettet, og blev ført til Jette og det har været et fantastisk og sjovt og givende bekendtskab.
    Jeg startede med en walk and talk og ventede lidt før jeg var klar til næste step – kurset spirituel succes, det var et yderst berigende kursus og så var jeg klar og bare nødt til at melde mig på intensivt clairvoyance kursus 1-2-3. Det er de bedste penge, den bedste beslutning jeg har lavet, du kan ikke forstille hvor meget du får med dig, hvilken rejse der starter, det er et meget udviklende kursus, skønne mennesker og masser af kærlighed og sjov, og nye venskaber.
    Jette er en fantastisk person, en helt igennem autentisk og hjertevarm underviser/formidler, hun er en ener, hun er sjov, hun er glæde, hun er kærlighed, hun er smuk og dejlig.

    Jeg er fyldt op af kærlighed og taknemlighed
    Kæmpe knus
    Ulla

  39. Stefan Drakul

    Jeg blev guidet hen til Jette og sikke en glæde det var :O) Jeg er dybt taknemmelig for alt den hjælp jeg har modtaget fra dig og håber inderligt at andre oplever bare halvdelen af hvad jeg har oplevet. Dine kurser på intensiv Clairvoyance forløb 1-2-3 har være præget af smittende kærlighed til det du gør og en super god energi..

    Din evne til at samle gruppen på din helt egen kærlig facon er unik… og det er der mange der nyder gavn af..

    Hvis der er nogen derude der er interesseret i det spirituelle.. indenfor Clairvoyance.. så er i helt sikkert kommet det rette sted.. for her er alt hvad du behøver at vide :0)

    Jeg kan varmt anbefale dig til dem der læser dette og til andre jeg møder på min vej.. Du er bare SEJ Jette :O)

    God Jul og godt nytår fra Stefan

  40. Lone Jørgensen

    Med humor blev der åbnet for en kasse af muligheder for at komme nærmere mine clairvoyante evner.
    To og to, tre eller fire i grupper fik vi præsenteret igen og igen et nyt stykke værktøj, til at åbne op for vores helt egne clairvoyante evner.
    Og jo, noget opdager man er god til, andet sjovt at prøve, noget har man slet ingen evner inden for. Men en ting er sikkert: allerede på første kursus oplever man succesoplevelser – det er sjovt.
    Det var også en aha oplevelse for flere havde clairvoyante evner inden for et specielt område. Andre opdagede at det de kunne inden for område, var det kun dem der kunne.
    Jette er en fantastisk formidler, der får alle mand med på den spirituelle vogn.
    Hun er togføreren der fører dig på en rejse ind i, for nogen glemte eller helt ukendte land.
    For dem som har været på denne rejse før, bliver der fint anvist nye veje og steder.
    Her er plads til den helt nye rejsende og til den erfarne, den unge og den gamle.
    Et kursus som personligt har styrket og rykket mig med mega skridt, mod det der for mig er det højeste.
    Jeg kan kun anbefale disse kurser

    Kærligst
    Zone-Lone

  41. Ellen

    Jeg føyer meg inn i rekken av de som mer enn gjerne anbefaler Jettes kursserie om clairvoyance (klarsyn).

    Jeg reiste fra Norge til København tre helger, og selv om det blir både mer kostbart og omstendelig, så er fordelen at man kan bli i energien og sin egen prosess i fred og ro, i større grad enn om man bor hjemme :-)

    Jeg tar med meg mye fra kursene; Jettes herlige energi, men også den energi som alle kursdeltakerne skaper sammen! Jeg ser tydelig at hver og en har sin bestemte plass på kurset og at hver og en er viktig for gruppen.
    Ingen behøver heller ha prestasjonsangt for øvelsene. De er enkle, konkrete og jordnære, og selv om man ikke lykkes godt i alle, lykkes alle med noen :-) Jette skaper et kjærlig og trygt rom for å våge seg ut i det. Hun er også opptatt av etikk og at vi ikke skal leke psykologer for hverandre.

