Et kursus i mirakler – gratis

Et kursus i mirakler gratis.Et kursus i mirakler.

Vil du have en højere spirituel bevidsthed og tankegang? Så er bogen “Et kursus i mirakler” et must.

Jeg har tidligere skrevet om denne bog og jeg har også lavet en podcast, hvori jeg fortæller om hvordan bogen er blevet til, og om hvad bogen / kurset har betydet for mig.

Hvad er “Et kursus i mirakler”?
Et Kursus i Mirakler eller på engelsk A Course in Miracles er et kursus der hjælper dig med at fjerne sindets / egoets mange blokeringer og til at finde fred og harmoni, i overenstemmelse med den du er.
Kursets formål er at vise en måde, der giver os muligheden for at finde vores indre kilde af visdom samt vores egen Indre Lærer, der leder en på vej til et liv med tilgivelse, godhed, fred og hjælpsomhed.

“Et Kursus i Mirakler” er en kendt religiøs og filosofisk bog fra 1976, der er skrevet af den amerikanske Helen Schucman. Bogen består af tre dele: tekst, arbejdsbog for studerende og håndbog for lærere.

Kurset tager 1 år.
Den del der er selve kurset, er den del der hedder “Arbejdsbog for studerende”. Det er en samling af opgaver til 365 dage, altså 1 opgave til hver dag igennem et helt år.
Opgaverne er meget overkommelige.
Opgaven kan være en kort sætning som du skal tænke på og reflektere over 3 gange den pågældende dag. Måske blot 1 minut hver gang.

Dette kursus er et kursus der virkelig kan skabe mirakler i dit liv, både på det ydre og indre plan, uden at du skal rive flere dage ud af din kalender for at studere.

Jeg har gennemført kurset 2 gange, men da det efterhånden er ved at være en hel del år siden, så fik jeg her forleden dag lyst til at gennemføre det igen. Hver gang man tager det, kommer man et lag dybere og får en større forståelse for principperne.

Et kursus i mirakler for bare 30,- Kr
Mange har efterfølgende skrevet til mig, at de gerne vil gennemføre kurset som er beskrevet i bogen “A Course in Miracles”, hvor man har en daglig letion som man skal arbejde med, men at de ikke har råd til at købe bogen, der fra ny koster omkring 500,- Kr.

Hvis du har en iPhone eller lign. så kan du simpelthen downloade hele bogen og kurset for bare 30,- Kr. Ja, jeg ved godt at jeg skrev gratis som overskrift på dette indlæg, men set i lyset af, hvad du får for de 30,- Kr så er det i mine øjne gratis!

Et kursus i Mirakler 30,- Kr: Download App.
Med den App på din smartphone, kan du have hele kurset med i lommen, i stedet for bogen som er en mastodont på omkring 1500 sider.

Få hele kurset som lydfil – GRATIS.
Du kan på A Course in Miracles hjemmeside, både læse samt høre dagens opgave. På den måde, kan du få hele kurset gratis.
Gratis kursus: Link til ACIM.org

Køb bogen: Et kursus i mirakler på DANSK.
Vil du have bogen i alm. bogform, så kan den købes her: Boghandel Saxo.

Hvis du har bogen, så vær opmærksom på at den består af i alt 3 bøger.
Del 1: Tekstbog på 669 sider.
Del 2: Arbejdsbog for Studerende på 488 sider.
Del 3: Håndbog for Lærere på 92 sider.
Sidstnævnte indeholder desuden en ordforklaring på 12 sider.

Den del som du skal bruge for at følge de daglige øvelser og for at arbejde med din spiritualitet, finder du i den del der hedder “Arbejdsbog for studerende” eller hvis du som jeg har den engelske udgave “Workbook for students”. Kurset starter sådan ca. halvt inde i bogen.

Andre muligheder og helt gratis.

Har du hverken bogen eller en iPhone så fortvivl ikke. Hele kurset, med alle øvelserne ligger online på nettet her: Gratis kursus

Hør om mine personlige oplevelser med bogen / kurset.
Jeg har indtalt en lydfil der varer 43. min.
I den, kan du høre meget mere om bogen samt om mine oplevelser samt udfordringer med kurset.
Link til Jettes podcast. Vælg lydfil nr. 52. Den er gratis.

