Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Er du spirituel?

Er du spirituel?

Her i sidste uge dukkede følgende spørgsmål op i min brevkasse:

Hej Jette,
Vil først og fremmest sige dig tak for alle de gode podcasts du har lagt op på din hjemmeside. Jeg har efterhånden lyttet til en del af dem og bliver mere og mere spirituel jo mere jeg lytter, især din podcast Din genvej til spirituel opvågning har givet mig mod på mere. Jeg genkender flere og flere ting som jeg har haft i tankerne de sidste 20-30 år men som jeg ikke har turdet åbne op for, fordi jeg synes jeg virkede unormal. Tak fordi du har gjort det mere synligt.

Jeg er kommet lidt i tvivl om vedr. min tro og vil blot høre om din mening om det. Kan man sige at jeg tror på det spirituelle / guddommelige? Er jeg spirituel?
Hilsen Jan.

Mit svar:
Hej Jan
Tak for at du lytter til mine programmer.

Er du spirituel? Tror du på det spirituelle og guddommelige er jo et stort spørgsmål.
Det kan være svært for mig at svare på, hvorvidt du tror på det spirituelle og om du er spirituel, alene ud fra det du skriver her.

Det kan være en god idé at du forsøger at definere: Hvad er spiritualitet for dig? Hvad lægger du i det guddommelige? For måske betyder disse begreber noget andet for dig, end de gør for mig.
Når du har defineret og sat ord på det, kan du meget bedre selv besvare spørgsmålet.

Du er en del af Universet.
Det jeg tænker er, at du som menneske automatisk ER en del af det spirituelle og guddommelige.
Du er en sjæl der for en periode har taget bolig i en fysisk krop. Hvis du med clairvoyante øjne, kunne se igennem din krop, så ville du kunne se din sjæl. Din sjæl har en direkte kontakt til den åndelige verden og Universet, hvorfra du kan hente al information og viden. Det er derfor at du, hvis du mærker efter, altid ved hvad der er det bedste og mest rigtige for dig at sige og gøre. Du ved det intuitivt.

Du spørger mig om: Er du spirituel – For mig kunne spørgsmålet lige så vel have været: Tror du på ilt?
Ilt kan du ikke se med dine fysiske øjne, men dette på trods, så trækker du vejret flere tusinde gange om dagen og din krop er fyldt op med det. Du kan simpelthen ikke leve uden ilt. Det er en naturlig del af og i dig.

Det samme gælder for det spirituelle.
Uden det spirituelle og guddommelige fandtes du, din sjæl, din væren heller ikke.
Du ER en del af det spirituelle.
Du ER en del af det guddommelige.
Du ER spirituel.

Det er blandt andet derfor du føler at du genkender dig selv og du føler at du udvikler dig spirituelt, når du lytter til mine podcast. Forklaringen er, at jeg taler om noget der er en hel naturlig del af dig. Du genkender det hele fordi mine ord og budskaber giver mening dybt inde i dig.

At leve spirituelt handler derimod om hvordan du er, hvordan du “ser”, hvilke tanker og overbevisninger du har samt hvilke valg du træffer i hverdagen.
Hvis du lever i overensstemmelse med dit autentiske jeg og dit spirituelle ophav, så er du spirituel.

Håber dette besvarer dit spørgsmål.
Venlig hilsen
Jette Harthimmer

Læs også:
Hvilke symptomer er der på at være spirituel? Er du spirituel? Klik her og tag testen.

samt >> 10 tegn på spirituel opvågning.

Er du spirituel Hør også:
Hør mit foredrag: Er du spirituel?

Få de værktøjer der på den hurtigste og letteste måde udvikler din spiritualitet, fjerner gamle blokeringer og gør dig dus med dit autentiske jeg.

3 kommentarer til “Er du spirituel?”

  1. Annika Christiansen

    Har altid vidst det…….. ❤️

  2. Lill-heidi Hjelde

    Jeg kan svare ja på alle dine punkter. Det eneste jeg i skrivende stund kunne ønske å tilføye, er at i følge min overbevisning er vi her for å lære oss å praktisere altomfattende og grenseløs kjærlighet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top