    For meg har kursene gitt en større trygghet og overbevisning om å stole på min intuisjon og klarsyn, og ydmykhet i forhold til det ansvaret vi alle har for våre liv og for fellesskapet.

    Heia Jette!

  42. Lene Hvas

    Hvis du går med en fornemmelse med der er mere mellem himmel og jord eller hvis du bare har en fornemmelse af et eller andet, så er Jette den rigtige øjne-op-åbner, og guide til at bringe lysten / lyset frem i os, til at blive mere nysgerrig, underen, og meget mere. Jettes tilgang til denne verden er så smuk, at alle fordomme, mystik og nervøsitet bliver gjort til noget småt, så man faktisk glemmer det, og bare gør det. Eller rettere sagt opdager sig selv, og det vi er. ;-)

    tak til dig Jette og universet.

  43. Merete Thorngaard

    Jeg meldte mig på kurserne for at få styr på alle mine tanker og ikke mindst for at blive fortrolig med dem. Jette er en god underviser, hun får een til at stole på det man kan og hun får det til at føles så let.
    Nu stoler jeg på de beskeder jeg får “fra oven” og er blevet så tryg ved det at jeg selv er begyndt at give andre hjælp og vejledning via clairvoyancen. Tak for det Jette.

  44. Bertil

    Egentlig tog jeg de tre clairvoyance kurser (2012), for at lære at bruge min intuition bedre.
    jeg havde ingen forkundskaber men tænkte, ok jeg prøver at se hvad det er for noget.
    Det var noget af en øjenåbner når man i øvelserne tænkte, wow hvor kom det lige fra, hvordan vidste jeg egentligt det ?.

    Det var meget spændende at prøve at lege/være clairvoyant, og Jettes måde at undervise på er både humoristisk, inspirerende og let forståelig.
    Samtidig var de andre kursister åbne, nysgerrige og kastede sig bare ud i det, det var supersjovt.

    Hvis du nu tænker skal, skal ikke, så snyd ikke dig selv for en stor AHA oplevelse, som samtidig er meget mentalt og åndeligt berigende.

    Bertil

  45. Tine

    Jette er et klart spejl at se sig i,hun viste mig at jeg er og har det jeg har brugt det meste af mit på at drømme om at kunne blive og være.
    Jeg kunne ikke se skoven for bar træer,da jeg ikke vidste hvordan det jeg søgte i virkeligheden ser ud og opleves.
    Jeg havde dannet mig en ide om hvordan jeg mente det måtte se ud,og derfor ikke at jeg var midt i det ;P
    Dette kursus var spejlet hvor jeg så mig selv tydeligt og ærligt,i trygge rammer omgivet af andre åbne søgende mennesker,alle guidet af Jette´s helt naturlige vinkel det denne side af os,jeg vil varmt anbefale det til dem som søger at berige sig selv inde for det spirituelle.
    Selv hvis man er skeptisk vil det gi en grænse flyttende oplevelse ;P

    <3 Tine

  46. Mette

    Jeg tilmeldte mig Intensivt Clairvoyanceforløb da jeg efter en hård periode i mit liv med stress og sygdom i familien tænkte at det var op til mig selv at lære de ting i livet som jeg var rigtig dårligt til: nemlig at lytte til min egen indre stemme. I løbet af de tre kurser lærte jeg at lytte til min indre stemme. Jeg blev jeg fri for stress, jeg fandt troen på mig selv, jeg mødte mennesker som så det bedste og smukkeste i mig. Jeg mødte Jette som hver gang var 120% oplagt og som lavede et kursus forløb hvor jeg hele tiden glædede mig over de ting jeg oplevede. Det er en blanding af øvelser som er lette at gå til, små sjove historier blandet med en masse viden om det spirituelle univers. Jeg arbejder slet ikke med clairvoyance eller andet indenfor den spirituelle verden, men jeg bruger de ting jeg lærte på kurserne hver dag. Jeg er meget taknemmelig for at kende Jette og jeg glæder mig til det næste kursus jeg skal på hos Jette!
    Godt nytår fra Mette :-)

