Er din indre stemme blevet tavs?

  • Er din indre stemme er blevet tavs?
  • Føler du, at du er gået i stå?
  • Tvivler du på dine beslutninger?
  • Hvor ofte skal du bede, før det virker?

Indre stemme – kan du stole på den? I dette indlæg kan du læse mit svar til Pernille der går og tumler med netop de spørgsmål.

indre stemme

Hej Jette,
Igennem lang tid, råbte min indre stemme til mig, hvad jeg skulle gøre. Ja, det havde udviklet sig til en råben, og en slåen mig fysisk omkuld, fordi jeg var alt for længe om at lytte. Da jeg omsider skubbede frygten tilside, og handlede på det, faldt der også ro på, helt inderst inde. Jeg VED at det var det rigtige jeg gjorde.

Men siden er det som om den indre stemme er blevet helt tavs, og jeg har svært ved at finde op og ned i det hele.

Jeg tager små skridt hen mod det jeg ønsker mig, og prøver at fokusere på det. Jeg agerer anderledes end jeg plejer og føler at jeg har mere selvtillid og tro MEN jeg tror at jeg er i en venteposition til det der skal komme. Jeg venter på det næste skridt, men der kommer intet. Når jeg er alene, tager jeg mig selv i at gå frem og tilbage, som om jeg venter på noget. Men det skaber jo ikke meget.

Mine tanker bliver ved at kredse om et kort bekendtskab der har været, som jeg har valgt at lukke (Hvor er den indre stemme, til at fortælle om det var rigtigt eller forkert?). Det er som om det ikke er afsluttet, selvom min logik siger mig, at det kun er fra min side det ikke er lukket, og at der intet godt vil komme ud af det. Så hvorfor kan jeg ikke give slip, eller trods alt vide hvad der er rigtigt og forkert?

Gør jeg mon noget forkert, i forhold til alt det jeg synes at have lært fra dine lydfiler?

Jeg har også et andet spørgsmål jeg rigtigt gerne vil have svar på er: Hvor mange gange om dagen skal man sige sine affirmationer/bekræftelser og skal de siges højt?

De kærligste hilsner,
Pernille.

Hej Pernille,

Jeg kan ud fra det du skriver, ikke vide hvad der er det rigtige for dig at gøre eller hvorfor relationen bliver ved med at poppe op i dig. Men jeg synes faktisk, at du selv besvarer dit spørgsmål om den afsluttede relation.

Du skriver: “Jeg ved, at der ikke kommer noget godt ud af det”.
Det mener jeg, er et meget klart svar fra din indre stemme. 😉

Det er naturligt at tvivle.
Noget i dig ved, at du har handlet rigtigt og at du har gjort det, der er bedst for dig.

Du vidste, at det var en relation du måtte afslutte og det var derfor du gjorde det. Du gjorde det fordi det føltes som det rigtige at gøre.

Din sjæl ved, at der venter dig noget bedre.
Men nu nager tvivlen og tankerne banker på.

Det er en meget naturlig reaktion. Bare fordi du handler på det der er det rigtige, bedste og mest sunde for dig, så er det ikke altid ensbetydende med at du ikke også kan blive i tvivl, at “noget kan gøre ondt” eller at tankerne bliver ved med at kredse om beslutningen.

Din fornuft blander sig.
Forandringer tager tid og det kræver mod at lytte til og handle på det, din intuition fortæller dig.

Dit ego, din fornuft, dit analytiske sind har været det der har styret og bestemt i mange år. Det stået forrest på scenen og kørt hele showet.
Nu kommer dit spirituelle jeg på scenen og udfordrer det, og det bryder sindet sig absolut ikke om. Sindet vil derfor gøre alt for at overbevise dig om, at din indre stemme, de spirituelle input, de valg og beslutninger du træffer baseret på dit spirituelle jeg, er helt ude i skoven og at du langt hellere skal lytte til, stole på samt handle på din logik og fornuft, og gøre hvad det foreslår dig.

Det er derfor du bliver i tvivl og kører rundt i det.

Dit spirituelle jeg kommer på banen.
Men bare rolig, med tiden vil dit spirituelle jeg overtage mere og mere.
I begyndelsen kommer det kun på scenen i “pauserne” men jo længere tid der går, og især hvis du også bliver ved med at arbejde med din spirituelle udvikling samt lytter til og handler på det din intuition fortæller dig, så vil dit spirituelle jeg, få mere og mere tid på scenen – og dermed også i din hverdag og i dit liv. Når det sker vil du føle en indre ro.

