Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Hvad er clairvoyance?

Hvad er clairvovyance?Hvad er clairvoyance?
Hvad kan man bruge clairvoyance til?
Clairvoyance som en hjælp til selvhjælp.
Hvad kan en clairvoyant hjælpe med?
Kan jeg lære clairvoyance?

Hvad er clairvoyance?

Clairvoyance er en form for psykisk evne, der ofte beskrives som evnen til at se ting, der er skjult for det normale syn.
Ordet “clairvoyance” stammer fra det franske ord “clair”, som betyder “klar” og “voyance”, som betyder “syn”. Så clairvoyance kan oversættes til “klar syn” eller “klarsyn”.
Clairvoyance betyder som sagt klarsyn, men kan også være være klarhørelse eller klarfølelse.

Clairvoyance kan manifestere sig på forskellige måder, men det er ofte beskrevet som evnen til at se ting, der er skjult for det normale syn, såsom åndelige væsener, energier, eller begivenheder, der skal ske i fremtiden.

I New Age og esoterisk sammenhæng er clairvoyance beskrevet som en evne til at se eller opfange information ved at bruge sin intuition, og det associeres ofte med meditation, spiritualitet og ekstrasensorisk opfattelse.

Desværre anerkendes det at have clairvoyante evner endnu ikke i videnskaben og mange forskere argumenterer for, at der ikke er tilstrækkelig evidens for eksistensen af den clairvoyante evne.

Hvad kan man bruge clairvoyance til?

Clairvoyance kan benyttes som en metode til at se på problemer og konflikter, som du kan have på forskellige områder i dit liv. Områderne belyses med clairvoyante øjne og du får svar på hvordan “problemerne” er opstået samt hvordan du kan løse dem og komme videre.

En clairvoyant kan guide dig gennem de problemstillinger og udfordringer du står med.
Spørgsmål du tumler med og søger svar på.
Du får anvist hvilke konkrete handlinger der kan opløse fastlåste situationer samt hvilke nye positive resultater det vil skabe for dig i fremtiden.

En clairvoyant kan vise dig hvilke styrker, ressourcer og potentialer du har.

Clairvoyanten kan støtte dig til i fremtiden selv at finde svar og løsninger og du kan lære, hvordan du kan tro på samt bruge din egen intuition og indre vejleder.
En clairvoyance session kan derfor være en hjælp til selvhjælp.

Vil du have tid hos en clairvoyant? 
Læs mit indlæg og få mine gode råd, før du bestiller tid hos en clairvoyant. >> Sådan finder du en dygtig clairvoyant. 

Du kan også finde en clairvoyant gennem Clairvoyant Foreningen. men læs først mine råd og anbefalinger. ;-)

Kan man lære clairvoyance?
Ja!
Mens nogle mennesker mener, at de er født med clairvoyante evner, er der andre, der mener, at det kan læres og udvikles gennem øvelse og træning.

Jeg er af den overbevisning, at vi alle er født med evnen – da vi er spirituelle væsener der på mange forskellige måder, er i kontakt med den åndelige verden. Nogle har blot mere flair for det end andre. Ligesom vi alle har muskler i vores krop har vi også psykiske evner. Nogle træner og bruger dem blot ikke så flittigt som andre. Hvis du træner dine muskler, bliver de stærkere. Det samme gælder for clairvoyante evner.

Læs mit uddybende indlæg hvori der også er en “test” >> Kan man lære clairvoyance? Har du clairvoyante evner?

Træne clairvoyance.
Der findes mange metoder og tekniker til at træne clairvoyance, herunder:

Meditation:
Meditation kan hjælpe dig med at koncentrere dig og slippe af med distraktioner, hvilket kan hjælpe dig med at få adgang til dit indre syn.

Visualisering:
Visualisering er at skabe billeder i din hjernen, det kan hjælpe dig med at øge din evne til at se ting, der er skjult for det normale syn.

Tarot-kort eller andre hjælpemidler (englekort, pendulering, automatskrift m.m)
Tarot kort bliver ofte brugt til at øve clairvoyance, da det kan hjælpe med at øge evnen til at se ting, der kan være skjult.

Guidede øvelser:
Der er mange guidede øvelser tilgængelige online eller i bøger, som kan hjælpe dig med at øve og udvikle dine clairvoyante evner.

