Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Flere mirakler

flere miraklerKursus i Mirakler – app

Flere mirakler – ja, tak. Efter mit seneste blogindlæg >> “Gratis kursus i Mirakler” har jeg fået mails fra læsere bosiddende i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Alle friske på at begynde den spirituelle rejse.

Det der er så godt ved kurset er, at det kun tager et par minutter hver dag.
En lille investering af din tid og lønnen er et kæmpe spirituelt boost. Du vil med tiden få spirituelle øjne og en mere spirituel tankegang.

Du begynder med andre ord at se med helt nye øjne på dig selv, dit liv, dine relationer, omgivelserne og ligeså dine problemer og udfordringer.

Kyl kurset ud af vinduet
Vær forberedt på, at der kommer et tidspunkt, hvor du får lyst til at springe fra kurset. Pludselig glemmer du at læse dagens tekst eller du bliver så vred og provokeret af dagens tekst/øvelse, at du får lyst til at kyle det hele ud af vinduet.

Dette er en meget normal reaktion. Det er dit ego der reagerer og det er dit egoet der provokeres. Bogen er skrevet til din Spirit – din sjæl og ikke til dit ego. Hvis du med din logik og fornuft forsøger at forstå kurset, er det ikke muligt.

Jeg har tidligere selv oplevet denne frustration, vrede samt også i perioder helt glemt at læse dagens tekst, selvom bogen på daværende tidspunkt lå på mit natbord. Bogen er jo en moppedreng på 1500 sider og ikke lige sådan og overse, men sjovt nok var det netop det der skete. Der gik måneder før jeg atter gik i gang med kurset.
Jeg har også hørt fra andre, at de stoppede simpelthen fordi der rent faktisk begyndte at ske mirakler i deres liv, og det hele blev for godt til at være sandt.

Flere mirakler.
I dag er mulighederne for at følge kurset mange. Jeg har skrevet om dem i det tidligere indlæg, hvor jeg også har givet alle relevante links. Du kan have bogen, læse den online på nettet eller downloade applikationen “iAcim” fra iTunes og på den måde have bogen og øvelserne liggende på din smartphone.

For den magelige: Få kurset læst op hver dag
I bunken af mails fik jeg dog en som jeg blev rigtig glad for. En læser havde været inde på iTunes og hentet iAcim, men derudover havde han også fundet frem til og downloaded denne podcast: “ACIM Workbook Lessons (Divine Messages)”
På iTunes kan du under podcast, ganske gratis downloade de 365 episoder der hver især varer ca. 9 minutter.
De ligger i nummerorden, så det kan simpelthen ikke være lettere.

Du får dermed dagligt læst dagens øvelse op og du får også nogle kanaliserede budskaber der understøtter dagens lektion. Det hele sammen med noget dejligt blidt meditationsmusik.

Så nu er der ikke længere nogen undskyldning for ikke at følge kurset. Du behøver hverken at købe bogen eller andet. Du kan være med uden at det koster dig en krone.
Hvis du har en computer med højtalere, så er det bare med at få downloaded det hele.
Jeg har nu kurset liggende både på min computer samt overført alle episoderne til min iPhone.

Når jeg vågner om morgenen, begynder jeg dagen med at lytte til den 9 min lange podcast på min iPod. Så står jeg op og mens jeg laver morgenmad “tænker” jeg så dagens øvelse.

Super super godt og smart!
Tak for tippet til Christian.

Update juli 2020
Den omtalte app findes desværre ikke mere men der er kommet andre på markedet. F. eks denne app >> Kursus i Mirakler ACIM

Læs også mit indlæg >> Gratis kursus i mirakler i det henviser jeg også til en gratis lydfil du kan høre. Jeg har indtalt en podcast om min oplevelse med kurset. ?

 

1 kommentar til “Flere mirakler”

  1. Tak for tippet, det lyder herligt. Jeg er nu i gang med første runde, dag 2 :-))

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top