Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Bedste bog om den åndelige verden.

den bedste bog om den aandelige verdenBedste bog om den åndelige verden er uden tvivl bogen “Den åndelige virkelighed – En lærebog fra mennesker til ånder” skrevet af mediet Jens Johansen.

Bogen blev udsolgt på 1,5 måned og det forstår jeg godt. Den er intet mindre end mind-blowing og jeg kan varmt anbefale dig, at læse den.

Bogen “Den åndelige virkelighed” er baseret på virkelige begivenheder og udtalelser fra personer, der efter deres død har fået mulighed for at komme i fysisk kontakt med mennesker.

De afdøde har ved hjælp af åndelig kemi formået at skabe en håndgribelig og effektiv kontaktform, der har givet dem mulighed for at føre målbare beviser for livets eksistens før og efter det jordiske liv.

Ånderne omfatter familiemedlemmer, venner, åndelige vejledere og skytsånder, der har levet mange almindelige menneskeliv med alt fra rigdom og succes til modstand og sygdom. Med deres forskellige baggrunde og udviklingsstadier er de kommet for at hjælpe mennesker og give indsigt i meningen med livet på Jorden, og hvorfor det former sig, som det gør her og i åndeverdenen.

Nærkontakt af 3. grad.
Bogen er på 350 sider og indeholder mere end 50 billeder der er korrigeret med kunstig intelligens, så ånder, fænomener og det evige liv kommer så tæt på, at det giver læseren en oplevelse af nærkontakt af 3. grad samt et dybtgående indblik i denne usædvanlige form for ånd-til-menneske kontakt.
Billederne er bl.a. fra fysiske seancer, hvor du kan se ånderne og fænomener i et lys, der ikke tidligere er set.

Bogen er ikke som andre spirituelle bøger.
Da jeg havde læst den, var jeg meget begejstret og jeg fortalte om den på min Facebook side. Der var flere der spurgte om der var noget nyt i bogen eller om det ikke bare var gammel vin på nye flasker.

Jeg har de sidste 40 år stort set læst alt hvad der findes af litteratur indenfor det åndelige, teosofi, det spirituelle, livet efter døden, sjæls rejser, livet mellem livene, afdøde-kontakt, healing, clairvoyance, reinkarnation, kosmisk bevidsthed, åndsvidenskab, engle, skytsånder, guider og hjælpe-ånder og lign.

Jeg har læst de store klassikere samt naturligvis også værker af Martinus, Alice A Bailey, C. W. Leadbeater, Deepak Chopra, Eckart Tolle, Doreen Virtue, Lars Muhl, Neal Donald Walsch, Chris Griscom, Louise Hay … og sådan kunne jeg blive ved. Flere af dem har jeg endda lavet podcast med.
Dem kan du gratis høre her. >> Podcast Jette Harthimmer.

Bogen er let og forståelig.
Jeg har siddet med bøger, hvor emnet har været interessant, men stort set umulig at forstå eller tygge sig igennem, men også her skiller bogen “Den åndelige virkelighed” sig ud. Den er dejlig let og forståelig, men på samme tid er det et omfattende værk, ualmindelig grundig, og den sætter den åndsvidenskabelige forståelse i et helt nyt perspektiv.
Du kan bruge den som opslagsværk.

Hvis du er interesseret i hvordan livet er i den åndelige verden, hvad der sker når vi dør, hvad vores kære afdøde laver i den åndelige verden, hvilket formål vi har her på jorden, om reinkarnation samt om de guider, hjælpere og åndelige vejledere vi har – så er denne bog for dig.

Læs også mit indlæg >> Sådan kommer du i kontakt med afdøde. 

Bedste bog om den åndelige verden.

Der er ingen tvivl – “Den åndelige virkelighed – En lærebog fra ånder til mennesker” er den bedste der er skrevet om emnet.
Den er spændende, og jeg fik så megen viden, der gav mig stof til eftertanke, og som nu giver mening i mit liv.

Bogen fyldte mig med indsigt, forståelse, håb og en indre ro og glæde. Den sammenhæng og mening, som bogen skildrer, gav en tryghed i og forståelse for livet og dagligdagen. Jeg er sikker på, at “Den åndelige virkelighed” vil bringe håb, trøst og glæde til mange.
Bogen er simpelthen vidunderlig. Det naturlige, underholdende og levende sprog er en nydelse i sig selv.


Anbefalinger:

For de af jer der er interesseret i ånde verdenen, hvad der sker både før og efter vi dør, hvordan der er på den anden side og meget meget mere, så er den her bog VIRKELIG at anbefale. 

