Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Sådan vælger du en dygtig clairvoyant

En dygtig clairvoyantDygtig clairvoyant … den bedste clairvoyant, er det hvad du er på udkik efter?
Så er du havnet det helt rigtige sted.

I dette indlæg får du mine gode råd til hvordan du finder frem til en dygtig clairvoyant.
Nederst i indlægget kan du også læse om min personlige oplevelse, da jeg selv besøgte en clairvoyant.

Da jeg i 1990 begyndte mit arbejde som clairvoyant, var internettet noget de færreste havde hørt om og jeg måtte som selvstændig derfor købe en annonce i telefonbogen.

År efter år stod vi de samme 4-5 clairvoyante i bogen. Med så få valgmuligheder, var det let for klienten at finde samt vælge en clairvoyant.

I dag er der ingen der slår op i en telefonbog, for at finde frem til en dygtig clairvoyant, man bruger derimod internettet. Og det er nok også derfor at du er havnet på min side.

Jeg har på Google slået ordet “clairvoyant” op. Det gav 8.150.000 hits (danske hjemmesider februar 2024).
Det betyder ikke at der er over 8 millioner clairvoyante i Danmark, kun at ordet clairvoyant indgår eller er at finde på rigtigt mange sider/steder på internettet.

Og her er så problemet. Hvad gør du hvis du vil have tid hos en dygtig clairvoyant?
Hvem skal du vælge?
Hvor finder du en dygtig clairvoyant? Hvordan finder du frem til den bedste clairvoyant?
For at hjælpe dig lidt på vej har jeg skrevet dette indlæg

Spørg i dit netværk efter en dygtig clairvoyant.
Har du venner der har været hos en dygtig clairvoyant? Spørg dem, om det er en de kan anbefale dig, men husk at mennesker er forskellige. Smag og behag ligeså.

Det betyder, at selvom din veninde kun har godt at sige om clairvoyant X, så er det ikke sikkert at du vil få samme oplevelse. Men det er altid godt at have et navn som du kan henvende dig til.

Søg deres navn på Google. Er du heldig, har andre også været hos denne clairvoyant og de har måske skrevet om deres oplevelse og givet vedkommende gode anmeldelser.

Læs også >> Hvad er clairvoyance?

Gør dig det klart, hvad det er du har brug for.
Er det en clairvoyant eller et medie (en der kan afdøde-kontakt samt kontakt til den åndelige verden) som du har brug for?
Hvad har du brug for at få svar på? Er det om dine tidligere inkarnationer? Dine åndelige vejledere, skytsånder eller lign.? Din fortid eller om din fremtid? Er det hjælp til at finde forsvundne dyr eller genstande?
Handler det om at finde ud af hvilke styrker og potentialer du har?
Gode råd om kærlighed, dit arbejde, et huskøb eller måske noget helt andet?

Det er spild af både din tid og dine penge, hvis du bestiller tid hos et medie, hvis det du har brug for er, at få konkrete informationer om et muligt jobskifte, flytning, parforhold eller lign. Et medie arbejder nemlig med afdøde kontakt.

Omvendt har jeg også hørt om flere, der skuffet er gået hjem fra en clairvoyance session, fordi de troede at denne clairvoyant også kunne afdøde kontakt. De fik dermed slet ikke det, de havde håbet på og var kommet for.
Nogle clairvoyante kan afdøde-kontakt ligesom der er medier der også kan clairvoyance, men ikke alle. Du må derfor spørge før du bestiller tid.

Kan clairvoyanten det, som du har brug for?
Der er desværre mange der tror, at en dygtig clairvoyant kan det hele.
Men vi har hvert vores kompetenceområde og speciale. Vær derfor sikker på at den du bestiller tid hos, kan det som du har brug for.

Vigtigt: Tag kontakt til clairvoyanten.
Noget af det mest vigtige er, at du ringer og får en snak med vedkommende.
Lad være med at bestille tid via deres hjemmeside eller på en mail. Sørg for, at du får en personlig kontakt med clairvoyanten før du bestiller en tid.

Spørg, hvordan sessionen foregår, hvordan de arbejder, hvad du kan forvente at få med hjem, hvilke temaer og områder clairvoyanten belyser, hvor lang tid sessionen varer, pris, tager de dankort, MobilePay, regler for afbud, får du det optaget, m.m.

Når du taler med clairvoyanten, kan du meget hurtigt mærke, om vedkommende er den rette for dig og om han/hun har deres kompetence indenfor netop det eller de områder, som du har brug for hjælp til.

Stol på din intuition.
Hvis der bare er det mindste der ikke føles rigtig når I taler sammen, så kan du være helt sikker på, at dette ikke er den rette clairvoyant for dig og så er det ligegyldigt om andre har sagt at vedkommende er en hamrende dygtig clairvoyant. Gå videre og find en anden.

Lad være med at fortælle om dig selv.
Det er clairvoyanten der skal gøre arbejdet, ikke dig. Når du bestiller tid, så oplys ikke andet end dit (for)navn og dit telefon nr.
Er du en offentlig kendt person, eller har du et specielt efternavn, kan det være en god idé at du kun oplyser dit fornavn.

Selvom clairvoyanten måske opfordrer dig til det, så lad være med at stille dine spørgsmål før efter clairvoyancen (med mindre det er en online fotoclairvoyance du har bestilt). Vent til efter at clairvoyanten har gjort sit arbejde. Det er også en god idé, at du hjemmefra har skrevet alle de spørgsmål ned, som du ønsker svar på. Ellers kan det være at du glemmer at stille dem.

Spørg om du kan få sessionen optaget.
Du vil være glad for at kunne høre en optagelse af sessionen, på et senere tidspunkt.
Min erfaring er, at du som klient kan være meget optaget af at få svar på særlige områder eller temaer, og dermed slet ikke hører alt andet der faktisk også bliver belyst og fortalt, informationer som er mindst lige så vigtige. Derfor kan det være en god ide at du får en optagelse af clairvoyancen, så du kan høre den igen. Hvis det ikke er noget clairvoyanten tilbyder, kan du aftale med vedkommende, at du optager sessionen på din mobiltelefon.

Pas på dig selv ved afdøde kontakt.
Mange vælger at opsøge et medie, kort tid efter de har mistet en de holder af. Det er det absolut værste tidspunkt at gøre det på, da man er alt for sårbar og følelsesmæssigt helt ude af balance.
Vent gerne 1 år eller 2 år. Jo længere, jo bedre. Til den tid har du fået bearbejdet en del af sorgen og du sidder ikke helt hudløs med alle dine følelser udenpå kroppen.

