Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Et kursus i mirakler – gratis

Et kursus i mirakler gratis.Et kursus i mirakler.

Vil du have en højere spirituel bevidsthed, flere positive tanker og en bedre kontakt til din sjæl? Så er bogen “Et kursus i mirakler” et must.

Jeg har tidligere skrevet om denne bog og jeg har også lavet en podcast, hvori jeg fortæller om hvordan bogen er blevet til, og om hvad bogen og kurset har betydet for mig.

Et kursus i mirakler også kaldet EKIM er et kærlighedsbrev fra sjælen til egoet.

Læs også >> Flere mirakler.

Hvad er “Et kursus i mirakler”?
Et Kursus i Mirakler (EKIM) eller på engelsk A Course in Miracles (ACIM) er et kursus der hjælper dig med at fjerne egoets mange blokeringer og finde fred og harmoni, i overenstemmelse med den du er. Dit autentiske jeg. Dit spirituelle jeg.

Kursets formål er, at vise en måde, der giver dig mulighed for at finde din indre kilde af visdom samt din egen Indre Lærer, der leder dig på vej til et liv med tilgivelse, godhed, fred og hjælpsomhed.

“Et Kursus i Mirakler” er en kendt religiøs og filosofisk bog fra 1976, der er skrevet af den amerikanske Helen Schucman som en kanalisering fra det guddommelig højeste.

Foreningen Et Kursus i Mirakler Danmark.

I forordet til ACIM skriver forfatteren:

 “Det er ikke hensigten at det skal danne grundlag for endnu en kult. Dets eneste formål er at vise en måde, som vil give nogle mennesker muligheden for at finde deres egen Indre Lærer.”

At man er i stand til at kontakte denne “Indre Lærer” er afgørende, hvis man ønsker at lede sit liv i verden, og derigennem finde fred og være til hjælp. Kurset drejer sig ikke om at lave en bedre verden, men om at lave et fredeligere menneske igennem åndens indvirkning og erindringen om Guds Kærlighed, som den “Indre Lærer” opbevarer i den del af ånden der kaldes “sindet”. En fredeligere verden vil dukke frem når sindene helbredes for deres egoers tro på adskillelse og konkurrerende interesser.”

Bogen består af tre dele:
1. Tekst.
2. Arbejdsbog for studerende.
3. Håndbog for lærere.

Et kursus i mirakler tager 1 år.
Den del der vedrører selve kurset, er den del der hedder “Arbejdsbog for studerende”.
Det er en samling af opgaver til 365 dage, altså 1 opgave til hver dag igennem et helt år.
Opgaverne er meget overkommelige og tager kun kort tid.
Opgaven kan f. eks være en kort sætning som du skal tænke på og reflektere over 3 gange den pågældende dag.

Dette kursus er et kursus der virkelig kan skabe mirakler i dit liv, både på det ydre og indre plan, uden at du skal rive flere dage ud af din kalender for at studere.

Jeg har gennemført kurset 2 gange, men da det efterhånden er ved at være en hel del år siden, fik jeg her forleden dag lyst til at gennemføre det igen. Hver gang man tager kurset, kommer man et lag dybere og får en større forståelse for principperne.

Læs også >> Sådan skaber du mirakler i dit liv.

Kan du engelsk? Et kursus i mirakler ACIM for bare 59,- Kr
Mange har efterfølgende skrevet til mig, at de gerne vil gennemføre kurset som er beskrevet i bogen “A Course in Miracles”, hvor man har en daglig letion som man skal arbejde med, men at de ikke har råd til at købe bogen, der fra ny koster ca. 600,- Kr.
Du kan købe bogen her >> Saxo

Den gode nyhed er dog, at hvis du kan engelsk og har en smartphone, kan du downloade hele bogen og kurset for bare 59,- Kr .
Ja, jeg ved godt at jeg skrev “Et kursus i mirakler gratis” som overskrift, men set i lyset af hvad du får for de 59,-  Kr så er det i mine øjne gratis!

Jeg linker også til en gratis version – senere i indlægget.

download >> The ACIM App.
Med den App på din smartphone, kan du have hele kurset med i lommen, i stedet for bogen som er en mastodont på omkring 1.500 sider.
Du har mulighed for at få kurset læst op og du får en “alarm” der kan minde dig om, hvornår det er tid til at lave dagens øvelse.

Engelsk: Et kursus i mirakler – GRATIS.
Du kan på A Course in Miracles hjemmeside både læse samt høre dagens tekst samt opgave.
På den måde, kan du få hele kurset gratis.
Gratis kursus >> Link til ACIM.org

Du kan vælge mellem tysk, engelsk, spansk, fransk, italiensk, hollandsk og portugisisk. Desværre endnu ikke på dansk.