  47. Anne Mette

    Ved slet ikke hvad jeg skal skrive eller vælge af ord. Bare spring på. Der er så uendelig meget godt at sige om Jette og tid tilbragt med hende, det være sig kurser, alle de fantastiske podcasts, videoklip, blogindlæg, ja hvad end! Det er bare et boost uden lige hver gang. Hun inspirerer mig til at vokse som menneske. Til at pleje mit og andres hjerte og lade dem vokse så de kan løfte andre. Clairvoyance, ånder og alt sat til side, så er Jette bare et ubeskriveligt skønt menneske som uvilkårligt får alt og alle til at stråle omkring sig, og for en weekend bare, at kunne være en del af den bid stjernehimmel er noget man kan leve højt på længe.❤

  48. Vickie Lindholm

    For mig har det været et overflødighedshorn af indhold. Jeg tilmeldte mig Jette Harthimmer`s Clairvoyance weekend 1, 2 og 3, fordi jeg ville styrke dels mine virke som parterapeut og dels som privatperson. Jeg er meget optaget af at se tegn i min hverdag og af at mærke, hvad der føles rigtigt og forkert for mig og ville også gerne træne mine intuitive evner, som jeg vidste i forvejen var stærke. Alt dette er gennemgået og bevidstgjort på et endnu dybere plan nu og jeg føler virkelig en forskel, når jeg har klienter. Jeg har en følelse af, at jeg arbejder på flere bevidsthedsplaner.

    Jeg er så taknemmelig for, at jeg har deltaget på de kurser. Jette er fremragende til at formidle og helt nede på jorden. Og i medgift har mig og mine medkursister lavet en hemmelig gruppe på FB, hvor vi deler oplevelser, interessante ting og giver hinanden claivoyance.

    Tak, Jette.

    Kærlig hilsen Vickie Lindholm
    http://www.vickielindholm.dk

  49. Linda Sørensen

    Hej Jette.
    Det ville være rigtig dejlig, hvis jeg havde lært clairvoyance, så jeg altid selv har en clairvoyant ved hånden, der kunne fortælle mig, hvornår jeg får arbejde og solgt mit hus, så jeg har penge til at deltage i kurset:
    Lær clairvoyance, så har du altid selv en clairvoyant ved hånden. ;-)

    Jeg ville rigtig gerne deltage, men det må vente….

  50. Christel

    Mangler kun at deltage i dit ‘Nytårskursus’, så har jeg været på dem alle.
    Efter at have været på ‘Intensivt Clairvoyanceforløb’ hos dig oplever jeg min dagligdag
    på en anden måde. Ting jeg tidligere tvivlede på – dem stoler jeg nu på.
    Har ‘det’/visheden med mig hele tiden.
    Du har altid respekt for holdet, og hvor den enkelte ‘befinder’ sig – uden at presse.
    Er som underviser en varm og særdeles humorfyldt person, og når man går hjem er det i opløftet humør.
    Blot ærgerligt, at du ikke har en hel clairvoyanceuddannelse i kalenderen.
    Sikker på, at den ville være super.
    Venter i stedet på et kursus 4!

  51. Dorthea Jørgensen

    Hej Jette!

    Jeg har deltaget i dine 3 kurser (Intensivt Clairvoyanceforløb), fordi jeg gerne ville prøve, hvad jeg var i stand til og samtidig få et større indblik i clairvoyance. Kurset er helt nede på jorden og der bliver undervist, så alle kan følge med. Vi fik lov at prøve mange forskellige former for clairvoyance. På den måde kunne vi finde ud af, hvad vi hver især, var stærkest i. Rigtig sjovt og spændende og kan kun anbefales.

  52. Frederikkke

    Jeg blev så glad af at gå på Jettes kurser.
    Det var sjovt at prøve en masse forskellige øvelser – også når det viste sig at nogen af dem ikke var innenfor mit talentområde. Vi skal ikke alle sammen kunne det samme og det er bare fint. Inspireret af Jettes opdagede talenter som jeg ikke viste at jeg havde.
    Jeg tør stole på min intuisjon og på at mine hjelpere er der for mig.
    Det er lidt trist at Jette ikke mere kommer til Norge, siden det er her jeg holder til – så det er godt at hendes healing med hjælpere ikke kender grænser.