Brug din sunde fornuft.
Det er naturligvis dejligt at høre, at himlen er lyserød og alt godt i livet kommer til at ske for dig, men lige meget hvad clairvoyanten fortæller dig, så hav begge ben på jorden.

Føles informationerne og de råd du fik, rigtige for dig? Giver de mening? Kan du genkende svarene og anbefalingerne clairvoyanten gav dig?
Stol på din intuition. Ingen clairvoyant er dygtigere end din egen intuition.

Brug din skelne-evne. Clairvoyancen du får, er ikke en facitliste til dit liv. Den kan give dig nogle bekræftelser og en masse gode råd men det er vigtigt at du selv tager ansvar og beslutter dig for om du vil følge dem eller ikke.

Læs også >> Kan en clairvoyant tage fejl?

Etik og Etisk Råd.
Vælger du en clairvoyant eller et medie der er medlem af Clairvoyantforeningen, så har vedkommende underskrevet nogle etiske regler og du har som klient mulighed for at klage til Clairvoyantforeningens etiske råd, hvis du føler at tingene ikke har været helt i orden mellem jer.

På deres hjemmeside kan du søge efter en clairvoyant efter postnummer samt kompetenceområde og du kan også læse hvilke etiske regler clairvoyanten arbejder efter.

For mange år siden, skulle man have arbejdet minimum 5 år som clairvoyant samt indsende sine årsregnskaber før man kunne ansøge om medlemskab af Clairvoyantforeningen. Sådan er det desværre ikke mere.

Vil du høre, hvordan jeg kom i gang som clairvoyant?
En fortælling om hvordan jeg kom i gang med at arbejde som clairvoyant og om de glæder, sorger og udfordringer der har været på vejen.
Jeg tror du kan genkende dig selv i lydfilen hvis du interesserer dig for spirituel udvikling og selv har haft “spirituelle oplevelser”.
Hør min lydfil: >> 25 år som clairvoyant.
Lydfilen varer 3,5 time.
Pris: 25,- Kr

Hvad koster en clairvoyance?
Der findes ikke nogen fast takst, ej heller for hvor lang tid en clairvoyance session varer.

Du kan opleve meget store prisforskelle, samt sessioner der varer alt fra 30 min og op til 2 timer. Mange vælger en clairvoyant alene ud fra prisen og om clairvoyanten bor i nærheden. Dette synes jeg ikke er de rigtige kriterier at vælge ud fra.

Hvad kan du få råd og vejledning om?
Der er nok lige så mange forskellige spørgsmål som der er mennesker, men ofte vil spørgsmålene dreje sig om:

Kærlighed og parforhold.
Job og uddannelse.
Bolig og økonomi.
Familie og børn.
Personlige problemer.
Selvudvikling – personligt og spirituelt.
Kontakt til afdøde.
At finde forsvundne personer, dyr eller ting.
Forløsning af traumer og evt. uafsluttede forbindelser.
Fortid, fremtid og nutid.
Kontakt til guider og åndelige hjælpere.

Ånder og afdøde. Hvem kan du få kontakt til?
Guider og vejledere.
Engle og lign. samt højere åndelige væsener.
Afdøde. Mennesker der er døde som du har haft en relation til.
Mennesker du kender.
Dyr – både levende og afdøde.

Fotoclairvoyance og telefon clairvoyance.
Der findes clairvoyante der tilbyder en clairvoyance session over telefon, Skype, Facetime eller via e-mail/fotoclairvoyance.
Nogle har brug for et foto eller en lille personlig ting af dig, andre har ikke.
Nogle tilbyder, at clairvoyancen kan foregå hjemme hos dig og andre må du opsøge på deres klinik.

Hvis du har fået fat på en rigtig dygtig clairvoyant, så er der slet ikke nogen forskel på mængden af informationer eller dit udbytte af disse forskellige muligheder, i forhold til en personlig sitting, hvor I mødes face to face.

Hvis jeg selv skulle ud og vælge en clairvoyant, ville jeg dog til enhver tid vælge den personlige konsultation, da det er “hyggeligere” og jeg kan se hvem det er jeg arbejder med.

Husrensning / spøgelsesforløsning.
Nogle clairvoyante og medier tilbyder det der hedder husrensning. Det vil sige, at de kommer i dit hjem og renser det for uønsket åndelig aktivitet og energispor fra tidligere beboere.

Hvis det er det du har brug for, er det en rigtig god idé på forhånd at forhøre dig om hvad det konkret går ud på, hvordan mediet arbejder, hvilket resultat du kan forvente, hvor mange gange mediet skal komme i dit hjem og prisen!
Vær sikker på, at du får hvad du betaler for.

Nogle medier tilbyder at komme hjem til dig uden beregning, hvis aktiviteten opstår igen eller hvis arbejdet ikke havde nogen effekt.

Sådan renser du dit hus for ånder og spøgelser.

Hvilken dygtig clairvoyant kan jeg anbefale?
Mange spørger mig: Hvilken clairvoyant vil du personligt anbefale? Du kender jo mange og du har et stort netværk.

Ja, jeg har et stort netværk men jeg kan ikke vide hvilken clairvoyant der er den rette for dig.
For det første ved jeg ikke hvad det er du har brug for råd og vejledning til. Jeg kender hverken dig, din historie eller din baggrund. Jeg ved ikke hvad det er for problemstillinger du tumler med og jeg ved ikke hvad det er du har med i din bagage.

Derudover er det sådan, at ikke 2 clairvoyante arbejder på samme måde. Hvor den ene beskæftiger sig med A så beskæftiger den anden sig med B. Den ene kan derfor være super dygtig til det ene mens den anden er dygtig indenfor sit eget felt.

Hvad de kan og hvilke informationer de kan kanalisere, er ej heller det samme, ligeså deres måde at arbejde på og så er der jo også lige det med kemien.
Nogle mennesker føler du umiddelbart tillid til. Jeres kemi svinger og I er med det samme på bølgelængde. Du er langt mere åben og lydhør, når du er sammen med en clairvoyant eller et medie som du har det godt med og som du føler dig tryg ved.

Hvert år kommer der på landsplan ca. 100 nye clairvoyante til. Da jeg ikke selv længere praktiserer clairvoyance men udelukkende underviser, holder online kurser og foredrag, så har jeg ikke længere overblik over hvilke clairvoyante der er, hvad de kan eller hvad deres ry og omdømme er.

