Det spirituelle menneske

Det spirituelle menneske interviewJeg er blevet interviewet til Frederiksberg Lokalradio, og vil her dele optagelsen med dig.

Interviewet varer i alt 1, 5 time og jeg har derfor delt det i to dele og over to lydfiler.

Her får du en oversigt over hvilke emner jeg fortæller om.

På fotoet ser du værten Ingrid og hendes lydmand.

– Reinkarnation
– Dine kvaliteter og potentialer
– Får vi hjælp fra Universet? Hvordan?
– Den kollektive bevidsthed
– Guider
– Kraften af dine tanker og ord
– Betydningen af healing og bøn
– Er der liv på andre planeter?
– Himmel eller skærsild?
– Er der et formål og en mening med det der sker?
– Hvad sker der når vi dør?

Jeg taler også om en masse andet, såsom flinkeskolen og jeg kommer med forslag til små øvelser man kan lave i hverdagen.

Her kan du gratis høre de to interviews:
1. del af interviewet varer 58 min. Vælg podcast nr. 88
2. del af interviewet varer 36 min. Vælg podcast nr. 89

Tag testen
1. Er du spirituel?
2. Er du særligt sensitiv?

Vil du møde din skytsånd?
Læs: Din skytsånd og åndelige vejleder.

5 Responses to Det spirituelle menneske

 1. Kit Benlolo 19.05.2013 på 14:34 #

  Super fedt at lytte til “det spirituelle menneske” jeg fik klarhed over en masse ting som jeg har været lidt forvirret over – det faldt så godt på plads inde i mig den beskrivelse du har af det spirituelle menneske – og jo mere jeg øver clairvoyance jo bedre og dybere bliver det (jeg er snart på 2 året på clairvoyancevejleder skolen ) ret rart at få skilt det åndelige og det at øve clairvoyance – jeg har været lidt mopset over at når jeg har mediteret meget så burde mine clairvoyancer på prøve kaniner da bare være så meget bedre – men de to ting hænger ikke nødvendigvis sammen – jeg elsker at du er så dejlig jordnær og kedelig :) tusind tak for dejlig radio de bedste tanker Kit

 2. Elsebeth 16.05.2013 på 14:50 #

  Mange tak Jette.

  Du fik sagt en del af de ting, jeg lige havde brug for at høre.

 3. Dorte Susanne Gudmundsson 15.05.2013 på 10:12 #

  Kære Jette.
  Du dejlige jordnære “kedelige” ;-) menneske, jeg har nydt at høre programmet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.