Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Det gode budskab – det smitter

Det gode budskabDet gode budskab. Lad os få de gode gode nyheder. Jeg ved de er derude.

Der er noget jeg ikke helt forstår. Ja der er sikkert meget … ;-) men hvorfor fokuserer medierne altid på de dårlige nyheder og alt det forfærdelige der sker i verden? Det skaber så megen frygt, angst og usikkerhed. Der er risiko for at vi bliver modløse, opgivende og tvivler på vores fremtid.

Jeg ville ønske at vi hver eneste dag i nyhederne kunne få “Alle dagens positive nyheder”. Måske endda en særskilt nyhedsudsendelse, hvor der fokuseres på alt det, der er godt. Gode positive, berigende og livsbekræftende historier fra ind- og udland. Ja tak.

Vi har et uafhængigt medie >> Verdens bedste nyheder der laver konstruktiv journalistisk og kampagner om fremskridt og løsninger på verdens udfordringer. Det er da en begyndelse men desværre kun en dråbe i den daglige nyhedsstrøm.

En dag spurgte jeg en af mine venner der er journalist, hvorfor der kun er fokus på det negative. Hans svar var: Det andet sælger ikke.

Vi får smidt så meget negativitet ud i nyhedsstrømmen, at vi næsten er blevet helt immune. Vi drikker en kop kaffe og spiser en kage, mens vi læser eller hører om oversvømmelser, flykatastrofer, hjemmerøverier hvor man slår gamle damer ned, mennesker der fryser, sulter og lever i krig, voldtægt, dyr der mishandles, selvmordsbombere og folk der skyder hinanden på åben gade.

Det er jo ganske forfærdeligt at den slags nyheder, er blevet hverdagskost for os. Informationerne går ind af det ene øre og ud af det andet.

Vi har desværre vænnet os til, at sådan er verden – sådan er virkeligheden. Men alt det negative vi ser og hører er ikke sundt for hverken krop eller sjæl. Det kan godt være at vi ikke “hører og ser det”, men vores fine energisystem gør. Vi bliver berørte og påvirkede af det. Negative ord og billeder påvirker os og trækker vores energi ned.

Jeg tager i perioder en time out fra alle nyhedsmedier og jeg mærker med det samme, at mit humør bliver bedre.
Læs også >> Sluk mobilen og få kontakt til din intuition.

Jeg kan huske en dag, hvor jeg kom gående hen over Nørreport Station. Jeg var vel 20 år gammel og på hjørnet lå der en radio/tv forhandler, hvor der i vinduet stod et tv der viste en eller anden sportskanal.
Lige som jeg passerede vinduet, blev der vist et klip fra en pro wrestling kamp. Jeg ved ikke om du kender til dem, men det er en kamp der foregår i en boksering, hvor modstanderne sparker, slår og hopper på hinanden. Det ser meget voldsomt ud og jeg fik et et chok da jeg så det. Det gik lige ind i min krop og selv den dag i dag, kan jeg genkalde både billedet og følelsen.

Det var en helt naturlig reaktion jeg fik og jeg tror, at sådan har vores “sjæl” spontant reageret hver eneste gang, vi har set, hørt, følt eller oplevet noget forfærdeligt. Men hvis vi dagligt får en dosis af det, ja så bliver vi til sidst helt immune og det bliver en del af hverdagen og “sådan er livet jo”.

Ligesom børn der dagligt ser deres forældre skændes, slås eller drikke. På et tidspunkt tror de, at sådan skal det være. At det er det normale og måske vil de, når de bliver voksne, føre mønstret videre til deres børn, fordi de ikke har kendt til eller oplevet andet.

10 % kan gøre en positiv forskel.
Man siger, at hvis blot 10 % af en gruppe positivt ændrer holdning, adfærd eller bevidsthed, så vil det påvirke de øvrige 90 %. Der skal altså blot 1 person ud af en gruppe på 10, eller 10 ud af 100 for at kunne skabe en forandring.
Det kræver også kun 1 tændt stearinlys for at kunne tænde alle de slukkede. ?
Eller som jeg altid har sagt: Hvis du går ind i et mørkt rum, så tryk på kontakten. Lyset tænder og mørket forsvinder øjeblikkeligt.

En by uden ildebrande.
For en hel del år siden var der en by i USA hvor der på landsplan var fleste daglige brande. Her skete der pludseligt noget ganske bemærkelsesværdigt da byens brandmænd for en periode strejkede, grundet deres utilfredshed over deres lave løn.
I de uger de strejkede, var der ikke én eneste brand i byen. Ikke én.
Det giver da stof til eftertanke.

Løfte den kollektive bevidsthed.
Lad os sprede det. Jeg er måske naiv, men jeg tror på at hvis vi dagligt hører om alt det gode der sker i vores verden, så vil det som ringe i vandet sprede sig mere og mere, og til sidst blive vores nye virkelighed.

Det gode kunne sætte sine spor i resten af verden. Vi ville kunne løfte den kollektive bevidsthed. Vi ville kunne skabe mere glæde, fred og harmoni i verden.
Vi ville styrke vores sjæl og opnå indre fred.

Derfor: Kom med det gode budskab. Kom med alle de gode nyheder. Nyheder der fortæller og beviser det modsatte af, hvad vi bliver bombarderet med i medierne. De gode nyheder de ER derude.
De gode budskaber ville kunne fylde os med håb, glæde og entusiasme.

Læs også >> Dine tanker skaber dit liv.