Mange af de clairvoyante jeg havde et tæt samarbejde med, er enten gået på pension, har over et halvt års ventetid eller de har ligesom jeg valgt at prioritere deres tid på undervisning. At give deres viden videre.

Derfor er der desværre ingen vej udenom. Du må selv finde frem til en dygtig clairvoyant eller det medie (afdøde-kontakt) der føles som den helt rigtige  for dig.
Brug din sunde fornuft, spørg rundt i dit netværk og husk at du selv vælger i hvilket omfang du vil følge de råd clairvoyanten gav dig.

Alle kan kalde sig clairvoyant.
Hverken clairvoyant eller medie er en beskyttet titel.

Dygtig clairvoyant.

Jeg håber, at du med mine gode råd i bagagen, er bedre rustet til at vælge hvem du vil bestille tid hos. ?

mediet jens johansenJeg har været hos en clairvoyant.
Jeg har fået en clairvoyance af en rigtig dygtig clairvoyant.

Årsagen var, at jeg havde en følelse af at jeg gik i ring. Jeg var på flere områder i mit liv gået i stå og kom ikke rigtigt ud af stedet.

Selvom jeg både havde bedt og mediteret, syntes jeg ikke der kom klare budskaber til mig og jeg havde derfor brug for at få kastet lys over min situation.

Du vil måske undre dig over hvorfor jeg, der selv er clairvoyant, har brug for input udefra. Jeg får jo dagligt informationer serveret på et sølvfad.
Ja, det er korrekt men jeg er også bare et menneske og med det mener jeg, at også jeg kan gøre mig blind overfor det der “står lige foran mig”. Jeg kan have svært ved at lave en clairvoyance på mig selv, når jeg selv har følelser og aktier i det, og jeg kan da også finde på at tage skyklapper på og ignorere min sjæls viden og bare gå den vej som fornuften har besluttet sig for – eller måske endda vælge at gå den nemme vej – den uden udfordringer og vækst.

Jeg valgte Jens Johansen som har hjemmesiden www.mod-lyset.nu da jeg fra sidelinjen har fulgt ham og hans arbejde igennem flere år.

Jeg har for ca. 3-4 år siden også haft ham med i min podcast serie ClairCast.
Hvis du har lyst til at høre det interview så finder du det her >> podcast. Vælg lydfil nr. 90 “Mød Jens der samarbejder med den åndelige verden”.

Jens har klinik på Vesterbro i en lille sidegade ikke langt fra Vesterbrogade i København. Jeg kom ind på klinikken og satte mig godt til rette. Der var en virkelig god energi i rummet, det var dejligt lyst og der var helt stille og ingen gadestøj. Jeg kunne mærke, at jeg blev helt rolig indeni og jeg følte mig tryg med det samme.

Skabte kontakt til min åndelige vejleder.
Jens fortalte kort hvordan han arbejder. Han skabte kontakt til min åndelige vejleder og formidlede under sessionen, de budskaber som min vejleder havde til mig. Jeg havde undervejs også rig mulighed for at stille spørgsmål.

På Jens Johansens hjemmeside forklarer han det på denne måde:
Når din åndelige vejleder og jeg mentalt har fået kontakt med hinanden, begynder jeg at formidle hans/hendes informationer til dig.

Der kan være forskellige områder af dig og dit liv i forhold til nuet og fremtiden, som din åndelige vejleder må vejlede omkring. Det kan være i forhold til dig og dit arbejdsliv, kærligheds- og venskabsforhold, din fysiske og psykiske tilstand/sundhed, dit personlige udtryk, din boligsituation, din åndelige udvikling, evner og velbefindende m.v.

Kontakten mellem din åndelige vejleder, mig og dig foregår roligt og mere eller mindre som en almindelig samtale. Jeg stiller selv spørgsmål undervejs til åndens formidling – og det samme har du mulighed for. Er der noget, som din vejleder skal uddybe eller forklare på anden vis, eller hvis du har andre spørgsmål, kan vi altid spørge ind til det i det omfang det er muligt og tiden tillader det.

Der forekommer små pauser undervejs, hvor din åndeven ikke taler, og hvor jeg dermed heller ikke taler. Jeg følger din åndelige vejleders ord, sætninger, billeder, og “aftryk”, som er de måder, din åndelige vejleder arbejder gennem mig til dig.

Jeg vil ikke gå i personlige detaljer om min session hos Jens, men jeg kan sige at jeg blev meget rørt. Tårerne trillede ned af mine kinder. Jeg følte mig set, hørt og forstået. Jeg fik de informationer og gode råd som kan bringe mig ud af mit dødvande. Det hele blev sagt, vist og formidlet med megen kærlighed.

Min guide sagde også til mig, at valget om at følge guidens anvisninger i sidste ende var mit eget. Der var ingen tvang. Jeg kunne handle på dem eller lade være. Det var helt op til mig.
Det var gode velmenende råd, der ville gavne mig på flere områder i mit liv.

Jeg tror at årsagen til at jeg blev så rørt var, at det gav dyb mening for mig. Det gav genklang i mig. Det var noget jeg inderst inde vidste var sandt, men som jeg længe ubevidst havde forsøgt at ignorere.

Da jeg gik derfra følte jeg at noget var forandret. En tung sky var forsvundet. Jeg følte mig lettere, større – at jeg kunne trække vejret helt ned i maven. Jeg følte håb, en indre glæde samt en dyb taknemmelighed.

Jeg kan varmt anbefale Jens Johansen, men når det er sagt – så husk stadig at følge de gode råd i dette indlæg.

>> Hjemmeside Jens Johansen.

Jens laver kun clairvoyance via personligt fremmøde.

Den clairvoyant du vælger, skal føles rigtig for DIG og skal kunne hjælpe dig med netop det, som du har brug for.

Hvis du vil vide mere om clairvoyance samt clairvoyantes arbejde:

1. Hvordan ved du om en clairvoyant er god?

2. Kan en clairvoyant tage fejl?

3. Kan man klage over en clairvoyant?

4. Kan du få negative svar hos en clairvoyant en dygtig clairvoyant dig noget negativt?

5. Clairvoyante giver forskellige svar. Hvilken clairvoyant har givet dig det rigtige svar?

6. Etiske regler for clairvoyante.

7. Gratis clairvoyance. Kan du bruge en gratis clairvoyance til noget?

8. Bliver clairvoyante syge? Er det farligt at arbejde som clairvoyant?

9. Tag testen: Er du clairvoyant og har du spirituelle evner?

10. Kontakt til afdøde. Sådan skaber du kontakt til en afdød.

11. Har du clairvoyante evner?

12. Få gratis svar og gåde råd fra din guide:  Gratis podcast.
(Vælg podcast nr. 86. I den får du både en healing og en guide giver dig svar på dine spørgsmål.)

clairvoyance kursus online Lær clairvoyance.
Er DU en dygtig clairvoyant? Har du clairvoyante evner og har du selv lyst til at lære clairvoyance?
På den måde har du altid selv en clairvoyant ved hånden.