Jeg er kun lige startet og kan ikke slippe den igen. Den bliver slugt.
Jeg har læst mange bøger om ånde verdenen, men den her.. Den tager kegler. Den er dybdegående, beskrivende og skrevet fra og med hjertet af en helt igennem fantastisk mand.
Catharina Höier.

Jeg har dag  afsluttet bogen og læst den HELT færdig. Den er FANTASTISK . Den er sindsygt spændende og er skrevet og fortalt så godt at den næsten ik var til at slippe igen . Jeg var virkelig draget af den og jeg må indrømme at jeg nu efter at have læst den , har fået et lidt anderledes syn på det med døden og hvad der sker efter. Jeg er lidt mere fortrøstningsfuld nu og er sikker på at vi mødes med dem vi elsker igen på den anden side . 
Gitte Norup.

Min første anbefaling af bogen:
Da jeg for nogle uger siden selv gik i gang med bogen, skrev jeg dette på min Facebook side:
Jeg er gået i gang med at læse bogen: “Den åndelige virkelighed. En lærebog fra ånder til mennesker.” skrevet af Jens Johansen. Den er intet mindre end fantastisk. Jeg har siden jeg var teenager, læst rigtigt mange bøger med emner indenfor det spirituelle, men jeg har ALDRIG læst en bog der på en så let og enkel måde forklarer “det hele”. Whau. Jeg er overbevist om at når du har læst den bog, vil dit syn på livet – både det jordiske og åndelige – ændre sig. Bogen vil fylde dig med håb og glæde.
Jeg vil på et tidspunkt skrive et uddybende blogindlæg om den og jeg vil se om jeg kan få forfatteren med i min spirituelle podcast. Bogen er en pageturner og jeg kan næsten ikke slippe den. Jeg er stået op en halv time tidligere hver morgen, for at få tid til at læse den. Det siger vist alt.
Jeg kan varmt anbefale bogen til alle, der interesserer sig for det spirituelle og efterlivet.

Undervisningsmateriale.
Bogen er lavet med tekst- og kildehenvisninger, så den egner sig også som undervisningsmateriale i grundskoler og på gymnasiale samt videregående uddannelser.

Hvor kommer bogens informationer fra?
Det har taget 3 år at lave “Den åndelige virkelighed”, og bogen bygger på 10.-12.000 siders materiale fra undersøgelser, personlige oplevelser, resultater, eksperimenter m.m., som skandinaviske medier, spiritister og forskere af fysisk åndelige manifestationer har foretaget.

Bogen kommer med skriftligt, visuelt og auditivt belæg for, at vi efter vores død i den grad fortsat er lyslevende, og at vi har en mulighed for at mødes fysisk for en kort stund under helt særlige omstændigheder.
Bogen giver dig indsigt i livet i åndeverden og relationen til Jorden, og hvordan mennesker og ånder er langt mere forbundet med og har indflydelse med hinanden, end vi kan forestille os.

De mange informationer, som bogen indeholder, er formidlet decideret fysisk fra ånder fra begyndelser af 1900-tallet og fremefter. Denne tidsperiode har været epokegørende for åndsvidenskab, fordi der fra åndelig side blev åbnet for en massiv, fysisk kontakt mellem mennesker og ånder. Denne fysiske kontakt imellem os var personlig, inderlig, målbar og forskervenlig.

En stemme fra den åndelige verden.
Bogens informanter er afdøde familiemedlemmer og venner til mennesker på Jorden, åndelige ledere, skytsånder, åndelige vejledere samt andre helt almindelige åndevenner.

Samtlige åndelige informanter har levet menneskeliv og ved derfor, hvordan livet er på “begge sider”. Fra deres ståsted i åndeverdenen, hvor indsigt og forståelse står i meget klarere lys end her på Jorden, har de således med egne ord fået mulighed for at give os indsigter, som er mere end guld værd.

bedste bog aandelige verden.

Virkeligheden omkring skytsånder.
“Vores skytsånd er en særlig, relativ højtudviklet åndeven, som følger, hjælper og beskytter os hele jordelivet. Allerede inden begyndelsen på vores inkarnation, bliver det planlagt, hvem der skal være vores skytsånd og passe på os.”
(Kilde: Den åndelige virkelighed, side 161)

Køb den før den bliver udsolgt.
Som jeg skrev i indledningen, blev 1. oplag solgt på 6 uger. Bogen blev revet ned fra hylderne.

 

Nyhed november 2023: Bogen kan nu købes som lydbog.

