Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Går du med en idé?

gaar du med en ideGår du med en idé?
Kender du sangen “Born to Run” af Bruce Springsteen?

Det særlige ved den sang er, at Bruce Springsteen næsten var et år om at lave den.
Han havde i flere måneder haft både teksten og musikken i hovedet, men han kunne bare ikke få den ud så den lød på samme måde i virkeligheden som i hans hoved.

Da det endelig lykkedes blev den årsagen til hans helt store gennembrud. Sangen er solgt i flere millioner eksemplarer, og er af flere vurderet til at være blandt verdens bedste. Den er desuden optaget på National Recording Registry som er en liste over lydoptagelser der har kulturel, æstetisk eller historisk betydning i USA.

Jeg er sikker på at mange kunstnere, musikere og forfattere genkender det med at have en idé og så langsomt få den realiseret på det fysiske plan, hvor vi andre kan se deres værk.

Processen og vejen man skal gå, kan være lang og hård og der er desværre mange der opgiver undervejs. Tænk nu hvis Bruce Springsteen havde opgivet så var det ikke sikkert at han var blevet til den verdensstjerne vi kender i dag. Vi havde måske aldrig hørt om ham.

Går du med en idé?
Hvilken idé går du med? En drøm, en melodi, en bog, et projekt, et ønske om at blive selvstændig, at rejse verden rundt, at hjælpe andre mennesker, at tage en ny uddannelse eller måske noget helt andet?

Læs også >> Vil du arbejde med mennesker?

Kunstnere fortæller ofte om, hvordan de føler at de er blevet guidet, ført og hjulpet af noget højere.
Det er som om at en Guddommelig energi inspirerer og vejleder dem. Kunstnerens opgave ligger så i at manifestere, synliggøre og give idéen liv.
Andre føler at deres bog skriver sig selv, når først de sætter sig til tasterne. Ordene kommer bare til dem og de skal blot følge impulsen.

Læs også >> Din skytsånd og åndelige vejleder er hos dig.

Går du med en idé så bare ud med den.
Der er en mening med at du har fået idéen og du har sikkert gået med den igennem længere tid – den skal ud i verden.

Idéen vil blive ved med at spøge i dit sind, indtil du gør noget ved den. Idéen er kommet til dig fordi du har evnerne og potentialerne til at realisere den. Havde du ikke det, var idéen aldrig landet på dit bord.
Tro på din idé. Tro på at du kan udleve din drøm.

Læs også >> Tankens kraft. Brug dine tanker til at tiltrække det du ønsker dig.

Dermed ikke sagt at det blive let at realisere den. Du skal muligvis arbejde hårdt for den og vejen til succes kan være lang, men spring nu bare ud i det alligevel.

Læs også >> Du må tro på dine drømme.

Går du med en idé der giver dig smil på læben, sommerfugle i maven og brænder du for samt har lyst til den, så spring ud i det. Give it a shot. Måske er det dit navn, der om nogle år er på alles læber.

Som Nike så rigtigt siger i deres slogan: Just do it.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top