68 kommentarer til “Sådan vælger du en dygtig clairvoyant”

 1. Charlotte eg

  Hej Jette.
  Min datter har mistet en nøglebundt som har stor betydning. I nøglebundtet er der en nøglering med en telefonboks fra London.
  Vi har enedevendt alt. Kan du give et paj på hvor den kan være.

  1. Hej Charlotte
   Det er da super ærgerligt at du ikke kan finde dine nøgler.
   Jeg kan desværre ikke rigtigt hjælpe dig, da det at spore og finde ikke er ‘en af mine clairvoyante evner.
   Jeg håber du finder nøglebundet. ??

 2. Marianne

  Hej Jette. Jeg håber virkeligt at du kan hjælpe mig. Mit barnebarn skal døbes om 14 dage og vi har en familiedåbskjole, problemet er at jeg kan simpelthen ikke finde den, er det noget d7 kan hjælpe mig med? Med venlig hilsen Marianne

  1. Hej Marianne,
   At spore/at finde forsvundne genstande er desværre ikke ét af mine kompetenceområder. Jeg vil derfor råde dig til at tage kontakt til Clairvoyantforeningen for at høre, hvilke af deres medlemmer der kan dette.
   Jeg håber I finder dåbskjolen, så familietraditionen kan føres videre. ?

 3. Tom

  Hej vi har en lille pige på 3 år hun vil ikke sove og er bange vi kan kæmpe med at få hinde til at sove til kl 12 og 2 om natten kan du muli vis hvad hun kan vær bange for i huset når hun skal sove

  1. Hej Tom
   I denne situation ville jeg personligt ikke som det første kontakte en clairvoyant eller et medie, men derimod spørge om råd og vejledning i grupper, hvor andre oplever det samme; at de ikke kan få deres barn til at falde i søvn – eller vågner om natten og er bange.
   Eller jeg ville kontakte en børnepsykolog.
   Det er ikke sikkert at der er “noget i huset” som hun er bange for. Det kan være at hun lider af mareridt og der kan også være mange andre årsager.
   Hvis ovenstående ikke løste problemet, ville jeg gå et skridt videre og kontakte et medie og bede om hjælp der.

  2. Kent Njoroge Berthelsen

   Hej
   For snart 8 år siden flyttet jeg sammen med min nuværende kone , og da det var mig som flyttet min sager hen til hende , fik jeg også pakket en del ting som kom på et lager rum . Og nu er det så at jeg havde et lommeur fra min farfar som,
   jeg ikke kan huske hvor jeg har pakket /lagt hen .((( Håber du eller nogen kan hjælpe mig , da det betyder rigtig meget mvh Kent

 4. Karina Karlsen

  Følte for å gi svar til person som hadde angst/ frykt i innlegg her .
  Å være ute i frisk luft/ gå tur hver dag/ trene/ spise næringsrik sunn mat : som gir energi / overskudd/ vil garantert dempe/ hjelpe ved angst
  Er også meget bra å gå til massasje/ evt smøre seg selv inn med lavendel olje- som gir beroligende virknimg på nerveysyemet ..Høre på musikk du liker daglig . Mye enn selv kan gjøre hver dag ; for å få det bedre og godt så en etterhvert gir slipp på frukten. Ikke alltid å gå til clairovance- som.er den ” reddende løsning”.
  .

   1. Jesper

    Hej Jette. Jeg kan både høre og se ting som mange andre ikke kan. Jeg er ikke bange for det, men kun irriteret over at jeg ikke lige kan sætte fingeren på hvad det er eller hvem det er. Flot artikel du skrev. Giver stof til eftertanke.

    1. Hej Jesper,
     Dejligt at du kan se og fornemme mere end blot det, der er fysisk.
     Du må væbne dig med tålmodighed. På et tidspunkt, hvis det er det rigtige for dig at skulle gå den spirituelle vej og evt. arbejde med eller videreudvikle det du kan, så vil det hele blive vist for dig. Skridt for skridt vil du blive ført på vejen og i takt med at du er klar til det, vil du lære, se og forstå mere. ??

 5. Jakob

  Kære Jette

  Jeg er selv clairvoyant i udviklings stadium.
  Jeg lider af så meget angst, at slet ikke kan håndtere det, og jeg er i nød for at få lukket af.

  Jeg er meget sart og blid.

  Kan du evt. hjælpe med at giude mig til en clairvoyant, som be om at få lukket for mig?

  Kærlig hilsen
  Jakob

  1. Kære Jakob
   Som jeg skriver i indlægget, så har jeg desværre ikke mulighed for at henvise til eller anbefale en clairvoyant.
   Hvis du, som du skriver, lider så meget af angst at du føler, at du ikke kan håndtere det, så er spørgsmålet om det er en clairvoyant du skal til eller om angsten bunder i noget andet, og du derfor har mere gavn af, at komme til en psykolog eller lign. Jeg kan naturligvis ikke vide det, da jeg ikke kender dig og kan ikke råde dig alene ud fra det du skriver her. Men angsten kan jo have at gøre med noget helt andet, end din åbenhed overfor det åndelige. Derfor skal du måske søge hjælp et andet sted end hos en clairvoyant for at få bugt med den.

 6. Ib G Ipsen

  jeg ER ENKE MAN FRA 2015 D.9 –4.KAN MAN STOLE PA CLAIRVOYNCE NÅR MAN ER FRA 48 27-3. EN DEL AF DET SIDSTE LIV+++?

  1. Hej Ib
   Clairvoyance kan bruges, uanset hvilken alder man har, så hvis du har lyst til at opsøge en clairvoyant, synes jeg helt bestemt, at du skal gøre det.

 7. Marie Elise Lehmann

  Hej Jette.

  Hvad koster det hos dig? og er det evt. muligt med svar via mail?

  Mvh. Marie.