  53. Selv om jeg ikke havde penge til at deltage i noget kursus i vinter/foråret 2011, så tog jeg chancen og tilmeldte mig Jettes kursus Intensivt Clairvoyancekursus i København. Det var den bedste beslutning jeg nogensinde har taget. Jeg ved jeg altid har interesseret mig for det spirituelle og personlig udvikling, men dette kursus gav mig et stort skub bagi…Jeg har været hos en clairvoyant tidligere og synes det var spændende hver gang, så at jeg selv skal i den retning var en kæmpe skøn chance. Jeg mødte desuden en masse søde mennesker, så jeg kan varmt anbefale at deltage i dette kursus. Det giver dig så meget mere energi og inspiration til et fortsat liv inden for det spirituelle område. I dag december 2012 nærmer jeg mig en total spirituel opvågning dvs. jeg har lært mig selv at være 100 % bevidst og stort set uden bekymringer og massiv action og energi….Jeg vil helt sikkert deltage i et kursus igen hos Jette i løbet af 2013 eller bruge nogen af hendes andre dejlige tilbud til at blive endnu mere klogere. Jettes Podcast har også været med til at komme videre. Kan varmt anbefales også. Held og lykke.
    http://www.spirituallifesupport.com

  54. At deltage i Jettes clairvoyanceforløb kan absolut anbefales. Om det er for at snuse til clairvoyancen for første gang – eller fordi du ved du har det, men egentlig ikke har gjort noget ved det. Uanset vil du få glæde af dette forløb.
    Jette har en sjælden gave – at formidle med enkelthed og lethed. Begge ben solidt plantet i jorden og evnen til at få det bedste frem i folk, gør at man automatisk lytter og lærer. Vi får afprøvet utrolig mange tilgange til clairvoyancen, og alle får fat i hvor lige præcis deres evner ligger.
    Det er et meget praktisk forløb – tiden går ikke med teori – heldigvis – for det er jo netop gennem praksis man lærer bedst.

  55. Nan

    Intensivt Clairvoyancekursus, har givet mig ny inspiration, og begejstring og ikke mindst stor lyst til at arbejde videre, og udvikle på intuitionen.
    Jette er en super-dygtig formidler, der har begge ben solidt på jorden, og et stort hjerte, samt en kæmpeviden, der vel-struktureret formidles til deltagerne.
    Kurset var så godt, at jeg gladeligt kunne tage det en gang mere.

  56. Milene

    Jeg har altid troet at det kun var speciale mennesker, der kunne være clairvoyante, nu har Jette lært mig, at jeg kan også, fantastisk.

    Det eneste der mangler nu, er kursus 4 – 5 osv. ;-)

  57. Liv

    Jeg meldte meg på det første kurset av nyskjerrighet da jeg ønsket å utfordre meg selv på om dette var noe for meg. Det ble to fantastiske dager som også har sammenheng på hvordan Jette hadde lagt opp dagene. Spennende var det å si noe om et bilde og hva jeg fikk budskap om. Den positive opplevelsen gjorde at jeg deltok på de to neste kursene selv om det medførte reise til København. Å lære om hjelpere har vært til riktig nytte da jeg skulle selge noen av mine møbler. Bildet av dem hadde ,vært på nettet i mange uker uten respons, men da jeg bad om hjelp var de solgt i løpet av en uke.
    Å delta på Jettes kurs er fantastisk og lærerikt.