Du kan købe bogen og lydbogen her >> “Den åndelige virkelighed

Hvad indeholder bogen?
Jeg kunne skrive flere sider om min begejstring for bogen, men har valgt at slutte dette indlæg af med bogens indholdsfortegnelse, så du kan se hvilke spændende emner bogen indeholder.

Bedste bog om den åndelige verden – Den åndelige virkelighed.

Indledning.
Artificial Intelligence.
Åndekontakt af 3. grad.
Formålet med fysisk åndekontakt.
Åndelig kemi synliggør ånder. (-Ektoplasmaets fordele og ulemper).

Mennesket på Jorden. (-Sjælen vs ånden. -Sjælen fødes).
Rejsen fra åndeverdenen til Jorden. (-Åndebørn siger farvel).
Meningen med livet. (-Tiden mellem vores inkarnationer).

Døden. (-Åndeligt sundhedspersonale står klar. -Dyrenes overgang).

Åndeverdenen. (-Beskrivelse af de 7 åndelige sfærer).
Mørkets sfære. (-Døden i Mørkets sfære).

Livet i åndeverdenen. (-Sproget i åndeverdenen. -Et liv uden penge. -Et arbejde med mening. -Vores alder i åndeverdenen vs. på Jorden. -Tid i åndeverdenen vs. på Jorden.)
Åndelig hjælp. (-Skytsånden. -Den astrale genspejling. -Ånders begrænsninger).

Mørke ånders indflydelse på mennesker. (-Psykisk sygdom pga. åndelig indflydelse. -Mørke ånders råd og vejledning).

Videnskab og ånder.
Åndematerialisationer i verdensklasse.
Det første fysiske møde med en ånd. (-Formidable 30 ånder).
De åndelige bygmestre. (-Hvor længe en materialiseret ånd kan vise sig. -Mediet kan dematerialiseres delvist. -Voksen ånd dematerialiser sig til babystørrelse).
Frit svævende ånder. Berøring af materialiserede ånder. Materialiserede kropsdele og miniatureånder.

Verdens største åndematerialisation.
Ånder bevæger sig rundt i mediets krop.
Ånders tale med direkte stemme.
Trance og trancetale.
Ånders direkte skrivning.
Automatskrivning.
Ånder frembringer genstande og dyr.
Åndelige forekomster på billeder. (-Ektoplasmaproduceret åndebilleder).

Enkle og semi effektive kontaktformer.
Andre fysisk åndelige fænomener.
Åndelig undervisning.
Ånders forskelligheder.
Besøgstider for ånder til mennesker.
Betingelser for succesfuld åndekontakt. (-Stemning og sindstilstand. -Krav, krydsforhør og beviser. -Vejret. -Seancedeltagernes pladser).
Det fysiske medie.
Åndernes ånd.
Selvmord og mord.
Afslutning.

Bogens hovedpersoner. (Einer Nielsen, Elizabeth dÉspérance, Emilie Nielsen, Alfred Nielsen, Familien Dahl, Henrik Bonne og Martin Liljeblad.

Teksthenvisninger.
Litteraturliste.

Jeg giver bogen 5 stjerner.

Læs også >> Hvad sker der når vi dør? 

Du kan købe bogen og lydbogen her >> “Den åndelige virkelighed

9 kommentarer til “Bedste bog om den åndelige verden.”

 1. Lene G

  den er bare en af de bedste bøger jeg har læst….man får belyst så mange områder på en let og indigtsfuld.måde. mindst 5*.mvh Lene G Pedersen

 2. Ida Elvirah Svane Østergaard

  hvor kan den høres på lydbog?

 3. Stine

  Kommer den ikke på Mofibo ?

  1. Lene G

   den er bare en af de bedste bøger jeg har læst….man får belyst så mange områder på en let og indigtsfuld.måde. mindst 5*.mvh Lene G Pedersen

 4. Sigrun Brunes

  Er boken oversatt til norsk

  1. Hej Sigrun,
   Nej det er den ikke. Bogen er som sagt helt ny på markedet og jeg ved ikke om de har planer om at oversætte den til andre sprog.

 5. Anne-Mette Overgaard

  En spændende bog med gode oplysninger, men en meget tung bog ren fysisk. Er der bly indlagt i bladsiderne? :-)
  2 andre gode bøger om reinkarnation er “Indvielse” af Elisabeth Haich og “Solens Dronning” af E. J. Michael. Det var 2 bøger jeg ikke kunne lægge fra mig.

  1. Ja, du får noget for pengene. Der er på flere planer gods i bogen. Vægten skyldes den høje kvalitet man har valgt at trykke på i.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top