  1. Hej Marie
   Efter 26 år med klientarbejde, tilbyder jeg ikke længere personlig rådgivning. Jeg har i dag udelukkende min kursus- og foredragsvirksomhed samt min web-shop fyldt med inspirerende lydfiler til brug ved personlig- og spirituel rådgivning.
   Jeg vil derfor råde dig til at følge ovenstående råd, til at vælge en anden clairvoyant. :-)

  2. Aase charif

   Hej Jette Jeg ved ikke om du beskæftiger dig med at finde ting men jeg prøver . Det drejer sig om min meget savnet bil som er stjålet i onsdags i Gothersgade i Fredericia, HVIS får du oplysninger om model Hjundai rød ZS 26 605. Hvis ikke det er dit område kan du så hjælpe med om der er andre der moske kan hjælpe mig . Mvh aase

   1. Hej Aase
    Nej, jeg beskæftiger mig desværre ikke med at spore ting, dyr eller mennesker der er “bortkommet”. Det at spore, er et speciale som kun ganske få clairvoyante kan.
    Jeg ved ikke hvem i Danmark, der kan dette, men jeg vil da opfordre dig til at søge “spore” + “clairvoyant” på nettet, så skal der nok dukke et par stykker op. Du kan også kontakte Clairvoyantforening, for at forhøre dig om, hvem af deres medlemmer der har dette som deres kompetenceområde.
    Håber din Hundai kommer hjem til dig igen.

 8. Jane

  Hej jeg skriver til dig ang om du evt. Kunne få kontakt med min mor som døde i 1992 ???

  1. Hej Jane
   Jeg arbejder ikke med og tilbyder ikke afdødekontakt, og vil derfor henvise dig til Clairvoyantforeningen eller via søgning på Google.

 9. Mette Pilevold

  Det er jo meget flot. Har lige oprettet mig på clairvoyantforeningens hjemmeside. Der er ikke hoved og hale i den. Nu søgte jeg på kontakt til afdøde og den kom op med INGEN resultater…..Har været på deres hjemmeside før og det de har gjort med deres nye hjemmeside giver dem i hvert fald mindre “hits” end de har haft før. Det er sgu rigtigt synd.
  Og når du så henviser til netop den side, får det dig til at virke useriøs, hvilket jeg bestemt IKKE tror at DU er.

  1. Hej Mette
   Det er ærgerligt at du ikke finder de informationer på Clairvoyantforeningens hjemmeside, som du har brug for.

   Jeg har desværre ingen mulighed for at holde øje med, om alle de links som mine 450 artikler henviser til er up to date, eller som i dette tilfælde, at Clairvoyantforeningen laver en ny version af deres hjemmeside.
   Det eneste jeg kan holde øje med, og får besked om er, om linket er “dødt”. Og det er det ikke, da Clairvoyantforeningen stadig eksisterer.

   Jeg har netop været inde på deres hjemmeside, og jeg kan se, at de på deres forside henviser til, hvordan man skal søge og bruge søgefunktionen.
   Hvis du ikke får relevante svar på dine søgninger via Clairvoyantforeningen, så kan du med fordel bruge søgeordene på Google. Der vil du få masser af hints.
   Hilsen Jette Harthimmer

 10. Mette Pilevold

  Hej. Jeg ved ikke om du kan hjælpe mig. Jeg passede min far hjemme til han døde. Det er så 15 år siden. Nu har jeg mere eller mindre gjort det samme med min mor, hun døde i går. Jeg ville rigtigt gerne i kontakt med begge eller i hvert fald den ene af dem.

  1. Hej Mette
   Lad mig som det første kondolere for dit tab.
   Det er forståeligt, hvis du ønsker at komme i kontakt med den ene eller begge af dem. Følg blot mit råd om, at der meget gerne må gå nogle år, før man gør dette. Så følelserne er kommet på plads, og den nye “virkelighed” for både dig og den afdøde, har fået tid til at finde sit leje.
   Jeg arbejder ikke selv med afdødekontakt og vil derfor henvise dig til enten Clairvoyantforeningen eller at finde en clairvoyant / et medie via Google, der har dette som deres kompetenceområde.

 11. Susu

  Hej Jette.

  Har så meget brug for vejledning ang mit liv. Og ved ikke hvorfor, men min dybeste intuition sagde dig føler selv at jeg har de evner, men ka ikke finde ud af at bruge dem. Vil du hjælpe mig med råd?

 12. Susanne Dahl

  Der er nok mere ” mellem himmel og jord”, som man siger.Men er stadig meget i tvivl m.h.t. klarsyn. Hvis I virkelig kan disse ting, hvorfor er det så meget begrænset, hvad I kan være behjælpelig med i forhold til fx forsvundne personer,hvem har begået mordet osv.? Altså helt konkrete forhold. For I holder jer jo ikke tilbage med at give konkrete råd til folk, som jeg oplever noget konkret. Overbevis mig!! Jeg kunne få den tanke, at hvis man er et menneske med indfølingsevne, måske en særlig sensitiv person, har en del livserfaring og har psykologisk forståelse i det hele taget, så kan man kalde sig fx clairvoyant eller,tage en uddannelse som psykolog ( men det er dyrt og besværligt) få kunder og give dem en sludder for en sladder ( ja, undskyld, det lyder lidt kynisk, kan jeg godt se, men overbevis mig om, at jeg tager fejl!, for vi er vel ikke inde på noget med bare at “tro” på jer uden forbehold?) Jeg ville virkelig ønske, at I kan, det I siger, I kan, men virkeligheden modarbejder jer lidt der, synes jeg – igen: at finde en forsvundet person skulle vel ikke være det vanskeligste, I blev udsat for! og det lykkes jo sjældent for ikke at sige aldrig.Ja, jeg er en kyniker, der ikke springer på hvad som helst, men jeg er også interesseret i jeres del, og kunne godt tænke mig en session

  1. Hej Susanne
   Tak for dit input.

   Jeg oplever dig ikke som en kyniker, men derimod som en der har begge ben plantet godt på jorden, forholder sig til sin sunde fornuft og naturligvis ønsker svar, indsigt beviser og forståelse for de clairvoyantes arbejde.
   Det er meget fornuftig, t og der er ikke noget kynisk ved at stille en masse gode og relevante spørgsmål.

   Jeg kan ikke svare på vegne af alle clairvoyante, men jeg kan sige så meget, at ligeså vel som du kan finde clairvoyante, der ikke kan deres håndværk godt nok, og hvor deres succesrate er ganske lav, er der mange hvor det omvendte er tilfældet. Clairvoyante der taler “spot on”, giver de konkret råd og beviser du søger og har brug for, kan finde forsvundne personer osv.
   Men ja, enig, ikke alle kan det. Og ikke alle clairvoyant kan det samme, hvilket jeg også forklarer i blogindlægget. Hver dygtig clairvoyant, har sit eget kompetenceområde, og hvor den ene kan det ene, kan vedkommende ikke det andet.