Køb bogen: Et kursus i mirakler på DANSK.
Der er desværre endnu ikke lavet en gratis dansk app med bogen, teksterne eller kurset. Hverken på nettet eller på en app. Jeg har i alle fald ikke kunnet finde nogen. Hvis du kan, er du meget velkommen til at skrive til mig, så jeg kan få linket med her i mit indlæg.

Hvis du ikke kan engelsk eller et af de andre sprog som teksterne gratis er tilgængelige på, må du derfor have fat i bogen fysisk. Bogen i fysisk form er oversat til dansk og kan købes her >> Boghandel Saxo. eller du kan købe bogen brugt.
Jeg har flere gange set bogen på dansk, sat til salg på Den Blå Avis.

Hvis du har bogen så vær opmærksom på at den består af i alt 3 bøger.

Del 1: Tekstbog på 669 sider.
Del 2: Arbejdsbog for Studerende på 488 sider.
Del 3: Håndbog for Lærere på 92 sider.

Sidstnævnte indeholder desuden en ordforklaring på 12 sider.

Den del som du skal bruge for at følge de daglige øvelser og for at arbejde med din spiritualitet, finder du i den del der hedder “Arbejdsbog for studerende” eller hvis du som jeg har den engelske udgave “Workbook for students”.
Kurset starter sådan ca. halvt inde i bogen.

Hør om mine personlige oplevelser med Et kursus i mirakler.
Jeg har indtalt en lydfil der varer 43. min.

I lydfilen hører du mere om bogen samt om mine oplevelser samt udfordringer med kurset.

Hent lydfilen her >> Podcast.

Vælg podcast episode nr. 52
Lydfilen varer 43 min og er gratis.

Rigtig god lytning.

Andre muligheder for spirituel udvikling.
Hvis du ikke har lyst til at kaste dig over EKIM, men gerne noget lignende der kan sætte skub i din udvikling, så har jeg i samarbejde med den åndelige verden lavet hjemmestudiet >> “Ugens budskab – din genvej til åndelig og personlig udvikling“.

Det er et studie over 1 år, hvor du arbejder med alle 52 forskellige emner, områder og temaer i dit liv.
Hvilke det er, kan du se på denne oversigt: Vælg et emne.
Hver uge får du personlig hjælp fra dine guider. Det selvstudie har jeg også lavet en podcast om. Det er podcast episode nr. 102 “Din genvej til spirituel opvågning”.

29 kommentarer til “Et kursus i mirakler – gratis”

 1. Hej Jette
  Jeg er i gang med bogen og er kommet til lektion 21. Jeg prøver også at læse et afsnit i tekstbogen hver dag. Men jeg synes det er svært at forstå og må ofte læse det flere gange.

  Giver det mening at lave lektionerne uden man har læst teksten? Jeg har lyttet til din podcast og kan forstå at du også gik i stå i teksten. Endte du med at lave lektionerne uden at læse teksten ?

  Mange hilsner

  Randi

 2. hej – jeg har et eksemplar af bogen + en del andre indenfor samme felt. Det var min mands interesse, og da han desværre er flyttet på plejehjem, vil jeg gerne give bøgerne videre (gratis) til andre med samme interesser. Bor på Frederiksberg.

  1. Kirsten Magnussen

   Hej Chatrine !
   Jeg ville blive meget glad ved at modtage Kursus i Mirakler .
   Men jeg bor på Kreta.
   Måske kunne en af mine venner hente den hos dig, og så kan den komme ned til mig på et tidspunkt.

   Med kærlige tanker fra Kirsten Magnussen. Mail : Kirstenmusfres@ Gmail.com

 3. Heidi Petersen

  Hej.

  Jeg blev introduceret til boger “Gud Er” og det har taget mig ca. 5 år at få læst den. Den blev lagt den til side af flere omgange, indtil jeg var parat og modtagelig ??

  Bogen “Et kursus i mirakler” glæder jeg mig til at gå i gang med, selvom jeg dog kan forstå at det burde være den jeg skulle have læst i første omgang. Jeg kunne rigtigt godt tænke mig at mødes med andre studerende som man kan dele med.
  Er der nogen grupper på Sydsjællandsområdet ?

  Mvh. Heidi

 4. Lykke Vesterlund

  Ser dårligt.
  Vil ønske der var en der vil indlæse det.
  Bruger Gud er, og Din udødelige virkelighed hvor Gerry Renard får kurset forklaret af et par opstegne mestre.
  Det har givet mig rigtig meget.

