Din skytsånd og åndelige vejleder.

din skytsaand og aandelig vejlederDin skytsånd og åndelige vejleder er hos dig.
Jeg får ofte stillet disse spørgsmål:

Hvem er min åndelige vejleder?
Har jeg en skytsånd?
Er der engle omkring mig?
Har jeg en særlig guide, der passer på mig?

Ja, du har en en skytsånd/en skytsengel.
Du har også en åndelige vejleder. Du har endda flere guider der i hverdagen hjælper dig, og ja, der er engle blandt os.

Læs også >> Er du en jordengel?

Hvad er en skytsånd?
En skytsånd er en spirituel guide og beskytter, der kan hjælpe dig med at navigere i livet og opnå spirituel vækst. En skytsånd kan have forskellige former og funktioner.

Skytsånden er altid med dig.
Skytsånden er den der følger og er med dig fra den dag du bliver født og indtil du ikke længere er her.
Skytsånden er hvad du kan kalde en spirituel manager.

Gør brug af din skytsånd og dine spirituelle hjælpere.
Er det ikke dejligt at vide, at der ved din side er guider, engle og spirituelle hjælpere, der står til din rådighed?
Tænk, at du er så privilegeret, at du døgnet rundt har mulighed for at række ud og bede om hjælp, et godt råd, inspiration, klarhed, indsigt, få healing eller få løst et problem, der så ud til at være gået i hårdknude.

Der er ikke grænser for hvad du kan få hjælp til, men hvad nytter det, hvis ikke du bruger dem?

Din skytsånd og åndelige vejleder står ved din side, men de må og kan ikke blande sig i dit liv.
Det betyder, at du skal give dem lov til det. Du skal bede dem om deres hjælp, du skal række ud efter dem, sende en bøn eller en tanke deres vej.
I samme øjeblik du gør det, vil du blive hørt, de vil hjælpe dig og du har nu det bedste og stærkeste team af hjælpere der overhovedet findes.

At hjælpe dig, er deres største glæde. De står simpelthen på spring for at få lov.

Læs også >> Få hjælp af englene.

Hvad kan du bruge din skytsånd og åndelig vejleder til?
ALT.

Du kan bruge dem til bøn og healing.
De kan hjælpe dig med at tiltrække dine drømme og højeste ønsker.
De kan fungere som en vejviser, så du træffer de rette valg og beslutninger.
De kan vise dig, hvad formålet er med dit liv.
De kan motivere og inspirere dig, så du på bedste måde bruger dine styrker og potentialer.
De kan give dig råd og vejledning.
De kan fylde dig med håb og glæde.
De kan skabe fred, trøste og hjælpe dig gennem svære tider.
De kan hjælpe dig på alle mulige måder. Personligt, mentalt, følelsesmæssigt, fysisk og spirituelt.

Læs også >> Ved dine guider hvad du vil have?

Taknemmelighed er deres løn.
Jeg bruger min skytsånd, min åndelig vejleder og mine guider hver eneste dag.
Jeg stiller dem spørgsmål og beder dem om gode råd.

Jeg har en guide der specifikt hjælper mig med min økonomi, en anden passer på mit hjem, én passer på min krop og mit helbred og sådan kunne jeg blive ved. Hver af mine guider har sit kompetenceområde og jeg er i daglig kontakt med dem.
Jeg takker dem for deres hjælp.

Wikipedia >> Hvad er en skytsånd?

Din skytsånd og åndelige vejleder.

Du kan gøre det samme. Ræk ud og bed dem om hjælp. Spørg og lyt indad. Det er meget enkelt og let.

Det er en stor glæde og berigelse for mig og deres løn er noget så simpelt som taknemmelighed.

Husk at takke dem for det arbejde de gør og den hjælp de giver dig.