Jeg håber, at du med mit indlæg nu er blevet lidt klogere på spørgsmålet: Hvad er clairvoyance?

Har du clairvoyante evner?
Hør den gratis podcast episode >> “Har du clairvoyante evner?
Lydfilen varer 67 min. og er gratis.

clairvoyance kursus online Lær clairvoyance.
Hvis du vil lære clairvoyance, træne og opøve dine clairvoyante evner, kan jeg varmt anbefale dig mit online clairvoyance kursus.

Du kan arbejde med det i dit eget tempo, enten alene eller sammen med nogle venner.
Du kan høre det på din mobil, tablet og computer. Du kan høre lydfilerne så ofte du vil, da der er ingen udløbsdato er på dem.

2 kommentarer til “Hvad er clairvoyance?”

 1. Vibeke

  Hej Jette
  Tak for dine mange blog-indlæg, som jeg læser med stor interesse. Jeg har svært ved at finde svar på følgende spørgsmål om clairvoyance både hos dig og andre. Jeg håber derfor, at du vil svare mig.
  Som jeg har forstået det, lægger vi alle en plan for vores jordiske liv, før vi reinkarneres. Denne plan ligger fast og kan ikke ændres af vores frie vilje, fordi der er nogle fix-punkter, vi skal igennem for at lære det, vi har planlagt, at dette liv skulle lære os. Men hvor meget er en del af denne plan? Hvad vi skal lære og hvem, vi skal lære det af, ligger vel fast. Men hvad med økonomi? Er det f.eks. fastlagt, at dit hus ender på tvangsauktion, så du lever resten af dit liv i bundløs gæld (medmindre det lykkes at blive gældssaneret)? Er sygdom, uddannelse, jobs og hvor og hvordan du kommer til at bo planlagt på forhånd? Og hvor meget information må man egentlig få om de forudbestemte elementer af sit liv? En clairvoyant kan vel kun fortælle sin klient dét, han/hun får at vide af de guider eller engle, der “melder sig” ved en clairvoyance-session. Vil man altid få det korrekte svar på sit spørgsmål, eller kan der være spørgsmål, man ikke må få svar på endnu? Det kunne f.eks. være, hvis svaret ikke passer med den viden, man skal have på dette tidspunkt i følge den plan, man har lagt for sit liv, før man blev født. Eller det kunne være fordi svaret på ens spørgsmål ville medføre, at man mistede håbet om, at ens liv nogensinde ville blive bedre, så man ikke orkede at kæmpe videre –og derved ikke ville opnå den læring, man ville have fået ved at blive ved med at kæmpe. Vil engle og guider ligefrem kunne give et forkert svar (altså lyve), hvis de skønnede, at det var nødvendigt, for at man ville komme igennem de situationer, som ville give en den læring, man havde planlagt før sit liv her på jorden? Derudover kan svaret på et spørgsmål om et fremtidigt udfald, der ikke er et fix-punkt i ens livsplan -f.eks. hvornår og om ens hus bliver solgt- vel også ændre sig fem minutter efter, man er gået ud af clairvoyantens dør, fordi de fremtidige købere i mellemtiden har gjort brug af deres frie vilje og ændret mening mht. at købe ens hus? Så kort sagt: kan man egentlig regne med noget af det, man får at vide ved en clairvoyant?
  Mvh
  Vibeke

  1. Hej Vibeke,
   Det var mange spørgsmål på én gang, og svært for mig at gå i dybden med dem alle. 😉
   Mange af svarene finder du i denne. lydfil: https://harthimmer.dk/produkt/karma-og-reinkarnation/
   Men overordnet:
   Det er korrekt at der er en plan for “hvad” vi skal igennem i dette liv, men det er ikke låst fast. Du kan til enhver tid ændre retning.
   Der kan i en clairvoyance session, være spørgsmål man ikke kan få svar på. Måske er man ikke klar til at få svaret eller hvis man fik det, springer man over hvor gærdet er lavest, og ødelægger noget af det man skal igennem i sin udviklingsproces.
   Den åndelige verden kan ikke og vil aldrig lyve.
   Ja, man kan sagtens regne med de svar man får hos en clairvoyant.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top