   Du vil ude i byen altid kunne finde brodne kar og finde masser af eksempler på clairvoyante, der ikke har etikken og moralen i orden og ej heller kan, hvad de giver sig ud for.
   Men du kan i samme grad også finde clairvoyante, der er fantastisk dygtige, og kan alt det du søger og spørger til.

   I vores fag, er der gode clairvoyante og der er også det modsatte. På samme måde, som indenfor ethvert andet erhverv, hvad enten det er indenfor rådgivning eller håndværkere for den sags skyld. ;-)
   Hilsen
   Jette Harthimmer

   1. susanne dahl

    Tak for dit svar! Jeg har muligvis ikke læst dit indlæg grundigt nok, men hvordan er det lige du mener, at jeg skal finde den clairvoyante, som er dygtig, seriøs, virkelig HAR disse evner og ikke kun har fundet en nem metode at tjene penge på? Jeg mener, det er jo ikke gratis, vel, så skulle jeg starte fra en ende af, så og sige,( hvilket jo hurtigt ville blive en dyr affære) eller kontakte en eller anden og bare håbe på, at den jeg valgte ikke er en moneymaker???

    1. Jeg vil finde frem til en dygtig clairvoyant, på samme måde som hvis jeg skulle ud og finde en dygtig håndværker.
     Der er flere hundrede håndværkere at vælge mellem, ligeså clairvoyante. Der er gode håndværkere, og der er også det modsatte. Det gælder indenfor enhver faggruppe, og ikke kun indenfor alternativ behandling.

     Jeg ville forhøre mig i mit netværk om der er en der har haft en håndværker, som de kan anbefale og som kan det som jeg har brug for.
     Hvis ikke, så ville jeg undersøge nettet og jeg ville stole på min intuition. Ringe og få en snak, maile og ud fra vores samtale ville jeg vurdere om det var denne håndværker, som jeg ville bruge.

     Der er desværre ikke en formel man kan bruge, for at finde den rette clairvoyant, psykolog, coach, læge, tandlæge, håndværker eller lign.
     Jeg har i indlægget, gjort mit bedste for at komme med mine råd.

   2. Hej Jette.

    Tak for din ærlighed, du tør hvor andre bliver nød til at holde mund.

    MVH, Lena Larsen

 13. Bodil

  Hej. Jeg synes jo ikke clairvoyante skal bruge deres gave gratis. Men jeg har så meget brug for et svar. Jeg er ikke clarvoyant. Men har sikkert en meget stærk intuition. Mit store problem i nu cirka 3 år og ekstremt kraftigt siden midten af august er en mand som jeg har haft et forhold til. Han har en meget svær periode. Og hans problemer går ind i min krop. jeg kan simpelthen mærke hans psykiske problemer i min krop. Jeg er fuldstændig udaset af træthed. Siden august har det dunket og smertet forskellige steder i kroppen. Jeg kan mærke når han sover og når han står op. Jeg kan desværre ikke få en ordentlig kontkat med ham. Har ellers bedt om det. Har nætter hvor han ikke sover og hvor jeg heller ikke kan sove grundet uro i min krop. Vi har gennem vort forhold haft et meget tæt forhold og meget balanceret forhold. Går helt klart ind i samme rum når vi er sammen. Det viser sig han i august både gik i skoven og forsøgte selvmord. Jeg viste det først 14 dage senere. I den uge hvor det var værst lå jeg i sengen krøllet sammen af angst og smerte. Hvis jeg ikke havde været så sund og rask ville jeg have troet jeg var ved at få hjerteanfald. Men det er så slemt at jeg ikke kan koncentrere mig. Og har måttet holde pause med studierne. Jeg er en ellers fornuftig sund kvinde på 52, med de sår livet giver. Jeg vil rigtig gerne have gode råd til hvorledes jeg lukker af for den strøm fra ham. Han er typen der er meget splittet mellem krop/sjæl og hjerne. Tror hjernen kan styre alt og han lytter meget dårligt til sin krop og fornemmelser. Så alle hans kropsfortrængninger ryger direkte videre til mig. Efter han i sin tid tog tilbage til sin kone afbrød jeg forholdet på alle måder. Men efter en jagttur hvor han har siddet og tænkt meget intensivt på mig og talt om mig har jeg ikke længere kunnet lukke af. Så har han haft dårlige perioder så har jeg været med på sidelinjen. Hvad kan jeg gøre? Venligst Bodil

 14. Dijana

  Jeg har to spørgsmål . Et er at jeg tit er uheldig og har på fornemmelsen at nogen laver “onde ønsker” mod mig. Heksejagt eller hvad man kalder det. Hvis det er det, hvad kan jeg da gøre ved det? Andet spørgsmål er hvornår møder jeg manden i mit liv? Har været single 3 år og savner Manden for mig. På forhånd tak ! :)

  1. Hej Dijana og Carina
   Jeg har ikke mulighed for at besvare jeres personlige spørgsmål her i dette forum.

   Jeg synes, at I skal tage mine gode råd til jer, som nævnt i dette indlæg, og så evt. finde en clairvoyant / et medie der kan hjælpe jer med at kaste lys over jeres spørgsmål, så I kan få et godt og seriøst svar på dem.

 15. Ulla Jensen

  Super brugbart indlæg. Tak for de mange gode råd.
  Hilsen
  Ulla

 16. carina kristensen

  Hej Jette…

  Jeg står i en situation lige nu som jeg ikke kan lade være at undres over. Har for nyligt (okt 2013) mistet begge mine forældre med kun 13 dages mellemrum og fuldstændigt uafhængigt af hinanden. Det er en naturligvis stor sorg og et voldsomt tab, da jeg var tæt knyttet til dem begge. Sagen er den at min datter( som lige er fyldt 3 år) lader til at kunne se/kommunikere med sin morfar. Dette begyndte ca 3 uger efter hans død og er så omfattende at jeg simpelthen ikke kan lukke øjnene for det. Det er ikke på nogen måde forbundet med negativitet eller angst fra hendes side kan jeg mærke, men finder det underligt at hun snakker så meget om ham når hun knap nok kender ham. Vi har kun sjældent nævnt ham med “morfartitlen” herhjemme. Hverken før eller umiddelbart efter hans død. Finder det meget mystisk at hun snakker så meget om ham både herhjemme og i børnehaven, samt at hun fortæller mig når han “kommer på besøg” og giver mig beskeder fra ham. Ovre i børnehaven finder de det underligt at hun siger at han kommer derover og besøger hende og at de skal fejre hendes fødselsdag sammen, når de nu godt ved hvordan landet ligger…. Vil nødigt at de finder hende “underlig”, Tror du det fortager sig med tiden? På den anden side er det jo også rart at have kontakt med ham, for os begge to….
  Håber du kan hjælpe mig…ved godt du råder folk til at vente et stykke tid med at tage kontakt til en clairvoyant til sorgen og chokket har fortaget sig, men man bliver vel også nødt til at “smedje mens jernet er varmt” og energierne størst?Det kan jo være der er noget han gerne vil fortælle mig( han døde som følge af et kraftigt hjerteanfald)

  MVH

  Carina

 17. Annette

  Hej Jette

  Har været hos dig 2007 og kan stadig huske det som en virkelig givende oplevelse som jeg stadig nu og da tænker tilbage på – mange tak for dette.