Det gode budskab.
En spirituel lov siger: Universet responderer på det, vi fokuserer på.
… eller sagt på en lidt anden måde: Det du fokuserer på, er hvad du vil få mere af.
Derfor:

Du kan gøre en kæmpe forskel.
Du kan være den der motiverer og tænder lys i os andre og giver os håb.
Du kan være den person i din familie, der bryder de negative vaner og mønstre.
Du kan være et forbillede for andre.
Du kan have din bevidsthed tunet ind på alt det gode, også selvom mennesker omkring dig taler om det negative, så gør du dig umage med at blive ved med at tale om det gode, om håb og om muligheder. Således kan du være med til at så de gode frø.

Tal pænt om din chef, dine arbejdskollegaer, dine forældre, ros dine børn og fortæl dem, hvor dygtige og talentfulde de er. Tal pænt om dig selv.

>> Du er fantastisk. En lydfil jeg har indtalt der er baseret på loven om tiltrækning. Hør den hver dag som et dagligt boost. Mine ord vil løfte din bevidsthed, de vil fylde dit sind, berige dine følelser og lægge sig som sunde, positive konstruktive programmer i din underbevidsthed. De vil tænde et lys i dig – så du kan tænde lys i andre.

Giv, og der vil blive givet til dig. Det du giver får du 10-foldigt tilbage. Vær opmærksom på om det du giver, er positivt eller negativt.
Fortæl mennesker i dit netværk, hvor meget du holder af dem og hvor meget de betyder for dig.

Er du chef så læg et stykke chokolade, en blomst, noget hjemmebag, en lille hilsen eller et par nyplukkede æbler fra din have, på de ansattes bord. Lad dem vide at de er værdsat og at deres arbejdsindsats bliver set og er påskønnet.

Du kan på få uger ændre stemningen på arbejdspladsen, og du vil være omgivet af glade medarbejdere, der med glæde er villige til at give og gøre lidt ekstra for fællesskabet.

Har du børn i skole eller institution, så fortæl lærerne og pædagogerne, hvor godt et arbejde de gør. Ros dem.

Giv gavmildt drikkepenge til tjeneren og giv en skilling til gademusikanten eller køb avisen “Hus Forbi” af den hjemløse.
Ser du børn stå på fortovet med deres lille “forretning” hvor de sælger ud af deres brugte legetøj, så køb noget af dem, hvad enten du har brug for genstanden eller ej. Du er på den måde med til at give dem en masse selvtillid og du støtter dem i deres drømme og troen på, at alt er muligt.
Står du i supermarkedet og personen foran dig lige står og mangler et par kroner for at kunne betale for sine varer, så giv dem pengene.

Er du journalist så giv os de gode nyheder. Opsøg dem. De er der og der er mindst lige så mange af dem, som der er af de negative. Giv os det gode budskab.

Valget er dit.
Jeg ved godt, at der i verden både er lys og mørke, og jeg er ikke ude på at lukke øjnene, fornægte eller lade som ingenting. Mit ønske er blot, at vi bliver mere opmærksomme på at det, vi sender ud er hvad vi får tilbage. At vores ord og tanker har en konsekvens.
Det vi siger, tænker, gør og “dyrker” er hvad der vil vokse og gro. Du bestemmer selv om du giver liv til det positive eller er det det negative.

Symbolsk står du hver dag med en sæk brænde. Hvilket bål lægger du dit brænde på? Det positive eller det negative bål? Valget er dit.

Lad os hver især bidrage til samt gøre en indsats for, at “det positive” kan få mere plads i vores hverdag, i vores liv og i vores verden.

Lad os sammen gå ud og skabe, give, gøre og dele mere af det gode, så vi giver vores børn og børnebørn en fremtid de kan bygge videre på. ?

4 kommentarer til “Det gode budskab – det smitter”

 1. Tinamaria

  Hvad går så galt,, hvis man får noget modsat af, hvad man har forestillet sig og sat energi og fokus ind på?

  1. Det er svært for mig at svare på, for årsagerne kan være mange. Måske kommer det du ønsker dig ikke fra dit hjerte men fra din fornuft, måske venter der dig noget bedre eller andet som du endnu ikke kan forestille dig, måske træder din underbevidsthed på bremsen og forhindrer dig i at nå dine mål og drømme, hvis du har gamle programmer liggende i din bagage.
   Blot nogle forslag. ?
   Om det er din underbevidsthed der blokerer, kan du høre i denne lydfil >> https://harthimmer.dk/produkt/din-underbevidsthed-styrer-dit-liv/

 2. Elisabeth meldgaard

  Tak for den motivation .. Jeg mærker selv mere energi de dage jeg har børnebørn . Måske også fordi vi da ikke ser tv avis men udelukkende ramasjang og ultra.. Altså udelukker alt det negative .. Og bare det at børn giver energi.. På grund af deres glæde..og gode energi!..så ja ville være skønt med programmer der udelukkende fortalte om positive historier! ???

 3. Con

  Tusind tak for at skrive det, jeg tænker – vi har så meget brug for at vi hver og en husker, at det er ikke de andre, der gør forskellen, og det hele ser så håbløst ud, når vi ser TV og hører Putin – skru op for noget der gør dig glad. ? Eller husk, at ved, at vi hver især forsøger hver dag at gøre bare lidt, så bliver det hele bedre – jeg kan ikke ændre verden, men bevare troen på, at selv mit lille bitte bidrag gør en forskel.
  Kom lad os følge den mildere energi der flyder i år og lad os bevidst gøre en lille ting hver dag … ?- så snyder vi hjernen, og hurtigt bliver det en god ny naturlig vane ?.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top