Du har evnerne.
Der er mange der fejlagtigt tror, at man skal være et særligt højt spirituelt individ for at kunne kontakte og samarbejde med de åndelige hjælpere. Det er noget vås.
ALLE har evnen, alle har den mulighed samt gave. Alle.
Du skal bare bruge den.

Har du en parkeringsguide?
Når jeg fortæller folk om guider og hvordan de kan bruge dem i deres hverdag, fortæller mange, at de har en særlig parkeringsguide der altid sørger for at der er en parkeringsplads.
Det er meget fint, men dine guider kan så meget mere end bare det.

Vil du i kontakt med din skytsånd, dine guider og hjælpere?
Når du vil i kontakt med dine åndelige hjælpere, behøver du bare at tænke på dem.
Du kan mentalt bede om deres hjælp.
Fortæl dem hvad det er du har brug for deres hjælp og støtte til.
Guiderne hører din bøn og de reagerer med det samme på den.

Svaret og hjælpen kan komme til dig på mange forskellige måder. Bare vær åben, lyttende og modtagelig.

Læs også >> Virker bøn? Hvordan beder man?

Hør min lydfil og skab kontakt til dine guider.

Vil du vide hvilke hjælpere du har? Hvordan du konkret kan bruge dem i hverdagen?
Vil du have en opskrift på, hvordan du får knyttet en særlig guide til et specifikt område dit liv, ligesom jeg har? (f. eks kærlighed, job, familie, helbred eller andet?)

Jeg har skrevet og indtalt en 42 minutter lang lydfil om dette emne.
Link >> “Få din personlige guide.” I lydfilen får du alle mine gode råd.

Læs også: Ugens budskab – uge nr. 38 “Din skytsengel er hos dig”.
Der får du svar på hvad en skytsengel er, hvilke opgaver skytsenglen har i dit liv, hvordan du kan bruge den samt hvordan du kan kontakte din skytsengel.

33 Responses to Din skytsånd og åndelige vejleder.

 1. Randi 04.02.2023 på 07:51 #

  Hej Jette

  Jeg beder meget ofte mine engle / guider om hjælp. Jeg har fået rigtigt god hjælp hvilket jeg er meget taknemmelig for.

  Den anden dag da jeg skulle til en eksamen, som jeg havde frygtet siden uddannelsens start, bad jeg igen om hjælp. Jeg har virkeligt været stresset over den eksamen og den har fyldt meget, da jeg ikke forstår faget.

  Jeg bad om hjælp til ikke at trække et emne ud af ti som jeg bare slet ikke forstod. Jeg bad intenst til mine engle og guider, afdøde mand, ærkeenglen Michael.

  Ud af ti emner trak jeg så det jeg frygtede. Jeg tænkte “det er bare løgn” og gik i panik. Mit hjerte hamrede og jeg kunne ingenting under de 30 min forberedelsestid.

  Det gik skidt synes jeg og jeg kajede rundt. Men jeg bestod og fik 10 – hvilket mærkeligt da jeg synes det gik dårligt.

  Så på en eller anden måde har de hjulpet mig. Men ved du hvorfor skulle jeg have den oplevelse?

  Er der et budskab til mig? Er jeg trak det, fordi de ville vise mig, at jeg godt kan det, som jeg frygter?

 2. Søs 24.10.2021 på 19:58 #

  Hej!
  Har hørt om flere, som beder universet om ting de ønsker sig, fx. bedre velvære, sundhed osv. Det synes jeg er helt fint. Men også en del, som ønsker sig penge i form af pengegevinster, eller på andre måder. Det skurrer i mine øre, at man beder guider/universet om penge. Er der nogle moralske/etiske regler omkring det? Eller er det bare mig, det af en eller anden grund synes det er forkert? På forhånd tak for svar :)
  Mvh Søs

  • Jette Harthimmer 27.10.2021 på 16:09 #

   Hej Søs
   Du kan bede Universet om “hvad som helst” – blot det tjener et godt formål og ikke er noget der kan skade andre. 😊
   Læs meget gerne dette indlæg >> Sådan manifesterer du dine ønsker.
   I det får du mine 7 gode råd – samt en video.