  Håber du snart får mulighed for at åbne for ventelisten igen :O)

  Mange hilsner
  Annette

  1. Hej Annette
   Dejligt at læse, at det har været en god oplevelse din clairvoyancesession hos mig.
   Om ventelisten bliver åbnet igen, er nok tvivlsomt nu hvor jeg nærmer mig 500 stående på den, og hvor stort set al min tid går med mine mange foredrag og kurser.
   Men tak for dine ord her på min hjemmeside :-)

 18. Helle

  Hej Jette.

  Jeg har skrevet en kommentar til Anders Bryders spørgsmål længere oppe; et spørgsmål du aldrig fik svaret på – men som er ret vigtigt.

  Det ville være meget dejligt, hvis du vil se på det.

  Tusind tak.

  Helle.

 19. Mimi

  Hejsa
  Jeg ville spørge dig om der var en clairvoyant i Aalborg?

  1. Martin

   Hej Mimi,
   Jeg ved det er noget tid siden du spurgte – men har du ikke fundet en du er glad for endnu.
   Så kan jeg varmt anbefale Jasper Søborg, som jeg har brugt nogle gange – Rigtig dygtig og sød til at leverer evt. ‘hårde’ beskeder på en omsorgsfuld måde.
   Håber du kan bruge det til noget – Jeg har ihvertfald kun godt at sige om ham :-)
   /Martin

 20. Lis

  Hej Jette,
  Tilfældigvis kommer jeg ind på din side. Jeg har et spørgsmål kan man få det godt med sig selv, nu er jeg lige blevet 60 år og håbet hele mit liv på jeg kunne få selvværd og elske mig selv, jeg har problemer med lavt stofskifte og store vægtproblemer. Jeg har kun en trøst at komme noget ned og prøve og dulme smerterne og angsten. Jeg er gået helt i stå orker hverken og tage min cykel og cykle en tur, eller gå. Tror du jeg kan få det godt? Mange hilsner fra Lis.

  1. Hej Lis
   Dit spørgsmål falder ikke lige i tråd med dette blogindlæg, men JA jeg tror på at du kan få det godt igen.

   Hvis ønsket er der – er vejen der også :-)

   Du kan, hvis du har lyst evt lytte til nogle af mine gratis lydfiler her på siden:
   https://harthimmer.dk/podcast/
   Jeg vil foreslå dig at lytte til nr. 78 samt nr. 84.

   De kan forhåbentligt løfte, inspirere og motivere dig.

 21. Lotte

  Hej Jette.

  Kan du anbefale en god clairvoyant i nærheden af vejle ? Jeg har været alene i snart 8 år, er 39 år og møder altid mænd som ikke er klar til at være i et forhold eller som kun vil det halvt, jeg kunne godt tænke mig at høre om fremtiden…

  Mvh Lotte

 22. Anders Bryder

  Kære Jette
  Jeg har i mange år haft et spørgsmål som mange gange har trængt sig på hos mig.
  Spørgsmålet er følgende: Hvorfor er der aldrig et entydig svar når man spørgen en clairvoyant om afdødekontakt. Nogen siger at de(clairvoyanten) aldrig selv bestemmer hvem der kommer igennem,mens andre sagtens kan få den ønskede afdøde igennem.
  Er det et spørgsmål som du kan belyse?

  Mvh. Anders

  1. Helle

   Kære Jette (og Anders).

   Der er af uvis årsag ikke kommet en kommentar til dette indlæg –
   jeg vil også MEGET gerne vide, hvordan det forholder sig?
   ER det muligt at få kontakt til en hel konkret afdød – eller har man ingen indflydelse på det ?

   Jeg ville være taknemmelig for et svar – eftersom jeg i disse dage overvejer afdødekontakt meget alvorligt; men er ikke interesseret i kontakt med gamle forfædre. Har naturligvis ønsket om kontakt med kendte (og helst specifikke) afdøde.

   Mange hilsner, Helle.

 23. Ditte

  Hej Jette,
  Meget spændende side med meget spændende læsning.. Jeg kan se at jeg fandt den clairvoyant på den helt rigtige måde og at kemien os havde en stor betydning.. Jeg mistede tidligere på året total fodfæste, kontaktede hende og fik nogle af de svar om fremtiden som ingen kunne gi mig og som jeg havde så meget brug for.. Men tiden går og jeg begynder og frygte om det fremtiden fortæller, kun er et øjebliksbillede.. Det håber jeg du kan hjælpe mig med.. Er det sådan at fremtiden som den så ud for 6måneder siden kan være en anden idag, selv om det bestemt ikke er det jeg ønsker.. Men når det jeg ønsker os omhandler et andet menneske?? Håber du forstår mit spørgsmål..
  Mvh Ditte

 24. Mia Kristensen

  Hej Jette,

  Et interessant indlæg.
  Vi er 4 piger som evt. Godt kunne tænke sig en clairvoyance session. Vi bor i jylland. Kan du anbefale en?

  Derudover kunne jeg godt tænke at høre om min fortid i dette liv. Er der nogen der kunne hjælpe mig der? Har prøvet regression men der kom ikke hul igennem til min underbevidsthed.

  Ser frem til st høre fra dig.

  Med venlig hilsen mia

  1. Hej Mia
   Jeg tror ikke du har læst mit indlæg ;-)

   Jeg henviser ikke til andre clairvoyante. Årsagen kan du læse ovenfor.

   Nogle clairvoyante kan godt tune ind på din fortid, så det er jo ét af de punkter du kan spørge til om vedkommende kan, når du ringer og bestiller tid.

