Hvad er clairvoyance?

Hvad er clairvovyance?Hvad er clairvoyance?
Hvad kan man bruge clairvoyance til?

Hvad er clairvoyance?

Clairvoyance er en form for psykisk evne, der ofte beskrives som evnen til at se ting, der er skjult for det normale syn.
Ordet “clairvoyance” stammer fra det franske ord “clair”, som betyder “klar” og “voyance”, som betyder “syn”. Så clairvoyance kan oversættes til “klar syn” eller “klarsyn”.
Clairvoyance betyder som sagt klarsyn, men kan også være være klarhørelse eller klarfølelse.

Clairvoyance kan manifestere sig på forskellige måder, men det er ofte beskrevet som evnen til at se ting, der er skjult for det normale syn, såsom åndelige væsener, energier, eller begivenheder, der skal ske i fremtiden.

I New Age og esoterisk sammenhæng er clairvoyance beskrevet som en evne til at se eller opfange information ved at bruge sin intuition, og det associeres ofte med meditation, spiritualitet og ekstrasensorisk opfattelse.

Desværre anerkendes det at have clairvoyante evner endnu ikke i videnskaben og mange forskere argumenterer for, at der ikke er tilstrækkelig evidens for eksistensen af den clairvoyante evne.

Hvad kan man bruge clairvoyance til?

Clairvoyance kan benyttes som en metode til at se på problemer og konflikter, som du kan have på forskellige områder i dit liv. Områderne belyses med clairvoyante øjne og du får svar på hvordan “problemerne” er opstået samt hvordan du kan løse dem og komme videre.

En clairvoyant kan guide dig gennem de problemstillinger og udfordringer du står med.
Spørgsmål du tumler med og søger svar på.
Du får anvist hvilke konkrete handlinger der kan opløse fastlåste situationer samt hvilke nye positive resultater det vil skabe for dig i fremtiden.

En clairvoyant kan vise dig hvilke styrker, ressourcer og potentialer du har.

Clairvoyanten kan støtte dig til i fremtiden selv at finde svar og løsninger og du kan lære, hvordan du kan tro på samt bruge din egen intuition og indre vejleder.
En clairvoyance session kan derfor være en hjælp til selvhjælp.

Vil du have tid hos en clairvoyant? 
Læs mit indlæg og få mine gode råd, før du bestiller tid hos en clairvoyant. >> Sådan finder du en dygtig clairvoyant. 

Du kan også finde en clairvoyant gennem Clairvoyant Foreningen. men læs først mine råd og anbefalinger. ;-)

Kan man lære clairvoyance?
Ja!
Mens nogle mennesker mener, at de er født med clairvoyante evner, er der andre, der mener, at det kan læres og udvikles gennem øvelse og træning.

Jeg er af den overbevisning, at vi alle er født med evnen – da vi er spirituelle væsener der på mange forskellige måder, er i kontakt med den åndelige verden. Nogle har blot mere flair for det end andre. Ligesom vi alle har muskler i vores krop har vi også psykiske evner. Nogle træner og bruger dem blot ikke så flittigt som andre. Hvis du træner dine muskler, bliver de stærkere. Det samme gælder for clairvoyante evner.

Læs mit uddybende indlæg hvori der også er en “test” >> Kan man lære clairvoyance? Har du clairvoyante evner?

Træne clairvoyance.
Der findes mange metoder og tekniker til at træne clairvoyance, herunder:

Meditation:
Meditation kan hjælpe dig med at koncentrere dig og slippe af med distraktioner, hvilket kan hjælpe dig med at få adgang til dit indre syn.

Visualisering:
Visualisering er at skabe billeder i din hjernen, det kan hjælpe dig med at øge din evne til at se ting, der er skjult for det normale syn.

Tarot-kort eller andre hjælpemidler (englekort, pendulering, automatskrift m.m)
Tarot kort bliver ofte brugt til at øve clairvoyance, da det kan hjælpe med at øge evnen til at se ting, der kan være skjult.

Guidede øvelser:
Der er mange guidede øvelser tilgængelige online eller i bøger, som kan hjælpe dig med at øve og udvikle dine clairvoyante evner.

Har du clairvoyante evner?
Hør den gratis lydfil “Har du clairvoyante evner?”.
Du finder den på dette link >> Podcast.
Vælge podcast episode nr. 104
Lydfilen varer 67 min. og er gratis.

Hvis du vil lære clairvoyance, træne og opøve dine clairvoyante evner, kan jeg varmt anbefale dig dette online clairvoyance kursus.
Du kan arbejde med det helt i dit eget tempo. Du kan høre det på din mobil, tablet og computer. Du kan høre lydfilerne så ofte du vil, da der er ingen udløbsdato er på dem.

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.