 3. jannie 02.07.2020 på 19:20 #

  kan du se om mine skyts engle deder med mig
  det er en clairvoyant der skrev ,da jeg nu har mistet min hund
  “stod der en hund og ventede i “korridoren”men der er ikke sket
  noget endnu. det gør så ondt i mit hjerte hvor ville jeg gerne
  elske sådan et lille pus.

  • Jette Harthimmer 02.07.2020 på 21:26 #

   Hej Jannie
   Jeg synes du skal kontakte den pågældende clairvoyant som du har været hos og få hende til at komme med nogle lidt mere konkrete informationer, på det hun har set samt spørge ind til hunden. 😊

 4. jannie 16.06.2020 på 12:48 #

  jeg ved jeg har en skyts ånd og en spirituel vejleder
  en “indianer”der selv bestemte hvad han ville hedde.
  ret uhyggeligt. jeg ved dog ikke hvordan jeg skal bruge/kan bruge dem
  jeg ville så inderligt gerne i kontakt med dem.
  hvordan gør jeg har du et råd.

  • Jette Harthimmer 16.06.2020 på 17:44 #

   Hej Jannie
   Tillykke med dine guider. 😇 Jeg synes ikke at det er uhyggeligt, at din indianer selv ville bestemme hvad han skal hedde. Jeg har jo også et navn og vil naturligvis sætte pris på, at folk bruger det når/hvis de vil i kontakt med mig. 😉
   Dine guider kan du kontakte, når du er stille. Gerne gennem meditation eller bøn. Stil et spørgsmål og du vil helt sikkert få svar.

 5. Camilla strande 28.11.2019 på 17:24 #

  Hej
  Jeg sender ofte ønsker til mine skytsånder.
  De allerfleste gange får jeg genlyd, og ønsket
  Går i opfyldelse.
  Indtil videre har jeg mest vovet små ønsker,
  Jeg vil gerne blive mere modig.
  I mine ønsker og i livet generelt.
  Det er frygten, der holder mig tilbage..,
  Den har desværre overtaget det meste af tiden.
  Frygten for at miste, for at “gå under”, for at gå
  Bankerot, for at fejle totalt, for at blive afvist, nedgjort
  Og latterlig gjort.
  Den har så meget magt, den frygt 😓

 6. Lise Vindt 23.11.2019 på 10:20 #

  Hej Jette
  Super godt skrevet :-) Jeg er helt enig med dig.
  En ting mere, som jeg oplever, at vores skytsånd også står for er ren ubetinget kærlighed. Det er både min personlige oplevelse, og den oplevelse jeg har med klienter gennem mit arbejde som regressionsterapeut.
  At komme i bevidst kontakt med sin skytsånd, som man bla. kan komme gennem regressionstrapi, så man fysisk kan mærke ens skytsånd, kan føles som et kærtegn af kærlighed.
  Jeg oplever ofte lige at mærke min skytsånd hos mig i situationer hvor “jeg rammer plet” dvs. gør eller siger eller tænker noget som er rigtigt og godt, både for mig selv og andre :-)
  Kærlig hilsen Lise Vindt

  • Jette Harthimmer 27.11.2019 på 10:18 #

   Dejlig kommentar Lise. Tak for den. 👍😊

   • Pia 02.02.2023 på 23:12 #

    Kære Jette

    Jeg vil gerne have hjælp til at lære min skytsånd at kende jeg er uhelbredelig syg af kræft har tumor omkring lever lunger mave nyer hovede bunds tumor jeg beder om total helbredelse og vil gerne have lov at blive gamlel med min mand jeg frygtelig bange har været indlagt de sidste 14, dage på Ålborg syd i et rigtig hårdt forløb håber på hjemgivelse i morgen vis blodprøver og mine levertal er i orden takker af hjertet og universet for hjælp Vh Pia