  58. Lise H

    Jeg er taknemmelig for at have deltaget i dit clairvoyance kursus. Jeg
    følte mig fuldstændig tryg sammen med dig og de øvrige kursister
    (måske lidt genert i starten, og er jeg nu god nok men det tilhører jo
    mig selv.) Jeg synes du er en fantastisk underviser, jævn og ligetil,
    fyldt med humor, etikken i højsædet,god formidler,du er en god lytter
    og holder alligevel emne og tidsplan.   Ønske: at du vil komme til
    jylland og undervise, at hver enkelt eller dem som ønsker det kunne få
    et lille vink om ens spirituelle potientiale (det var så mit ego der
    ville igennem). Jeg blev helt “høj” da du fortalte om vores kontrakt
    bog når vi skal inkarnere, det er fuldstændig identisk med hvad jeg
    har nået frem til.
    Du er et sødt spændende menneske at være sammen med, jeg glæder mig
    til at følge med i dine nye tiltag og forhåbentlig deltage i nye
    kurser (det er her jylland kommer ind)
    Kærlig hilsen
    Lise

  59. Mette Lane nielsen

    Kære Jette. Kommer der et clairvoance forløb i Jylland og er der muligheder for walk and talks i Jylland ?

    1. Kære Mette,
      Som skrevet i mit indlæg, så kommer alle mine kurser, i eget regi fremover udelukkende til at blive holdt i København.
      Dog er der flere højskoler der har vist sin interesse for at jeg skal komme og holde et ugekursus.
      Blandt andet Den Holistiske Højskole i Stensbæk. Denne gæster jeg i uge 26 – 2013 med en cocktail af mine 3 clairvoyance-kurser / kurset Intensivt Clairvoyancekursus.

      Du kan læse meget mere om dette, på Højskolens hjemmeside.
      Ligeså vil der på min hjemmeside om kort tid, blive lavet et opslag om det.

  60. Bodil Johnrud

    Det er noen år siden jeg deltok på Jettes clairvoyant kurs i Oslo ! Jette er utrolig inspirerende å høre på og dyktig til å undervise! ! Å delta på Jettes kurs var en flott mulighet til å arbeide med clairvoyance i trygge omgivelser. Hennes jordnære måte å være på og det at hun ikke mystifiserer men gjør det spirituelle enkelt er noe jeg satte stor pris på. De mange øvelsene og muligheten til å teste ut og trene med de andre kursdeltagerne gav en trygghet som har vært god å ta med seg videre. For meg ble dette springbrettet til videre utvikling ! Kursene til Jette kan absolutt anbefales :)

  61. Fie

    Jeg tilmeldte mig Jettes kursus i håb om at blive mere bevidst om egne evner – hvilket jeg gjorde.. Kurset levede fuldt ud op til mine forventninger, det var meget bredt dækket (tror alle clairvoyance-genre blev gennemgået)
    Man blev guidet gennem alle øvelser, fik endvidere lov til at prøve krafter med med diverse former for clairvoyance, så det blev et trygt & rart forum at arbejde i.
    Jette er meget inspirerende, humoristisk og varm – hvilket både præger kurset og kursisterne, således man får lyst til at suge mere viden til sig. “og håber på en Part 2”
    Hendes evner er ikke til at tage fejl af – derudover er hendes undervisningsform vidunderlig! Kurset kan klart anbefales <3

  62. Vibeke Andersen

    Jettes kursus har været meget berigende både i forhold til det spirituelle, men også almenmenneskeligt. Som jeg opfatter Jette, er hun meget jordbunden, i bogstaveligste forstand, paradoksalt nok fordi kurset handler om noget så uhåndgribeligt som det spirituelle, men det er lige præcis det, som Jette er rigtig, rigtig god til; at gøre det spirituelle håndgribeligt og jordbundent. Det er ikke en svæven rundt i de øvre luftlag, som jeg opfatter det, men nærmere øvelse, øvelse, øvelse i at trække det spirituelle ned på jorden, så det kan anvendes i vores daglige liv, og det giver en forståelse at krop og sjæl er et integreret hele, og at clairvoyance i mange forskellige afskygninger kan berige vores liv her på jorden, det er ikke en søgen udad efter noget, men nærmere en søgen indad via spirituel forbindelse. Jette er en fantastisk dygtig underviser, som jeg, fordi jeg selv er underviser, har lært rigtig meget af på de tre weekender. Jette har en fantastisk let og berigende energi, masser af humor, og er meget, meget anerkendende, hvilket gjorde, at vi fik en fantastisk holdfølelse. De bedste anbefalinger i forhold til både kurset og Jette :-)