, , , ,

22 Responses to Et kursus i mirakler – gratis

 1. Heidi Petersen 25.10.2018 på 12:28 #

  Hej.

  Jeg blev introduceret til Gud er og det har taget mig ca. 5 år at få læst den. Den blev lagt den til side af flere omgange, indtil jeg var parat og modtagelig :-)

  Et kursus i mirakler glæder jeg mig til at gå i gang med, selvom jeg dog kan forstå at det burde være den jeg skulle have læst i første omgang. Jeg kunne rigtigt godt tænke mig at mødes med andre studerende som man kan dele med.
  Er der nogen grupper på Sydsjællandsområdet ?

  Mvh. Heidi

 2. Lykke Vesterlund 02.08.2017 på 22:30 #

  Ser dårligt.
  Vil ønske der var en der vil indlæse det.
  Bruger Gud er, og Din udødelige virkelighed hvor Gerry Renard får kurset forklaret af et par opstegne mestre.
  Det har givet mig rigtig meget.

 3. Annette Valstrøm 23.05.2017 på 19:21 #

  Hej Jette Er det muligt at købe Et Kursus i Mirakler som lydfil – lydbog på Dansk, jeg har Et Kursus i Mirakler som bog på Dansk. Kan du anbefale nogle grupper som studere Et Kursus i Mirakler i nærhed af København eller Nordsjælland? da jeg tror det vil være godt og være i et Et Kursus i Mirakler fællesskab. Kh Annette

  • Jette Harthimmer 24.05.2017 på 08:51 #

   Hej Annette
   Jeg ved ikke om det er muligt at købe hele bogen, indtalt som lydfil. Hvis ja, vil jeg tro at man kan få den på engelsk, men ikke på dansk.
   Med hensyn til studiegrupper, vil jeg anbefale dig at søge efter disse på nettet. Jeg ved at de findes, men jeg har aldrig selv været med i en.
   God fornøjelse med studiet. :-)

 4. Esben L 05.08.2016 på 21:32 #

  Hej alle – mulige studerende….
  Jeg er nu igang med at læse “Gud Er” og er samtidig også i gang med at gen-gen-læse “Et Kursus I Mirakler”….og denne gang går den noget dybere. Måske fordi jeg er blevet mere modtagelig og erfaren….måske. Men jeg tænker da også, at det kunne være skønt at læse og overveje og “fortolke” / forstå sammen med andre interesserede. For jeg giver Jette helt ret i at “Et Kursus I Mirakler” er et must, når man gerne vil højne sin “plasticitet” i forhold til sin spirituelle bevidsthed og tankegang, men jeg fornemmer også at bevidstheden kunne blive endnu mere åben (og accepterende – hm, hm), hvis jeg havde nogen andre at gøre det sammen med.
  På mulig genhør eller lignende….

  • Jette Harthimmer 06.08.2016 på 07:41 #

   Hej Esben.
   Jeg synes det er en rigtig god idé at læse og studere Kursus i Mirakler med andre. Hvis du har lyst til at oplyse din email adresse, så kan evt. interesserede kontakte dig.

 5. Jytte Vad 09.03.2016 på 11:12 #

  Jeg er glad for at se der er ligesindede omkring den lære der er i Et kursus i mirakler.
  Tak til dig Jette for din måde at formidle kursets lære på, jeg vil meget gerne have kontakt med dig.