 7. Chris 12.05.2018 på 00:08 #

  Hej Jette.
  Jeg vil mene, at jeg har kontakt med mine engle/hjælpere, men kan det passe at de også joker og driller nogle gange – eller?
  Tak for dine fine podcarst-interview, som jeg tit har lyttet til.
  Kh
  Chris

  • Jette Harthimmer 13.05.2018 på 08:23 #

   Hej Chris
   Der er masser af glæde, lethed og god humor i din den åndelige verden så ja, det er muligt. Det er et vigtigt signal at sende fra den åndelige verden, at der er humor. Ofte tror vi at “det hele er så alvorligt” og kun hvis vi sidder i yogastilling, beder og mediterer hele dagen, kan få kontakt med den åndelige verden. Men det hele er så meget mere enkelt og ligetil end vi tror. Derfor forsøger de at lette på stemningen ved at vise humor.
   Tak for at du lytter til mine podcast. 😊
   Jette Harthimmer

 8. Katja 02.11.2017 på 00:30 #

  Kære Jette

  Jeg har lige haft en mærkelig oplevelse, og håber om du kan hjælpe mig med et spørgsmål?

  D.29 okt. 2017, sidder jeg og laver lektier om natten, det er voldsomt stormvejr udenfor, jeg får en mærkelig fornemmelse at jeg skal gå ud i mit køkkenvindue og kigge ud, så det gør jeg. Jeg står der i noget tid, idet min kærestes bil, begynder at blinke med lamperne (ikke konstant) men som et SOS tegn. Jeg går ind og vækker ham og han går ned og forsøger at slukke lamperne, og skal trykke på en knap inden i bilen for slukke. Han siger at det er noget hans bil normalt kun gør hvis han er ved at køre galt eller har tændt for knappen ved motorstop. Han lægger sig ind i sengen og jeg sidder ude ved skrivebordet og laver min opgave færdig idet, vi begge er i hver vores rum kan høre to små piger grine ud fra modsatte side af lejligheden. Jeg kigger ud og ingen er ude i det voldsomme vejr. Han lægger sig til at sove. Da jeg sidder foran pc’en føler jeg mig overvåget og får kuldegysninger. Pludseligt får jeg et kæmpe chok fordi min kærestes tlf ringer kl.3 om natten i 1 sek. Med hemmeligt nr. Jeg går hen til mig selv igen, idet jeg høre en pige sige “far-aer” højt og tydeligt. Jeg mærker at min 3. Finger er lam, og at mine ben føltes tunge og lamme. Da jeg er færdig med opgaven lægger jeg mig til at sove og har et slemt maridt som virkede virkeligt, drømte at der lå en pige imellem os imens vi sov, og at jeg var så bange at jeg slog pigen ihjel med en kniv og gemte hende i en plastikpose i køkkenet. Rimelig psykopatisk drøm :,(

  Næste dag går jeg i praktik som social og sundhedsassistent, på et plejehjem. Hele dagen oplever jeg hovedpine, og dagen ender med at det tager til og jeg bliver indlagt med højt TSH stofskiftehormon, stærke utænkelige smerter i hovedet, opkast, hedeture, synsforstyrrelser m.m. Altsammen tegn på hjerneblødning i hypofysen, noget der er igang med at blive undersøgt stadigvæk.

  Tidligere: jeg er 27 år og har fået aborter i en meget ung alder med min nuværende kæreste som jeg har været sammen med i 13 år ca. Jeg har før haft hændelser med drømme, talsymboler (11111 km), vågnet hver morgen kl.07.17 pga kuldegysninger, jeg har engang da jeg havde en slem depression, ville begå selvmord, idet jeg finder en kniv frem, kigger jeg ud af vinduet og jeg ser en lille pige i en hvid kjole stå med bare tær nede på vejen og kigge op på mig, det var frostvejr. Så jeg stopper det jeg var igang med. Jeg lider ikke af depression den dag idag, men jeg er dybt troende på det åndelige, idet jeg har oplevede så mange ting/tegn i mit liv. Bl.a. Da jeg var yngre bedte jeg til Gud om at tage mit liv for jeg ønskede ikke at leve mere (depression), og dagen efter bliver jeg påkørt gående af en bil og får Black out, jeg overlever med svære kvæstelser, men det var der jeg startede med at tro på mere mellem himmel og jord.