  63. Morten

    Selvom det er både sjovt og lærerigt at være med på Jettes kursus, er den store gevinst, at du kan bygge videre på det input du får med dig. Jeg sad på et kursus i IT, da jeg modtog Jettes Nyhedsbrev, og som årene er gået, blev jeg klar over, at det er det mest givende kursus jeg nogensinde har deltaget på – uden tvivl.
    Kunne godt opfordre til et efterfølgende eller opfølgende kursus…

  64. Tove Unni Dahler

    Kjære Jette,

    Du og dine kurs ble innfallsporten for meg til den ukjente underbevissthet! Jeg lærte så mye på dine kurs om meg selv og den forbindelse vi alle har til en annen virkelighet. Selv om mye virket vanskelig med det samme, så ble noe absolutt fantastisk klart for meg! Siden den gang har jeg bevisst oppsøkt miljøer som utvikler meg videre!
    Takk for at du holdt dine kurs i Oslo!

    Tove

  65. Jeg har lært en masse verdifullt av Jette og jeg tenker ofte på det vi gjorde på kursene.
    Med gode ønsker
    Jan

  66. Ulla Nielsen

    Der er 3 mennesker i mit liv, som jeg kan takke for at jeg er blevet til den personlighed som jeg er i dag. Det første menneske stod på sidelinien og støttede og dirigerede mig de første 31 år af mit liv. Det andet menneske har via kamp-sport vist mig vejen til at finde mig selv. Og det tredje menneske, er en helt unik kvinde som via 3 skønne, lærerige, morsomme men også meget stærke kurser, kaldet “spirituel succes” har vist mig vejen helt ind til min indre kerne, og helt ud til universets fjerneste afkrog.
    Det jeg først og fremmest har opnået, er indre ro, en klippestærk tro på, at der er en mening med alt, hvilket jeg bliver bekræftet i næsten dagligt, samt en evne til (det meste af tiden) at tænke positivt, at tænke fremad. Jeg har lært, at de ting i mit liv som ikke lige er gået som jeg ønskede, ja, dem kan jeg alligevel ikke ændre, og derfor kan jeg ligeså godt lade dem passere, uden at tilføre disse hændelser mere opmærksomhed end højst nødvendigt. Jeg har med andre ord lært at “foretage min rejse gennem livet på 1. klasse”

  67. Hanne

    Da jeg igennem min tegning og via paranormale fænomener igennem livet er blevet mere og mere klar over et andet nærvær end det faktuelle og synlige og da jeg blev mere og mere klar over at clairvoyance ville gøre mig mere bevidst omkring paranormale fænomener i hverdagen søgte jeg clairvoyance kursus hos Jette. Igennem disse kurser er jeg blevet mere bevidst omkring min egen bevidsthed og focus i hverdagen og bruger klar-hørelse-følelse og syn implementeret i min opfattelse af alt nærvær i omgivelserne omkring mig. Dette gør at intuitionen hver gang fortæller den rigtige vej ind til hvad og hvordan jeg skal forholde til den aktuelle situation/oplevelse jeg står overfor eller i…..

  68. Lone AS

    Jette havde jeg lyttet til i flere år på hendes hjemmeside. Så meldte jeg mig til det intensive forløb, og det var præcis så god en oplevelse, som jeg havde håbet på.
    Jette er en formidabel og nærværende og sjov underviser. Hun forstår at møde deltagerne med et åbent / universelt sind.
    Lod os lære at få kontakt til de universelle kræfter på en legende let måde. Der var ikke noget hokus pokus dér.
    For mit eget vedkommende har jeg fået mere kontakt til min intuition, mere tillid til universet og fået gang i clairvoyance-musklen (som Jette kalder alle menneskers evne til at ‘se’ mere)

  69. Adele Leyha

    Kjære Jette. Jeg gikk dine kursus i Norge. Du gjorde oss deltagerne trygge, vi kunne stole på oss selv, og at vi behersket evnene våre. Du ga oss troen på at vi kunne noe mer. Det var mange fine øvelser, og mye bra til etterfølgelse. Særlig likte jeg at du like godt også talte litt om etikk til kursistene. Jeg kan virkelig anbefale dine kurs på det varmeste, Jette. Ønsker deg masse til lykke videre.

