Clairvoyance kursus online

Clairvoyance kursus online

Clairvoyance kursus onlineClairvoyance kursus online er for dig der vil …

lære clairvoyance
arbejde med mennesker
finde ud af om du har clairvoyante evner
udvikle din spiritualitet.

Lær clairvoyance – så har du altid selv en clairvoyant ved hånden.

Du overvejer at arbejde som clairvoyant eller du er nysgerrig på at finde ud af, om du har clairvoyante evner og om du kan bruges dem til noget i dit eget personlige liv.

Du interesserer dig for det åndelige og du har altid haft en følelse af, at du kan noget dog uden helt at kunne sætte ord på hvad dette noget er.

Det kunne måske være et af disse clairvoyante symptomer:
Du er lys og lydfølsom.
Du hører eller fornemmer en indre stemme.
Du er god til at forudse hvad der sker.
Du er god til at mærke hvordan andre har det, samt energier og stemningen i et rum.
Du ved hvad andre vil sige, før de gør det.
Du har set skygger, som forsvinder når du bevidst ser på dem.
Du er god til at manifestere.
Du ser eller drømmer noget, der senere sker.
Du er sensitiv.
Du har en god intuition.

Hvis du kan nikke genkendende til blot ét af disse forslag, så har du clairvoyante evner, psykiske evner og du har en god forbindelse til din spiritualitet.

Spørgsmålet er så: Hvad kan du bruge dine evner til og hvordan kommer du videre? Her kan et clairvoyance kursus online være en stor hjælp. Kurset kan være et kærligt skub på din vej. Du lærer hvad clairvoyance er, hvordan du kan bruge det som et super redskab på dig selv i din hverdag og om hvordan du kan øve, træne og videreudvikle dine evner.

Hvis du interesserer dig for clairvoyance og du har lyst til at blive mere dus med din intuition og dine clairvoyante evner, så ville det i første omgang være godt for dig at vide, hvad det er du kan og hvad du er god til, for mulighederne indenfor clairvoyance spænder vidt. Hver clairvoyant har sit eget kompetence område. Nogle er dygtige til det ene, andre er dygtige til noget andet. Ingen clairvoyant kan alt.

Wikipedia: Hvad er clairvoyance?

Kompetencer indenfor clairvoyance kan være:
Clairvoyance
Afdøde kontakt
Clairvoyance på dyr
Fotoclairvoyance
Fjernclairvoyance
Symbolfortolkning
At kunne se fortid og fremtid
Clairvoyance på konkrete områder (parforhold, bolig, job osv.)
Tidligere liv
Aura læsning
Psykometri
Guider, engle og skytsånder
Automatskrift
Gruppeclairvoyance
Sporing
Kanalisering

Der kan være andre måder, men dette er nogle af de hyppigste. Genkender du dig selv i nogle af dem?
Mærker du en lyst og interesse for at lære noget om dem? Så er du havnet det helt rigtige sted.

Det kan vise sig at du er rigtig dygtig til nogle af dem og måske endda så dygtig, at du kan leve af at rådgive andre og have titlen clairvoyant stående på din hjemmeside, men du behøver ikke at have lysten til at arbejde som clairvoyant eller at hjælpe andre mennesker, for at kunne lære clairvoyance. Det eneste det kræver for at du kan lære faget er, et åbent sind, at du er nysgerrig, at du vil lære om dine egne evner og at du ønsker at sætte skub i din egen spirituelle udvikling.

Jeg har arbejdet som clairvoyant siden 1990 og har sideløbende med mit arbejde på min klinik, holdt kurser og foredrag i Danmark og Norge. Alle disse kurser og foredrag er blevet optaget og kan i dag købes i min webshop. På den måde kan du sidde derhjemme i ro og mag, og lytte til dem samt arbejde med dem i dit helt eget tempo.
Prisen er helt i bund og kvaliteten er i top.

Med mit Clairvoyance kursus online får du muligheden for at lytte til, arbejde med samt træne clairvoyance når du har tid. Du lærer om alle de emner jeg har nævnt samt flere til.
Ud over lydfilerne til clairvoyance kurserne får du også tilsendt nogle meditationer samt lydfilerne
Karma & Reinkarnation” samt “Hvad er din livssmission?” da de er en del af clairvoyance kurset. 🎧😊

Du kan høre lydfilerne så ofte du vil på både smartphone, tablet og mac/pc og der er ingen udløbsdato.

Læs også >> Kan man lære clairvoyance? Har du clairvoyante evner?

Clairvoyance uddannelse.
Clairvoyance kursus online er ikke en clairvoyance uddannelse, for du skal hverken til eksamen og du får heller ikke noget diplom. Det er derimod et kursus hvor du får mulighed for at finde ud af hvilke clairvoyante kompetencer du har samtidigt med at du lærer en masse om spiritualitet, den åndelige verden samt hvordan du konkret kan bruge clairvoyance og dine evner i hverdagen. Til glæde og gavn for dig selv.

Går du med tanker om at melde dig på en clairvoyance skole fordi du vil tage en clairvoyance uddannelse, men tøver på grund af økonomien (en uddannelse koster typisk mellem 30.000 – 40.000,- Kr) eller fordi du er usikker på om du kan og vil, så kan mit clairvoyance kursus online være et super godt sted at starte. Det koster kun 499,- Kr og du får lydoptagelserne fra mine 3 weekendkurser i clairvoyance. Så her får du virkelig noget for pengene.
Mange af øvelserne kan du lave alene og/eller du kan spørge en ven/veninde om I skal lave dem sammen.

Jeg vil for en god ordens skyld lige nævne, at du ikke behøver at tage en uddannelse som clairvoyant på en skole, for at kunne praktisere og udøve clairvoyance. Clairvoyant er ikke en beskyttet titel og der er hverken krav om uddannelse eller diplom for at kunne åbne en klinik.

Hvis du er bevidst om samt bruger dine evner i hverdagen, så vil der pludselig åbne sig en helt ny verden af muligheder for dig. Ved brug af clairvoyance, dine psykiske evner og din intuition, vil du blive meget bedre til at mærke, lytte og registrere hvad der er det rigtige for dig at gøre og hvis du måske også har et ønske om at få kontakt til dine guider og hjælpere i den åndelige verden, så er det jo bare med at komme i gang.

Er du klar til at tage det næste skridt indenfor clairvoyance og spirituel udvikling? Så læg vejen forbi min webshop hvor du både finder mit clairvoyance kursus online samt andre kurser og foredrag.
God lytning og rigtig god fornøjelse.

Clairvoyance kursus online i webshoppen: Lær clairvoyance.

2 Responses to Clairvoyance kursus online

 1. Mette 31.05.2019 på 14:44 #

  Jeg vil gerne deltage.. men er usikker på om jeg gør det her rigtigt 🙈

  • Jette Harthimmer 31.05.2019 på 15:11 #

   Hej Mette,
   Clairvoyance kurset er et du køber online i min webshop: http://harthimmer.dk/butik/ og dernæst downloader du lydfilerne. Så kan du træne, øve og lytte hjemme i dit helt eget tempo.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.