Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Er juice og smoothies sundt?

Sunde juice og smoothiesGiv din krop et boost med juice og smoothies.

Frisk økologisk frugt og grønt, det er lige mig.
De er spækket med vitaminer, mineraler og antioxidanter. Alt det gode som min krop har brug for.
Hver uge får jeg leveret et par kasser frugt og grønt fra Årstiderne.

At spise sundt gør mig glad og flere undersøgelser viser da også, at det vi spiser påvirker os både mentalt, følelsesmæssigt og fysisk.

Jeg vil dele min glæde og entusiasme med dig, og jeg har derfor inviteret Danmarks nok mest kendte indenfor juice og smoothies i mit studie, så du kan høre ham fortælle, hvorfor en friskpresset juice eller en smoothie, er noget af det bedste du kan give og gøre for din krop.

Mads Bo
Juicemester, smoothie-pusher, stifter af High on Life og JuiceService Mads Bo har ofte været i Go Morgen Danmark, hvor han på nul komma fem har fremtryllet lækre sunde drikke, og det var i den forbindelse at det lykkedes mig at lave en aftale om et interview.
Han rejser rundt i hele landet og holder et hav af foredrag, og så er han også forfatter til en hel del bestsellerbøger.
Mine personlige favoritter er: “High on Juice” – “High on Smoothies” – “Super grønne juice og smoothies”

Da han var yngre, arbejdede han som mekaniker og han døjede både med allergi, bumser, psoriasis og vejede 10 kg for meget. Han var desuden syg hver mandag.
Et møde med Anthony Robbins fik vendt op og ned på hans liv. Han begyndte at forstå, at der var en sammenhæng mellem det han spiste og på hvordan hans krop reagerede og havde det.

I interviewet kan du høre Mads Bo fortælle sin personlige rejse, og vi kommer rundt om så mange spændende og inspirerende emner.
Mads Bo brænder virkelig for at sprede det super saftige budskab.

Vi kommer også rundt om disse emner:
Kan du tabe dig med juice og smoothies?
For meget syre i kroppen kan resultere i overvægt.
Hvorfor er olie og fedt vigtigt for cellerne?
Hvilken olie er bedst til juice og smoothies?
Kan frugt og grønt kurere kræft og andre sygdomme?
Positive tanker og personlig udvikling.
Du er hvad du spiser.
Sådan får du dine børn til at drikke en sund grøntsags juice.

Gratis podcastHør lydfilen med Mads Bo
Hvad kan juice og smoothies gøre for din krop?
Klik og hør her >> Podcast
Vælg lydfil nr. 94
Den varer 60 minutter.

Orker du ikke at tygge sige igennem en masse frugt og grøntsager, eller har du svært ved at komme igennem Fødevarestyrelsens daglige anbefalede mængde på 600 gram så prøv i stedet at presse eller blende dem.

Læs også:
1. Din krop kan helbrede sig selv. Hvad du spiser og hvordan du taler til den, er af stor betydning.
2. Den bedste blender.  Med den bedste blender eller juicepresser, kan du let spise masser af frugt og grønt.
3. Mads Bo hjemmeside.

Det er aldrig for sent at begynde en sund livsstil.
Det bedste du kan investere i, er din egen sundhed.

4 kommentarer til “Er juice og smoothies sundt?”

 1. Sibila

  Kære Jette

  Den glæder jeg mig til at høre. Efter at have læst dine anbefaling af gode juicere her, på din blog, sidste år, sparede jeg sammen til en virkelig god juicer. Den fik jeg i januar og har brugt den stort set hver dag siden. Jeg har takket dig før for at gøre et stort fodarbejde med at finde gode juicere og dele dine erfaringer her. Idag vil jeg sige, at jeg er lykkelig for min juicer, for al den skønne juice og sundhed, den giver min familie og mig. JA, juice og smoothies er fulde af vitalitet og skaber masser af sundhed på en sjov måde. Jeg har juicet ting jeg aldrig har juicet før, hvis jeg overhovedet har spist dem fordi jeg har juicekassen, som har mads Bos opskrifter i – de holder. Langt det meste smager virkelig godt, det er ikke bare noget, han påstår. Tak for dine råd og juicere, Jette,min er flyttet permanent ind i mit liv.
  kærlig hilsen
  Sibila

 2. Hana

  Tusind tak for en rigtig god lydfil . Fik meget ud af interviewet. Vil gerne se om jeg kan låne hans bøger på biblioteket :-)

 3. Anne Tanz Aagaard

  Fantastico :-)
  Supergo’ podcast !

  TAK !

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top