  70. irene

    Jeg lærte å stole på det jeg ser og det som kommer til meg. jette er den beste ciairvoyante instruktør jeg noensinne har hatt.

  71. Laila Ranvik

    Jeg meldte meg på kurset fordi jeg viste jeg hadde det som skulle
    til, men trengte det å få andres innspill og trening for å få frem det jeg
    trengte.
    Jeg hadde bare gått i sirkler da jeg meldte meg på kurs . Har siden
    gått vider og utviklet meg videre og er i dag et Klarsynt Medium og tar
    klienter både hjemme tlf readinger og står på plattform og gir beskjeder
    til publikum.

    Så jeg er veldig glad for at jeg gikk til Jette Harthimmer på kurs, det var et puff
    videre jeg var veldig fornøyd med kurset og følte meg velkommen og trygg,og
    jeg likte måten du jobbet på det var veldig bra. Laila Ranvik
    http://www.spiritualist.no/finn-medium/23-laila-ranvik

  72. Karin

    Jeg meldte mig fordi jeg er født nysgerrig :) ting som jeg ikke kender det må jeg da finde ud af- altså har jeg overhovedet nogen evner, findes der mere mellem himmel og jord – tør jeg tro på mig selv osv..
    Ja jeg fandt en indre ro og en tro på at jeg ikke ved alt , så derfor må jeg både som menneske og behandler være åben overfor hvad der sker i universet både det ydre og indre – jeg lærte også at tro på min egen intitution så jeg kan varmt anbefale disse kurser.

  73. Sigga

    Som et søgende menneske og med et brændende ønske om at komme videre i livet, forekom det mig ganske naturligt at være med i alle 3. kurser, og da muligheden viste sig for mig.
    Så var jeg ikke i tvivl!! Det var helt rigtige tidspunkt for til at komme videre i mit liv,
    Sikke en fin og enkel måde som Jette kan føre en videre, med sin viden og kendskab til den spirituelle verden, på så en troværdig, levende, elskværdig og sjov måde,
    Intensiv clairvoyant kurset er et af det bedre selvudviklings kurser jeg har deltaget i, for mig var kurset starten på en vidunderlig rejse, i min indre udvikling, det har sket så meget positivt i mit liv efter at, jeg begyndte at deltage i Jette Harthimmers kurser.
    Min Intuition er blevet forstærket, samt at jeg kan se, og mærke et andet perspektiv i mit liv, et vidunderligt redskab at have i ens daglige liv og væren. En døråbner, hvor jeg føler at nu det er mig der har håndtaget i min hånd.,, Hverken mere eller mindre. ,,
    Mødet med de andre deltager var også yderst givende og inspirerende, og har jeg også fået kontakt, med dejlige universelle mennesker som jeg vil kende resten af min væren her,
    jeg fik bekræftet mine evner inden for denne klarsyns verden, på en meget fin og enkel måde, og hvor det var så megen respekt og forståelse, og også, indenfor felter hvor jeg troede at jeg ikke havde nogen evner.
    det jeg fik meget med hjem, ikke bare noget som jeg alene kommer til at huske som en god oplevelse, men også et redskab til mit daglige liv, og min færden her på kloden, som en sjæl på sin rejse igennem landskabet, mit liv er blevet mere sjov og forståenligt for mig.
    Mit liv har forandret sig til det bedre efter et endt kursusforløb, og en af de bedste gaver jeg har fået,
    Stor tak til Jette Harthimmer.

  74. Mette

    Jeg arbejder ikke som clairvoyant, men alligevel er kurserne super vigtige, da intuition er noget vi alle har. Det er en måde at se hverdagen på, mig selv, mit arbejde, familien osv. Jettes kurser har givet mig mange redskaber til at træne og lytte til min intuition/klarhed Og vider udvikle mig på området.
    Jette er et meget positivt menneske og det er virkeligt givende og har en positiv afsmittende virkning at være sammen med hende.

