Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Clairvoyance kursus online

Clairvoyance kursus online

Clairvoyance kursus onlineClairvoyance kursus online er for dig der vil …

– lære clairvoyance
– arbejde med mennesker
– udvikle clairvoyante evner
– udvikle din spiritualitet

Lær clairvoyance – så har du altid selv en clairvoyant ved hånden.

Du overvejer at arbejde som clairvoyant eller du er nysgerrig på at finde ud af, om du har clairvoyante evner og hvordan du kan bruge dem i dit eget personlige liv.

Giv din spirituelle udvikling et boost.
Du interesserer dig for det åndelige og du har altid haft en følelse af, at du kan noget dog uden helt at kunne sætte ord på hvad dette noget er.

Det kunne måske være et af disse clairvoyante symptomer:

Du er lys og lydfølsom.
Du hører eller fornemmer en indre stemme.
Du er god til at forudse hvad der sker.
Du er god til at mærke hvordan andre har det, samt energier og stemningen i et rum.
Du ved hvad andre vil sige, før de gør det.
Du har set skygger, som forsvinder når du bevidst ser på dem.
Du er god til at manifestere.
Du ser eller drømmer noget, der senere sker.
Du er sensitiv.
Du har en god intuition.

Hvis du kan nikke genkendende til blot ét af disse forslag, så har du en grad af clairvoyante evner, psykiske evner og du har en god forbindelse til din spiritualitet.

Spørgsmålet er så: Hvad kan du bruge dine evner til og hvordan kommer du videre?
Her kan et clairvoyance kursus online være en stor hjælp.
Kurset kan være et kærligt skub på din vej.
Du lærer hvad clairvoyance er, hvordan du kan bruge det som et fantastisk redskab på dig selv i din hverdag og hvordan du kan øve, træne og videreudvikle dine evner, måske endda med henblik på at arbejde professionelt som clairvoyant.

Hvis du interesserer dig for clairvoyance og du har lyst til at blive dus med din intuition og dine clairvoyante evner, så vil det i første omgang være godt for dig at vide, hvilke evner du har og hvad du er god til (dit speciale). Dette fordi mulighederne indenfor clairvoyance spænder vidt. Hver clairvoyant har sit eget kompetence område. Hvor nogle er dygtige til det ene, er andre er dygtige til noget andet og der er ingen clairvoyant der kan alt.

Wikipedia >> Hvad er clairvoyance?

Dine kompetencer indenfor clairvoyance kan f. eks være:
Clairvoyance
Afdøde kontakt
Clairvoyance på dyr
Fotoclairvoyance
Fjernclairvoyance
Symbolfortolkning
At kunne se fortid og fremtid
Clairvoyance på konkrete områder (parforhold, bolig, job osv.)
Tidligere liv
Aura læsning
Psykometri
Guider, engle og skytsånder
Automatskrift
Gruppeclairvoyance
Sporing
Kanalisering

Der kan være andre måder men dette er nogle af de hyppigste. Genkender du dig selv i nogle af dem?
Mærker du en lyst og interesse for at lære noget om dem? Så er du havnet det helt rigtige sted.

Vil du arbejde som clairvoyant?
Det kan vise sig, at du er rigtig dygtig til nogle af områderne og måske endda så dygtig, at du kan leve af at rådgive andre og have titlen clairvoyant stående på din hjemmeside. Det vil vise sig hen af vejen.

Clairvoyance i dit eget liv.
Du behøver dog ikke at have lysten til at arbejde som clairvoyant eller at hjælpe andre mennesker, for at kunne lære clairvoyance. Det kan du gøre uanset. Måske har du lyst til at udvikle dine evner, så du kan bruge dem i dit eget personlige liv til at træffe de bedste og de rigtige valg og beslutninger.

Det eneste det kræver for at du kan lære clairvoyance er, et åbent sind, at du er nysgerrig, at du ønsker at blive dus med dine egne evner og at du ønsker at sætte skub i din egen spirituelle udvikling.
Så uanset om du tænker clairvoyance i et professionelt regi eller om det er i privat regi (noget du gør som en del af din spirituelle udvikling), så er dette clairvoyance kursus online lige noget for dig.

Jeg har arbejdet som clairvoyant siden 1990 og har sideløbende med mit arbejde på min klinik, holdt kurser og foredrag i Danmark og Norge. Alle disse kurser og foredrag er blevet optaget og kan i dag købes i min webshop. På den måde kan du sidde derhjemme i ro og mag, lytte til dem samt arbejde med dem i dit helt eget tempo.
Prisen er helt i bund og kvaliteten er i top.

Clairvoyance kursus online.

Med mit online Clairvoyance kursus får du mulighed for at lytte til, arbejde med samt træne samt opøve dine clairvoyante evner derhjemme når du har tid og lyst. Du lærer om alle de emner jeg har nævnt i dette indlæg samt flere til.