  Jeg føler at pt. At en afdød/guide vil i kontakt med mig, fordi denne vil advare mig mod alvorlig sygdom. Men noget siger mig også at der er noget ondt der prøver at narre mig ? Så er i tvivl, om det er en dødsengel eller en guiadian engel der har været på besøg d.29 okt. 2017.

  Hvis du tror på engle, hvad er din holdning til demoner? Og i så fald, hvad er din erfaring?

  Af hjertet tak..

  K

  • Jette Harthimmer 02.11.2017 på 08:34 #

   Hej Katja
   Jeg har desværre ingen mulighed for at “tolke din oplevelse” eller forklare for dig, hvorfor det skete da jeg ikke kender dig. Der er altid en historie bag og der er også en forklaring på at diverse fænomener sker. Som clairvoyant / medie kan man se “hele billedet” og det er muligt at spørge den åndelige verden, hvad forklaringen er og hvilke budskaber du skal have.
   Hvis det er vigtigt for dig, kan du kontakte en dygtig clairvoyant / medie og få svar på de spørgsmål du har. Du kan evt. læse dette indlæg som jeg har skrevet:
   https://harthimmer.dk/blog/sadan-vaelger-du-en-dygtig-clairvoyant/

   Ja, jeg tror på guider, engle og åndelige væsner der kommer fra lyset og det gode. Det andet tror jeg ikke på og giver det heller aldrig noget energi.

 9. Mads Haupt 25.08.2017 på 18:47 #

  Jeg tror faktisk ens skytsengel ofte sidder klar til at hjælpe, når man viser at man har brug for hjælp og ikke arbejder imod.

 10. Maria 24.01.2017 på 21:08 #

  Hej Jette.
  Når man tilkalder sine hjælper – beder om hjælp.
  Er det så ok man gør det i hoved alså inde i sig selv, eller skal det siges højt?
  Jeg har før hørt at man også kan tage et stykke papir og sætte billeder og stikord for de “ønsker” man har. Er det noget du kan tilslutte dig?

  • Jette Harthimmer 26.01.2017 på 18:39 #

   Hej Maria
   Det er helt i orden “kun” at tænke på den hjælp man ønsker.
   At skrive det ned, gør det kun stærkere. Vigtigst er dog, at du gør det på den måde som føles bedst og mest rigtig for dig.

   Vil du vide mere, så kan du evt. læse det budskab der er i “Ugens budskab – uge nr. 12“. I den uge er emnet: “Når du stiller spørgsmål eller beder om vores hjælp, vil vi altid svare og være der.”

 11. lærke sielemann 21.11.2016 på 10:22 #

  hej. jeg har en opgave i min projektuge som er overtro måske jeg kunne få lidt hjælp med hvem jeg fx kan ringe skrive til og få lidt af vide på forhånd tak :3

 12. Sara Aimi 11.09.2015 på 12:46 #

  Hej Jette :)
  Jeg sidder og leder efter en virkelig god bøn jeg kan bruge istedet for fader vor til når jeg har bedt mine åndelige kollegere om at bruge mig som redskab!
  Har du evt. En god en!?
  Mvh Sara Aimi

  • Jette Harthimmer 13.09.2015 på 08:00 #

   Hej Sara
   Jeg lukker bare øjnene og mærker efter, hvad det er jeg har lyst til at sige. Jeg har dermed ikke en fast bøn, som jeg bruger igen og igen, men lader mig føre af mit hjerte / min intuition og mærker efter, hvad det er jeg skal sige. Bønnen indeholder dog altid en form for udtryk tak / taknemmelighed.

