Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Den åndelige verden. Manglende respons og kontakt.

Den aandelige verden. Manglende kontakt og respons.Savner du en respons fra den åndelige verden?

Jeg fik i sidste uge, en henvendelse fra en der havde købt én af mine lydfiler.

Hun var i tvivl om hun havde fået sit personlige team af hjælpere, da hun ikke kunne mærke noget.
Det fik mig til at skrive dette indlæg, da jeg er sikker på, at der er mange der går rundt i hverdagen og føler, at de ikke kan mærke deres kontakt til den åndelige verden, eller måske føler at de ikke får den ønskede respons, hjælp eller støtte fra deres guider.

Jeg vil her kort forklare, hvad der kan være årsagen til, at man ikke kan mærke noget, men først får du spørgsmålet jeg fik stillet:

Hej Jette
Jeg ved godt, at du ikke på den måde giver individuel vejledning. Men … Jeg købte lydfilen i din web-shop hvor jeg får mit personlige team af hjælpere. Og jeg har hørt den et par gange. Og her til aften skulle det være.
Der var ro i huset og jeg gik i gang. Efter at have fulgt dine råd og guidence,  lå jeg og slappede af til meditationen. Men jeg så intet.

Jeg ved godt at du har sagt det ikke gør noget. Men jeg blev alligevel en anelse skuffet.
Havde glædet mig til at kunne se eller fornemme hvem mit personlige team måtte være? Eller bare hvor mange de var eller noget… Det eneste jeg fornemmede var en susen før ørerne og ikke andet.
Det tog heller ikke mere end et kvarters tid før jeg ligesom fornemmede det var slut. Ikke en halv time eller mere her første gang. Hvordan kan det være? Men jeg så et billede af en firkløver, endda før jeg fik spurgt om mit personlige symbol? Gælder det så?

Jeg er i tvivl om jeg har gjort det rigtigt, slappet nok af, spurgt ordentligt og kan man gøre det forkert?
Jeg er virkelig lidt i syv sind og alligevel ikke. Men var det det? Eller bliver mit team mere virkelige for hver gang, jeg kontakter dem?

Håber du får tid til et svar. Jeg føler, at jeg har brug for det, før jeg kan gå videre.
Venlig hilsen
Vickie

Mit svar:

Hej Vickie

Tak for at du har købt min lydfil “Få healing og hjælp, døgnet rundt“.

Alt er som det skal være.
Det du har gjort, er helt i orden og du kan være sikker på, at alt er som det skal være.
Når du tager kontakt til eller retter henvendelse til den åndelige verden, da er det meget sandsynligt at du ingenting ser / fornemmer. Dette er ikke ensbetydende med, at du ikke har skabt kontakt, fået et team af hjælpere eller at du ikke har en personlig guide, hjælper eller lign. Slet ikke.

Dine bønner bliver hørt.
Hvor længe sessionen, meditationen eller kontakten varer, er heller ikke en indikation for, om de, dine hjælpere, er der eller ikke.
Det forholder sig sådan, at bare det, at du rækker ud og beder om deres hjælp, er nok til at du vil blive hørt. Din bøn og dit ønske er skam modtaget.

Dine guider styrer hvad der er bedst for dig.
Dit personlige team, dine hjælpere og de guider du har i den åndelige verden, befinder sig på samt indeholder / består af en høj energi frekvens, og hvis man i hverdagen ikke er vant til at arbejde med eller være i den energi, så kan man fysisk blive meget træt, få hovedpine eller lign., hvis man opholder sig for lang tid i den, netop fordi man er “utrænet”.

Dette er dit team klar over, og derfor lader de sessionerne vare den tid, som de fornemmer er bedst for dig.
Det kunne betyde, at kontakten er til stede i kortere eller længere perioder, alt efter hvor meget du kan rumme. Du får, og der sker det undervejs der er den helt rigtige “dosis”, således at du og dit system, ikke bliver overbelastet.

De er der, også selvom du ikke kan se dem.
Ligeså styrer de også, om eller hvor meget du skal se / mærke dem. Deres ønske er, at du er tryg hele vejen igennem, og derfor passer de rigtigt godt på dig og dit fine energisystem.

De tager også hånd om, hvordan, på hvilken måde og i hvad form kontakten skal være.
Dette betyder også, at du ikke kan sammenligne det du oplever med hvordan andre gør det.
Du kan få informationerne, hjælpen eller støtten via billeder, symboler, telepatisk, følelsesmæssigt, fysisk, i en drøm eller på 100 andre måder. Den måde, dine guider vurderer er den rigtige og den bedste for dig.