Ud over lydfilerne til clairvoyance kurserne får du også tilsendt nogle meditationer samt disse to foredrag
Karma & Reinkarnation” samt “Hvad er din livssmission?” da de er en del af clairvoyance kurset.

Du kan høre lydfilerne så ofte du vil, på din smartphone, tablet og mac/pc og der er ingen udløbsdato på dem.

Læs også >> Kan man lære clairvoyance? Har du clairvoyante evner?

Clairvoyance uddannelse.
Clairvoyance kursus online er ikke en clairvoyance uddannelse, for du skal hverken til eksamen og du får heller ikke noget diplom.

Det er derimod et kursus hvor du får mulighed for at finde ud af hvilke clairvoyante kompetencer du har, samtidigt med at du lærer en masse om spiritualitet, den åndelige verden samt hvordan du konkret kan bruge clairvoyance og dine evner i hverdagen. Til stor glæde og gavn for dig selv.

Uddannelse til clairvoyant.

Hvis du overvejer at gå på en skole, hvor du over 1 måske 2 år vil gennemføre en decideret clairvoyance uddannelse, hvor du skal til eksamen og får et diplom, når du har afsluttet uddannelse, så vil jeg anbefale dig at du tager mit online clairvoyance kursus FØR du melder dig ind på en clairvoyance skole. Så får du en smagsprøve på det og du kan for ganske få penge (499,- Kr) hurtigt mærke, om det er noget for dig.

Hvis du går med tanker og ønsker om at melde dig ind på en clairvoyance skole, med henblik på at tage en clairvoyance uddannelse, men tøver på grund af økonomien (en uddannelse koster typisk mellem 40.000 – 70.000,- Kr) eller fordi du er usikker på om du kan og hvilke evner du har, så kan mit clairvoyance kursus online være et godt sted at starte.

Clairvoyance kurset koster kun 499,- Kr og du får virkelig noget for pengene. Det garanterer jeg dig.
Mange af øvelserne kan du lave alene og/eller du kan spørge en ven/veninde om I skal lave dem sammen.

Jeg vil for en god ordens skyld lige nævne, at du ikke behøver at tage en uddannelse som clairvoyant på en skole, for at kunne praktisere og udøve clairvoyance. Clairvoyant er ikke en beskyttet titel og der er hverken krav om uddannelse eller diplom for at kunne åbne en klinik.

Dine clairvoyante evner er en gave.

I takt med at du bliver bevidst om hvilke evner du har og hvordan du kan bruge dem,  vil der åbne sig en helt ny verden af muligheder for dig.

Ved brug af clairvoyance, dine psykiske evner og din intuition, vil du blive meget bedre til at mærke, lytte og registrere hvad der er det rigtige og bedste for dig at gøre, i alle situationer og hvis du måske også har et ønske om at få kontakt til dine guider og hjælpere i den åndelige verden, ja så er det jo bare med at komme i gang.

Clairvoyance kursus online Er du klar?

Er du klar til at tage det næste skridt i din spirituelle udvikling?
Hvis ja, så læg vejen forbi min webshop hvor du både finder mit clairvoyance kursus online samt mine andre kurser og foredrag indenfor spirituel udvikling.
God lytning og rigtig god fornøjelse.

Clairvoyance kursus online. Køb det her >> Clairvoyance kursus.

15 kommentarer til “Clairvoyance kursus online”

 1. Anne H. Larsen

  Hej Jette,
  Jeg har købt dit clairvoyance kursus, og har nu lyttet til og arbejdet med det i en periode.
  Jeg skal ærligt indrømme, at jeg havde mange forbehold før mit køb.
  Hvad kan man få for 500,- Kr, og er det overhovedet noget værd? Kan jeg lære clairvoyance alene ud fra nogle lydfiler?

  Men mine kritiske tanker og forventninger blev i den grad gjort til skamme. Hold da helt op. Pakken er jo en spirituel guldgrube, og her får man virkelig noget for pengene.
  En clairvoyance uddannelse koster over 30.000 (jeg ved det, for jeg har selv taget en). Men ærligt talt – jeg har fået meget mere ud af det/de metoder, jeg har lært hos dig, Jette, end på de 2 år, hvor jeg gik på en clairvoyance uddannelse, og så elsker jeg din måde at gøre det hele så enkelt og ligetil på – og helt nede på jorden. I love it.
  Der er ikke noget hokus pokus eller flyvske ord, hvor man ikke fatter en brik. Her kan alle være med.
  Jeg følte mig tryg og holdt i hånden under hele forløbet. Jeg giver dig, Jette, og dit online kursus mine varmeste anbefalinger.
  5 fuldt fortjente stjerner herfra. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  1. Hej Anne,

   Whau, tusind tusind tak for din feedback. ☺️ Det glæder mig, at du har haft den oplevelse af mine clairvoyance kurser. Jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige andet end TAK 🙏

 2. Ida Oxholm

  Jeg kunne godt tænke mig noget lignende, men bliver altid bange for, at jeg ikke kan. Jeg er overhovedet ikke visuel – jeg har normalt sort skærm, når jeg skal visualisere, hvilket frustrerer mig så meget, at jeg er i tvivl om jeg kan få noget ud af kurset. Ved godt, at man kan modtage beskeder via andre sanser. Hvad tænker du?