 13. Hanne 21.07.2015 på 23:23 #

  Hejsa

 14. Gitte 02.06.2014 på 18:45 #

  Kære Jette. Tusind tak for alt det du gør for os.
  Jeg har et spørgsmål som jeg håber du kan besvare.
  Når nu vi alle må og kan bruge vores åndelige vejleder
  og guider til at hjælpe os, er det så kun dem vi må bruge?
  Eller må man også gerne bruge engle og englemagi samtidig?
  Er der nogle regler som man skal overholde i henhold til hvem
  hvem vi beder om hjælp?? Når nu alle står på skring for at hjælpe,
  for det gør englene jo også.??
  Håber du kan besvare mit spørgsmål da jed da ikke gerne vil undvære
  Nogen af delene… ♡♡♡

  • Jette Harthimmer 03.06.2014 på 18:13 #

   Gitte, du er velkommen til at gøre brug af alle former for åndelig / spirituel hjælp der overhovedet findes.
   Der er ingen regler for, hvem du må eller bør kontakte. Det eneste du behøver at gøre er, at bede om støtte, og den vil blive dig givet af dem / den der bedst kan hjælpe dig.

 15. bella 31.05.2014 på 21:10 #

  Yes – Jette, du er fantastisk :D

  Jeg har i flere år søgt efter arbejde – og et arbejde jeg havde lyst til – hvor jeg kunne bruge mig selv når jeg er allerbedst: til gavn for alle andre – til gavn for mig selv…

  Blot nogle dage efter jeg havde købt dit online-kursus om “at manifestere/ tiltrække det man ønsker” kom jobbet …

  Og de kontaktede mig – en gammel ansøgning de havde fisket op …

  Jeg føler mig velsignet ved at have fået kendskab til Jette – og tænker min skytsånd/ ånder også har haft en finger med i spillet – TAK til jer alle :)

  Knus og varme tanker herfra

  • Jette Harthimmer 01.06.2014 på 10:01 #

   Tak Bella for at du deler dette med alle læserne af min blog.
   Tak for at du købte min lydfil og et stor tillykke med dit nye job.
   Ja, ingen tvivl: Loven om tiltrækning virker og ligeså vores mulighed for at samarbejde med den åndelige verden, vores guider og hjælpere.

 16. Anne Tanz Aagaard 29.05.2014 på 08:37 #

  Det er så godt, Jette, at du udbreder det glædelige budskab om, at vi alle har mulighed for at modtage netop den guide-ning og support, vi har brug for og glæde og nytte af.
  At den altid er til rådighed for os, hvis vi blot selv rækker hånden eller “ånden” ud.

  TAK :-)

  • Jette Harthimmer 29.05.2014 på 10:54 #

   Ja, det hele ligger lige for. Vi skal bare række ud :-)

   • Amalie 29.05.2014 på 11:51 #

    Hej Jette.
    Jeg har købt lydfilen, men kom til at lukke den. Nu er spørgsmålet, om den ligger et eller andet sted på min computer? … for jeg kan ikke finde den igen :/

    Kærligst Amalie

    • Marianne 29.05.2014 på 19:40 #

     Tror du kan finde dit svar her:
     https://harthimmer.dk/kreditkort/

     Der står alt relevant vdr køb af Jettes gode lydfiler ;-)

    • Jette Harthimmer 30.05.2014 på 08:37 #

     Hej Amaile.
     Håber du via vejledningen:
     https://harthimmer.dk/kreditkort/

     har fundet svar og løsningen på dit spørgsmål. Der finder du relevant info og ligeså hvad du skal gøre, hvis du vil have lydfilen på din iPhone / iPad eller lign.

     og tak til Marianne for også at lægge det link på her.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.