 25. jannie annette borchersen hansen født madsen

  jannie annette borchersen hansen født madsen 20.06.2013 på 13:05 # JEG LEDER EFTER EN CLIRVOYANT,EFTER AF HAVE SKREVET
  MED JETTE HARTHIMMER,MAYA FRIDAN MÅ JEG,DROPPE EFTER AF HAVE FORSØGT 1/2 ÅR.JEG ANER IKKE HVORFOR,DA HUN ER SØD OG DYGTIG.

  MEN HVIS JEG KUNNE,KOMME TIL EN,SOM EVT JETTE HARTHIMMER
  ANBEFALER DA HUN ER BOEKED,OP FOR EN LANG PERIODE.

  JEG HAR VIRKELIG,BRUG FOR NOGET VEJLENING.FORKLARING
  PÅ DISSE ÆRKE ENGLE,MICHAEL HVAD NR ER HAN???
  OG ANDET.JEG VED IKKE,NØJAGTIGT,HVAD I MÅ SVARE PÅ.FOR NOGEN
  FÅR EN TIL AF FORSTÅ.DET KAN JEG GODT LIDE,OG JEG TAGER DET MED OPREST PANDE

  1. Hej Jannie
   Du har i dag sendt mig en mail med spørgsmål på netop dette, og også skrevet at du i et halvt år forgæves har forsøgt at få svar fra Maya Fridan, og jeg har faktisk også svaret dig på mailen.
   Dog fik jeg mit svar retur med det samme, med besked om at din mailbakke var fuld.
   Så du har ikke modtaget mit svar, og måske er det også sådan det forholder sig med Maya Fridan, at hun rent faktisk har forsøgt at skrive og svare dig, men at hun simpelthen ikke kunne komme igennem.

   Jeg har i øvrigt IKKE anbefalet dig hvilken clairvoyant du skal gå til eller rette henvendelse til, netop på grund af de årsager jeg nævner i dette indlæg.
   Jeg kan ikke på dine vegne sige hvilken der vil være den rette for dig.

   Du skriver at du ønsker vejledning og forklaringer på hvem ærkeenglene er og hvad deres budskaber er til dig.
   Du kan med stor fordel kontakte Summit Lighthouse som i København holder til ved Svanemøllens Station. De har flere gange om ugen foredrag om engle, ærkeengle og opstegne mestre. Der kan du få svar på dine spørgsmål :-)

  2. jannie hansen

   må jeg spørge dig,vi har mistet voresdejlige hund
   kan du se om vi har mulighed for af finde en ny
   fik af vide af der stod en og ventede i “korridoren2
   hvilken korridor og hvor finder vi der hen.
   var hos dig for mange år siden du kunne ikke lave en
   session for der var så mang der villa snakke
   du sendte mig et brev med forklaring men jeg kan ikke finde
   det brev.tak

   1. Hej Jannie
    Tak for dit spørgsmål. Nu ved jeg ikke hvilken clairvoyant I har kontaktet eller opsøgt, men det ville være nærliggende at I spørger ham/hende om hvilken korridor der er tale om – eller hvor det er I skal finde jeres nye hund. ??

 26. anders mortensen

  hej jeg søger nogen som kinder til ånder og spøgelser
  jeg har lejet en grund vore der er 3 ånder
  opdelt
  heste vogn med kuske 4 heste spændet for
  en gammel mand ca 1800 tallet eller før 1800 huset på gruden fra 1835
  den side ånde er et dyr maget hisit

  kort om mig
  jeg er det mand kalder død i blandet live
  jeg død 05-08-1991 død i 18.min
  jeg er alle død ånder som mand ser ander minsker normalt
  jeg snager noge maldet ikke om det til nogen di tor at mand er skøger
  jeg har boget sammen med di 3 ånder i det år på grunden som jeg leje

  jeg håber at i kand hjælpe mig frinde en løsen
  også måske nogen der kan bruge min hjælpe normale ånder
  jeg håber høre jeg saget
  jeg har to spølmål til jer her
  ibi fra tv3 ånder vender tilbage
  det muliget snage ibi eller skive til ibi eller email adresse
  spølmål nr 2: godsthunter i danmark det muliget kontade dem
  spølmål nr 3: hvad er DPA.dk
  ville hilsen
  anders Mortensen

 27. Natalie

  Hej :) er der nogle der kan anbefale mig en rigtig dygtig medie? i Jylland eller på fyn? Så ville jeg blive rigitg glad :)

 28. Nanna

  Hej
  Jeg er blevet meget interesseret i clavoiance efter jeg for et år siden mistede en som stod mig meget nært. Har ingen konkrete spørsmål, og søger ikke rigtig svar på noget, vil egentlig bare vide om personen er borte for evigt, eller om vedkommende stadig “ser mig” og er omkring mig.

  1. Vedkommende er ved sin død ikke længere på det fysiske plan, men befinder sig nu på det åndelige plan. I kan stadig have kontakt med hinanden. Du kan forsøge at søge på Google – “afdødekontakt” – “hvad sker der når man dør” – “kommunikation med afdøde” – og emner som disse. Derved kan du lære en masse og forstå processerne der sker og hvilke muligheder der er for en evt. kontakt.

 29. Benedikte Brandt

  Hej.

  Jeg har prøvet flere gange med claivoyant før, men det har aldrig ramme når jeg spørge til om jeg finder en mand, en der vil være sammen med mig. Nu har jeg være alene snart 12 år, jeg syntes at det er på tid jeg jeg møde den rigtig, måske kan du oplyse mig bedre om det?

  Med venlig hilsen
  Benedikte Brandt
  Nuuk
  Grønland

 30. Tina Petersen

  Hejsa!

  Jeg vil bare sige at det er nogle super gode ting du nævner under ” sådan vælger du en dygtig clairvoyant”…Det burde de fleste faktisk skrive på deres hjemmeside så man vælger den rigtige….
  Jeg er selv clairvoyant men arbejder pt. ikke med det endnu…Men jeg har fået rigtig god inspiration fra din hjemmeside…Tusind tak for det:)

  Mvh Tina

  1. Tak for din respons Tina. Jeg er glad for at du kan bruge mine input.
   For mig har det altid været vigtigt at tingene bare er i orden.
   Vi skal hjælpe brugerne med at finde frem til den rette, frem for at forvirre dem i den store jungle af alternative tilbud og ydelser som der er i dag.

 31. Rakel

  hej Jeg skriver til dig fordi jeg drømmer altid rigtigt mærkelige ting som f.eks isbjørn og dronning af England. hvad jeg tænker det ved jeg ikke. eller om hvad det betyder.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top