  75. Sirid

    Jeg opdagede Jette gennem hendes fantastiske podcast….. Og da noget i mig kaldte på mere, var intensivt clairvoyance forløb oplagt. Det blev dog meget mere end det. Gik nemlig hjem med en stærk følelse af hvor mine kompetencer lå og det fordi vi gennemtilrettelagt blev ført gennem en masse dejlige øvelser. Tiden spildes ikke! Godt humør, dejlige lokaler og mad. Jettes skønne og dygtige væsen! Jo og bedst af alt går jeg derfra med meget større tillid til mig selv og universet :)

  76. Intensivt clairvoyanceforløb er et godt navn, for det er virkeligt intensivt på flere måder. Der er fart over feltet og højt humør på, når Jette går igang og altid til tiden, så du får meget fyldt på i de timer og dage du er der. Derfor intensivt fra Jette.
    Interaktionen med dine medkursister er stor og intensiv, man er der med og for hinanden, hvis du vil, ingen er anmasende, men du lader dig rive med af din egen sjæls begejstring. Udbyttet er, at du lærer forskellige teknikker i praksis og opdager, at du kan og du lærer at stole på din intuition og du erfarer, at skelne imellem tanker og virkelige clairvoyante informationer. Efter kurset er du godt rustet og du føler dig så sikker på dine evner, da de jo er afprøvet på mange måder, at du med nogen træning, vil bruge det professionelt. Det bedste er nok den nye følelse af sikkerhed, som du har erhvervet i løbet af kurset, med dine clairvoyante evner og du erfarer mere om dig selv og din sjæl og intensiverer og udbygger din kontakt med universet.

    Jeg kan ikke fortælle dig hvad du vil opleve, men sikkert sige, at det er stort, intenst og fyldt med meget personlige, inderlige oplevelser. Du får en smagsprøve på himlen! Jeg er healer, reikimester, kinesiolog og regresssionsterapeut og på det allervarmeste anbefaler jeg kurset.
    Knus & kærlige tanker Leif Vinding
    http://www.leif-vinding.dk/

  77. annete

    kære jette, jeg har altid bevæget mig i den alternative verden, da det også har været mine forældres interesse fra før jeg blev født. Jeg har mødt mange og været på mange kurser o.l. men ingen af dem har været mere velovervejet, gennemtænkte, og planlagte i detaljen end Jettes. Der er en “rød” tråd. Al tiden bliver brugt effektivt. Og man kan klart fornemme den store viden og interesse jette har for alt, hvad der rører sig af nyt eller gammelt, stort eller småt, oppe eller nede i vores verden. Hun formår at videreformidle det på en neutral og meget forståelig måde så selv det mest sværende og defuse bliver klart og håndgribeligt. Hun sørger for at du kommer hele verden rundt, får afprøvet aller former for clairvoyance, så du bliver mere afklaret omkring dine egne kompetencer, og hvor du har dine forcer. Alt dette foregår i et trygt, positivt og kærligt miljø:) Du kan kun elske hende og kurserne :)
    Det er kun ærgerligt, at jeg har taget alle kurserne og ikke har flere til gode.
    De kærligste tanker Annete C

  78. :-)
    Jeg meldt mig til kurserne, fordi er jeg nu? kan jeg? hvad er det der sker? og meget mere allle de spørgsmål, som nu opstår når jeg giver behandlinger eller taler med folk, fik jeg på en rolig, tryg og guidet måde svar på, på disse kurser og ikke mindst mødt andre med samme nervøsite som jeg selv havde. Nu kører det helt af sig selv uden jeg behøver, at åbne og ikke mindst jeg stoler på de beskeder som jeg får til den enkelte person, det er jo også dem der har brug for det :-) min verden er blevet mange gange lettere med alle tre kurser, de går jo ind på hver sine område, så det er til at finde ud af om det er noget eller ej. Tak for nogle utrolig behagelige timer. Til aller Jer der ude glæd Jer.
    Kærlige hilsner Ina-Marie

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top