Fik du den fulde pakke i fuld dosis, både med hensyn til at se, mærke, høre og opleve dem, kunne du blive bange, forskrækket eller utryg, og du kunne reagere ved at “trække stikket” og aldrig igen tage kontakt til dem eller den åndelige verden. Du kunne miste lysten til at udvikle din spiritualitet, da den, for dig, nu er blevet forbundet med noget negativt.
Dette tjener hverken dem eller dig. Derfor giver de dig kun lidt af gangen.

Du kommer ikke i form på 1 dag.
Du kan se det lidt på samme måde, som hvis du ønskede at træne dine muskler, komme i god form, tabe dig eller blive fit.
Det er muligt, at du ønsker og forventer hurtige og synlige resultater, og hvis ikke du opnår dem efter kort tid, så mister du modet og begynder at tvivle på, om det er muligt. Eller at du tænker, at du vil give den fuld skrue fra dag 1. På den måde overgør du, du overbelaster og du kommer til at stresse, presse og ødelægge din krop.

Udvikling, uanset indenfor hvilket område, tager den tid den tager. Der er ingen hurtige fix eller genveje.

Accepterer du derimod, at lytte til din krops behov, tage 1 skridt af gangen og stille og roligt at træne dig op til, at kunne løfte tungere vægte og løbe længere, så vil du opleve at det, at træne er en fornøjelse, og du vil få en oplevelse af, at du har hele kroppen med, på alle planer. Og, nok så vigtigt: Du undgår skader!

Sådan er det også med åndelig og spirituel udvikling. Hvis du overgør det, så kan du få skader på krop og sjæl.
Hvis dine guider gav dig fuld skrue og den fulde oplevelse fra dag 1, vil du blive blæst bagover og blive skubbet helt ud af balance, miste fodfæstet og højst tænkeligt, blive bange.

Din kontakt til den åndelige verden, vil blive bedre.
I takt med at du bruger programmet, skaber kontakt til dine hjælpere, så lærer du deres signaler at kende, deres energipåvirkning og så videre. I takt med, at dette sker, da vil din kontakt til dem også styrkes. Du vil stille og roligt, begynde at føle dig mere dus med dem.

Uanset hvad, så kan du altså være helt sikker på, at de er hos dig, når du vil og ønsker det.

Dit firkløver som symbol er meget smukt, og ja, det giver god mening at du så og fik det, før jeg i meditationen sagde, at du skulle bede dem om et symbol.
Dit energisystem – din sjæl registrerer tingene betydeligt hurtigere end din hjerne. Du kan derfor trygt stole på din intuition og dine sanser.

Rigtig god fornøjelse med dine guider og din spirituelle udvikling.

Venlig hilsen
Jette Harthimmer

Vil du i kontakt med afdøde?
Klik og læs: Vælg et emne – budskab nr. 34 Sådan skaber du kontakt til afdøde.

Vil du lukke ned for kontakten til den åndelige verden?
Klik og læs >> Lukke ned for den åndelige verden.

Budskaber fra den åndelige verden.
Klik og læs: Handler du på de budskaber du får?

4 kommentarer til “Den åndelige verden. Manglende respons og kontakt.”

 1. Hanne

  Kære Jette. Med stor interesse følger jeg dig. Læser dine blokindlæg. Glædes over måden du formidler budskabet på, om den åndelige verden. Stort skulderklap til dig fyldt med kærlighedsinpulser. Du er en knag.
  Personligt har vi mødt hverandre på kursus for år tilbage.
  Du sendes de allerbedste ønsker for en godt dag. Knus fra Hanne

  1. Kære Hanne.
   Dejligt at læse, at du følger mig og det jeg skriver. Tak for din feedback.
   Også en god dag til dig. :-)

 2. Lucie nørgaard

  Hej Jette
  Hvilken fin forklaring du giver , og så flot med “synet” med firkløveret, det er så spændende , men indrømmet, jeg tror på det, og går lidt til og fra, hvorfor ved jeg ikke helt!
  Læser altid hvad du skriver, og det er så dejligt
  Mange tanker og tak til dig
  ❤️
  Lucie

  1. Hej Lucie.
   Tak for din respons og tak for at du læser mine blogindlæg.

   Det er ok at “gå lidt til og fra”. Det fortæller mig, at du har en god jordforbindelse, hvor du har begge ben plantet godt og solidt, og fint analyserer og stiller spørgsmål til det du ser, hører og oplever.
   Det er rigtigt godt, for så kan du mærke efter, hvad der føles rigtigt for dig. Din intuition / mavefølelse vil guide dig.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top