Men du må være tålmodig. Det sker ikke over night. Det tager tid at skubbe egoet ned fra scenen.  😉

Du er ikke gået i stå.
Det, at du i perioder skal forholde sig i ro eller du får en følelse af, at der ikke rigtigt sker noget i din udvikling er meget naturligt.
Personlig og spirituel udvikling foregår ofte i “ryk”. Små skridt fremad. Nogle gange 2 skridt frem og så 1 tilbage. Det er alt sammen helt ok.
For hvert ryk, skridt, udvikling og lign., skal du lige have hele din krop, sind og ånd med. Du skal finde det nye fodfæste og ståsted. I den tid sker der intet nyt og du kan opleve det som om, at du er gået helt i stå. Du bliver derfor rastløs, urolig og utålmodig.

Træk vejret dybt og slap af. Vid at alt er netop som det skal være.

En racerbil suser heller ikke uafbrudt rundt på banen. Den har i perioder brug for at køre i pit. Her står den helt stille mens den bliver gjort klar til næste runde. 😊

Så alt er godt. Du er ikke gået i stå og det er heller ikke gået tilbage for dig i din spirituelle udvikling.
Det hele kommer i bølger.

Læs også >> Føler du at du er gået i stå?

En følelse af tomhed.
Din intuition kalder på dig, din krop reagerer også men så snart du har handlet og gjort det du skal gøre, kan der komme en periode med stilhed, rastløshed, tvivl og en følelse af tomhed. Det er helt naturligt.

Hvad der venter dig i næste runde ved jeg ikke, men følg blot din intuition og lad det være ok, hvis der kommer perioder med med tvivl og en følelse af at du er gået i stå.
Nogle gange kan det også bare være et tegn på at du skal tage det lidt med ro og ikke gå så hurtigt frem.
Vær mere tålmodig og lade alle forandringerne “sætte sig” før du tager det næste skridt.

Læs også. Hvordan lyder din indre stemme? >> Hvordan kan du skelne mellem hvad der er logik og sjælens svar?

Hvor ofte skal du sige dine ønsker?
Til spørgsmålet om, hvor mange gange om dagen du skal sige dine affirmationer/bekræftelser og om de skal siges højt eller ikke.

Der er ikke et fast antal der gør udfaldet.
Du får ikke meget ud af det, hvis du skal gå og tælle antallet af gange, du siger affirmationerne.

Du må meget gerne sige dem højt og hvis du samtidigt tror på det du siger, så vil der virkelig være power bag, men det er også helt fint, hvis du i løbet af dagen” bare” tænker dine ønsker.

Gerne så ofte som muligt. Jo hyppigere jo bedre. Når du står i kø i supermarkedet, når du bader, når du cykler, når du smører madpakke, når du vasker op, når du laver mad, gør rent, står og venter på bussen, mens der er reklamer på tv ….

Dette vil samtidigt hjælpe dig til at tage styringen over dit sind, så det er dig der bestemmer hvad du tænker og ikke det omvendte, hvor det er tankerne der styrer dig.

Men du må ikke lade det blive sådan, at du bare sætter det på autopiloten. De ønsker du har og de affirmationer du siger, skal du både FØLE  – MÆRKE samt SE. Så stærkt at de føles virkelige.

Forestil dig det du ønsker skal ske. Mærk det. Tro på det. Føl det.
Skab følelsen af at det allerede er sket – dit ønske ER indfriet. Mærk det i hele din krop.

Hvis du gør det på den måde, så er det tusinde gange mere kraftfuldt end hvis du bare går og tæller antallet af gange, du siger dine bønner. 🙏

Pøj pøj med det hele.
Venlig hilsen

Jette Harthimmer

Supplerende læsning:
1. Ja eller nej? Hvad skal du vælge?
2. Ugens budskab – uge nr. 30. Føler du, at du er gået i stå?
I det budskab, kan du læse hvad den åndelige verden har at sige om emnet.

3. Kvinde lyttede til sin indre stemme, nu hjælper hun 500 kvinder og børn hver dag >> Læs Lisbeths historie.

4. Sådan manifesterer du dine ønsker. >> Læs mit blogindlæg og se min video.

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.