 5. Hej Jette Er det muligt at købe Et Kursus i Mirakler som lydfil – lydbog på Dansk, jeg har Et Kursus i Mirakler som bog på Dansk. Kan du anbefale nogle grupper som studere Et Kursus i Mirakler i nærhed af København eller Nordsjælland? da jeg tror det vil være godt og være i et Et Kursus i Mirakler fællesskab. Kh Annette

  1. Hej Annette
   Det er desværre endnu ikke muligt at købe bogen indtalt på dansk som lydbog.
   Med hensyn til studiegrupper, vil jeg anbefale dig at søge efter disse på nettet. Jeg ved at de findes, men jeg har aldrig selv været med i en.
   God fornøjelse med studiet. ?

 6. Jeg kan desværre ikke se nogen dato for hvornår folk poster.
  Vil blot fortælle at det er muligt at få ACIM som app til Adroid.

  Den hedder
  ACIM
  Acim text Lessons.

  Appen er en ret lilla solnedgang med ovenstående tekst ovenpå

  1. Tak for den information Winni.
   Jeg kan se på iTunes og andre steder, at der efter jeg har skrevet dette blogindlæg, nu er kommet rigtigt mange app´s til både iPhone, iPad, Android og lign. Det er super godt. Så kan man altid kan have kurset med i “lommen”. Dette har jeg haft stort glæde af, når jeg har været på ferie. Der har jeg tidligere kopieret øvelserne, og på den måde haft dem med mig.

 7. Hej alle – mulige studerende….
  Jeg er nu igang med at læse “Gud Er” og er samtidig også i gang med at gen-gen-læse “Et Kursus I Mirakler”….og denne gang går den noget dybere. Måske fordi jeg er blevet mere modtagelig og erfaren….måske. Men jeg tænker da også, at det kunne være skønt at læse og overveje og “fortolke” / forstå sammen med andre interesserede. For jeg giver Jette helt ret i at “Et Kursus I Mirakler” er et must, når man gerne vil højne sin “plasticitet” i forhold til sin spirituelle bevidsthed og tankegang, men jeg fornemmer også at bevidstheden kunne blive endnu mere åben (og accepterende – hm, hm), hvis jeg havde nogen andre at gøre det sammen med.
  På mulig genhør eller lignende….

  1. Hej Esben.
   Jeg synes det er en rigtig god idé at læse og studere Kursus i Mirakler med andre. Hvis du har lyst til at oplyse din email adresse, så kan evt. interesserede kontakte dig.

 8. Jeg er glad for at se der er ligesindede omkring den lære der er i Et kursus i mirakler.
  Tak til dig Jette for din måde at formidle kursets lære på, jeg vil meget gerne have kontakt med dig.

  Jeg har været studerende af kurset de sidste 10-12 år, og har været igangsætter for grupper de sidste 7 år.
  Jeg er optaget af Et kursus i mirakler og psykoterapi, hvor vi hver for sig og sammen deler processen med kursets lære. Glæder os over det mirakel det er, når der er et skift i opfattelse der får os fra frygt til kærlighed.
  Jeg er flyttet til Nordjylland, har startet en ny gruppe der er åben for flere evt interesserede….jeg vil også gerne være med til at starte flere grupper op……jeg kan træffes på mail og tlf. 23719319

  Med venlig Hilsen
  Jytte Vad

 9. Kan kun finde app på engelsk.. måske du vil fortælle hvordan jeg finder den på dansk.. glæder mig vildt til at komme i gang

 10. Anne Tanz Aagaard

  Dagen idag er den, hvor Et Kursus I Mirakler dukkede op på min lystavle ?
  Åbenbart tegnet til at gå igang !

  Så app’en er nu downloadet – og jeg er klar til at gå i gang med øvelse 1 …

  Nogen her, der vil være med ?

  Lad os sammen vende vinden ❤️

  :-)

 11. Hej jeg vil gerne være med i en gruppe, er der nogen som skal tænker på at starte op? Er ved at have læst “Gud er”, og vil nu til at starte på selve kurset.

 12. Kære Jette og andre, jeg har læst bogen og gennemført Kurset for nogle år tilbage og arbejder fortsat med det hver dag. Og det har ændret ALT i mit liv! Vil anbefale any time.

  Hvis man ikke kender til metafysikken i Kurset, er det klogt at læse tekstdelen først, da lektionerne ellers kan være svære at forstå og lette at misforstå.
  Jeg læste bogen “Gud Er” af Gery Renard, inden jeg startede på selve Kurset. Den giver en rigtig god introduktion til det hele og er meget underholdende! ?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top