  1. Hej Ida,

   Jeg garanterer dig, at du KAN! Alle mennesker har spirituelle/clairvoyante evner. Nogle er naturligvis mere bevidste om dem samt bedre til at bruge dem end andre. På samme måde som, at alle kan lære at spille en melodi på et klaver, mens andre kan gå hele vejen og blive koncertpianist.

   Hvis du får “sort skærm” når du skal visualisere, fortæller det mig, at din force ikke ligger i visualiseringen, men derimod et andet sted. Du vil undervejs lære hvor og hvordan du bedst kan bruge netop dine evner og styrker. Jeg garanterer dig for at du kan og har mange. 😊

   Clairvoyance kurserne får du tilsendt som lydfiler, og du kan sidde derhjemme i ro og mag samt i dit helt eget tempo lytte og arbejde med dem.
   Kurserne indeholder øvelser, hvor du kan træne, styrke og opøve dine evner (uanset på hvilke måder svar, budskaber og tegn kommer til dig på). Det lærer du undervejs, og jeg er med dig hele vejen. Jeg guider og fortæller undervejs, hvad du skal gøre for at få det bedste udbytte. Clairvoyance øvelserne er kun en lille del af kurserne – du får meget mere “end blot clairvoyance” med i købet.

   Alt du lærer, har til formål at gøre dig fortrolig med dine spirituelle evner og den åndelige verden (guider, engle og lign.). Så du kan trygt gå i gang med kurserne. Hvad du lærer og hvilket udbytte du får, kan du læse om her, ved at klikke på indholdsfortegnelsen til hvert af de 3 kurser. >> Clairvoyance kursus 1, 2 og 3.

 3. Lisabet

  Hej kære Jette.

  Har købt dit clairvoyance 1-2-3 on line kursus. 👍 Det er super.
  Har et spørgsmål til dig om kurset. Er i en gruppe på facebook hvor man kan øve forskellige spirituelle emner på hinanden. Er det i orden at jeg øver den første øvelse der inde med at interviewe? Vil gøre det diskret over folks privat beskeder og ikke annoncere dit navn. Eller er det bedre face to face?

 4. Manja

  Hej jette
  Jeg er forvirret. Det vælter ned i hoved på mig. – og nu kan jeg slet ikke finde ud af, hvad der ville være godt for mig. Nogle siger, nej lad være at dyrk det. Du er for åben og evner ikke at lukke ned. Andre siger, kør på og udforsk.. Hvad gør man?

  1. Hej Manja
   Mit råd vil være at du skal lytte til dig selv. Stol på din egen mavefornemmelse.
   Har du lyst til at udforske dine clairvoyante evner? Tiltrækker det dig og synes du at det lyder spændende?
   Ja? Men måske er der noget i dig der siger: “Vent, det er ikke nu at du skal kaste dig ud i det. Vent indtil der er mere ro og balance i dit liv.” Så er det det, du skal lytte til.
   Din udvikling går ikke i stå bare fordi du ikke går i gang med clairvoyancen med det samme. Måske er det meget bedre for dig at vente.
   Du kan evt. også rådføre dig med en clairvoyant >> https://harthimmer.dk/blog/sadan-vaelger-du-en-dygtig-clairvoyant/

 5. Tommy c

  Hej Jette

  Hvis man henter det på mobil kan det så også hentes til pc da jeg skifter lidt mellem enhederne mvh Tommy Christensen

 6. Mems

  Kan man være sikker på, at man kan finde ud af at bruge dit kursus og få noget ud af det? Hvad hvis man ikke kan finde ud af øvelserne osv??

  1. Hej Mems
   Tak for dit spørgsmål. Alle kan “finde ud af det”. Kurset er meget ligetil og ligeså er øvelserne. De bliver grundigt forklaret før øvelsen går i gang og ligeså efter øvelsen.

   De 3 clairvoyance kurser er dog meget andet og mere end bare øvelser, så selv hvis du skulle vælge kun at høre alle lydfilerne fra ende til anden og slet ikke lave øvelserne, vil du få MASSER ud af det.

   Håber det besvarer dit spørgsmål. 😊

   1. Mems

    Mange tak for svar. Skal lige have pengene, så slår jeg til :)

    God aften

 7. Mette

  Jeg vil gerne deltage.. men er usikker på om jeg gør det her rigtigt ?

  1. Hej Mette,
   Clairvoyance kurset er ikke et hvor du fysisk skal møde op, men et kursus du køber online i min webshop: http://harthimmer.dk/butik/ og dernæst downloader du lydfilerne. Så kan du træne, øve og lytte hjemme i dit helt eget tempo. 😊🎧😇

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top