Clairvoyante svarer forskelligt.

Har du fået forskellige svar hos clairvoyante?

clairvoyante svarerClairvoyante svarer i øst og vest.
Har du været til clairvoyant og der oplevet at få forskellige svar, alt efter hvilken clairvoyant du stiller spørgsmål?

Det har Lotte. Derfor skrev hun til mig og spurgte hvordan det kan være.

Hej Jette, Må jeg spørge dig om en ting?
Jeg har været til 6 clairvoyante igennem de sidste år.

De to gav mig råd og så noget i én retning og de fire andre var enige og så noget i den modsatte retning. Så nu er jeg helt forvirret.
Det drejer sig om mit kærlighedsliv.
Hvordan kan det være at de clairvoyante svarer i øst og vest?
KH Lotte

Her er mit svar.
Hej Lotte
Hvis du går til 6 dygtige og kompetente clairvoyante, så vil og skal du få 6 enslydende svar.

Hver clairvoyant har godt nok sin egen unikke måde at arbejde og få sine informationer på. Nogle clairvoyante modtager kanaliserede budskaber, andre ser symboler, nogle får svar i  billeder og sådan kunne jeg blive ved.
Derudover har hver clairvoyant et særligt kompetenceområde. Nogle er rigtigt dygtige til at tune ind på og give svar om din fortid, andre kan se og guide dig om din fremtid.

Men uanset hvordan clairvoyanten arbejder, så skal de hjælpe dig, give ro i sindet – og ikke gøre dig forvirret ved at give dig svar i hver sin retning.

Jeg må gå ud fra, at siden de 6 clairvoyante har givet dig et svar, så må de også have haft evnen til samt været kompetente til at kunne se hvad der rører sig på kærlighedsområdet. Hvis ikke, skulle de ikke have givet sig i kast med at svare og rådgive dig.

Læs også >> Hvad er en clairvoyant? Wikipedia.

Clairvoyante svarer ens.
Min holdning er altså, at hvis du går til 6 professionelle, dygtige og kompetente clairvoyante, så skal du også komme hjem med 6 enslydende svar.
Det er ikke sikkert at du får svaret serveret på samme måde, jvf. ovenstående, men facittet og budskabet skal være det samme.
Hvis du derimod får svar i øst og vest, så siger det en masse om de clairvoyantes evner, eller mangel på samme.

Hvilken clairvoyant har givet det rigtige svar?
Men det efterlader dig nu med nye spørgsmål:
Hvilken clairvoyant kan du stole på? Hvilket clairvoyant har givet det rigtige svar?

Det er der kun 1 menneske der kan svare på, og det er dig selv.
Du kender svaret.
Inderst inde ved du hvad der er det rigtige svar.

Svaret skal nemlig føles rigtigt indeni. Svaret skal give genklang i dig – også selvom det måske ikke lige var det svar du havde håbet på. Men noget i dig fortæller dig, at det er det rigtige.

Hvorfor? Fordi din intuition kender sandheden. Ikke dit hoved.

Det er muligt at du ikke bryder dig om svaret, eller at du havde håbet på at høre noget andet, men inderst inde ved du at det er det sande svar.

Du er eksperten i dit liv.
Måske har du spurgt clairvoyanten om “Jens”. En mand du har mødt og er blevet stormende forelsket i. Du spørger derfor clairvoyanten om Jens er manden i dit liv. Clairvoyanten svarer nej, fordi clairvoyanten kan se, at Jens ikke er den rette for dig og at der venter dig en helt anden partner, på et senere tidspunkt.

Eller også får du det svar,  at Jen” ikke er den rette for dig fordi enten du eller Jens, dybest set slet ikke er klar til et parforhold nu. Det er nok ikke lige det svar, du ønsker at få  MEN din intuition har for længst givet dig samme svar. Du har blot ikke rigtigt ville acceptere det.

Hvis du har været hos en dygtig clairvoyant.
Min erfaring er, at når en klient får rådgivning fra en dygtig clairvoyant, så siger klienten efter sessionen: “Tak for alle de gode råd, budskaber og informationer. De bekræfter mig i det jeg selv vidste/har gået og tænkt på”.

Drop clairvoyance og spar dine penge.
Jeg vil afslutningsvis også lige komme med en kommentar til, at du har været til 6 forskellige clairvoyante. Det er mange penge du har brugt på clairvoyance og spørgsmålet er, om ikke pengene kunne være blevet brugt bedre et andet sted?

Jeg kan godt forstå, at du går til 1 måske 2 clairvoyante, men 6 forskellige clairvoyante har åbenbart kun gjort dig endnu mere forvirret og lad mig gætte på, at 3 af dem har svaret ja og de øvrige 3 har svaret nej.
Uanset, så kan du blive ved og ved med at opsøge og spørge clairvoyante til råds om dit dilemma – MEN:

Din intuition er din bedste guide.
Det er ok at gå til clairvoyant og få råd og vejledning, men i sidste ende er der kun 1 ekspert, og det er dig selv.
Stol på din intuition. Den vil altid vise sig at have ret.
Så uanset om clairvoyante svarer ja eller nej – så stol på det, der føles rigtigt i dig.

Relevante links

1. Sådan finder du den bedste clairvoyant.

2. Kan en clairvoyant tage fejl?

3. Lær clairvoyance, så har du altid en clairvoyant ved hånden. 😉

,

2 Responses to Clairvoyante svarer forskelligt.

 1. Marianne Storgaard 11.08.2019 på 15:06 #

  Hej Jette mit spørgsmål er jeg har igennem en de sidste år været ved 3 der var uddannet clairvoyante. De sagde min mand var kommet på den anden side.
  I sidste uge besøgte jeg en der arbejder med Klar syn.
  Og hun fortalte at min afdøde mand ( døde 1981) stadig var omkring mig og ikke ville slippe mig. Han ville gøre livet sur for mig og min hund. Han ville have jeg er fød.
  Klar syns damen healer mig / fik mig over i “en kiste”, som hin fortalte mig. Hvor efter min afdøde mand + kisten gik ud af døren og op i lyset. Hvor noget kunne tage dig kærlig af ham / komme på et hospital.
  Kiste forsvandt, som man puster til en fjer.
  Har den sidste fået bedre held med at få min han sendt ordentlig afsted end de andre?
  Hvad sker der med dem der sidder fast på jorden. ? Ikke kommer op i lyset med det samme.
  Hvad hedder det?
  Syntes ikke jeg kan finde noget på skrift el andet om emnet.
  Vh Marianne Storgaard
  Gode podcasts du har

  • Jette Harthimmer 11.08.2019 på 16:57 #

   Hej Marianne
   Jeg deler ikke den opfattelse at “den afdøde kan sidde fast her”. Hvorfor skulle din afdøde mand ønske dig noget ondt? Det kan hverken han eller du bruge til noget. Han er “videre”. Det er over 30 år siden, at han forlod denne jord. Læg fortiden bag dig. Brug al din energi, tid og fokus på at skabe dig et godt liv. Det kan ingen forhindre dig i at gøre – ej heller din afdøde mand. 😊

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.