  Jeg har været studerende af kurset de sidste 10-12 år, og har været igangsætter for grupper de sidste 7 år.
  Jeg er optaget af Et kursus i mirakler og psykoterapi, hvor vi hver for sig og sammen deler processen med kursets lære. Glæder os over det mirakel det er, når der er et skift i opfattelse der får os fra frygt til kærlighed.
  Jeg er flyttet til Nordjylland, har startet en ny gruppe der er åben for flere evt interesserede….jeg vil også gerne være med til at starte flere grupper op……jeg kan træffes på mail og tlf. 23719319

  Med venlig Hilsen
  Jytte Vad

 6. gitte 28.02.2016 på 14:30 #

  Kan kun finde app på engelsk.. måske du vil fortælle hvordan jeg finder den på dansk.. glæder mig vildt til at komme i gang

 7. Anne Tanz Aagaard 09.06.2014 på 09:55 #

  Dagen idag er den, hvor Et Kursus I Mirakler dukkede op på min lystavle :-)
  Åbenbart tegnet til at gå igang !

  Så app’en er nu downloadet – og jeg er klar til at gå i gang med øvelse 1 …

  Nogen her, der vil være med ?

  Lad os sammen vende vinden <3

  :-)

 8. Leif Boll 22.01.2012 på 15:13 #

  Hej jeg vil gerne være med i en gruppe, er der nogen som skal tænker på at starte op? Er ved at have læst “Gud er”, og vil nu til at starte på selve kurset.

 9. Jan Ankerstjerne 01.11.2011 på 11:56 #

  Jeg fandt den desværre 1 dag for sent og har så lyttet til 2 i dag. Håber det er ok :-). Spændende kursus.

 10. Maria Naira Santasilia 31.10.2011 på 08:49 #

  Jeg er med på Kursus I Mirakler ;-)

 11. Jan Mejer 28.10.2011 på 11:35 #

  Update: efter nærmere undersøgelse på nettet fandt jeg frem til at hvis man installerer Kindle på en android-telefon, så kan man på amazon købe a Course in miracles, prisen har jeg ikke undersøgt…og så er der jo ikke at forglemme alt det som ligger på nettet gratis, som Jette nævner.

 12. Jan Mejer 28.10.2011 på 11:20 #

  jeg kan desværre ikke finde den til Android og Galaxy 5..men den må kunne downloades til iPod Touch…men sådan én har jeg heller ikke :-)

  • winni 08.05.2017 på 08:46 #

   Jeg kan desværre ikke se nogen dato for hvornår folk poster.
   Vil blot fortælle at det er muligt at få ACIM som app til Adroid.

   Den hedder
   ACIM
   Acim text Lessons.

   Appen er en ret lilla solnedgang med ovenstående tekst ovenpå

   • Jette Harthimmer 08.05.2017 på 09:19 #

    Tak for den information Winni.
    Jeg kan se på iTunes og andre steder, at der efter jeg har skrevet dette blogindlæg, nu er kommet rigtigt mange app´s til både iPhone, iPad, Android og lign. Det er super godt. Så kan man altid kan have kurset med i “lommen”. Dette har jeg haft stort glæde af, når jeg har været på ferie. Der har jeg tidligere kopieret øvelserne, og på den måde haft dem med mig.

 13. Joanna 27.10.2011 på 12:51 #

  Takk, Jette! Har lastet ned iAcim. Mandag 31. Okt 2011 starter jeg også og gratulerer med dagen!

 14. Thurid 27.10.2011 på 09:56 #

  Kære Jette og andre, jeg har læst bogen og gennemført Kurset for nogle år tilbage og arbejder fortsat med det hver dag. Og det har ændret ALT i mit liv! Vil anbefale any time.

  Hvis man ikke kender til metafysikken i Kurset, er det klogt at læse tekstdelen først, da lektionerne ellers kan være svære at forstå og lette at misforstå.
  Jeg læste bogen “Gud Er” af Gery Renard, inden jeg startede på selve Kurset. Den giver en rigtig god introduktion til det hele og er meget underholdende! :-) )

 15. Jannie Kronborg 24.10.2011 på 19:17 #

  Skønt at få gode ting serveret :0) tak

 16. Bille 24.10.2011 på 13:37 #

  Jeg er med :-)

 17. Jette Harthimmer 21.01.2010 på 11:39 #

  Kurset er oprindeligt skrevet på engelsk, men er i dag oversat til rigtigt mange sprog. Blandt andet dansk.

 18. Anonymous 20.01.2010 på 15:56 #

  Er dette kursus på engelsk?

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.